το αποτέλεσμα θα κρατήσει? παιδια απο tankbag τι εχετε?
το αποτέλεσμα θα κρατήσει? παιδια απο tankbag τι εχετε?
Η όλη διαδικασία πηρε 10 με 15 λεπτά το κάθε πλοκάμι, ήταν ευκολη σε σχέση με οτι αλλο εχω δει και το τελικό γυάλισμα εγινε με γυαλιστικό τροχό. Τα προιοντα ειναι απο Αγγλία και την δουλειά την εκανε φίλος μου επαγγελματίας (Car Day για οσους ειναι Φθιώτιδα εχει και fb).
Και για το Autosol λενε οτι δουλευει καλά αλλα έχει τρίψιμο.
Εξαιρετικό!!Όντως φαίνονται έντονα τα χταπόδια και απο μακριά! Το δουλέψες καθόλου το μηχανάκι να ανεβάσει θερμοκρασία να δεις γενικά πως συμπεριφέρεται στο χρώμα?Δηλαδή θα κρατήσει θεωρείς ενα χ διάστημα..άζιξε ο χρόνος για να το κάνεις?
Είναι χρυσό (οπως η ζάντα) ζεστό και προς το ασημι όταν κρυώσει. Σε 2 εκδρομές απο τότε είδα μόνο αυτή την αλλαγή, αλλά η καθαριότητα και η γυαλάδα καλά κρατούν.Θα δείξει ο χρόνος τα υπόλοιπα. Το νερό στη καυτή σωλήνα κάνει τη ζημιά...
Όποιος ψάχνει το service manual, είναι το πρώτο στην αναζήτηση:
https://www.google.gr/?gfe_rd=cr&ei=...service+manual
Τοποθετήθηκαν σήμερα τα Michelin pilot power 3.
265 ευρώ με τοποθέτηση στο Tyre Shop Περιστερίου.
Καμία σχέση με τα ξύλινα της μάνας του.
Θα συμφωνησω και εγω μαζι σου για τα λάστιχα είναι πολύ καλη επιλογή.
Από θεμα λαδιων τι βαζεται??
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!Έχω το F 2009 (μισό fairing) και ψάχνω λύση για να καλύψω το κάτω μέρος με ολοσωμο fairing..σκέφτηκα αρχικά να βάλω το κομμάτι χαμηλά που υπάρχει στο καινούργιο πλεόν μοντέλο αλλά απο τις φωτό νομίζω οτι δεν θα ταιριάζει..το έχετε ψάξει καθόλου..?
Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα!!!
Εδώ και μια βδομάδα είμαι ευτυχής κατοχος μιας xj6n του ΄12.
Απλά ηθελα να ρωτήσω μιας και την ξέρετε καλύτερα εκτος απο αυτα που μπορώ να δω με το μάτι π.χ. λάστιχα (ειναι 4612 DUNLOP SPORTMAX MUTANT οπότε είναι μάλλον προς στην λήξη τους) υπάρχει κατι που να προσέξω??
Για ζελατίνα μπροστά έχει βάλει κάποιος, κανει έστω και λίγη δουλίτσα και ποιά???
Απο λάστιχα τι προτείνετε?
Καλορίζικη και καλοτάξιδη.
Χωρίς ζελατίνα δεν παλεύεται μετά τα 110-120.
Εγω έχω βάλει ζελατίνα της Puig και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Αυτήν εδώ:
http://www.motoraid.eu/puig-new-generation-xj6
Τελευταία τροποποίηση από notakos600; 17/01/2016 στις 04:06.
Σε ευχαριστω παρα πολύ να είσαι καλά και παντα όρθιος.
Και εγώ αυτήν κοιτούσα οπότε την παραγγέλνω.....
Απο λαστιχά εχεις βαλει καποια και εισαι ευχαριστημένος??
Κι εσύ να την χαρείς όσο δεν πάει...είναι πολύ καλή μοτοσυκλέτα και τίμια. Τα pilot3 έβαλα κι είναι άψογα!