Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 94

Θέμα: Λεει θα το εκλεβε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Φταιω εγω τωρα????
    http://www.youtube.com/watch?v=F0vyFwEpV2w
    ...cause the place seems still alive...

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Φταιω εγω τωρα????
    http://www.youtube.com/watch?v=F0vyFwEpV2w
    πατρίδα???

http://www.generalmusic.gr/UserFiles/Image/9.00112.jpg

''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΑΦΟΡΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ......

ΘΑ ΒΑΖΕΙΣ ΑΒΑΤΑΡ ΒΟΧΕR ΚΙΝΗΤΗΡΑ!!!!!!

Ισα μωρη λουμπινα.Εγω παιζει και ναχω BMW.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

...αν και η παρουσα στιγμη μου φερνει αμηχανια , ο προσωπικος μου κωδικας μου λεει οτι ωφειλω να ενημερωσω το thread...

πριν κανα 10λεπτο ελαβα ενα επωνυμο τηλεφωνημα.....

Ητανε πλακα και μαλιστα απο τον τρελο του χωριου g-pal για οσους γνωριζουν!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ευχαριστω για την κουβεντουλα though!
    πετσα μη συμβατη , bye bye love

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
    ...αν και η παρουσα στιγμη μου φερνει αμηχανια , ο προσωπικος μου κωδικας μου λεει οτι ωφειλω να ενημερωσω το thread...

πριν κανα 10λεπτο ελαβα ενα επωνυμο τηλεφωνημα.....

Ητανε πλακα και μαλιστα απο τον τρελο του χωριου g-pal για οσους γνωριζουν!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ευχαριστω για την κουβεντουλα though!

ΨΙΤ, ΡΕ....αν και δεν γνωριζομαστε...

Ε, ΕΙΣΑΙ ΜΛΚΑΣ!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΨΙΤ, ΡΕ....αν και δεν γνωριζομαστε...

Ε, ΕΙΣΑΙ ΜΛΚΑΣ!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Και να πεις οτι δεν του το ειπατε οτι ειναι πλακα?

πιστευει κανεις οτι ''μου ξεφυγε'' οταν ειπα οτι ειναι πλακα?

...μηπως δεν ηξερα οτι θα φανω ολιγον μ@λκας?

Ειπα ''αμηχανη'' την φαση γιατι το ηξερα ρε μαγκιτες!
    ....θα μπορουσατε να εκτιμησετε την ειλικρεινια βεβαια που πολλες φορες σας την στερουν και δεν λετε τιποτα...αλλα τεσπα!

....και παλι εμενα μου αρεσε η κουβεντα που εγινε!

Να υπαρχουν διαφωνιες στις αποψεις σε μια συζητηση προσωπικα το θεωρω ''υγειες'' φαινομενο.

Μπορουσα και να μην το ελεγα και να συνεχιζα (θεατρο πλεον) σε φαση: ''α ρε ατιμα καθαρματα...'' , αλλα επελεξα να πω την αληθεια.

αυτα!
    πετσα μη συμβατη , bye bye love

....θα μπορουσατε να εκτιμησετε την ειλικρεινια βεβαια που πολλες φορες σας την στερουν και δεν λετε τιποτα...αλλα τεσπα!

Να υπαρχουν διαφωνιες στις αποψεις σε μια συζητηση προσωπικα το θεωρω ''υγειες'' φαινομενο.

Μπορουσα και να μην το ελεγα και να συνεχιζα (θεατρο πλεον) σε φαση: ''α ρε ατιμα καθαρματα...'' , αλλα επελεξα να πω την αληθεια.

αυτα!
    Και εμενα φιλε μου,μου αρεσε η συζητηση.Μια χαρα διαλογο καναμε.Απλως ειναι ολιγον αστειο να στο εχουν πει καμια7αρια ατομα οτι καποιος σου εκανε πλακα και εσυ να το απορριπτεις.Τα ξαναλεμε σε καποια αλλη συζητηση και περιμενουμε το επομενο γραμμα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Ποιος του εκανε πλακα .........? η απλα το βγαλατε το συμπερασμα ........?
    love will save the planet,hate is a good start.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    μεχρι το ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ όλα καλά

αν θα μου έλεγε πλακίτσα ανάλογα πως το έβλεπα εκείνη την ώρα φίλε μου αλλά φαντάζομαι να είναι και η παρέα του κοντά γελώντας με το πως την έπαθε ο φίλος τους και να κρατάω ένα πιτσιρίκο στα χέρια μου, άντε το πολύ να του ριχνα ένα μπινελίκι και να τον έστελνα στη μαμά του που κάνει βλακείες όχι όμως και να τον σάπιζα στο ξύλο όπως λες για κάτι που δεν είναι και τόσο σοβαρό

ρε φίλε μη μου κάνεις τον Ξανθόπουλο, ούτε εμάς μας περισσεύουν αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος δεν πονάει τον κόπο σου και την μέση σου που έσπασες όπως λες για να το πάρεις και σου κάνει μια πλάκα είναι και εγκληματίας και πρέπει να τον πετροβολήσουμε παραδειγματικά στο κάτω κάτω ζημιά δεν σου έκανε.

