Σελίδα 6 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 164

Θέμα: Δεν γ@μιεται ,ας σβηστει κ αυτο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    τρεις μέρες τώρα φιλαράκι, όλο θα εγραφα αλλά δεν γραφω, δε μπορω, δε δύναμαι, δεν με παίρνει....αστο να παει στο διαολο, ή γραψε ή μη γράψε επιτέλους!
    δε χρειάζεται να δικαιολογείσαι ....
    +680

Μας τα έχεις κάνει τσουρέκια ρε σε κυνηγάμε από thread σε thread να σε διαβάσουμε και τίποτα...

Μετά τιμής,

Σ.Π.Δ.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    +680

Μας τα έχεις κάνει τσουρέκια ρε σε κυνηγάμε από thread σε thread να σε διαβάσουμε και τίποτα...

Μετά τιμής,

Σ.Π.Δ.
    διψατε για αιμα ρε τσογλανοι...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues
    Ο κοσμος ποτε δεν αφυπνιστηκε, γιατι ο κοσμος ειναι μαζα, ιστορικα Ποτε δεν απεδοθη ευφυια στην μαζα αντιθετως (και ετσι διοικειται) χρεωθηκε συμπεριφορες κοπαδιου και σαν κοπαδι εχει χαρακτηριστικα και ειναι προβλεψιμο.

( Ενα τετοιο manual ειναι το: "Μαζα και Εξουσια" του Ελια Κανεττι, Εκδοσεις Ηριδανος 1971.)

Και σημερα, το κοπαδι θελει να γκρεμισει τη στανη ζητωντας σανο δηλ. τροφη δηλ. χρηματα και θα ειναι ετοιμο σε λιγο για τον Μεσσια, αυτον που θα εμφανισθει με την τροφη στα χερια και θα βροντοφωναξει και κατι για σεβασμο ...

Δεν ζηταει τιποτα παραπανω γιατι αυτο σημαινει ιδεολογια και μαλιστα κοινη...

Ποιοι κανουν τον χαρακτηρισμο και την προβλεψη? παντως οχι οι σημερινοι πολιτικοι, αυτοι εκτελουν εντολες, ψαξτε στις αποφοιτησεις βραβευμενων απο φημισμενα παγκοσμιως κολλεγια για να γνωρισετε τα αυριανα think tanks.

Διαβασα για τους 3 νεκρους και το θεμα με τον Panoptikon και θελω να καταθεσω οτι καταλαβα καποιον ο οποιος ηθελε να καταθεσει συμμετοχη (οπως ολοι) με τον δικο του φυσικα τροπο κανοντας ομως ενα λαθος, προσπερασε απο αφελεια και ανωριμοτητα την απωλεια ανθρωπων.
    Αφελεια γιατι σαν νεος ζει (επιτελους) επανασταση που μαλλον ταυτιζει με την εξεγερση και την διαμαρτυρια, ανωριμοτητα γιατι νομιζει οτι ολες αυτες "οι μεγαλες στιγμες "εχουν και τους μαρτυρες τους.
    Απο την αλλη εμεις, μενουμε αναυδοι απο την ασεβεια την οποια δεν συναισθανεται και για την οποια δεν απολογειται, γιατι οι νεκροι αθωοι ειναι οι δικοι μας μαρτυρες.
    Δεν εχει παιδια, δεν γνωριζει την ιδιαιτεροτητα της "εν Δια φερουσας γυναικας" ισως να βαριεται τις κηδειες, συγχωρεστε του που δεν στεκεται σε "λεπτομερειες" και διαλαλει το μηδε θεος μηδε αφεντης, ισως η νηφαλιοτητα της χρονικης αποστασης καταδειξει το νεαρον της ηλικιας και μονον αυτο...

Το thread σωστα κλειδωθηκε.

Μην απαριθμησεις διαφορες "επαναστασεις" γιατι εαν πιστευεις σ' αυτες μπορεις να συνεχισεις και δεν το λεω ειρωνικα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Έχω μπει στο σπίτι μου εδώ και 4 ώρες και ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει σήμερα …..
    Συμμετείχα σε ένα ποτάμι οργής και διαμαρτυρίας ….

Πραγματικά σήμερα φαινόταν στα μάτια του κόσμου ότι κάτι έχει αλλάξει ….

Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ήταν εκτός κομμάτων και προβατοποιημένων μπλοκ…
    Άνθρωποι της διπλανής πόρτας ….με μίσος ….με οργή…. με αλληλεγγύη….
    Μεχρι τις 14:30 ήμουν σίγουρος ότι όλος αυτός ο κόσμος θα έμενε ακλόνητος στο Σύνταγμα και θα υπερασπιζόταν ότι του έχει απομείνει…
    Μέχρι τότε είχε αντιμετωπίσει με επιτυχία και θάρρος την όποια μορφή καταστολής…

Οι τέσσερις νεκροί όμως ……

Παγωμάρα….
    Ο δολοφόνος με την βενζίνα…
    Ο δολοφόνος με την υπογραφή στον θετικό έλεγχο πυρασφάλειας…
    Ο δολοφόνος εργοδότης…

Ποιος φταίει ? όλοι ? κανένας ? εγώ ? οι 150.000?οι 300?

Πένθος …..εκμετάλλευση των νεκρών …υποκρισία ….. μίσος …. Οργή ….Αλληλεγγύη
    Συγχαρητήρια και στους δυο για τη νηφαλιότητα και την τοποθέτηση...
    Μικρό κορίτσι με τα βήματα χαμένα
    Τυχαία γόνατα ξεκούρασαν τα οστά μου
    Μα πάντα θα 'ρχομαι από τ' άπειρο σε σένα
    Με το χαμόγελό σου στη ματιά μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    διψατε για αιμα ρε τσογλανοι...
    να μπορούσες να μας δώσεις κιόλας
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    θελω απο χτες να γραψω τοσα πολλα αλλα αυτο προυποθετει να βαλω σε μια ταξη τις σκεψεις μου.

τελικα δε χρειαστηκε.το εκαναν αλλοι για μενα.οποιος ειδε χτες το βραδυ ραδιο αρβυλα ειναι σα να διαβασε ολα αυτα που ηθελα να πω.

ΟΛΑ ΟΜΩΣ.

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

Mε μια ανασα το ειδα κι εγω

ηθελα να το γραψω αλλα ελεγα θα πει κανεις τη μλκια του οποτε ασε...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    να μπορούσες να μας δώσεις κιόλας
    μπορω.

δεν θελω ομως.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ο κοσμος ποτε δεν αφυπνιστηκε, γιατι ο κοσμος ειναι μαζα, ιστορικα Ποτε δεν απεδοθη ευφυια στην μαζα αντιθετως (και ετσι διοικειται) χρεωθηκε συμπεριφορες κοπαδιου και σαν κοπαδι εχει χαρακτηριστικα και ειναι προβλεψιμο.

( Ενα τετοιο manual ειναι το: "Μαζα και Εξουσια" του Ελια Κανεττι, Εκδοσεις Ηριδανος 1971.)

Και σημερα, το κοπαδι θελει να γκρεμισει τη στανη ζητωντας σανο δηλ. τροφη δηλ. χρηματα και θα ειναι ετοιμο σε λιγο για τον Μεσσια, αυτον που θα εμφανισθει με την τροφη στα χερια και θα βροντοφωναξει και κατι για σεβασμο ...

Δεν ζηταει τιποτα παραπανω γιατι αυτο σημαινει ιδεολογια και μαλιστα κοινη...

Ποιοι κανουν τον χαρακτηρισμο και την προβλεψη? παντως οχι οι σημερινοι πολιτικοι, αυτοι εκτελουν εντολες, ψαξτε στις αποφοιτησεις βραβευμενων απο φημισμενα παγκοσμιως κολλεγια για να γνωρισετε τα αυριανα think tanks.

συμφωνώ και διαφωνώ...
    η μάζα ως σύνολο δεν είναι απαραίτητα πρόβλημα...
    Άλλωστε δυνητικά είναι και αυτή που έχει ασύλληπτη δύναμη, αρκεί να το συνειδητοποιήσει.
    Είναι εύκολη στο χειρισμό της -ως κοπάδι-, όταν είναι χορτάτη & βολεμένη και μάλιστα όχι όλη, φτάνει να ταϊζεις τις πιο ανησυχες φωνές στην αρχή, ή όταν είναι εξαθλιωμένη.
    Υπάρχει όμως και μια περίοδος μετάβασης...αυτην την περίοδο διανύουμε τώρα και είναι η τελευταία ευκαιρία να αφυπνιστούν συνειδήσεις ... είναι η περίοδος που οι λίγες φωνές ακούγονται πιο καθαρά και μπορούν να αφυπνίσουν την μάζα ... ακόμα και οι διαδικτυακοί χώροι συζήτησης μπορούν να είναι ένα ''όπλο'' στα χέρια τους, μια δύναμη που μέχρι πρόσφατα δεν είχαν ...

