Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 89 από 89

Θέμα: υπεροψία ή γνώση ικανοτήτων;

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    )μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ορισμένοι που ποσταρετε ,δεν έχετε διαβάσει πως έχει εξελιχθεί το ποστ και τι απαντήσεις εχω δώσει και έχουν δώσει και οι υπόλοιποι ,απλά βλέπετε το θέμα και πατάτε απάντηση με την μια.δικαίωμα σας να το κάνετε ,αλλά δεν γίνεται να απαντάω συνέχεια τα ίδια.
    Θα σταθώ μόνο στα ποστ και στις απαντήσεις των παιδιών που έχουν μπει άπειρες φορές πίστα (ψάξτε παρακάτω)και επίσης στέκομαι στην απάντηση του μενέλαου46 παραπάνω ,που σαν αγωνιζόμενος λέει "τα δευτερόλεπτα δεν είναι στραγαλια ".

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    Γιατί με το να κάνεις γρήγορους χρόνους στην πίστα ρίχνεις γκόμενες????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    "...Απλά η διαφορά με την προκειμένη περίπτωση είναι πως στο μυαλό όλων είναι ξεκαθαρισμένο πως με το να καταναλώνει κανείς γρήγορα πιτόγυρα με γιαουρτοσκόρδιο, δε ρίχνει γκόμενες. "

Είμαι σαφής νομίζω. Αλλά αφού έπρεπε να σου το ζωγραφίσω..

Παλαιό μέλος
    στέκομαι στην απάντηση του μενέλαου46 παραπάνω ,που σαν αγωνιζόμενος λέει "τα δευτερόλεπτα δεν είναι στραγαλια ".

Για να μη παρεξηγηθω αυτο που λεω ειναι οτι ειναι πολυ δυσκολο να γυρισεις τοσο την πρωτη μερα που μπαινεις πιστα στη ζωη σου. Ειτε με αυτοκινητο ειτε με μοτοσυκλετα.
    Ασχετο ειναι αν εισαι καλος οδηγος στο δρομο.Αλλο ο χρονος αλλο το καλο τιμονι..
    Ο χρονος θελει σημεια,γραμμες,στρατηγικη και χρονο σκεψης κι εξω απο την πιστα ισως περισσοτερο απ'οτι μεσα.

Βεβαιως δε το θεωρω απιθανο, του δινω ενα 10% να ειναι αληθεια.

Δε πας να τον μετρησεις λεω εγω να δουμε???

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    σορυ για το spam αλλα μαρεσε το τραγουδακι στο video και ηθελα να το μοιραστω...........

επισης μαρεσε που ειναι γραφικα μονο

επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    α ναι το video ξεχασα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

http://www.youtube.com/watch?v=M4RP_R0CZtg
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock*
    "...Απλά η διαφορά με την προκειμένη περίπτωση είναι πως στο μυαλό όλων είναι ξεκαθαρισμένο πως με το να καταναλώνει κανείς γρήγορα πιτόγυρα με γιαουρτοσκόρδιο, δε ρίχνει γκόμενες. "

Είμαι σαφής νομίζω. Αλλά αφού έπρεπε να σου το ζωγραφίσω..
    και εγώ σαφέστατος είμαι, ζωγράφισε το!!!! :rotflmao: :rotflmao:

έφερα μια χαζή παρομοίωση για να δείξω ότι και στις 2 περιπτώσεις είναι χαζό να μην μιλάς με κάποιον για τέτοιους χαζούς λόγους κατά την ταπεινή μου άποψη. Οκ εσένα δεν σου φάνηκε αστείο και δεν γέλασες με την παρομοίωση, το δέχομαι, είναι ανάγκη να μου γράφεις την παραπάνω χαζομάρα για να μου δείξεις τη διαφορά στο μυαλό όλων τι είναι ξεκαθαρισμένο και τι όχι έλεος δηλαδή:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    και εγώ σαφέστατος είμαι, ζωγράφισε το!!!! :rotflmao: :rotflmao:

