http://www.superbikeschool.co.gr/ Έχει 2 τηλέφωνα κάτω στο τέλος της σελίδας,παίρνεις κ κλείνεις
Παιδια γεια χαρα και απο μενα! Νεος στο φορουμ (και στην κοσμο της μηχανης γενικα) αλλα το παρακολουθω αρκετο καιρο. Ετοιμαζομαι και γω να παρω μερος στο πρωτο μου trackday το Σαββατο οποτε επιτρεψτε μια (ισως)χαζη ερωτηση. Σε ενα trackday υπαρχει χρονομετερηση για να βλεπουμε τους γυρους που κανουμε?? Ευχαριστω!
Καλως όρισες.Όχι αυτό είτε βάζεις κάποιο φίλο να σε χρονομετρά είτε μετά πάς σε επαγγελματικο εξοπλισμό πάνω στη μηχανή που μετράει τηλεμετρίες κτλπ κτλπ κτλπ.Ταπεινή συμβουλή:Μη κάτσεις και ασχοληθείς με τους χρόνους τώρα,πραγματικά δε σε ενδιαφέρουν,πίστεψε με.Κοίτα απλά να το ευχαριστηθείς και να δοκιμάσεις να βελτιώσεις άλλες ατέλειες και το τελευταίο πράμα να είναι ο χρόνος
Κατέβασε android app "RaceChrono". Κατέβασε πίστα, κλπ κλπ.
Ευχαριστω για το καλοσωρισμα και τις αμεσες απαντησεις! Φιλε Hayate δεν ειναι αυτοσκοπος ο χρονος (απλα θα προσπαθησω μην ειμαι super slow...) αλλα να μαθω την μηχανη μου και να βελτιωσω την οδηγηση μου σε γρηγορους ρυθμους μεσα σε ασφαλες περιβαλλον (και βεβαια να ξεδωσω...) Δεν με αγχωνει καθολου ο χρονος απλα βοηθαει στην βελτιωση.
Φιλε kostas777 υπαρχει καποιο free app για windows ? Δεν εχω android.
Για δες εδώ http://www.racechrono.com/download/other/. Εγώ αυτό χρησιμοποιώ, αλλά με το κινητό μου που έχει Android, δεν έχω δοκιμάσει κάποιο άλλο. Μια χαρά μέτρηση κάνει μέσω GPS, κρατάει και αρχείο.
Άλλη επιλογή που έχεις, είναι να βάλεις κάμερα στη μηχανή ή στο κράνος και να γράφεις video.
Στα Μέγαρα θυμάμαι υπήρχε η δυνατότητα χρονομέτρησης, σου νοίκιαζαν αντίστοιχο εξοπλισμό, αλλά μόνο για τα δύο γρηγορότερα group (δεν θυμάμαι απλά αν ήταν στα td της Extreme ή σε κάποια που είχα πάει με το Gixxer club). Εσύ όμως που είσαι αρχάριος δεν υπάρχει νόημα να εστιάσεις στο γυρολόγιο αλλά σε ουσιαστικότερα ζητήματα. Θα πρότεινα πχ. να στραφείς στα μαθήματα του CSS που θα σου παρέχουν ουσιαστική και συσσωρευμένη γνώση από ειδικούς..
Οκ, ευχαριστω πολυ παιδια!
Πολυ σωστος φιλε! Εχω ηδη κανει το πρωτο lvl, μου αρεσε παρα παρα πολυ, κολλησα, για αυτο και πρωτο trackday τωρα. Πριν κανω και το επομενο lvl θελω να εχω εμπεδωσει καλα τα του πρωτου και ο δρομος δεν ενδεικνυται για πληρη εφαρμογη... Τεσπα, σχετικα με την χρονομετρηση ηταν μια γενικη απορια που ειχα αφου δεν θυμαμαι να εχω διαβασει πουθενα κατι και οπως προειπα θα ειναι το πρωτο μου...
Κατεβασε το RACECHRONO αν εχεις android κινητο. Δεν ξερω αν ειναι για iphone.
Εχει και τα Μεγαρα στις πιστες.
Μετραει με Gps και γενικα ειναι αξιοποστο. Εχει και σε σπλιτ χωρισμενη την πιστα.
το να θελεις να μην εισαι super slow δεν σημαινει και οτι μπορεις!!Ετσι βλεποντας ενα αργο γυρολογιο και προσπαθοντας να πας πιο γρηγορα μπορει να μπεις σε περιπετειες.Αφου εχεις κανει το lvl 1 προσπαθησε να θημηθεις οσα εκανες εκει και να τα εφαρμοσεις οσο πιο σωστα μπορεις.Κρατα και κανα χρονο για το αρχειο απλα μην επικεντρωνεσαι εκει!Α, και κοιτα να διασκεδασεις
Καμία ιδέα δεν ευθύνεται για τους μαλάκες που την ενστερνίζονται..-Κωστάκης Ανάν-
http://www.tokoulouri.com/
Παιδια ξαναδιαβαζω αυτα που εχω γραψει αφου ο γραπτος λογος στο internet παρεξηγητε ευκολα..Ελπιζω οτι δεν εχω δωσει καπου την εντυπωση οτι θα κυνηγαω χρονους. Δεν μπορω αλλωστε. Νομιζω ημουν αρκετα σαφης. Βελτιωση και διασκεδαση ειναι τα ζητουμενα. Ο χρονος απλα ειναι ενα σημειο αναφορας και τεσπα ηταν και μια απορια μου για τα trackdays...