ξέρω ότι ακούγονται πολύ παιδικά και απλοϊκά αυτά που γράφω, έτσι μου βγαίνουν όμως τώρα και τα καταθέτω, άλλωστε σπάνια συμμετέχω σε τέτοιες κουβέντες ...
    Βλέπεις, είμαι και γω κομμάτι της μάζας και μέχρι τώρα δεν με απασχολούσε και πολύ, να ανοιξω τα μάτια του διπλανού μου, αν έβλεπα ότι δε χαμπάριαζε με την πρώτη...

Μην κατηγορείς όμως την μάζα για έλλειψη ευφυίας, και μην την αντιμετωπίσεις ως κοπάδι, γιατί δε θα ακουστείς, δε θα σου δώσει σημασία και θα σε απομακρύνει...

αν θέλεις να συμμετέχεις -έστω και στο ελάχιστο- στην αφύπνισή της, θα βρείς τον τρόπο...
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Στην μάζα επικρατεί η εικόνα φίλε gixxerpap..... ο εντυπωσιασμός. Είτε βολεμένοι , είτε μεταβατικοί, είτε εξαθλιωμένοι. Επικρατεί το συναίσθημα και οχι η λογική και η κριτική ικανότητα. Όποιον πάρει η μπάλα δηλαδή.

Το πρόβλημα είναι τώρα ποιός θα είναι ο ήρωας που θα γίνει αποδιοπομπαίος τράγος μετά (πάντα αυτό γίνεται)...
    και ποιός μπορεί να διαχειριστεί αυτό το συναίσθημα. Αν υπήρχε ενα πολιτικός με ικανότητες θα το είχε κάνει. Αλλά άνθρωποι μειωμένης ικανότητας πολιτικής όπως έχουμε τώρα , δεν πείθουν να μπορούν.

Κάτι λαϊκίστικα που ακούγονται απο ΛΑ.ΟΣ και Σαμαρά , δεν πείθουν. Δεν εντυπωσιάζουν... τόσο απο την εικόνα των ίδιων που είναι μέρος του προβλήματος , όσο και απο την ανικανότητα λόγου τους.

Θες ικανή διαχείριση όχλου... να σου θυμίσω ενα ρητό που έμεινε στην ιστορία, ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, και έδωσε συνεχείς θητείες σε εκείνον που το εκφώνησε;

Τσοβόλα ... Δώστα όλα!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    http://www.youtube.com/watch?v=8xUyX...eature=related

έβαλες το βίντεο και παγωσε το θρεντ ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

για τι γελάω δεν ξέρω ...
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

μπορω.

δεν θελω ομως.
    Ιεχωβάς;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Ιεχωβάς;
    Γαύρος

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    έβαλες το βίντεο και παγωσε το θρεντ ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

για τι γελάω δεν ξέρω ...
    ΕΙναι το ταλεντο μου εδω μεσα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    SpeakeasyBlues said:

Υ.Γ. ψάξε βρες το Ψυχολογία του όχλου , του Gustav le Bon.

Απο εκεί και μετά και σχετικά με Δ.Ν.Τ - κρίση και επιλογές, θα έλεγα να ψάξουμε όλοι τι έκαναν οι "υπανάπτυκτοι" Τούρκοι (έτσι έχουν χαρακτηριστεί πολλάκις απο διάφορους ακόμα και εδώ)... Πως αντέδρασαν , τι έκαναν και που είναι τώρα.

Τι έκανε η Ισλανδία απέναντι στο φάσμα χρεών κοκ.

Επιλογές υπάρχουν. Πολιτικοί δεν υπάρχουν... μάλλον μαφιόζους θα τους αποκαλούσα.

Gandalf
    Το βιβλιο θα το βρω, θα το διαβασω, thx.

Η Τουρκια διδασκει Πολιτικη αιωνες τωρα.
    "Is this all that's life of my life before me?
    Straitjacket memories? Sedative highs?
    No happy ending like they’ve always promised?
    There’s got to be something left for me."
    ------------------------------------

Το βιβλιο θα το βρω, θα το διαβασω, thx.

Η Τουρκια διδασκει Πολιτικη αιωνες τωρα.
    Μαζί με αυτό, ψάξε και το "Η ψυχολογία των μαζών /η σημασία των βλακών εν τω συγχρόνω βίο"

Παρόμοια θέματα

1. Σιγά που δεν θα τό'κανα κι αυτό !
    από makis206 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 259
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2006, 09:51
  2. Αυτό δεν το έχω ξαναδεί! τι είναι;
    από michalispap στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2005, 09:27
  3. δεν είναι νέο πια αλλά ας το γράψω
    από NLS στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 27