Τελικα αυτο αποφασισα να κανω φιλε μου.ευχαριστωΑρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Εγω προτεινω να πας και να πεις την αληθεια.
Ξερετε κατι εκανα μαλακια αλλα δεν εχω μια...
Με ευγενικο τροπο ισως γινει κατι.
Τελικα αυτο αποφασισα να κανω φιλε μου.ευχαριστωΑρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Εγω προτεινω να πας και να πεις την αληθεια.
Ξερετε κατι εκανα μαλακια αλλα δεν εχω μια...
Με ευγενικο τροπο ισως γινει κατι.
τι ενοεις ηθικη?Η παραπανω ερωτηση ειναι ρητορικη η να απαντησω =DΑρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
να σε ρωτήσω,την ώρα που περνούσες το κόκκινο τι σκέφτηκες; και όταν τελικά σε έγραψε το όργανο τι σκεφτόσουν;
κατά την άποψη μου το κόκκινο είναι η μόνη παράβαση που έχει και ηθική υπόσταση και όχι μόνο νόμιμη...
Aμα το κανεις θα σε παραδεχτωΑρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
Τελικα αυτο αποφασισα να κανω φιλε μου.ευχαριστω![]()
![]()
![]()
Αλλα ειπαμε,οχι δικαιολογιες του τυπου δεν το ειδα,ηταν το φορτηγο και τετοια(εγω για αυτο σε κατακρινω τοση ωρα...)...
Το ειδα,το εγραψα στα αρχιδια μου και περασα μαζι με το φορτηγο γτ νομιζα οτι δεν κινδυνευα(γτ ετσι δειχνεις οτι εχεις τα @ρχιδι@ και το παραδεχεσε και οτι πραγματικα ξερεις οτι εκανες λαθος!!!)...![]()
Αν το κανεις θα σε συγχαρω...![]()
![]()
![]()
Τελικά πέρασες με πορτοκαλί όπως είπες στην αρχή ή το περάσατε το κόκκινο από στάση, μαζί με το φορτηγό;Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
Χαιρομαι που υπαρχει καποιος που βλεπει αντικειμενικα τα πραγματα.Σε αυτα τα ακυρα φαναρια που λες φαντασου περιμενω και 4-5ωρα το χαραμα.Μια φορα την εκανα και εγω επειδη βιαζομουν και αυτο το εκανα επειδη ειχα για καλυψη το φορτηγο αλλα αυτη τη μια μου κατσε..![]()
Give me fuel, Give me fire
Ελα Camen σου βρηκα
εργαλείο !!!
Εχει και μεγαλυτερη σελα απο το KTM για να βολευεις και το τεραστιων διαστασεων πεος σου!!:rotflmao: :rotflmao:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsioy600
Ελα Camen σου βρηκα
εργαλείο !!!
Εχει και μεγαλυτερη σελα απο το KTM για να βολευεις και το τεραστιων διαστασεων πεος σου!!:rotflmao: :rotflmao:![]()
Το αστειο δεν το βλεπω βασικα,αλλα ας γελασω να μην σου κακοφανει...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δε θα σχολιάσω το γεγονος και τεσπα δεν καίγομαι κιολλας αλλα κόλλησα σε αυτο που εγραψες οτι εισαι φοιτητής και ελπιζεις να στη χαρίσουν για αυτο....
καλα ρε φιλε... να σουν ανάπηρος, πολύτεκνος και φτωχός, εστω φανταρος το καταλαβαινω.... αλλα φοιτητής????
αν ημουν διοικητής και ερχοσουν με τετοια δικαιολογία θα σου ελεγα ενα μεγαλοπρεπεστατο" ΣΤΑ @@ ΜΟΥ!!!!!! " ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧ :rotflmao: :rotflmao:
ελεος σε λιγο θα "λυπόμαστε" και τις χορεύτριες....:rotflmao: :rotflmao:
τι? εγινε κατι με τα κοριτσια????Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
και τις χορεύτριες....:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
θα σε παρακαλούσα να απαντούσες...Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
τι ενοεις ηθικη?Η παραπανω ερωτηση ειναι ρητορικη η να απαντησω =D
Το κόκκινο έχει την ιδιότητα να μην μπορεί να αποδειχθεί εκ τον υστέρων ,την ώρα δηλαδή που θα έρθει η τροχαία(εχω που τα λέμε πλέον ακόμα και καραμπίνατες παραβάσεις με ατύχημα να γίνει,ο περισσότερος κόσμος έχει γίνει τόσο αναίσθητος που δεν παραδέχεται το λάθος του αλλά προσπαθεί να βγει και παναγία από πανώ).