έφερα μια χαζή παρομοίωση για να δείξω ότι και στις 2 περιπτώσεις είναι χαζό να μην μιλάς με κάποιον για τέτοιους χαζούς λόγους κατά την ταπεινή μου άποψη. Οκ εσένα δεν σου φάνηκε αστείο και δεν γέλασες με την παρομοίωση, το δέχομαι, είναι ανάγκη να μου γράφεις την παραπάνω χαζομάρα για να μου δείξεις τη διαφορά στο μυαλό όλων τι είναι ξεκαθαρισμένο και τι όχι έλεος δηλαδή:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Τη βρήκα αστεία και γέλασα. Απλώς καταδεικνύω για ποιο λόγο στην προκειμένη περίπτωση μια ηλίθια συζήτηση μπορεί να οδηγήσει σε καυγά, σα να μη συγκρίνουν τίποτα άλλο παρά ποιος την έχει πιο μεγάλη. Δεν αναφερόταν σε σένα η παρατήρησή μου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Για να μη παρεξηγηθω αυτο που λεω ειναι οτι ειναι πολυ δυσκολο να γυρισεις τοσο την πρωτη μερα που μπαινεις πιστα στη ζωη σου. Ειτε με αυτοκινητο ειτε με μοτοσυκλετα.
    Ασχετο ειναι αν εισαι καλος οδηγος στο δρομο.Αλλο ο χρονος αλλο το καλο τιμονι..
    Ο χρονος θελει σημεια,γραμμες,στρατηγικη και χρονο σκεψης κι εξω απο την πιστα ισως περισσοτερο απ'οτι μεσα.

Βεβαιως δε το θεωρω απιθανο, του δινω ενα 10% να ειναι αληθεια.

Δε πας να τον μετρησεις λεω εγω να δουμε???
    δεν παρεξηγήθηκες καθόλου γιατί ήσουν αρκετά σαφής από την αρχή.τουλάχιστον για μένα.
    Επειδή μάλλον εγώ εχω παρεξηγηθεί,να ξανάτονίσω ότι σκοπός του θρέντ δεν ήταν το κυνήγι των δευτερολέπτων στη πίστα αλλά στο ότι δεν είναι ωραίο να το παίζεις μούρη σε φίλους,στο ότι αν κάποιος νομίζει ότι είναι πολύ καλός σε κάτι ,το καλύτερο για μένα είναι να το αποδεικνύει με πράξεις και όχι με υπεροπτικές δηλώσεις και εκ του ασφαλούς και στο τέλος θα του δώσω και χέρι και στην τελική είναι και αυτό που λέει και ο λαός:
    "η ημιμαθεία είναι χειρότερη από την αμαθεία"
    ίσως έχετε δίκιο που λέτε ότι του έδωσα πολύ σημασία και δεν χρειαζόταν να κόψω και κουβέντα.ίσως το καλύτερο πού είχα να κάνω ήταν να του γελάσω κατάμουτρα και να του πω ακριβώς αυτό που είπε και ο μενέλαος46:
    "τα δευτερόλεπτα δεν είναι στραγαλια..."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    δεν παρεξηγήθηκες καθόλου γιατί ήσουν αρκετά σαφής από την αρχή.τουλάχιστον για μένα.
    Επειδή μάλλον εγώ εχω παρεξηγηθεί,να ξανάτονίσω ότι σκοπός του θρέντ δεν ήταν το κυνήγι των δευτερολέπτων στη πίστα αλλά στο ότι δεν είναι ωραίο να το παίζεις μούρη σε φίλους,στο ότι αν κάποιος νομίζει ότι είναι πολύ καλός σε κάτι ,το καλύτερο για μένα είναι να το αποδεικνύει με πράξεις και όχι με υπεροπτικές δηλώσεις και εκ του ασφαλούς και στο τέλος θα του δώσω και χέρι και στην τελική είναι και αυτό που λέει και ο λαός:
    "η ημιμαθεία είναι χειρότερη από την αμαθεία"
    ίσως έχετε δίκιο που λέτε ότι του έδωσα πολύ σημασία και δεν χρειαζόταν να κόψω και κουβέντα.ίσως το καλύτερο πού είχα να κάνω ήταν να του γελάσω κατάμουτρα και να του πω ακριβώς αυτό που είπε και ο μενέλαος46:
    Θυμιζει το:Αυτοι που τα ξερουν ολα εκνευριζουν εμας που τα ξερουμε...
    Γιατι εχεις φρικαρει τοσο δε καταλαβαινω...
    Αν ελεγε ο φιλος(χωρις πλακα τωρα) τρωω 10 σουβλακια σε 1:09 θα εμπαινες εδω να γραψεις πως ειναι υπεροπτικος και αλαζονας κλπ...?
    Η πως πηδηξε 3 εχθες το βραδυ,θα του ελεγες ¨δεν ειναι δυνατον,και θα παθει τιποτε το π...λι σου,και χαλας τα λεφτα σου στα ξενοδοχεια κλπ κλπ????
    Και σε εχει πειραξει τοσο ωστε να τσακωθεις μαζι του?
    Και στα ματια του φιλου μπορει να εχεις φανει ΕΣΥ υπεροπτικος και ¨ξερολας¨ και πολυ cssοβιος και saferiding και πουλμουρ κλπ κλπ...

