ενα βιντεακι παραθετω που τραβηξα ενω "σκουπιζα" τον αγωνα μαζι με τον vagxt σε χαλαρους τουριστικους ρυθμους..![]()
στο 8.08 και 9.12 λεπτο στο βιντεο φαινεται ενα χοντρο κλαδι το οποιο πιστευω οτι ειναι αυτο που τραυματισε τον κωστα..
ΚΛΙΚ ΕΔΩ!
![]()
ενα βιντεακι παραθετω που τραβηξα ενω "σκουπιζα" τον αγωνα μαζι με τον vagxt σε χαλαρους τουριστικους ρυθμους..![]()
στο 8.08 και 9.12 λεπτο στο βιντεο φαινεται ενα χοντρο κλαδι το οποιο πιστευω οτι ειναι αυτο που τραυματισε τον κωστα..
ΚΛΙΚ ΕΔΩ!
![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
ΚΛΙΚ ΕΔΩ!
![]()
ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟΣ!!!!
Κώστή περαστικά ρε.. ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό..![]()
FAMOUS LAST WORDS:
"Helmet? I don need no steenking helmet!"
Περαστικά! Εύχομαι να μην είναι και σοβαρό.
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
παδιά ευχαριστώ για τις ευχές, εχω σπασμένη μύτη, δεξιά κλείδα off και κάτι ράματα στο πρόσωπο. Στην αρχή τρομάξαμε γιατί το αίμα ετρεχε πολύ αλλα τελικά ηταν απο υην μύτη κα από 'ενα κλαδακι που χωθηκε στο μαγουλο.
Ευχαριστώ τα παιδιά που αφησαν τον αγώνα και με βοηθησαν να βγω στο χωριό από το μοπνοπάτι που ήμουν για να με πάρει το ασθενοφορο.
Ολοι οι γιατροί και στο Ιατρικό κέντρο και στη γνώριμη Βούλα ήταν ευγενέστατοι και προσεκτικοί στη δουλειά τους παρα την εφημερια που τρεχαν σα τρελοί.
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
παδιά ευχαριστώ για τις ευχές, εχω σπασμένη μύτη, δεξιά κλείδα off και κάτι ράματα στο πρόσωπο. Στην αρχή τρομάξαμε γιατί το αίμα ετρεχε πολύ αλλα τελικά ηταν απο υην μύτη κα από 'ενα κλαδακι που χωθηκε στο μαγουλο.
Ευχαριστώ τα παιδιά που αφησαν τον αγώνα και με βοηθησαν να βγω στο χωριό από το μοπνοπάτι που ήμουν για να με πάρει το ασθενοφορο.
Ολοι οι γιατροί και στο Ιατρικό κέντρο και στη γνώριμη Βούλα ήταν ευγενέστατοι και προσεκτικοί στη δουλειά τους παρα την εφημερια που τρεχαν σα τρελοί.![]()
![]()
![]()
![]()
Περαστικά και γρήγορα στα μονοπατια![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Γρηγορα περαστικά αγορίνα!Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
παδιά ευχαριστώ για τις ευχές![]()
περιμενουμε με ζαχη να μας πας βολταδα μεχρι Λουτρακι!![]()
![]()
Περαστικα Κωστα!![]()
Περαστικά !!και υπομονή !!και εγώ 3η βδομάδα με τη κλειδα..![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
περαστικά![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Περαστικά Κώστα!!!!
Πρώτ'απ'όλα....!
Όσο για τα βουνά, την ατμόσφαιρα κατά την προετοιμασία, την ημέρα του αγώνα (μέχρι την στιγμή που εγκατέλειψα την φωτογτραφική μηχανή και έπιασα πάλι τα σήματα ...), ας μιλήσουν οι εικόνες
Φωτογραφίες από τον αγώνα
και από τις προετοιμασίες του αγώνα
![]()
![]()
![]()
Να Θυμόμαστε τα ταξίδια που κάναμε μαζί και να σχεδιάζουμε τα μελλοντικά...να μας προσέχεις...
http://throughtheirowneyes.blogspot.com/
![]()
![]()
:wacko:
![]()
![]()
ευχομαι να πανε ολα καλα και να ξαναγινει στο νησι ο αγωνας!![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]