Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 118

Θέμα: θεματα φιλοσοφικης Bmwδιασης....

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Ασε που αν ηταν να δωσω τοσα φραγκα θα επερνα δαγκωτο αυτο:
    Παρα πολυ ωραιο .....ειναι ακομα πιο ακριβο , εχει ακομμα περισοτερα ηλεκτρονικα ,ειναι εντελως καινουργιο και αδοκιμαστο,ειναι Ιταλικο και τελευταιο αλλα και πιο σημαντικο απο ολα ,........δεν ειναι ουτε κατα διαννοια ον-οφ

Τουλαχιστον υποτιθεται οτι οι καινουργιες κεφαλες ειναι δοκιμασμενες απο το HP2-sport βεβαια οπως ειπα .....the quest continues
    Καποτε ειχα χρονο,αλλα δεν ειχα χρημα.....
    Τωρα δεν εχω ουτε χρονο,ουτε χρημα....

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pantheman
    ο ιδιος καπου μου ειχες γραψει ακομα και για ρεκτιφιε σε ενα ποστ με το που το παρω παντως .
    Οταν ξεκιναμε ετσι μπορεις να φανταστεις οτι δεν ειναι και το καλυτερο(BTW δεν βρισκο το ποστ , το εσβησες?)
    Τιποτα δεν εσβησα. Οταν ειπα για ρεκτιφιε δεν ειπα οτι θα πρεπει να του κανεις, ειπα οτι θα εχεις την καβαντζα να του κανεις οτι γουσταρεις. Λοιπον, παρε το δουκατι που γαμει να τελειωνουμε...
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg_950 S
    pantheman, τα πράγματα είναι απλά...
    Τα έχεις δοκιμάσει όλα , είσαι έμπειρος αναβάτης ( 71 Κ Km με το 650) και καταλήγεις ήδη σε 1200 GS ( στο είχα γράψει από την αρχή ), λοιπόν : Follow your heart.
    Ότι και να συμβεί πάλι εδώ θα το μοιραστούμε. Είτε θα εκθειάζεις την πολύ καλή επιλογή/ επένδυση σου ή θα καντηλιάζεις τα κουσούρια του, αλλά θα είναι η δική ΣΟΥ επιλογή-φράγκα.

Από τον χρηματιστή σου ζητάς πάντοτε τα ρέστα αν οι μετοχές που προτείνει δεν βγάλουν καλό μπακίρι ή πέσουν στον κουβά ?

DrBig, μην γίνεσαι κακεντρεχής, εμπαθής και προκατειλημμένος....
    Δεν είναι δα και μικρή εξέλιξη στην αξιοπιστία της GS να πέσει στα FD failures, από 3 στα 10 (1150) στο 1 στα 10 (1200)

σιγα την εμπειρια, σορυ αν ακουστηκε ψωνιστικο ,αλλα δεν το ανεφερα για αυτο
    Ναι ενταξει στο GS κλεινω αλλα ακομα θελω να μαθω κια αλλα για αυτα που τυχον με περιμενουν

εχεις την εντυπωση οτι θα ζητησω ρεστα απο κανεναν , αν δε μου βγει το μηχανακι σοι?

Οσο για την βελτιωση , πλακα στην πλακα ειναι βελτιωση το 1στα 10 απο 3 στα 10
    Η ΚΤΜ που βγαζει το adventure απο πιο παλια απο το 1200 ( το 01 η το 02), που υποτιθεται οτι εχει αποκομισει την τεραστια πειρα απο τα ντακαρ που θριαμβευει εν την απουσια αλλων μεγαλων κατασκευαστων, που ειναι η μεταφραση της αξιοπιστιας και της αξελιξης στα πολιτικα μηχανακια της , λογικα δεν θα επρεπε να βγαζει τιποτα
    Αλλα απο οτι καταλαβα ταα παιδια απο το Ματιγκοφεν , λουμπεν πολιτικη χρησιμοποιουν κ αυτοι .....ολα για ολα στους αγωνες να φαινετε το ονομα της εταιριας οτι σαρωνει , και τους αλλους αστους να κουρευονται.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ

Εισαι λαθος γιατι πλεον δεν υπαρχουν προβληματα αξιοπιστιας και αν ειναι ειναι πολυ λιγα.Αυτο που λαμβανεις με αυτην την μηχανη δεν υπαρχει,ξερεις τι ειναι να προσπαθεις να πεσεις που λεει ο λογος και να μην μπορεις;οτι μαλακια και να κανεις η μηχανη δεν σε προδιδει,στην ασφαλτο ειδικα αν το κατεχεις λιγο το τιμονι πηγαινει με εξωφρενικες ταχυτητες ντριφταροντας παντου,στο χωμα δεν χρειαζεται να μιλησουμε γιατι τα λογια ειναι περιττα,ολα αυτα ειναι απο μονα τους ικανα να συγχωρησουν αν σου βγαλει και ενα προβλημα.
    Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει

ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΑΘΩ Κ ΕΓΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ η παραπανω . Αλλα εδω βλεπω οτι ειναι πολλα ρε γμτ . Οπως και να εχει το ΚΤΜ δεν το βλεφαριασα επειδη μου αρεσε περισσοτερο , αλλα μονο κ μονο επειδη ειναι πιο φθηνο ελαφρως ,παραδεχομαι οτι με ελκυει ξεκαθαρα η μπεμπα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορω να αναγνωρισω οτι το ΚΤΜ σου βγαζει ενα πολυ πιο ζωντανο και σπιρτοζικο χαρακτηρα, σαφως ειναι καλο , αλλα οπως πολλοι απο τους ιδιους του ιδιοκτητες παραδεχονται , ολα αυτα συμβαινουν οταν δουλευει

Παντως σε ολα αυτα τα οδηγικα χαρακτηριστικα που αναφερεις , δεν πιστευω οτι το BMW υπολειπεται του ΚΤΜ ,εκτος ισως απο την xtreme off road οδηγηση ,και εγω Peterhansel δεν ειμαι

Αραγε ποσοι απο εσας που υποστηριζετε το ποσο καλυτερο ειναι το ΚΤΜ σε δυσκολα ακτος δρομου κομματια , μπορειτε να το πατε οπως μπορει να παει?γιατι πιστευω οτι οσο οι δυσκολιες ειναι χαμηλες ...ε δεν εχουν και καμμια τρελη διαφορα τα μηχανακια.....αν ζορισουν τα πραματα .....οκ πασο....
    Στην ασφαλτο βεβαια τα πραματα αλλαζουν , και τα δυο πιστευω μπορουν να πανε απολαυστικα γρηγορα , το καθενα με τον δικο ξεχωριστο τροπο, ασε που ρε γμτ μιλαμε ολοι λες και θα γραψουμε χρονους για το isle of man , το θεμα ειναι η αισθηση ετσι δεν ειναι ? εγω τουλαχιστον αυτο αποκομιζω.

το θεμα ειναι η αισθηση ετσι δεν ειναι ? εγω τουλαχιστον αυτο αποκομιζω.
    Αμ μπραβο!

Γι'αυτο λοιπον παρε ΚΤΜ!

Bladerunner Το avatar του/της siraxanz
    Παντως σε ολα αυτα τα οδηγικα χαρακτηριστικα που αναφερεις , δεν πιστευω οτι το BMW υπολειπεται του ΚΤΜ ,εκτος ισως απο την xtreme off road οδηγηση ,και εγω Peterhansel δεν ειμαι

Αραγε ποσοι απο εσας που υποστηριζετε το ποσο καλυτερο ειναι το ΚΤΜ σε δυσκολα ακτος δρομου κομματια , μπορειτε να το πατε οπως μπορει να παει?γιατι πιστευω οτι οσο οι δυσκολιες ειναι χαμηλες ...ε δεν εχουν και καμμια τρελη διαφορα τα μηχανακια.....αν ζορισουν τα πραματα .....οκ πασο....
    Στην ασφαλτο βεβαια τα πραματα αλλαζουν , και τα δυο πιστευω μπορουν να πανε απολαυστικα γρηγορα , το καθενα με τον δικο ξεχωριστο τροπο, ασε που ρε γμτ μιλαμε ολοι λες και θα γραψουμε χρονους για το isle of man , το θεμα ειναι η αισθηση ετσι δεν ειναι ? εγω τουλαχιστον αυτο αποκομιζω.
    Αγαπητέ pantheman
    Γιατί το κουράζεις αφού γουστάρεις την μπέμπα,
    να την πάρεις παληκάρι μου είναι βελούδο,
    αν θες να κάνεις τουριστικές χωμάτινες διαδρομές τις κάνεις άνετα..
    Το κτμ και το gs είναι 2 street μοτοσυκλέτες μεγάλου και άνετου θα συμπλήρωνα τουρισμού, όμως street είναι και οι δύο.
    Πουλάνε και λίγο χώμα οι εταιρίες που τις φτιάχνουν αλλά για τρίτη φορά σου λέω είναι street για να το εμπεδώσεις.
    Σαν street λοιπόν η μπέμπα είναι άλλης κλάσης μηχανής και όλα όσα γραφονται για περί αξιοπιστίας και γιά τα δυο μοτό έχουν βάση,
    όμως το gs είναι αλλού στις βασικότερες ιδιότητες μιας τέτοιας μηχανής δηλαδή ασφάλεια και άνεση....
    Αν πάλι θες να πας για εντούρο πάρε ένα 450 μονοκύλινδρο που είναι για εντούρο οποιασδήποτε μάρκας και μην ανγχώνεσε με τα τέρατα.
    Πάρε την μπέμπα λοιπόν και μην φοβάσε τπτ, είναι ένα λαμπερό αστέρι

ταξίδι νάναι και με καλή παρέα...ζητώ πολλά? :-)

[...] το θεμα ειναι η αισθηση ετσι δεν ειναι ? εγω τουλαχιστον αυτο αποκομιζω.
    αν το θέμα ειναι η αισθηση, τοτε παρε ΚΤΜ ρε συ...

