Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 135

Θέμα: Με έγραψαν λόγω Acrapovic

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    Θα το θεσω αλλιως ...

Απο την μια εχουμε τα ευαισθητουλια αυτακια των αλλων οδηγων (κ ζωων)

Απο την αλλη εχουμε την σωματικη μου ακαιρεοτητα

Μαντεψε προς τα που κλεινει η ζυγαρια μου ...

ΥΣ: Οπως ειπε κ καποιος πριν, απο τοτε που εβαλα τις leo, σταματησαν να με κλεινουνε , να μου πεταγοναι απο στοπ, σκυλια γατια με ακουνε κ κρυβωνται (εκτος απο μερικα που με κυνηγανε)

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    oμως,ο θορυβος του ξερογκαζου με εχει σωσει αρκετες φορες ειναι η αληθεια...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tools
    απο τι?
    διώχνει τις δεκαοχτούρες και δε φτιάχνουν φωλιές....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tools
    απο τι?
    Aπο αφηρημενους κουτακηδες που με κλεινουν οταν κινουμε αναμεσα απο 2 λωριδες αυτοκινητων γτ ξεχαστηκαν και το κουτι τους τραβα αριστερα/δεξια...
    Απο πεζους που δεν μπορουν να περπατησουν 10 μετρα για να πανε στο φαναρι/διαβαση να περασουν και πεταγονται οπου γουσταρουν...
    Απο παππουδες/γιαγιαδες που τους εχει παρει ο υπνος στην μεση του δρομου ενω εγω ερχομαι...
    Απο κατι γαμωσκυλα που θελουν παιχνιδια...
    Απο τα γυφτακια στα φαναρια,που νομιζουν οτι εχω προχειρα ψιλα ενω ειμαι με κρανος,μπουφαν και γαντια...

Κ απο διαφορα αλλα τετοια κωμικοτραγικα που συναντας στους δρομους...
    Κ ξαναλεω δεν ειμαι κανενας καγκουρας να τρομαζω τον κοσμο και να σπερνω πανικο...Στο αλλο ακρο βρισκομαι...Αλλα στην πραξη και ο θορυβος καλος ειναι οταν χρειαζεται...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Ωπα ρε Γαρδελη......
    Οταν σε επιαναν τους εσκαγες και μια γροθια για να μαθουν οι αλητες...

Πεστα ρε μανουλαμ'

Ρε παπάρα δεν είμαι γαρδέλης, καναρίνης είμαι αλλά εσύ ούτε να με πλησιάσεις μπορείς, πόσο μάλλον να με ακούσεις.
    :rotflmao: :rotflmao:
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Aπο αφηρημενους κουτακηδες που με κλεινουν οταν κινουμε αναμεσα απο 2 λωριδες αυτοκινητων γτ ξεχαστηκαν και το κουτι τους τραβα αριστερα/δεξια...
    Απο πεζους που δεν μπορουν να περπατησουν 10 μετρα για να πανε στο φαναρι/διαβαση να περασουν και πεταγονται οπου γουσταρουν...
    Απο παππουδες/γιαγιαδες που τους εχει παρει ο υπνος στην μεση του δρομου ενω εγω ερχομαι...
    Απο κατι γαμωσκυλα που θελουν παιχνιδια...
    Απο τα γυφτακια στα φαναρια,που νομιζουν οτι εχω προχειρα ψιλα ενω ειμαι με κρανος,μπουφαν και γαντια...

Κ απο διαφορα αλλα τετοια κωμικοτραγικα που συναντας στους δρομους...
    Κ ξαναλεω δεν ειμαι κανενας καγκουρας να τρομαζω τον κοσμο και να σπερνω πανικο...Στο αλλο ακρο βρισκομαι...Αλλα στην πραξη και ο θορυβος καλος ειναι οταν χρειαζεται...

+1000

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    πόσο μάλλον να με ακούσεις.
    :rotflmao: :rotflmao:

Aμα με ακουσεις εσυ,σε κοβω για τριπλο by-pass παντως

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ΧΤΧ660...