Η αδερφή μου πριν 2 χρόνια είχε τροχαίο ,γιατί η απέναντι τις παραβίασε το κόκκινο.όταν ήρθε η τροχαία ,όχι μόνο δε παραδέχτηκε την παράβαση της αλλά είπε ότι η αδερφή μου παραβίασε κο κόκκινο και άρχισε να κλαίγέται κιόλας γιατί είχε και το παιδί τις μέσα.ύστερα από κανα δύο μήνες της ήρθε της αδερφής μου στο σπίτι χαρτί που την καλούσε να παραστεί σε δίκη για το εν λόγω τροχαίο ,ΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΎΜΕΝΗ.
Τις χωρευτριες σιγουρα θα τις λυποταν καποιος....
Καταλαβαινετε τι εννοω. Αστοχο το παραδειγμα....
![]()
οχι απο σταση πορτοκαλι που οταν εφτασα κοντα εγινε κοκκινο.Ηταν παραβαση σαν αυτη στο φαναρι βουλιαγμενης για αλιμου που κανουν αρκετοι αν περνας απο κει.Οχι πως δικαιολογει κατι απλα να για να καταλαβεις την κατασταση.Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Τελικά πέρασες με πορτοκαλί όπως είπες στην αρχή ή το περάσατε το κόκκινο από στάση, μαζί με το φορτηγό;![]()
Πριν απαντησω να σε ρωτησω αν εχεις υπαρξει φοιτητης.Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
δε θα σχολιάσω το γεγονος και τεσπα δεν καίγομαι κιολλας αλλα κόλλησα σε αυτο που εγραψες οτι εισαι φοιτητής και ελπιζεις να στη χαρίσουν για αυτο....
καλα ρε φιλε... να σουν ανάπηρος, πολύτεκνος και φτωχός, εστω φανταρος το καταλαβαινω.... αλλα φοιτητής????
αν ημουν διοικητής και ερχοσουν με τετοια δικαιολογία θα σου ελεγα ενα μεγαλοπρεπεστατο" ΣΤΑ @@ ΜΟΥ!!!!!! " ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧ :rotflmao: :rotflmao:
ελεος σε λιγο θα "λυπόμαστε" και τις χορεύτριες....:rotflmao: :rotflmao:
Οχι φιλε παραδεχομαι το λαθος μου και ατυχημα να γινοταν δεν προκειται να κρυβομουν.Ακομα και να σκοτωνα καποιον δεν προκειται να τον παρατουσα.Οταν με εριξαν με τη μηχανη και με παρατησαν ναι αν τον εβρισκα θα τον σαπιζα.Παρολαυτα αν σταματαγε ο ανθρωπος και ζηταγε συγνωμη προσωπικα αντιδρω σαν να μην εγινε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
θα σε παρακαλούσα να απαντούσες...
Το κόκκινο έχει την ιδιότητα να μην μπορεί να αποδειχθεί εκ τον υστέρων ,την ώρα δηλαδή που θα έρθει η τροχαία(εχω που τα λέμε πλέον ακόμα και καραμπίνατες παραβάσεις με ατύχημα να γίνει,ο περισσότερος κόσμος έχει γίνει τόσο αναίσθητος που δεν παραδέχεται το λάθος του αλλά προσπαθεί να βγει και παναγία από πανώ).
Η αδερφή μου πριν 2 χρόνια είχε τροχαίο ,γιατί η απέναντι τις παραβίασε το κόκκινο.όταν ήρθε η τροχαία ,όχι μόνο δε παραδέχτηκε την παράβαση της αλλά είπε ότι η αδερφή μου παραβίασε κο κόκκινο και άρχισε να κλαίγέται κιόλας γιατί είχε και το παιδί τις μέσα.ύστερα από κανα δύο μήνες της ήρθε της αδερφής μου στο σπίτι χαρτί που την καλούσε να παραστεί σε δίκη για το εν λόγω τροχαίο ,ΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΎΜΕΝΗ.
Είπες πως πέρασες έχοντας κάλυψη ένα φορτηγό. Να υποθέσω πως την κλήση την φάγατε και οι δύο? Έτσι από περιέργεια ρωτάω επειδή δεν το ανέφερες κάπου. Στην ερώτησή σου δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω.
Sent from me using a computer.
Nαι μαζι τη φαγαμε... Τελικα πηγα και μου ειπαν οτι δεν γινεται να κοψουν τιποτα αυτη την περιοδο και για κανεναν...Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Είπες πως πέρασες έχοντας κάλυψη ένα φορτηγό. Να υποθέσω πως την κλήση την φάγατε και οι δύο? Έτσι από περιέργεια ρωτάω επειδή δεν το ανέφερες κάπου. Στην ερώτησή σου δυστυχώς δεν γνωρίζω για να απαντήσω.