σε ειδα φιλε μου σημερα στην αχιλλεως με ενα γκρι gs 650 (νομίζω) και κρανακι shoei,ήρθες και μου είπες ότι είχα ξεχάσει το φλασάκι και πιο κάτω οταν ξανασυναντηθήκαμε με χαιρέτησες.Φαίνεσαι καλό παλικάρι και λέω μάλλον θα τριγυρνάς κάπου εδώ μέσα![]()
σε ειδα φιλε μου σημερα στην αχιλλεως με ενα γκρι gs 650 (νομίζω) και κρανακι shoei,ήρθες και μου είπες ότι είχα ξεχάσει το φλασάκι και πιο κάτω οταν ξανασυναντηθήκαμε με χαιρέτησες.Φαίνεσαι καλό παλικάρι και λέω μάλλον θα τριγυρνάς κάπου εδώ μέσα![]()
Σας είδα όλους χτες στις Σέρρες να απολαμβάνετε τον ήλιο, τον καφέ σας και πάνω απ' όλα την πίστα.... ήταν μια υπέροχη μέρα....![]()
σε ειδα, με ειδες και γυρισαμε μαζι.καναμε και κανα 2 τσιγαρα με μια γρηγορη οικονομικοκοινωνικη αναλυση και τη καναμε.
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
...χτες γυρω στις 14:45 επι της κηφισιας προς καλλιροης να εισαι με το Nolan ο κρανακι σου και με την κιτρινη BMW σου και να παλευεις να περασεις αναμεσα στα αυτοκινητα, ειχες και ενα φουλαρι δεμενο στο αριστερο τιμονι (αν τυχη και διαβαζεις να καταλαβεις)... εξηγησε μου ομως και εσυ και πολλοι αλλοι γιατι ενω καλα καλα αναμεσα στα ατοκινητα ενω σας παιρνει δεν μπορει ο εγκεφαλος σας να προσαρμοστει και να καταλαβει ποσο χωρο εχετε (εκει εβαλα στοιχημα με τον εαυτο μου οτι εισαι γυναικα) ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ οταν δειτε χωρο απο τεεερμα αριστερα πατε απο εκει περα και λιγο πριν το διαζωμα ξαναμπαινεται στην αριστερη λωριδα του δρομου; ΠΟΣΟ .... μπορει να ειναι καποιος και να το κανει αυτο;;; σε φαναρι το δικαιολογω, θες να βρεθεις μπροστα... αλλα εν κινηση των οχηματων;;; ΚΟΥΛΗ!!!!
Υ.Γ. το στοιχημα το κερδισα, γυναικα ηταν
Υ.Γ2. Σε ειδα και σενα κυρια μου με το κοκκινο Vstrom σημερα παλι επι της κηφισιας να ανεβαινεις προς Κηφισια στις 9:40 και ενα εχω να σου πω, αν και φανηκε οτι βιαζοσουνα ησουνα πολυ υπομονετικη με τις βλακειες καποιων και το πηγαινες πολυ ωραια το μοτορι σου, παντα ορθια!!!
Στην εθνική... v-strom (δεν πρόσεξα καν το χρώμα) με τύπισα πάνω με μπουφανάκι κρανάκι και άσπρο κολάν. Κάτι σε βολεϊμπολίστρια έφερνες....![]()
![]()
:a07:
σε ειδα κοπελια με το Fz6 σημερα το μεσημερι στην Αγ.Λαυρας στα ανω πατησια,κουκλαρα απιστευτα ματια,μαλλι,βαψιμο αλλα ξερεις γιατι τα ειδα ολα αυτα?γιατι ησουνα ξεκρανωτη![]()
![]()
![]()
![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
αχ βεστρωμάκι...βεστρωμάκι...ξύλο που θα το φάς...
με το δικό μου το factorάκι κόντρες γιατί ζητάς?
Σας είδα σήμερα όλες καλογυαλισμένες και φανταχτερές στην έκθεση μοτοσυκλέτας..
Άλλες ευρωπαίες, άλλες γιαπωνέζες περιμένατε τους τυχερούς![]()
Σας είδα εσάς τους αγαπητούς μου καφρογείτονες που σας κυνηγούσε το συνεργείο της ΕΥΔΑΠ να πάρετε τα κωλ@κουτά σας από το δρόμο λόγω των έργων κάτι το οποίο σας το είχε ενημερώσει 2 μέρες πριν![]()
. Το έργο είναι κοινής ωφέλειας παρτάκιδες αλλά το μόνο που σας νοιάζει είναι να μη χάσετε τις θέσεις σας
. Βέβαια δεν έχετε δει ποτέ σας 30αρα σωλήνα ύδρευσης αμιάντου ύστερα από χρόνια χρήσης τίγκα στα σκατά!