Απορώ γιατί το κουράζεις τόσο...

Εγω βλεπω οτι εχεις διαλεξει τη μπεμπα και προσπαθεις να πεισεις τον εαυτό σου οτι ειναι σωστή επιλογή. Το απλό GS ειναι. To adventure, οχι - αυτα που προσφέρει παραπανω (δλδ μερικά λιτρα βενζινης στην ουσια) δεν αξιζουν τα λεφτα του

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από siraxanz
    Αγαπητέ pantheman
    Γιατί το κουράζεις αφού γουστάρεις την μπέμπα,
    να την πάρεις παληκάρι μου είναι βελούδο,
    αν θες να κάνεις τουριστικές χωμάτινες διαδρομές τις κάνεις άνετα..
    Το κτμ και το gs είναι 2 street μοτοσυκλέτες μεγάλου και άνετου θα συμπλήρωνα τουρισμού, όμως street είναι και οι δύο.
    Πουλάνε και λίγο χώμα οι εταιρίες που τις φτιάχνουν αλλά για τρίτη φορά σου λέω είναι street για να το εμπεδώσεις.
    Σαν street λοιπόν η μπέμπα είναι άλλης κλάσης μηχανής και όλα όσα γραφονται για περί αξιοπιστίας και γιά τα δυο μοτό έχουν βάση,
    όμως το gs είναι αλλού στις βασικότερες ιδιότητες μιας τέτοιας μηχανής δηλαδή ασφάλεια και άνεση....
    Αν πάλι θες να πας για εντούρο πάρε ένα 450 μονοκύλινδρο που είναι για εντούρο οποιασδήποτε μάρκας και μην ανγχώνεσε με τα τέρατα.
    Πάρε την μπέμπα λοιπόν και μην φοβάσε τπτ, είναι ένα λαμπερό αστέρι

Θα διαφωνησω μαζι σου σε ενα μονο σημειο. Στο οτι το ΚΤΜ ειναι μηχανη δρομου. Το εκπληκτικο με το στησιμο του ΚΤΜ ειναι οτι ειναι ενα πραγματικο μεγαλο εντουρο που ομως κινειται αξιοπρεπεστατα στην ασφαλτο. Το παρακατω βιδεο προς απολαυση σας!

http://www.youtube.com/user/YOGOI#p/a/u/2/oVGry7-gZkg

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Θα διαφωνησω μαζι σου σε ενα μονο σημειο. Στο οτι το ΚΤΜ ειναι μηχανη δρομου. Το εκπληκτικο με το στησιμο του ΚΤΜ ειναι οτι ειναι ενα πραγματικο μεγαλο εντουρο που ομως κινειται αξιοπρεπεστατα στην ασφαλτο. Το παρακατω βιδεο προς απολαυση σας!

http://www.youtube.com/user/YOGOI#p/a/u/2/oVGry7-gZkg
    :rotflmao: popo mia mixani dromoy.,.

Φοβερό βιδεο αλλα δεν έχει και πολύ νόημα... Δε μιλάμε για καθημερινους αναβάτες, σε αυτους και gsxr να δώσεις τα ίδια θα κάνουν...

Ετσι Δουκα;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Φοβερό βιδεο αλλα δεν έχει και πολύ νόημα... Δε μιλάμε για καθημερινους αναβάτες, σε αυτους και gsxr να δώσεις τα ίδια θα κάνουν...

Ετσι Δουκα;
    ναι αλλα τα τζιξερ..θα πανε για πιρουνι στανταρ...κανα δυο σερβομοτερ..τιποτα τπς..

και φυσικα θα διαλυσουν τελειως μετα απο δυο τρια τετοια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    :rotflmao: popo mia mixani dromoy.,.

και μετα παμε εδω...

http://www.youtube.com/watch?v=lEQb9Pf-zDA

Βουνό και θάλασσα... Το avatar του/της Greg_950 S
    {Ασφαλτόδρομος+δικάβαλο+μπαγκάζια+άνεση+ασφάλεια/αξιοπιστία ( ) + αστικό prestige + (16 ως 19 Κ € ) } * FF = GS 1200 ( όχι ADV ),

μόνο αν FF = 1.

Αυτή είναι η εξίσωση της "επένδυσης" που αξιολογείς....

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ενα καλο site με τεχνικα θεματα
    από EKEINOS στο forum Τεχνικά άρθρα
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2008, 02:28
  2. Απαντήσεις: 174
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2005, 21:45
  3. θεματα ασφαλειας
    από siokatas στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2005, 22:20