οι μισοί ρε πανο
αυτοι που κάνουν πλάκα
οι αλλοι μαλλον δεν....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οι μισοί ρε πανο
αυτοι που κάνουν πλάκα
οι αλλοι μαλλον δεν....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
καλα ρε ηθελα να ξερα κανεις δε καταλαβε τι λεει η ερευνα?
Πανο δεν κατάλαβες πως αυτοι που νομιζεις οτι δεν το καταλαβανε το πηγαν ενα βημα παραπερα και σκεφτονται πως εμμεσως πλην σαφως η ερευνα λεει πως πανω απο τα 40 η μοτο γιοκ
το γιατι γιόκ (στην συγκεκριμενη περιπτωση επειδη δεν κολλας τοσο γρηγορα) δεν εχει τοση σημασια τελιακ για κανεναν... το γιοκ ποναει!![]()
Βελζεβούλη...
Πολύ ενδιαφέρουσα η αμερικάνικη έρευνα , την εμπέδωσα...
Αναμένω την επόμενη, σχετικά με το πως πρέπει (αν πρέπει) να πηδάμε τις γυναίκες μας.
Α ! και πες τους να βιαστούν λίγο γιατι αν κάνουν 9 χρόνια πάλι να βγάλουν συμπέρασμα...
Τάκης. 50+
το σίγουρο είναι πάντως ότι όσο μεγαλώνουμε τα αντανακλαστικά και η όραση μας πέφτουν,......... 2 πολυ σημαντικοί παράγοντες για την οδήγηση με τα δικυκλα μας.
![]()
Εξοργισμένος ο takis-kk !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
Βελζεβούλη...
Πολύ ενδιαφέρουσα η αμερικάνικη έρευνα , την εμπέδωσα...
Αναμένω την επόμενη, σχετικά με το πως πρέπει (αν πρέπει) να πηδάμε τις γυναίκες μας.
Α ! και πες τους να βιαστούν λίγο γιατι αν κάνουν 9 χρόνια πάλι να βγάλουν συμπέρασμα...
Τάκης. 50+![]()
![]()
![]()
πάντως εξαρτάτε απο αρχίζει το "πέσιμο"Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
το σίγουρο είναι πάντως ότι όσο μεγαλώνουμε τα αντανακλαστικά και η όραση μας πέφτουν,.........
![]()
αν αρχίζει απο πάνω (μαλλί όραση δόντια και κατεβαίνει,)
ή αν αρχίζει απο κάτω (φλεβίτιδες πόνος στα γόνατα .......και ανεβαίνει.)
![]()
![]()
![]()
φθηνες προβοκατσιες!Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Τελικά αυτοί οι Αμερικάνοι είναι καμένοι! Όλοι ξέρουν ότι όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος, και το σώμα του γίνεται λιγότερο ανθεκτικό σε χτυπήματα, και η επούλωσή τουςχρειάζεται περισσότερο χρόνο
ο ραμπο στην τελευταια ταινια, χουφταλο περιοπης, περναγε τρενο απο πανω του και δεν του χαλουσε ουτε η χωριστρα..
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
το σίγουρο είναι πάντως ότι όσο μεγαλώνουμε τα αντανακλαστικά και η όραση μας πέφτουν,......... 2 πολυ σημαντικοί παράγοντες για την οδήγηση με τα δικυκλα μας.
![]()
Εσύ από τι είδους έρευνα έχεις καταλήξει σ΄αυτό το συμπέρασμα ? Γιατί τα Αμερικανάκια δεν μας είπαν τα αίτια. Δεν το έχουν ερευνήσει ακόμη.Προφανώς γιατί θα χρειαστούν καμιά 15ετία ακόμα.
πάντως εξαρτάτε απο αρχίζει το "πέσιμο"
αν αρχίζει απο πάνω (μαλλί όραση δόντια και κατεβαίνει,)
ή αν αρχίζει απο κάτω (φλεβίτιδες πόνος στα γόνατα .......και ανεβαίνει.)