![]()
edit: Είδα κι εσένα με το τούμπανο μπλε GSXRκαι από τα ροζιασμένα χέρια και το πρόσωπο σου κατάλαβα ότι έχεις αρκετά χρονάκια στην πλάτη σου. Το λέει η καρδιά σου όμως!! Πάρε όμως κι ένα καλύτερο full face κρανάκι!
![]()
![]()
![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
σε ειδα πρν απο λιγο στην διασταυρωση πατησιων με γαλατσιου(προς γαλατσι) εσενα με το V-strom......πηγες να ξεκινησεις και σου εσβησε....και επειδη ντροπιαστηκες που σε περασα με το σκουτερακι των 125 cc εφυγες με χιλια και αρχησες τις σφηνες με πολλα μα πολλα χιλιομετρα....
φιλε μου δεν ειναι κακο να σου σβηνει και δεν χρειαζεται να μου αποδηξεις οτι εισαι πολυ γρηγορος....να προσεχεις παντως....
ειμαι απο χωριο......
Σας ειδα αρκετούς και σας χαιρέτησα το μεσημεράκι πρός και από το Σούνιο.
Η κυρία με το μπλέ Polo δεν είδε τον τροχονόμο και πέρασε αέρα την διαστάυρωση στην Βάρκιζα. Δυστυχώς δεν είδε ούτε το παπάκι και το χτύπησε στο πλάϊ. Ευτυχώς οι αναβάτες φορούσαν κράνος και αν είδα καλά μόνο η συνεπιβάτης χτύπησε το πόδι της. Σηκωθήκανε και οι δύο αν και με την βοήθεια από τους παραπλήσιους αστυνομικούς οι οποίοι περιλάβανε και την εν λόγω κυρία.
Επίσης... ρε φίλε σε είδε και σε άκουσε ΟΛΗ η παραλιακή με το extreme R1 με τις σουπερ ντούπερ αερογραφίες αστραπές και βροντες. Η κοπελίτσα πίσω σου είπε να μην τρέξεις αλλά εσύ ως σωστό 'ρσενικό την εγραψες κανονικά. Το μαλλί και η παντοφλίτσα ειδική παραγγελία στην ARAI και στην Alpinestars, ετσι...
Ευγε νέε μου!!!
Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.
και εγω σας ειδα αρκετους και σας χαιρετισα οι περισοτεροι βεβαια δε μου ανταποδωσαν...ημουν το μαυρο ΕR-F με τον αριστερο του καθρεπτη να λαμπει δια της απουσιας του,να ναι καλα οι νεοελληνες...Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
Σας ειδα αρκετούς και σας χαιρέτησα το μεσημεράκι πρός και από το Σούνιο.
Η κυρία με το μπλέ Polo δεν είδε τον τροχονόμο και πέρασε αέρα την διαστάυρωση στην Βάρκιζα. Δυστυχώς δεν είδε ούτε το παπάκι και το χτύπησε στο πλάϊ. Ευτυχώς οι αναβάτες φορούσαν κράνος και αν είδα καλά μόνο η συνεπιβάτης χτύπησε το πόδι της. Σηκωθήκανε και οι δύο αν και με την βοήθεια από τους παραπλήσιους αστυνομικούς οι οποίοι περιλάβανε και την εν λόγω κυρία.
Επίσης... ρε φίλε σε είδε και σε άκουσε ΟΛΗ η παραλιακή με το extreme R1 με τις σουπερ ντούπερ αερογραφίες αστραπές και βροντες. Η κοπελίτσα πίσω σου είπε να μην τρέξεις αλλά εσύ ως σωστό 'ρσενικό την εγραψες κανονικά. Το μαλλί και η παντοφλίτσα ειδική παραγγελία στην ARAI και στην Alpinestars, ετσι...
Ευγε νέε μου!!!
Σε ειδα στην πατησιων με ανοιχτο το ρεζερβουαρ που περιμενες το φαναρι.Σε ενημερωσα και με εγραψες κανονικα.Δεν πειραζει φιλε.Να'σαι παντα καλα
ΣΕ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ CUB TO 90 ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΑΝ ΜΕΘΗΣΜΕΝΟΣ!ΠΗΓΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΕΣΤΡΙΨΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ (ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΣ,ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΡΝΑΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΜΙΛΗΣΑ ΣΕ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ ΠΕΣ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΚΡΑΝΟΣ.....ΚΑΙ ΠΑΝΟΠΛΙΑ.........ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ......ΦΙΛΙΚΑ!
σας ειδα τουμπανιαριδες quad-ακιδες στην εισοδο της χαλκιδας.με χαιρετισατε κιολας ελπιζω να περασατε καλα και χωματινα..και εσας τους δυο TDM-ακηδες (λες και ειναι αποκλειστικο προσον σας) στο ποταμι να μη μπορειτε να περιμενετε στην ουρα που εκαναν τα μηχανακια σημερα το απογευμα και να κανετε σφηνες για μια θεση...