Ξετάπωτες εξατμίσεις Akrapovic με ήχο στα 102db όπως αναφέρει στο site. Αν με πιάσουν εις γνώσιν μου θα πληρώσω 350 για θόρυβο (175 στις 10 μέρες) και θα χάσω πινακίδα και άδεια για 10 μέρες.

ΕΙΣ ΓΝΩΣΙΝ ΜΟΥ...

για αυτό και θα πάρω τις τάπες εντός λίγου χρονικού διαστήματος για να πέσει στα 95db ο ήχος , πάντα σύμφωνα με το akrapovic.co (Slip-on series) ενώ οι κανονικές βγάζουν 92db... (είναι κάπου στην αποθήκη).

Γιατί έβαλα after market.

1. Πολύ ελαφρύτερες ( -8 κιλά παιδιά.. οχι αστεία)
    2. Δεν καίνε αν κατά λάθος ακουμπήσεις πάνω - Τιτάνιο/Ατσάλι..(δεν είναι και λίγες φορές που την έχουμε πατήσει όλοι... ακόμα και το μπούτι της συνεπιβάτιδος καλοκαίρι σε νησί προς παραλία).
    3. Θόρυβος... ότι λέει ο Camen... έχει τύχει περίπτωση που κάποιος είχε το κινητό στο αυτί και δεν έκανε στην άκρη , κλείνοντας χωρίς λόγο την άτυπη και ανεπίσημη λωρίδα διύθησης παρόλο που με είχε δεί ( ) ενα ξερόγκαζο μέσα στο αυτί του απο την ξετάπωτη φρόντισε οχι να ανοίξει αλλά να μείνει και στο κέντρο της λωρίδας.

Δυστυχώς ο θόρυβος (και το εννοώ το δυστυχώς) είναι ενα μέσο να μας δούν χωρίς όμως αυτό να είναι και προτεινόμενο ώς λύση.

Όπως είπα και είπαν και άλλοι προ εμού... το έχεις εκεί εις γνώση και αν σε πιάσουν απλά πληρώνεις και δεν γκρινιάζεις.

Για αυτό και θα βάλω τις τάπες μέσα στην πόλη , και όταν είναι να βγώ εκτός για καμιά εκδρομή θα τις βγάλω να τρομάζω τα τρυγόνια... και τα κατσίκια... αρκεί με τα σκασίματα να μην μου ανάψουν καμία περνώντας με για λαθροθήρα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αν ομως βαλεις τις ταπες και παλι σε γραψουν γιατι η ακουστικη του τροχονομου του λεει οτι κανεις θορυβο?
    Και αυτος που ξεκινησε το ποστ ειπε οτι φοραγε τις ταπες.
    Σε ολα τα αλλα συμφωνουμε.

γιατι ο δρομος ειν'αληθεια
    χιλια κι ενα παραμυθια
    ειναι το σπιτι μας
    δεν εχει ΤΕΛΟΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kiloMeater
    Καλά τα λέτε παιδιάκια.... συνεχίστε ετσι...
    ο καθένας οτι του κ@υλσ...ει αρκει να κάνει το κομμάτι του...

να σας δώ μετά απο 10 χρονάκια, 01.00 το βράδυ, οταν σας εχει πάρει μια ώρα να κοιμήσετε το αγγελούδι σας καθώς περναει απο κατω ο πιτσιρικος με το πραπρά του να χαλαει τον κοσμο με την εξατμα, αν θα νοσταλγήσετε τη νιώτη σας μολις σπασει στα κλάματα ο πιτσιρίκος και θα εχετε καμια ωρα νανουρισματα ακομα εμπρος σας με το ματι να κλεινει και τα χερια σας να μην κρατάνε άλλο...

Και ο πιτσιρικος με το πραπρα εχει πατερα που τον περιμενει να γυρισει σπιτι κι αν ο θορυβος που κανει τον σωσει εστω και μια φορα χαλαλι του.
    Επισης οι περισοτεροι που εχουν εξατμιση που κανει θορυβο δεν εχουν τη μηχανη για να γυρνανε στις 1 το βραδυ και να ξυπνανε το κοσμο.
    Σιγουρα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις αλλα μη τους βαζεις ολους στο ιδιο τσουβαλι.
    Υπαρχουν χιλιαδες μηχανακια αλλα μετα τις 12 το βραδυ (εκτος Σαββατου) δεν βλεπεις και τοσα πολλα ε?

