Ααααχ...Κάτι ξέρεις, κάτι ξέρεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Αν ειναι γιαυτο δεν σου φτανει ουτε τριαξονικη νταλικα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ααααχ...Κάτι ξέρεις, κάτι ξέρεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Αν ειναι γιαυτο δεν σου φτανει ουτε τριαξονικη νταλικα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σημερις πουρνο πουρνο στην Αττικη οδο και ενω πηγαινα χαλαρα με 90-95 (ψιλοκρυωνα, φοραω καλοκαιρινα ο μλκ@ς) ερχοταν πλακωμενος ενας με στρωμα μολις με ειδε εκοψε, κοιταξε λιγο την τενερε και εφυγε με χιλια.
Ειναι κανεις απο δω???
Και λιγο πιο κατω ενω συνεχιζα με την ιδια ταχυτητα βλεπω μια νταλικα στην μεσαια λωριδα με μεγαλη φορα και με προσπερασε.
Την ακολουθω και πηγαινω με την ιδια ταχυτητα.
Ο τυπος πηγαινε με 110.
Εχω την εντυπωση οτι οι νταλικες εχουν δικαιωμα να πηγαινουν μεχρι 90.
Αν κανω λαθος διορθωστε με.
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Εσένα ρε πέφτουλα τώρα σε πήρα χαμπάρι.......Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
ώπα φίλος... αυτοι που περιγράφεις ειναι οι bmwακιδες ή μηπως οι κτμακιδες ?![]()
![]()
δεν ξέρω μπερδευτηκα![]()
Τι δουλειά έχεις στα λημέρια μας ωρέ.....![]()
![]()
Άϊ τράβα ψάξου......πάλι ανάκληση έχει για τα ποταμόπλοια σας.....:a029:![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Εμενα παλι ρε Γιωργο αυτα τα Γερμανικα μου αρεσουν πιο πολυ απο τα αλλα με τους ιμαντες.Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Επίσης , υπάρχουν και αυτά τα tank bags που ΔΕΝ είναι μαγνητικά και ΔΕΝ θέλουν ιμάντες …το μόνο που θέλουν ,είναι η τάπα της βενζίνης να είναι βιδωτή…
Είναι όμως γερμανοί…
http://www.bags-connection.com/?sprach_id=2![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Σήμερα 25/9/2008 και ώρα 09:00 εθεάθη στην Λ. Συγγρού στο ρεύμα προς Φάληρο ,μαύρο ΤΕΝΕΡΕ με πλαϊνές μεταλλικές μπαγκαζιερες…
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩΩΩ…
Αραπινες μαυρες ερωτιαρες???Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Σήμερα 25/9/2008 και ώρα 09:00 εθεάθη στην Λ. Συγγρού στο ρεύμα προς Φάληρο ,μαύρο ΤΕΝΕΡΕ με πλαϊνές μεταλλικές μπαγκαζιερες…
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩΩΩ…![]()
![]()
![]()
Είναι όντως πολύ ωραίες …και δεν είναι ΑΠΛΑ tank bag…Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Εμενα παλι ρε Γιωργο αυτα τα Γερμανικα μου αρεσουν πιο πολυ απο τα αλλα με τους ιμαντες.![]()
Μπορούν να συνδεθούν με ΡΕΥΜΑ και έχουν υποδομές για στήριξη GPS , πρίζα κ.λ.π
Στην Ελλάδα νομίζω ότι τις έχει ο Ξυκης και η Μοτοροδα…
![]()
Λοιπόν , στατιστικάΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Αραπινες μαυρες ερωτιαρες???![]()
![]()
![]()
2 μαύρες (η δικιά μου και του αγνώστου)
2 χακί (peskandritsos & Anty12)
…έχει γεμίσει ο τόπος
![]()
Μπηκα στην σελιδα του Ξυκη και εχει μια βαση αλλα μαλλον ειναι μονο για ΒMW αποτι γραφει και δεν ειδα να εχει πουθενα τα τανκμπαγκ τα συγκεκριμενα.Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Είναι όντως πολύ ωραίες …και δεν είναι ΑΠΛΑ tank bag…
Μπορούν να συνδεθούν με ΡΕΥΜΑ και έχουν υποδομές για στήριξη GPS , πρίζα κ.λ.π
Στην Ελλάδα νομίζω ότι τις έχει ο Ξυκης και η Μοτοροδα…
![]()
Καλά…στην Ελλάδα είμαστε …οι κατασκευαστές ,οι εισαγωγείς και οι σελίδες τους ΔΕΝ μπορούν να συγχρονιστούν με τίποτα…..Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Μπηκα στην σελιδα του Ξυκη και εχει μια βαση αλλα μαλλον ειναι μονο για ΒMW αποτι γραφει και δεν ειδα να εχει πουθενα τα τανκμπαγκ τα συγκεκριμενα.
Η διαδικασία είναι κλασσική …τηλέφωνο ή επίσκεψη..
![]()
Απ οτι ειδα στο μετεο την Κυριακη θα εχει καλο καιρο.
Θα παιξει βολτοεντουραδα τελικα αν μας το επιτρεψουν και οι φιλτατοι τελωνειακοι-βενζιναδες???
Αφου και τα επαθλα ειναι ψημενα εμεις θα μεινουμε αψητοι???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Αφου και τα επαθλα ειναι ψημενα εμεις θα μεινουμε αψητοι???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Αν ειμαστε ΟΚ ..τηλεφωνιόμαστε για τις λεπτομέρειες …ο billy είναι μέσα???
![]()