Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 90

Θέμα: Τρακαρίσμα με Ανανδρο .

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Η ακτινοβολία σκοτώνει.
    Life begins at 45°.

enimerone to post na mathenoume pos pai i katastasi file .....pieze thn antipali asfalistiki oti me to fotografiko iliko pou exeis tha touys paris ta sovraka....distixos megalo lathosou pou den piges me to asthenoforo ....me to pou yparxi travmatismos pigeni pinika k akoma k h batsi tha to pernane poly pio sovara to thema
    kai fisika h asfalistiki tou alou giati xerontas oti meta tha tous paris ta sovraka gia ton travmatismo trexoune na prolavoune ta amazefta piesetous me travmatismo
    Opios leei psemata...ton proto xrono xerete

κΑι ΤωΡα Τι...?? Το avatar του/της aisxos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από maxfx
    Γιατι το λες αυτο με το κινητο φιλος?
    καλησπερα...ειμαι προσφατα παθον σαν και εσενα με διαφορετικο τρακαρισμα..
    ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πηγαινε σε δικηγορο..ΜΗΝ αργησεις ουτε μερα παραπανω.εγω αργησα και μπορουσα να ειχα κανει περισσοτερα.Μου τα ελεγαν και εμενα και αργησα να τους ακουσω..ΕΧΕΙΣ δεν εχεις δικηγορο απο την ασφαλεια σου πηγαινε σε δικηγορο.!!!παρε υπευθυνες δηλωσεις με το γνησιο της υπογραφης απο τους μαρτυρες το πως εγινε και γραψτα προσεκτικα,λεξη προς λεξη μετραει, δωσε τα στοιχεια των μαρτυρων στην αστυνομια για καταθεση..στην αστυνομια εχεις κανει καταθεση?εαν ναι ελπιζω να εχει δηλωσει πως ζητας να κινηθεις εναντιον του.για οποιαδηποτε διευκρινηση ΣΥΜΒΟΥΛΗ μην διστασεις..τα περναω και εγω εαν και ειχα τρακαρει πριν 9 μηνες και τραβιεμαι ακομαααααααα...εγω ρωτοντας εμαθα και επαθα..μην κανεις και εσυ το ιδιο στον εαυτο σου...εαν θελεις για να μην κουραζω στειλε μου να σου πω ολες τις διαδικασιες που πρεπει να κανεις για να εισαι οσο τον δυνατο καλυμενος...περαστικα φιλε μου..
    φιλικα Βασιλης!!

Νέο μέλος
    Ευχαριστω ΠΑΡΑ πολυ για το ενδιαφερον σου φιλε μου και σε ευχαριστω για τα μυνηματα που μου εστειλες. Βρηκαν εναν εξαιρετικο δικηγορο ( Συμφορουμιτη ) και πλεον πορευομαστε στην εκβαση της υποθεσεως μαζι και παντα με την καθοδηγηση του.

Θα σας ενημερωσω για τυχον νεωτερα.
    Why do we kill people , that kill people just to prove to these people that killing is wrong?

Της μάνας του

Άμα έχεις τα στοιχεία του πλαμε να του το κάψουμε.
    πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος...
    http://www.ecube.com.gr

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

Re: Της μάνας του

Αρχικά δημιουργήθηκε από zimouras
    Άμα έχεις τα στοιχεία του πλαμε να του το κάψουμε.

ρε φιλε, νοιωθεις καθολου???