:smilea:
    χιλια κι ενα παραμυθια
    ειναι το σπιτι μας
    δεν εχει ΤΕΛΟΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από tadi
    Υπαρχουν χιλιαδες μηχανακια αλλα μετα τις 12 το βραδυ (εκτος Σαββατου) δεν βλεπεις και τοσα πολλα ε?
    :smilea:
    γινονται κολοκύθες;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Τα ΚΤΜ ναι. Τα αλλα δεν ξερω.

:rotflmao:
    χιλια κι ενα παραμυθια
    ειναι το σπιτι μας
    δεν εχει ΤΕΛΟΣ

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Μια σταση εδω....για να καταλαβω....

Για να νιωθουμε ασφαλεις πρεπει να διατυμπανιζουμε οτι περναμε απο ενα δρομο???

Με τις ξεταπωτες????

Αν ειναι ετσι γιατι να μην εχουμε και το χερι στην κορνα σε ολη τη διαδρομη? Ακομη καλυτερα...σωστα?

Δηλαδη ακραιες καταστασεις που επιβαρυνουν τους αλλους. Μηπως οσοι εχουν ξεταπωτες και αλλες 102db που κανουν θορυβο γουσταρουν το αγρια πραπρα και παιζουν συνεχεια με το γκαζι?
    Ή μηπως οταν περνατε π.χ. απο γειτονιες, νοσοκομεια, κλινικες κλπ κλπ το πατε παναγιτσα?

Νομιζω το πιο ασφαλες για να νιωθεις ασφαλης ειναι να εισαι 100% στην οδηγηση, τιποτα αλλο.

Με τα ποδηλατα τι γινεται που δεν ακουγονται? Να παρουνε ντουντουκα με κασετα οπως οι γυφτοι και να λεει "Περναει ποδηλατης, περναει ποδηλατης".

Οσο για τον θορυβο οι κατασκευαστες οχηματων πριν χρονια τα εφοδιασαν με ενα ηχητικο οργανο, την κορνα, ετσι γινομαστε αντιληπτοι. Προσφατα με εκλεισε καποιος ενω κορναρα για ενα τετραγωνο. Στα τετοια του. Αποφασισα και ψαχνω για πιο δυνατη κορνα. Σιγουρα θα βοηθησει. Και για να μην βιαστει καποιος και πει για ηχορυπανση, η κορνα κραταει καποια δευτερολεπτα σε λογικη χρηση. Η εξατμιση οσο γραφει το χιλιομετρητη σας.

Αγιος δεν ειμαι και εχω 102db, αλλα το 500 δεν ακουγεται καθολου. Η μανισια ξεταπωτη εκανε περισσοτερο θορυβο. Αν ειχα 600 θα ημουνα σε αλλο επιπεδο θορυβου.
    Σιγουρα ομως δεν ειμαι ολη την ωρα πραπρα και πραπρα...you know πραπρα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    καλυτερα να κανει ΒΡΡΡΡΡΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΜΜΜΜ

παρα να κανει μπιπ-μπιπ οπως κανει η κορνα ... γιαυτο σε εγραψε στα @@ του!

Ενα με το σκληρο βαθυ δυνατο μπασο ηχο τρομαζει ...

Ειναι ζωικο ενστικτο επιβιωσης ... απο τα αρχαια χρονια ... ακουγε βρηχησμο λιονταριο κ τοβαζε στα ποδια ... ακουγε το κουνουπι να κανει μπζιιιιιιιιιιιιι και το εγραφε στα @@ ...

στρίβειν εστί φιλοσοφείν Το avatar του/της mizz
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
    .

Ειναι ζωικο ενστικτο επιβιωσης ... απο τα αρχαια χρονια ... ακουγε βρηχησμο λιονταριο κ τοβαζε στα ποδια ... ακουγε το κουνουπι να κανει μπζιιιιιιιιιιιιι και το εγραφε στα @@ ...

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Παιζει να με εγραψαν?
    από nauagios στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 66
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2013, 20:06
  2. Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2011, 10:20
  3. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2006, 22:56
  4. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2005, 01:16