Σελίδα 59 από 236 ΠρώτοΠρώτο ... 949545556575859606162636469109159 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 871 έως 885 από 3537

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    εγω δεν διαφωνησα σε αυτα που ειπες....
    εγω ειπα οτι το πεναλτυ και καποιες αλλες φασεις τα κανατε γαργαρα...τιποτα περισσοτερο.
    κολοτουμπες ειστε εσεις που στην αρχη μιλητε για πρωταθλημα και θα σας γ@@@ θα σας δειξουμε και τετοια και οταν παλι πηρατε τα α~@@@ κανετε τις κοτες και οτι δεν θυμαστε μετα.

οσο για την ανακοινωση της παε απλα δεν ασχολουμαι γιατι αν εχεις δει αυτα που εχω γραψει, θα διαβασες οτι απο την αρχη του χρονου μας κραζω γενικα, και δεν ασχολουμαι γιατι ολο το πρωταθλημα και τα παρελκομενα του ειναι ενα μεγαλο μπου@@λο
    το οτι στην αρχη πιστευα οτι με την ομαδα που εχω παω για πρωταθλημα.....το πιστευα.....ποιος ειπε οτι αλλαξε κατι σε αυτο....απλα με διαφορες καταστασεις δεν θα το παρω....ποιος ειπε το αντιθετο???απο την στιγμη κραζεις το εμο Ντεμη,πρεπει να κραξεις και τον σωφερ....αποψη μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    το οτι στην αρχη πιστευα οτι με την ομαδα που εχω παω για πρωταθλημα.....το πιστευα.....ποιος ειπε οτι αλλαξε κατι σε αυτο....απλα με διαφορες καταστασεις δεν θα το παρω....ποιος ειπε το αντιθετο???απο την στιγμη κραζεις το εμο Ντεμη,πρεπει να κραξεις και τον σωφερ....αποψη μου...
    σου ειπα κραζω τους παντες, και μαλιστα απο την αρχη....δεν περιμενα να χασω το πρωταθλημα για να κλαψομ@@νιασω οπως ο ντεμακος

ασε που η διαφορα ειναι οτι εσεις κλαιγατε οταν χανατε....
    εμεις πηραμε το παιχνιδι, με την εννοια οτι το χ μας συνεφερε καπως...και παρολαυτα βγηκε η ανακοινωση.
    δεν την επικροτω...απλα δεν καθομαι να ασχολησω για να την σχολιασω

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    σου ειπα κραζω τους παντες, και μαλιστα απο την αρχη....δεν περιμενα να χασω το πρωταθλημα για να κλαψομ@@νιασω οπως ο ντεμακος

ασε που η διαφορα ειναι οτι εσεις κλαιγατε οταν χανατε....
    εμεις πηραμε το παιχνιδι, με την εννοια οτι το χ μας συνεφερε καπως...και παρολαυτα βγηκε η ανακοινωση.
    δεν την επικροτω...απλα δεν καθομαι να ασχολησω για να την σχολιασω

ακομα χειροτερα δηλαδη.....δεν εχασες και εβγαλε ανακοινωση.....αν χασεις θα βγαλεις τι????dvd???οχι οχι...τετοιο εχεις βγαλει κιολας....

οπως σχολιασες τον Ντεμη,που δεν ειναι στην ομαδα σου.....ακομα περισσοτερο επρεπε να γραψεις εστω ενα σχολιο για την δικη σου ανακοινωση (το εκανες τωρα βεβαια)......ψιτ....και ο Ντεμης εβγαλε ανακοινωση οχι οταν εχασε το πρωταθλημα αλλα για το ανυπαρκτο πεναλντυ που εγινε στον Ριβαλντο....

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ακομα χειροτερα δηλαδη.....δεν εχασες και εβγαλε ανακοινωση.....αν χασεις θα βγαλεις τι????dvd???οχι οχι...τετοιο εχεις βγαλει κιολας....

οπως σχολιασες τον Ντεμη,που δεν ειναι στην ομαδα σου.....ακομα περισσοτερο επρεπε να γραψεις εστω ενα σχολιο για την δικη σου ανακοινωση (το εκανες τωρα βεβαια)......ψιτ....και ο Ντεμης εβγαλε ανακοινωση οχι οταν εχασε το πρωταθλημα αλλα για το ανυπαρκτο πεναλντυ που εγινε στον Ριβαλντο....
    ναι....οταν εχασε απο το πανιωνιο δηλαδη και αντι να τον φανε...σκεφτηκε να τα ριξει αλλου
    μην τα λεμε παλι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    συμφωνα με το sport-fm η ενδεκαδα του Παναθηναικου...

Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Σέριτς, Μόρις, Σριέγκι, Δημούτσος, Τζιόλης, Καραγκούνης, Ποστίγκα, Γκονζάλες, Παπαδόπουλος

παλι μ@λ@κιες κανει ο Βλαχο Πεσέιρο...αποφασισε να ξεκουρασει τα κουρασμενα παλικαρια λεει...
    ΑΜΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΠΟΣΤΙΓΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ.....

