Για τσεκάρεται παίδες:http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=92362
![]()
Και ίσως και να μπορέσω να μας τιμήσω και εγώ...
![]()
Και ίσως και να μπορέσω να μας τιμήσω και εγώ...
Nα μπορεσειςΑρχικά δημιουργήθηκε από mead5600
![]()
Και ίσως και να μπορέσω να μας τιμήσω και εγώ...![]()
![]()
Παιδια μην ξαχνιομαστε...Το ερχομενο Σαββατο ειναι η δευτερη μεγαλη συναντηση μας...
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=92362
Παρακαλω οσοι ειναι να ερθουν και δεν το εχουν δηλωσει να το κανουν...
Δε βλεπω πολλες συμμετοχες και με ανησυχειτε...![]()
![]()
![]()
Αντε ρε ξεκουνατε...Για φαγητο προκειται...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ (ΓΙΑ ΑΠΙΘΑΝΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΛΕΜΕ) ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΦΑΒΙΕΡΟΥ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΛΕΜΕ Ο ΤΥΠΟΣ, ΑΣΕ ΤΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ.....
ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΕΡΘΩ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΜΕ.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Στα αριστερα του πληκτρολογιου υπαρχει ενα κουμπακι που λεει ''Caps Lock''.Θα εκπλαγεις με τα αποτελεσματα που θα φερει αμα το πατησεις:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ (ΓΙΑ ΑΠΙΘΑΝΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΛΕΜΕ) ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΦΑΒΙΕΡΟΥ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΛΕΜΕ Ο ΤΥΠΟΣ, ΑΣΕ ΤΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ.....
ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΕΡΘΩ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΜΕ.
(Κλεμμενη ατακα,αλλα επικαιρη)
Πιθανοτατα να παραβρεθω κι εγω
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Παιδια το ραντεβου ειναι στον Φωτη...ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Την επομενη φορα το κανονιζουμε για αλλου αν θελετε...![]()
![]()
![]()
Τι εγινε βρα Γιαννάκη πάλι δεν σου έκατσε η φάση και γκρινιάζεις σα γεροντοκόρη? ΥΜΑΡΤΟ ΡΕ ήμουνα στο πρόγραμμα της εμπορικής διαχείρησης, γύρισα να δω το Forum και ξεχάστηκα, άλλωστε όπως ξέρεις γράφω με ασύληπτες ταχύτητες και δεν πρόλαβα , πάτησα έντερε γλήγορα. Κοίτα ρε ο Γιάννης κοίτα ο Γιάννης ο τα πάντα σχολιάζων..... τσ τσ τσ τσΑρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Στα αριστερα του πληκτρολογιου υπαρχει ενα κουμπακι που λεει ''Caps Lock''.Θα εκπλαγεις με τα αποτελεσματα που θα φερει αμα το πατησεις:rotflmao:
(Κλεμμενη ατακα,αλλα επικαιρη)
Πιθανοτατα να παραβρεθω κι εγω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν θα το ξανακάμω μάτια μου τ' ορκίζομαι.
P.S.
Όταν ξαναπεράσεις από το μαγαζί θυμήσου να μου δείξεις κι εμένα του τυφλού αυτούνο το κουμπάκι να το πατάω που και που ...
οκ καμένε, για το ραντεβού στον Φώτη, καμία απολύτως αντήρρηση, το είπα έτσι για αλλαγή και γιατί το σουβλάκι του το τιμάω καθημερινά και γιατί αξίζει τον κόπο. Θα έρθω με "άγριες διαθέσεις" πιθανά μαζι με τη χρύσα τη γυναίκα μου.
ΘΑ εχω ειδοποιησει για μπολικο φαγητο οποτε ελα εσυ με ορεξη κ μην φοβασε τιποτα....Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
οκ καμένε, για το ραντεβού στον Φώτη, καμία απολύτως αντήρρηση, το είπα έτσι για αλλαγή και γιατί το σουβλάκι του το τιμάω καθημερινά και γιατί αξίζει τον κόπο. Θα έρθω με "άγριες διαθέσεις" πιθανά μαζι με τη χρύσα τη γυναίκα μου.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Παιδια μην ξαχνιομαστε...Το ερχομενο Σαββατο ειναι η δευτερη μεγαλη συναντηση μας...
ρε δεν σου εχω πει οχι Σαββατοεχουμε και σπιτια.........υποχρεωσεις .... πως να το πω...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Δε το θυμομουν ρε φιλε...Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
ρε δεν σου εχω πει οχι Σαββατο![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν ειπες κ εσυ τιποτα...
"Μην ντρέπεσαι να ρωτήσεις Σύντροφε/ Μην αφεθείς να πείθεσαι/ Μάθε να βλέπεις συ ο ίδιος!/
Ο,τι δεν ξέρεις ο ίδιος/ καθόλου δεν το ξέρεις/ Έλεγξε το λογαριασμό/ Εσύ θα τον πληρώσεις/
Ψάξε με τα δάχτυλα κάθε σημάδι/Ρώτα: πώς βρέθηκε αυτό εδώ/Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία."
"Εγκώμιο για τη μάθηση" Μπέρτολτ Μπρεχτ
Αν προλαβω ,γιατι θα φυγω καποια απο αυτες τις μερες,θα ερθω να σε θαυμασω..Αρχικά δημιουργήθηκε από emiliano
Ελπίζω να πήγε καλά η συνάντηση, ρίχτε και καμιά φωτό.
Αφού σβερκόσαστε τα σουβλάκια ώρα για λίγη κουλτούρα.
Επισυνάπτω πρόσκληση σε μεγάλη θεατρική παράσταση με την αφεντιά μου σε πρωταγωνιστικό ρόλο :a5:
Όσοι πιστοί της τέχνης προσέλθετε![]()
![]()
Που χαθηκες εσυ ρε παιδι???![]()
Αν δε φύγω και γω παρασκευή μιλάμε και πάμε παρέα..Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Αν προλαβω ,γιατι θα φυγω καποια απο αυτες τις μερες,θα ερθω να σε θαυμασω..![]()
Που χαθηκες εσυ ρε παιδι???![]()
![]()
ΝΑι ρε μεσα...Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
Αν δε φύγω και γω παρασκευή μιλάμε και πάμε παρέα..![]()
![]()
![]()