ούτε λουλούδια σου είπα να του δώσεις και άμα θα ρχοντουσταν οι μπάτσοι μια χαρά θα την φορτωνώσουνα την μύνηση για ξυλοδαρμό στο τέλος και εσύ θα του εκλ@ν@ς τα @@ του στο τέλος αφού ουσιαστικά δεν σου έκανε τίποτα παρά σου άφησε ένα χαρτάκι ό,τι και αν έλεγε αυτό.......

και μετά θα ξαναξεπάτωνες την μέση σου για να του πληρώσεις αποζημίωση και θα έβαζες και στο παπί πωλητήριο για να σου φτάσουν .........

απλά καμιά φορά δεν βλάπτει να το βάζουμε να δουλεύει και λίγο αντί να ειρωνευόμαστε, εγώ απλά την γνώμη μου σου είπα δεν σε ειρωνεύτηκα.....
    εγω το εχω αποφασισει και εχω παρει τα μετρα μου....(ολα τα ροπαλα εύκαιρα τα εχω διπλα μου)

αν εχεις παιδι που σκοπευει να κλεψει μηχανακι πες του απο τωρα σε παρακαλω οτι αν τον πετυχω να σκαλιζει το μηχανακι μου .... . πρωτα θα τον αφήσω ανάπηρο και μετα θα του μιλήσω (να δω αν αναπνεει κτλ) και μετα οταν δω οτι φτυνει αιμα απο παντου ΙΣΩΣ φωνάξω ασθενοφόρο... ΙΣΩΣ....

αν θες να δοκιμασεις κατα ποσο ειναι αληθηνα αυτα που γραφω κανε πως πλησιαζεις το μηχανακι μου με ενα εργαλειο.....

φιλικα και υπευθυνα..με πασα γνωση των συνεπιων .... και χωρις σκοπο να αλλάξω μυαλα τα επομενα 100 χρονια....

Ξανθοπουλος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    εγω το εχω αποφασισει και εχω παρει τα μετρα μου....(ολα τα ροπαλα εύκαιρα τα εχω διπλα μου)

αν εχεις παιδι που σκοπευει να κλεψει μηχανακι πες του απο τωρα σε παρακαλω οτι αν τον πετυχω να σκαλιζει το μηχανακι μου .... . πρωτα θα τον αφήσω ανάπηρο και μετα θα του μιλήσω (να δω αν αναπνεει κτλ) και μετα οταν δω οτι φτυνει αιμα απο παντου ΙΣΩΣ φωνάξω ασθενοφόρο... ΙΣΩΣ....

αν θες να δοκιμασεις κατα ποσο ειναι αληθηνα αυτα που γραφω κανε πως πλησιαζεις το μηχανακι μου με ενα εργαλειο.....

φιλικα και υπευθυνα..με πασα γνωση των συνεπιων .... και χωρις σκοπο να αλλάξω μυαλα τα επομενα 100 χρονια....

Ξανθοπουλος.
    Ψιτ, Ξανθόπουλε,

πάρτο από την αρχή και ΔΙΑΒΑΣΕ όλα όσα έχουν γραφεί και όχι ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ και μετά τα ξαναλέμε...............

και αν θες να μείνεις φυλακή για ανθρωποκτονία γιατί ένα κλεφτρόνι πήγε να σου κλέψει το μηχανάκι είναι δικό σου θέμα και δεν με ενδιαφέρει.

φιλικά και υπεύθυνα δεν γνωρίζω κανένα κλεφτρόνι για να του πω να μην σκαλίσει το μηχανάκι σου αλλά αν γνωρίσω ποτέ στο μέλλον το πρώτο πράγμα που θα σκεφτώ και θα του πω είναι αυτά που μου επισήμανες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αν είχα παιδί που ήταν κλεφτρόνι θα το έσπαγα ο ίδιος το ξύλο, αλλά αν ήμουν ο γονιός ενός παιδιού που έβαλε ένα χαρτάκι για πλάκα σε ένα μηχανάκι και τον έβρισκα στο νοσοκομείο γιατί κάποιος ήταν τραμπούκος όπως εσύ σύμφωνα με τα λεγόμενα σου, θα τον πήγαινα κολοφεράτζα, θα του έπαιρνα και τα σώβρακα στα δικαστήρια, και δεν θα ησύχαζα μέχρι να μπει φυλακή για όσα περισσότερα χρόνια γινόταν που σάπισε το παιδί μου στο ξύλο για ασήμαντο λόγο, απλά ΔΙΑΒΑΖΕ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ

Ο παραλογισμός σου αυτός είναι από καμιά καινούργια ταινία?????? καθότι με βγάζεις από τα λεγόμενα σου και επικροτήτη των απανταχού κλεφτών και λωποδυτών και δεν καταλαβαίνω από που σου μπήκε αυτή η ιδέα

....εχεις δικιο , δεν ανεφερα οτι το γαντζακι ειναι μεσα απο την ποδια δεξια , κατω απο την κλειδαρια.
    Το μηχανακι ηταν παρκαρισμενο με τον φραχτη στα δεξια , οποτε για να φτασει καποιος εκει το κουλο του επρεπε να σκυψει και να απλωθει πανω απο το μηχανακι , συν του οτι θα επρεπε να σκαλισει 3cm κατω απο την κλειδαρια....

