Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 98

Θέμα: Ενσταση σε κληση.Αξιζει η.....?

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Εγω προτεινω να πας και να πεις την αληθεια.
    Ξερετε κατι εκανα μαλακια αλλα δεν εχω μια...
    Με ευγενικο τροπο ισως γινει κατι.
    Τελικα αυτο αποφασισα να κανω φιλε μου.ευχαριστω

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    να σε ρωτήσω,την ώρα που περνούσες το κόκκινο τι σκέφτηκες; και όταν τελικά σε έγραψε το όργανο τι σκεφτόσουν;
    κατά την άποψη μου το κόκκινο είναι η μόνη παράβαση που έχει και ηθική υπόσταση και όχι μόνο νόμιμη...
    τι ενοεις ηθικη?Η παραπανω ερωτηση ειναι ρητορικη η να απαντησω =D

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
    Τελικα αυτο αποφασισα να κανω φιλε μου.ευχαριστω
    Aμα το κανεις θα σε παραδεχτω

Αλλα ειπαμε,οχι δικαιολογιες του τυπου δεν το ειδα,ηταν το φορτηγο και τετοια(εγω για αυτο σε κατακρινω τοση ωρα...)...
    Το ειδα,το εγραψα στα αρχιδια μου και περασα μαζι με το φορτηγο γτ νομιζα οτι δεν κινδυνευα(γτ ετσι δειχνεις οτι εχεις τα @ρχιδι@ και το παραδεχεσε και οτι πραγματικα ξερεις οτι εκανες λαθος!!!)...

Αν το κανεις θα σε συγχαρω...

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Χαιρομαι που υπαρχει καποιος που βλεπει αντικειμενικα τα πραγματα.Σε αυτα τα ακυρα φαναρια που λες φαντασου περιμενω και 4-5ωρα το χαραμα.Μια φορα την εκανα και εγω επειδη βιαζομουν και αυτο το εκανα επειδη ειχα για καλυψη το φορτηγο αλλα αυτη τη μια μου κατσε..
    Τελικά πέρασες με πορτοκαλί όπως είπες στην αρχή ή το περάσατε το κόκκινο από στάση, μαζί με το φορτηγό;
    Give me fuel, Give me fire

... Το avatar του/της tsioy600
    Ελα Camen σου βρηκα
    εργαλείο !!!
    Εχει και μεγαλυτερη σελα απο το KTM για να βολευεις και το τεραστιων διαστασεων πεος σου!!:rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tsioy600
    Ελα Camen σου βρηκα
    εργαλείο !!!
    Εχει και μεγαλυτερη σελα απο το KTM για να βολευεις και το τεραστιων διαστασεων πεος σου!!:rotflmao: :rotflmao:

Το αστειο δεν το βλεπω βασικα,αλλα ας γελασω να μην σου κακοφανει...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    δε θα σχολιάσω το γεγονος και τεσπα δεν καίγομαι κιολλας αλλα κόλλησα σε αυτο που εγραψες οτι εισαι φοιτητής και ελπιζεις να στη χαρίσουν για αυτο....

καλα ρε φιλε... να σουν ανάπηρος, πολύτεκνος και φτωχός, εστω φανταρος το καταλαβαινω.... αλλα φοιτητής????

αν ημουν διοικητής και ερχοσουν με τετοια δικαιολογία θα σου ελεγα ενα μεγαλοπρεπεστατο" ΣΤΑ @@ ΜΟΥ!!!!!! " ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧ :rotflmao: :rotflmao:

ελεος σε λιγο θα "λυπόμαστε" και τις χορεύτριες....:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    και τις χορεύτριες....:
    τι? εγινε κατι με τα κοριτσια????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    τι ενοεις ηθικη?Η παραπανω ερωτηση ειναι ρητορικη η να απαντησω =D
    θα σε παρακαλούσα να απαντούσες...
    Το κόκκινο έχει την ιδιότητα να μην μπορεί να αποδειχθεί εκ τον υστέρων ,την ώρα δηλαδή που θα έρθει η τροχαία(εχω που τα λέμε πλέον ακόμα και καραμπίνατες παραβάσεις με ατύχημα να γίνει,ο περισσότερος κόσμος έχει γίνει τόσο αναίσθητος που δεν παραδέχεται το λάθος του αλλά προσπαθεί να βγει και παναγία από πανώ).
    Η αδερφή μου πριν 2 χρόνια είχε τροχαίο ,γιατί η απέναντι τις παραβίασε το κόκκινο.όταν ήρθε η τροχαία ,όχι μόνο δε παραδέχτηκε την παράβαση της αλλά είπε ότι η αδερφή μου παραβίασε κο κόκκινο και άρχισε να κλαίγέται κιόλας γιατί είχε και το παιδί τις μέσα.ύστερα από κανα δύο μήνες της ήρθε της αδερφής μου στο σπίτι χαρτί που την καλούσε να παραστεί σε δίκη για το εν λόγω τροχαίο ,ΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΎΜΕΝΗ.

Παλαιό μέλος
    Τις χωρευτριες σιγουρα θα τις λυποταν καποιος....

Καταλαβαινετε τι εννοω. Αστοχο το παραδειγμα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    Τελικά πέρασες με πορτοκαλί όπως είπες στην αρχή ή το περάσατε το κόκκινο από στάση, μαζί με το φορτηγό;
    οχι απο σταση πορτοκαλι που οταν εφτασα κοντα εγινε κοκκινο.Ηταν παραβαση σαν αυτη στο φαναρι βουλιαγμενης για αλιμου που κανουν αρκετοι αν περνας απο κει.Οχι πως δικαιολογει κατι απλα να για να καταλαβεις την κατασταση.

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    δε θα σχολιάσω το γεγονος και τεσπα δεν καίγομαι κιολλας αλλα κόλλησα σε αυτο που εγραψες οτι εισαι φοιτητής και ελπιζεις να στη χαρίσουν για αυτο....

καλα ρε φιλε... να σουν ανάπηρος, πολύτεκνος και φτωχός, εστω φανταρος το καταλαβαινω.... αλλα φοιτητής????

αν ημουν διοικητής και ερχοσουν με τετοια δικαιολογία θα σου ελεγα ενα μεγαλοπρεπεστατο" ΣΤΑ @@ ΜΟΥ!!!!!! " ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧ :rotflmao: :rotflmao:

ελεος σε λιγο θα "λυπόμαστε" και τις χορεύτριες....:rotflmao: :rotflmao:
    Πριν απαντησω να σε ρωτησω αν εχεις υπαρξει φοιτητης.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    θα σε παρακαλούσα να απαντούσες...
    Το κόκκινο έχει την ιδιότητα να μην μπορεί να αποδειχθεί εκ τον υστέρων ,την ώρα δηλαδή που θα έρθει η τροχαία(εχω που τα λέμε πλέον ακόμα και καραμπίνατες παραβάσεις με ατύχημα να γίνει,ο περισσότερος κόσμος έχει γίνει τόσο αναίσθητος που δεν παραδέχεται το λάθος του αλλά προσπαθεί να βγει και παναγία από πανώ).
    Η αδερφή μου πριν 2 χρόνια είχε τροχαίο ,γιατί η απέναντι τις παραβίασε το κόκκινο.όταν ήρθε η τροχαία ,όχι μόνο δε παραδέχτηκε την παράβαση της αλλά είπε ότι η αδερφή μου παραβίασε κο κόκκινο και άρχισε να κλαίγέται κιόλας γιατί είχε και το παιδί τις μέσα.ύστερα από κανα δύο μήνες της ήρθε της αδερφής μου στο σπίτι χαρτί που την καλούσε να παραστεί σε δίκη για το εν λόγω τροχαίο ,ΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΎΜΕΝΗ.
    Οχι φιλε παραδεχομαι το λαθος μου και ατυχημα να γινοταν δεν προκειται να κρυβομουν.Ακομα και να σκοτωνα καποιον δεν προκειται να τον παρατουσα.Οταν με εριξαν με τη μηχανη και με παρατησαν ναι αν τον εβρισκα θα τον σαπιζα.Παρολαυτα αν σταματαγε ο ανθρωπος και ζηταγε συγνωμη προσωπικα αντιδρω σαν να μην εγινε.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Είπες πως πέρασες έχοντας κάλυψη ένα φορτηγό. Να υποθέσω πως την κλήση την φάγατε και οι δύο? Έτσι από περιέργεια ρωτάω επειδή δεν το ανέφερες κάπου. Στην ερώτησή σου δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω.
    Sent from me using a computer.

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Είπες πως πέρασες έχοντας κάλυψη ένα φορτηγό. Να υποθέσω πως την κλήση την φάγατε και οι δύο? Έτσι από περιέργεια ρωτάω επειδή δεν το ανέφερες κάπου. Στην ερώτησή σου δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω.
    Nαι μαζι τη φαγαμε... Τελικα πηγα και μου ειπαν οτι δεν γινεται να κοψουν τιποτα αυτη την περιοδο και για κανεναν...

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κλήση σε... αφίσα.
    από McGyver στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2011, 19:34
  2. Μισή κλήση σε Ι.Χ. (;)
    από GUZZISTA στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2006, 20:48
  3. Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2005, 15:22