καλά για πτέρυγες δεν μιλάμε...ο Βλαχοπεσειρο θυμήθηκε ξαφνικα τον Δημούτσο που τον ειχε θαψει τοσο καιρο στον πάγκο.....μονο και μονο για να μην δωσει ευκαιρια στον Νινη.....ΕΛΕΟΣΣΣ
    και απο την αλλη ο Καβουροδρομος ο Καραγκουνης....
    θα πετάξουμε το πρωτάθλημα στο Περιστέρι κατι μου λεει....

ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΝΙΝΗ.....ΚΡΙΜΑ....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005

Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Σέριτς, Μόρις, Σριέγκι, Δημούτσος, Τζιόλης, Καραγκούνης, Ποστίγκα, Γκονζάλες, Παπαδόπουλος

παλι μ@λ@κιες κανει ο Βλαχο Πεσέιρο...αποφασισε να ξεκουρασει τα κουρασμενα παλικαρια λεει...
    ΑΜΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΠΟΣΤΙΓΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ.....

καλά για πτέρυγες δεν μιλάμε...ο Βλαχοπεσειρο θυμήθηκε ξαφνικα τον Δημούτσο που τον ειχε θαψει τοσο καιρο στον πάγκο.....μονο και μονο για να μην δωσει ευκαιρια στον Νινη.....ΕΛΕΟΣΣΣ

σπαθί σου μιλάω αυτο το πράγμα με το νίνη με ξενερώνει απίστευτα και ας είμαι ολυμπιακός

το παιδί εκτός από καλή μπάλα είναι και απίστευτα καλός και καθόλου προκλητικός χαρακτήρας κάτι που ελάχιστοι ποδοσφαιριστές έχουν αν και θα έπρεπε να είναι όλοι έτσι.

και εμένα μου βρωμαει κάτι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει αυτό ο καραγκιόζης ο πεσειρο αλλά ένα ενδεχόμενο που φαντάζομαι είναι οτι του προτείναν ανανέωση συμβόλαιου μόλις ανέβηκαν οι μετοχές του με μικρές απόδοχες και αρνήθηκε οπότε του κάνουν ψυχολογικό πόλεμο.
    απο το μυαλό μου το βγάζω αυτό βέβαια και μπορεί να μην έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα αλλά δεν μπορω να δώσω και άλλη λογική εξήγηση.

πάντως είναι κρίμα τέτοια ταλέντα να τα καίνε οι ελληνικές ομάδες και ντροπή τους που το κάνουν οι ηλίθιοι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    σπαθί σου μιλάω αυτο το πράγμα με το νίνη με ξενερώνει απίστευτα και ας είμαι ολυμπιακός

το παιδί εκτός από καλή μπάλα είναι και απίστευτα καλός και καθόλου προκλητικός χαρακτήρας κάτι που ελάχιστοι ποδοσφαιριστές έχουν αν και θα έπρεπε να είναι όλοι έτσι.

και εμένα μου βρωμαει κάτι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει αυτό ο καραγκιόζης ο πεσειρο αλλά ένα ενδεχόμενο που φαντάζομαι είναι οτι του προτείναν ανανέωση συμβόλαιου μόλις ανέβηκαν οι μετοχές του με μικρές απόδοχες και αρνήθηκε οπότε του κάνουν ψυχολογικό πόλεμο.
    απο το μυαλό μου το βγάζω αυτό βέβαια και μπορεί να μην έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα αλλά δεν μπορω να δώσω και άλλη λογική εξήγηση.

πάντως είναι κρίμα τέτοια ταλέντα να τα καίνε οι ελληνικές ομάδες και ντροπή τους που το κάνουν οι ηλίθιοι.
    και εγω αυτο πιστευω...
    οτι τελικα δεν δεχτηκε να υπογραψει το νεο συμβολαιο....με τις ρητρες κτλ...
    και θελουν να τον εξουθενωσουν ψυχολογικα....
    αυτη η υποθεση βρωμαει Βαρδινογιαννεικο.....
    κατι αντιστοιχο επαιξε και με τον Μαλαρτζ που ειχε μπονους συμμετοχων κ ξαφνικα τον εξαφανισανε ......παλια μου τεχνη κοσκινο.....

και απο την αλλη τα σκασανε να παρουν ενα παιχτη δανεικο ο οποιος απο οτι φαινεται δεν θα ακουμπησει το τοπι εως το τελος της περιοδου (ΜΑΝΟΥΤΣΟ)...
    ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Μηπως ρε παιδια εχει κανενα προβλημα το παιδι....Δεν ξερω...Λεω....

Μου ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι ενας υποτιθεται καλος προπονητης με ονομα στην αγορα κανει τον χαζο και δεν βαζει τον πιτσιρικα μεσα...Οτι δεχεται πιεσεις απο την διοικηση για αυτο τον λογο...Και χωρις να εχει και τιποτα φοβερες μοναδες για εκεινη την πλευρα...

Τελος παντων και εγω στεναχωριεμαι με τον Νινη πραγματικα το παιδι αξιζει...

Μιας και μολις γυρισα και απο το ΟΑΚΑ ας πω 2 πραγματα για την ομαδα....