Τεσπα , και επειδη οταν βλεπεις καποιον να χαρχαλευει (επιμενω) την κλειδαρια , δεν μπορεις να ξερεις απο την υπερενταση αν εχει ηδη παραβιασει τα λουκετα η οχι...τρελαινεσαι και τρεχεις αμεσως....

Σημαντικη παραλειψη απο μερους μου (και σοβαρολογω).

...αν ηταν ετσι οποιος αφηνε χαρτακια για διαφημηση ΙΚΤΕΟ , θα ηταν τωρα στο νοσοκομειο , και οι διανομεις διαφημιστικων εντυπων θα κολλαγαν βαρεα/ανθυγιεινα ενσημα..

ρε αγορίνα μου ΓΡΑΨΤΟ αυτό από την αρχή να μην αραθέτω και γω τσάμπα αράδες

τεσπα ήταν απλά μια πλάκα φίλου σου οπότε κρατήσου και μην του σπάσεις τα παΐδια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ..........

βλέποντας άκόμα καί κατάφατσα τό κλεφτρόνι........θά ήταν τό νά τού πεί
    σήκω καί φύγε,άντε καί νά βρίσει....
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΡΖΑΝΙΕΣ...........πού μόνο προβλήματα θά δημιουργήσουν.
    Τό νά έμπλακεί κάποιος μέ τέτοιους τύπους είναι μιά χαμένη ίστορία.
    Ό κόσμος δέν θά γίνει καλύτερος.
    Κί άν σαπίσεις έναν ,10 ξεπηδάνε τήν άλλη μέρα.
    Καί μέσα νά πάει,θά φάει κανένα τρίμηνο ,άντε έξάμηνο μέ άναστολή....!!!
    Έσύ όμως ρισκάρεις,τήν ήρεμία σου,τήν οίκογένεια σου,τά πάντα....
    Ό άνθρωπος είναι μιά μπουνιά καί μιά κλωτσιά άν τή δώσεις έκεί πού πρέπει.
    ΓΙΑΤΙ.............ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.....??
    Τό μόνο πού κερδίζεις είναι προσωπική ίκανοποίηση καί τονώνεις τό έγώ σου...
    Ε............ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.....!!!
    Ή ζωή συνεχίζεται,τό νά γίνει ό κάθε νορμάλ πολίτης τιμωρός τού κάθε πεταμένου,
    πονεμένου,κ.λ.π......ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ...
    Γιαυτό φίλοι,ότι κί άν σάς τύχει έπειδή ή ζωή δέν τελειώνει άν σάς φάνε ένα μηχανάκι,
    ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ............ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ,
    ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΤΕ ΚΑΤΙ.....!!!

ΑΝ ΕΙΣΤΕ...........ΡΕΜΑΛΑΚΙΑ, έ τότε δέν έχετε νά χάσετε καί πολλά....
    Άν έχετε όμως νά σκεφτείτε σπίτια ,οίκογένειες,άγαπημένα πρόσωπα,τή ζωή σας κ.λ.π...
    ΤΟΤΕ ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ...........όπως είπε καί ό φίλος παραπάνω.
    ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ.........μετρήστε μέχρι τό 10 καί μετά ένεργήστε,διότι όσα φέρνει ή στιγμή
    δέν τά φέρνει ό χρόνος....!!!
    Η ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ..........ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ....!!!
    Ήταν ,κάποτε όπως στό βιντεάκι μέ τήν ταινία άπό τή μακρυνή δύση.
    Μόνο όταν κινδυνεύει ή ζωή μας άντιδρούμε μέ βία.....
    Άποψη μου όλα αύτά....

υγ. Τό περιστατικό φαινόταν ότι είναι φάρσα, νά κλέβεις ή νά προσπαθείς νά κλέψεις
    καί νά άφήνεις καί σημειώματα...??,μεγάλη άνωμαλία....
    Άσε πού ήταν καί άψογο όρθογραφικά, πού νά βρείς κλεφτρόνι παπιών
    μέ τέτοιο έπίπεδο....!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

αυτα!

ρε "τρελε", χαλαρωσε!!! Αν και ξερω ποσο χαλαρος εισαι! τροπος του λεγειν!

Εγω σου ειπα, γελασα πολυ και γουσταρα ΚΑΙ το πως εξελιχθηκε η κουβεντα (ως εδω) και που το παραδεχθηκες, και πραγματικά η "καζουρα" και ο αυτοσαρκασμος ειναι κατι που με χαρακτηριζει και το γουσταρω!

Παμε γι αλλα!!!

Παμε γι αλλα!!!
    Σημειώματα;

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σιγά που δεν θα τό'κανα κι αυτό !
    από makis206 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 259
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2006, 09:51
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2006, 20:17
  3. Θα το πάρω, μια 2η 3η 4η....γνώμη
    από J.R στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2006, 13:55
  4. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2006, 10:51
  5. Θα το βρουν το γηπεδο η οχι
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2004, 13:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία