Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 122

Θέμα: Motorbikes & women..

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
    Αυτό είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις

ο τύπος δείχνει για απατεώνας και εκμεταλλευτής άσχετων προς το θέμα κορασίδων

Επίσης σε οποιονδήποτε δάσκαλο και αν πας και εφόσον πληρώνεις όλα τα υποχρεωτικά μαθήματα, γνώμη μου είναι, να τα κανείς όλα, κακό δεν θα σου κάνει και εκείνος δεν θα βγάλει και άλλα μαύρα λεφτά

Πρόσεχε γιατί πολλοί δάσκαλοι είναι σε κύκλωμα με τους εξεταστές και αν σε δουν λίγο αδύναμη, μπορεί να σε εκβιάσουν έμμεσα, για δήθεν λάδωμα

Το cbr είναι μια από τις καλύτερες επιλογές που θα μπορούσες να κάνεις
    Μονος του μου εκανε καλυτερη τιμη στα θεωρητικα επειδη δε θα τα κανουμε!!! Οσον για τον εκβιασμο, για λαδωμα εχω ακουσει πολλα τετοια, θα τα ρωτησω αυτα οπουδηποτε και αν παω απο πριν.. Και αν παρ'ολαυτα παει να μου κανει εκβιασμο για λαδωμα.. ,ε... δε προκειτε να το αφησω ετσι..
    Hey man you know I'm really okay..
    The gun in my hand will tell you the same...

Αν σε "κόψουν" και πιστεύεις ότι έγεινε με δόλο ζήτα να εξεταστείς απο δευτεροβάθμια επιτροπή.Αν όμως σε κόψουν και εκεί ξαναδίνεις μετά απο 6 μηνες-αν δεν εχουν αλλάξει το χρόνο.

Δεν εχω σκοπο να κανω τα μαθηματα, απλως για να παρω το διπλωμα ,εχω σκοπο να κανω οσα μαθηματα χρειαζετε για να αισθανομαι σιγουρη ,οτι θα ξερω τι μου γινετε στο δρομο μολις παρω τη μηχανη. Με αυτη τη λογικη δε προκειτε να με κοψουν με τιποτα επειδη δε θα ξερω.
    Αν με κοψουν τωρα απο δολο, λογικα θα εχει προηγηθει.. να μου εχουν ζητησει λεφτα απο πριν για λαδωμα.. και εγω δε θα εχω δεχτει, ας ελπισουμε και για των δυο μας το καλο να μη συμβει κατι τετοιο!!
    Με λιγα λογια δε θα το αφησω ετσι..!!

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    Την τρίτη που θα είναι ξανά οι περισσότεροι on line, φέρε το θέμα στο προσκήνιο για να σου δώσουν περισσότεροι , κάποιες απαντήσεις γύρω από το θέμα σχολής οδήγησης
    Και ακόμα χειρότερα να πας στην εβδομαδιαία συνάντηση, που κάνουν τα παιδιά

Γενικώς, προτίμησε καποιον δασκαλο, που τον ξέρει και κάποιος άλλος, όπως πχ η Χριστίνα και ας μην σε βολεύει τόσο πολύ

Εχω ρωτησει χιλιους δυο, ολοι οι γνωστοι μου (οχι απο internet) ,μου λενε μη πας στο δικο μου, δε ηταν καλος!!! Ουτε εναν δεν εχω βρει να ειναι ευχαριστημενος... Θα ηθελα πολυ να παω σε αυτον που μου ειπε η χριστινα,σιγουρα θα ηταν καλο.. αλλα που να τρεχω βορεια προαστια ...ειναι μακρια!!! Μια ωρα δρομος δε λεει! ασε που δουλευω, και εχω πολυ λιγες ελευθερες ωρες...

Λογικό είναι να μην είναι ευχαριστημένοι γιατί το κύκλωμα είναι ένα και οι εξαιρέσεις ελάχιστες
    Μην απελπίζεσαι όμως, εδώ όλο και κάποιος αλήτης μηχανόβιος (α) θα σε βοηθήσει
    (εγώ μένω επαρχία, άσε που πήρα το δίπλωμα πριν γεννηθείς )

μακαρι!! Ασχετο : που ειναι το δελεαρ; και καθε ποτε γινετε meeting..?

το δέλεαρ είναι εδώ http://www.delearcafe.gr/pages/index.php?lan=gr και πολύ κοντα σου, αλλά σχεδόν και σε κάθε ποστ

συναντιούνται το βραδάκι της Δευτέρας με το που πέφτει ο ήλιος γιατί τα καλά κουτσομπολιά γίνονται βραδάκι με την δροσιά

το βραδακι αρχιζουν να βγαινουν τα κολυμπρι,τα κουνουπια και οι βρικολακες...

αχχχχ βρε xranna τοσες φορες διαβασες το post της α-μηχανης... τιποτα δεν εμαθες???

:rotflmao: :rotflmao:

gia na to diavasw olo thelw wres... diavasa ligo arxi.. kai ligo telos pou den evgale kai poli noima!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από xranna
    gia na to diavasw olo thelw wres... diavasa ligo arxi.. kai ligo telos pou den evgale kai poli noima!!
    α ενταξει... για αυτο δεν καταλαβαινεις...
    αμα διαβασεις και την μεση θα τα καταλαβεις ολα σιγουρα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλο κουραγιο...

Kouklaki mou omorfo Το avatar του/της johnpagr
    Kalws hr8es

Kalh arxh me ta ma8hmata moto..
    Kai kalh agora ..

+1 sto cbr 125r kai apo emena..
    To epsaksa ligo to motori gia thn gynaika mou .. kai einai, pi8anologw, toso egw, oso kai ekeinh, oti prepei gia arxh ...

H apofash dikh sou ..

Na pernas kalytera kai oti 8eleis, edw eimaste ...

Καλά τα έγραφε το Manual ...

Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο

Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)

Sorry pou argisa ligaki na apantisw alla oi apodraseis mas kratane makria apo to forum. Heh heh.

Ontas kai egw enas katoxos cbr 125 kai exwntas arketa xiliometra eptrepse mou na sou pw pws einai ontws h kaluterh epilogi gia prwth mhxanh. An den s'aresoun kai ta papia h ta enduro akomi pio kraugalea epilogi.

- H suntirisi tou einai mhdaminh se sugrisi me antistoixa 125 kai episis den parousiazei provlimata. Sugxwrei odigous pou den gnwrizoun tpt apo mhxaniki kai ta sunafi. Pragma polu sumantiko gia neo odhgo pou den exei asxoli8ei pote me mhxanh.

- Timi logiki gia auta pou sou prosferei kai episis einai kataplhktiko sxoleio gia odigisi street. Den lew kai emena 8a mou arese ena derbi 125 alla ta konta 5000 eurw pou kanei einai polla. Poso mallon gia prwth mhxanh.

- To upsos sou einai para polu kalo gia authn thn mhxanh kai episis efoson eipes oti se endiaferei h emfanisi 8a fainetai oti sou tairiazei. (egw eimai 1,90 kai 75 kila kai pali mou tairiazei ganti).

-Einai sxetika elafria mhxanh kai 8a se provlimatisei an vgeis e8niki giati polu apla 8a se pairnei o anemos. Dld 8a xreiasteis arketh empeiria prin vgeis e8niki giati alliws kai 8a kindineueis alla kai den 8a euxaristi8eis thn volta sou epeidh 8a eisai sunexws agxomenh apo thn elenxeis swsta. Pera apo auto to cbr vgainei ANETA e8niki kai isa isa pou euxaristietai na kanei taksidia pollwn xiliometrwn xwris to paramikro provlima h parapono apo ton kinitira.

-Oson afora thn taxuthta auth 8a 8umizei oikogeneiako autokinito mikrou kuvismou. Megisth alla aneth taxuthta twn 120. (oti prepei gia taksidaki).Den einai episis neuriko kai h epitaxunsh tou den 8a se tromaksei. Ah. Kai otan ftasei ta 120 den sou pairnei ta autia me thn diaperastiki ekneuristiki tsirida ths eksatmishs twn 2xronwn kinitirwn. Mias kai einai 4-xrono einai kai sxetika a8oruvo pera apo ta upoloipa kala pou exoun oi 4-xronoi kinitires.

Gia ma8hmata/daskalous den borw na voi8isw giati den eimai apo A8hna. Alla akomi kai na mhn exeis kapoion filo na se voi8isei h na sou deiksei kapoia pragmata panta uparxei ena adeio parking h alana na dextei tis prospa8eies sou.

Ante ante na bei ena akomi cbr 125 sthn parea

Kai meta apo kana xrono na boume kai oloi mazi sthn megaluterh parea ton cbr's (vlepe 600 kai 1000)
    In the stars we turn to find our dreams.

http://www.bikepics.com/members/ghostwalker

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ghostwalker
    -Oson afora thn taxuthta auth 8a 8umizei oikogeneiako autokinito mikrou kuvismou. Megisth alla aneth taxuthta twn 120. (oti prepei gia taksidaki).Den einai episis neuriko kai h epitaxunsh tou den 8a se tromaksei. Ah. Kai otan ftasei ta 120 den sou pairnei ta autia me thn diaperastiki ekneuristiki tsirida ths eksatmishs twn 2xronwn kinitirwn. Mias kai einai 4-xrono einai kai sxetika a8oruvo pera apo ta upoloipa kala pou exoun oi 4-xronoi kinitires.

[/B]
    Nαι οταν θα ακουσεις τον σπαστικο θορυβο του διχρονου θα σε εχει ηδη περασει απο πανω :rotflmao: :rotflmao:
    http://kelecarbon.blogspot.gr

Γιατι ενας χρονος δεν ειναι αρκετος και οι 4 χαλανε 2 ασκοπα........

2 strokes for ever!!! Το avatar του/της rd350lc
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
    Nαι οταν θα ακουσεις τον σπαστικο θορυβο του διχρονου θα σε εχει ηδη περασει απο πανω :rotflmao: :rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. The ultimate womens piercing
    από marine521 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 23/06/2005, 13:16
  2. Women driving II
    από gollum στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2005, 22:53
  3. Women driving