Μια απο τα ιδια...Απλα η Ξανθη ηταν κακιστη σημερα...Βοηθησε και το γκολ με το καλημερα..

Απο την στιγμη που βγηκε παντως ο εμφανως κουρασμενος Ριμπο η ομαδα ρολαρε καλυτερα αν και τα προβληματα σε κυκλοφορια της μπαλας και πλαγια μπακ παρεμειναν...Τουλαχιστον δεν κανανε περιπατο στο κεντρο...Ρε τι πραγμα ειναι αυτο να φτανει οποιος θελει με την μπαλα εξω απο την περιοχη μας....

Και για ακομα μια φορα ειδα παιχτες της ΑΕΚ να μην θελουν να δωσουν την μπαλα σε συμπαιχτη τους που ειναι σε καλυτερη απο αυτους θεση...

ΥΓ Παντως να ξανακανει ψαλιδακι ο Δελλας πανω στην γραμμη αποκλειεται.....Ο δεν στριβω,δεν φρεναρω εκανε ψαλιδακι και μαλιστα πολυ ωραιο λιγο πριν μπει γκολ...Και το καλυτερο ειναι οτι σηκωθηκε κιολας

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Μηπως ρε παιδια εχει κανενα προβλημα το παιδι....Δεν ξερω...Λεω....

Μου ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι ενας υποτιθεται καλος προπονητης με ονομα στην αγορα κανει τον χαζο και δεν βαζει τον πιτσιρικα μεσα...Οτι δεχεται πιεσεις απο την διοικηση για αυτο τον λογο...Και χωρις να εχει και τιποτα φοβερες μοναδες για εκεινη την πλευρα...

Τελος παντων και εγω στεναχωριεμαι με τον Νινη πραγματικα το παιδι αξιζει...

ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ??
    ΜΕ ΟΝΟΜΑ??

σε γενικες γραμμες ο Πεσέιρο εχει δειξει οτι προτιμα τα τρεχαντηρια και τους άμπαλους στο κέντρο και στην άμυνα προκειμενου να ασκει αυτο το ηλίθιο σύστημα με το πρέσινγκ ψηλά....
    αλλα ακομα και έτσι πιστευω οτι μια ευκαιρια θα ειχε παρει ο Νινης αν δεν συνετρεχε καποιος αλλος λογος....
    δεν ειναι τυχαιο οτι του έδωσε ευκαιρια αμέσως μετά τον τραυματισμό του στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν (έστω κ για λιγα λεπτά).....και μετά που αποθεραπευτηκε τελειως ειναι δυνατον να ειναι τοσο κακος στις προπονησεις που να μην αξιζει μια δευτερη ευκαιρια???

εγω το αποκλειω.....μου βρωμαει διοικηση απο πισω...
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005

Εντάξει το πήραμε το διπλό .....
    Το δε ματσάκι ήταν απλά ΜΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΤΑΛΑΙΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΤΟΠΙ, ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ !!!

Σας αρεσει δεν σας αρέσει ο Μπαρμπαγιώργος .......... ο μόνος που τιμάει την φανέλα είναι !!!
    ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΙΜΑΝΤΟΝΕΣ !!!

Παίξτε μπάλλα και αφήστε επιτέλους το χερογλύκανο !!!

Τζιόλη, ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗ ΦΡΑΝΤΖΑ !!!

ΑΝ Ο ΝΙΝΗΣ ΘΑΒΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΩΛΟΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ............. ΤΖΙΓΓΕΡ ΦΤΟΥ ΣΟΥ !!!

Εύχομαι να μην είναι έτσι ......

www.contra.gr

Η απόφαση για την περιβόητη απόφαση του Ρόμαν Βάλνερ βγήκε το βράδυ της Τετάρτης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες η δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων κατακύρωσε με 3-0 τον αγώνα Απόλλων Καλαμαριάς-Ολυμπιακός υπέρ των "ερυθρολεύκων", ενώ αφαιρέθηκε ένας βαθμός από τους Πόντιους.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    ενταξυ ρε

κερδισατε

την μαχη της εξεδρας:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ενταξυ ρε

κερδισατε

την μαχη της εξεδρας:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Kατα τα αλλα..... Απο εδω και περα.....

Γραψτε και κλαψτε.......!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    www.contra.gr

Η απόφαση για την περιβόητη απόφαση του Ρόμαν Βάλνερ βγήκε το βράδυ της Τετάρτης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες η δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων κατακύρωσε με 3-0 τον αγώνα Απόλλων Καλαμαριάς-Ολυμπιακός υπέρ των "ερυθρολεύκων", ενώ αφαιρέθηκε ένας βαθμός από τους Πόντιους.

Πότε βάλαν 3 goal στη καλαμαριά

Ελεος δλδ ,ξεφτίλα τι να πω .... μηπως να κάνουν και καμια έφεση για τον Αστέρα?...

Απλά ντροπή.......

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    μηπως να κάνουν και καμια έφεση για τον Αστέρα?...

Εαν ξερεις κατι για παρανομη συμμετοχη αθλητη του στον μεταξυ μας αγωνα .....

Ειμαστε ολο αυτια....!!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3814
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 15:54
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38