Κι αυτή απάντησε... Οι ξεκούραστοι...
καλά μην τρελαίνεστε ,μια έρευνα είναι ! Δεν είναι και το Ευαγγέλιο ....![]()
![]()
καλά μην τρελαίνεστε ,μια έρευνα είναι ! Δεν είναι και το Ευαγγέλιο ....
----------------------------------------------------------------------------------------
Σιγα μη τρελαθούμε..:rotflmao:
Τον tai υποστηρίζουμε μη πάθει καμιά κατάθλιψη...
Εγώ είμαι πολύ μικρός ακόμα ... (στα μισά του Μητσοτάκη + μερικές δεκάδες μήνες...) άρα έχω πολλά μηχανάκια να λιώσω ακόμα ...![]()
Η έρευνα των αμερικλάνων δεν αντικατοπτρίζει την Ελληνικη πραγματικότητα.
Τα ατυχήματα των ανω των 40 οφείλονται στο φαινόμενο των Born-again bikers, οι οποίοι ειναι πολλοί πλέον.
Εχοντας καβαλήσει μοτο στο περαλθόν τις αφησαν οταν έκαναν οικογένεια, και τωρα ξανακαβαλάνε μοτοσυκλέτες που εχουν αλλες επιδόσεις και χαρακτηριστικά, μετα απο 20+ χρόνια.
Εδω περισσότερα
http://www.timesonline.co.uk/tol/new...cle6493580.ece
Στην Ελλάδα τα πράγματα ειναι μαλλον αντίθετα.![]()
Βέβαια εμεις έχουμε τους neo bikers που επηξαν στο αυτοκίνητο και εχουν πάρει τα mega scooter, Vstrom και τα ρέστα.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
+1 ..Οι τυποι αυτοι..δεν εχουνε ιδεα απο μοτο..και οδηγηση..και ειδικα μεσα στη πολη..και καθε μερα μας κανουν καρδιακους λεμε..Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Στην Ελλάδα τα πράγματα ειναι μαλλον αντίθετα.![]()
Βέβαια εμεις έχουμε τους neo bikers που επηξαν στο αυτοκίνητο και εχουν πάρει τα mega scooter, Vstrom και τα ρέστα.![]()
ποσες φορες εχω ανατριχιασει με τις παπαριες που εχω δει να κανουν κ να γλιτωνουν ασχημες πτωσεις κτλ...δεν θυμαμαι καν.
μιλαμε ωρες ωρες νομιζω πως μερικοι θελουν να αυτοκτονησουν..τελειως στη τυχη πανε.![]()
εχω εναν φιλο που ειναι 53 χρονων ,οδηγουσε πριν χρονια street και τωρα εδω και 1 χρονο
τον εχω ξεκινηση εντουρο και απο μια στιγμη στην αλλη αγορασε και 450 και 990 adv
τα πηγαινη πολυ καλα ,ακολουθαει την παρεα βεβαια με ποιο αργο ρυθμο,και το θεμα
ειναι να το προσπαθεις και ολα γινονται, ξερω πολλους 50 και 60 που τους
τους βλεπω να οδηγανε και μαλιστα πολυ γρηγορα και τους θαυμαζω.
ΣΙΓΟΥΡΑ οποιος εχει τα χρονακια του ,εχει κατι πολυ σπουδαιο και αυτο ειναι η ΠΕΙΡΑ,
και κατι στο τελος , ο φιλος μου επεσε σε εντουρο πριν μια εβδομαδα και εσπασε το ποδι του
ειναι 53 ,δεν το βαζει κατω ομως.
![]()
Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει
Πρόσφατα, στο βουνό συνάντησα 3 Husaberg (400-450) που enduro-βόλταραν σε πολύ καλό ρυθμό στα τοπικά μονοπάτια.
Πιάνοντας κουβέντα για τα endurάκια τους, φτάσαμε και στο κρίσιμο θέμα απόδοσης-φυσικής κατάστασης-ηλικίας. Ο "μικρότερος" ήταν 49 ετών ....![]()
![]()