...cause the place seems still alive...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    1. Αν ελεγε ο φιλος(χωρις πλακα τωρα) τρωω 10 σουβλακια σε 1:09

2. Η πως πηδηξε 3 εχθες το βραδυ,θα του ελεγες ¨δεν ειναι δυνατον,και θα παθει τιποτε το π...λι σου,και χαλας τα λεφτα σου στα ξενοδοχεια κλπ κλπ????
    :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Θυμιζει το:Αυτοι που τα ξερουν ολα εκνευριζουν εμας που τα ξερουμε...
    Γιατι εχεις φρικαρει τοσο δε καταλαβαινω...
    Αν ελεγε ο φιλος(χωρις πλακα τωρα) τρωω 10 σουβλακια σε 1:09 θα εμπαινες εδω να γραψεις πως ειναι υπεροπτικος και αλαζονας κλπ...?
    Η πως πηδηξε 3 εχθες το βραδυ,θα του ελεγες ¨δεν ειναι δυνατον,και θα παθει τιποτε το π...λι σου,και χαλας τα λεφτα σου στα ξενοδοχεια κλπ κλπ????
    Και σε εχει πειραξει τοσο ωστε να τσακωθεις μαζι του?
    Και στα ματια του φιλου μπορει να εχεις φανει ΕΣΥ υπεροπτικος και ¨ξερολας¨ και πολυ cssοβιος και saferiding και πουλμουρ κλπ κλπ...

παντός αυτό με τις τρεις γυναίκες το είχε πει κάποια στιγμή αλλά τον εγγράψα στα παπάρια μου...

Τη βρήκα αστεία και γέλασα. Απλώς καταδεικνύω για ποιο λόγο στην προκειμένη περίπτωση μια ηλίθια συζήτηση μπορεί να οδηγήσει σε καυγά, σα να μη συγκρίνουν τίποτα άλλο παρά ποιος την έχει πιο μεγάλη. Δεν αναφερόταν σε σένα η παρατήρησή μου.
    ok δεν το εποιασα, sorry πολλές φορές από μέσω του πληκτρολογίου γίνονται παρεξηγήσεις γιατί δεν καταλαβαίνεις τι θέλει να πει ακριβώς ο άλλος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf

ακριβώς!!! τώρα τα λες σωστά

απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι υπηρχε καυγας?

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. Αποφυγή κλοπων...προσωπική γνώση για αποτρεπτικα μέτρα
    από Gandalf dr685sm στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2006, 19:24
  2. Ψάχνωντας την γνώση...
    από d2996562 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2006, 05:26
  3. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2005, 19:19
  4. Παιδιά και γνώση (Υ.Γ. προς νέους γονείς)
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2005, 14:52
  5. Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 03/09/2004, 15:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