Re: Re: Της μάνας του

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

ρε φιλε, νοιωθεις καθολου???
    τον κακομοίρη που πήγε να μείνει ανάπηρος εσύ τον νοιώθεις?
    φαντάζομαι τον νοιώθεις, μαλακία ερώτηση σου επευθύνω, μη μου πεις οτι δε σε πιάνουν νεύρα.
    Εντάξει πιο παλιά έλεγε κανείς ότι κυκλοφοράνε και μερικοί ηλίθιοι οδηγοί, οι οποίοι τότε απλά πηγαίναναε κότες, τώρα είναι οι πιο πολλοί ηλίθιοι.
    Μη μου πεις ότι δε σε πιάνουν καθόλου τα νεύρα σου - ούτε λίγο?
    πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος...
    http://www.ecube.com.gr

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

Re: Re: Re: Της μάνας του

Αρχικά δημιουργήθηκε από zimouras
    τον κακομοίρη που πήγε να μείνει ανάπηρος εσύ τον νοιώθεις?
    φαντάζομαι τον νοιώθεις, μαλακία ερώτηση σου επευθύνω, μη μου πεις οτι δε σε πιάνουν νεύρα.
    Εντάξει πιο παλιά έλεγε κανείς ότι κυκλοφοράνε και μερικοί ηλίθιοι οδηγοί, οι οποίοι τότε απλά πηγαίναναε κότες, τώρα είναι οι πιο πολλοί ηλίθιοι.
    Μη μου πεις ότι δε σε πιάνουν καθόλου τα νεύρα σου - ούτε λίγο?

ειναι αλλο θεμα αν εκνευριζομαι (που εγω ειναι γνωστο οτι ειμαι ηρεμος ανθρωπος)
    ...και αλλο τι γραφουμε φορα παρτιδα σε φορουμ!

Παλαιό μέλος

perastika!

περαστικα φιλε μου και πλεον παντα ορθιος!πορισμα το τοτα εβγαλε?γιατι αυτο που ειδα εγω ειναι μονο ενα δελτιο συμβατος τροχαιου ....σε κανα 3μηνο περιπου θα βγει ενα πορισμα που θα δειχνει κατευθυνσεις οχηματων ,σημειο επαφης οχηματων αρχικη και τελικη θεση οχηματων ,υλικες ζημιες μαρτυρικες καταθεσεις παροντων ,και πολλα αλλα που θα ανταποκρινονται σε πραγματικα γεγονοτα απο την στιγμη που ηρθαν οι αστυνομικοι και τα σημαδια ιχνει που φερει το οδοστρομα και πεποιθεση του ανακριτικου υπαλληλου τεκμηριωνοντας βεβαιως την αποψη του!
    καλο ειναι αν εχεις τηλ μαρτυρων που επεβεναν στο κουτι του μαλακα να τους πεις εστω στην αρχη οτι πρεπει να καταθεσουν την αληθεια και οτι θα ειναι αδικο και θα το κουβαλουν μια ζωη πανω τους....αν δε ειναι ρεμαλια σαν τον οδηγο θα το καταλαβεις το πως θα σου μιλησουν να τους πεις οτι αφου δικαιωθεις θα στραφεις εναντιον τους για ψευδεις καταθεσεις και οτι εκτος απο την φυλακα που τους περιμενει θα στρα φεις και αστικως περνοντας τους τα παντελονια!!κανεις δεν βαζει το κεφαλι του στον τορβα να ξερεις για να καλυψει κανεναν!μαθε ποιος κανει την δικογραφια ποιος αστυνομικος και πες του να θεσει αυτο υποψιν και στους μαρτυρες μπας και φωβηθουν και πουν την αληθεια....σε καμια δε περιπτωση μην δεχθεις συμβιβασμο εκτος και αν σου παρουν μοτο καινουργια και σου σκασουν και καμια 20000 ευρωπουλα λογω ψυχικηε σωματικης βλαβης και εξαταρτε αν λογω της δουλειας σου το χρονικο διαστημα αυτο μπορουσες να καλητερευσεις την θεση σου στην εργασια σου και δεμν το μπορεσες λογω του ατυχηματος!βαλε δικηγορο που ειδεικευετε στα τροχαια και αποζημιωσεις και δικη σου εμπιστοσυνης!συνηθως περνουν το 20 τοις εκατο απο αυτα που θα σου επιδικαστουν ως αποζημιωση οι καλοι δικηγοροι η αλλοι πεζουν με 10 τοις εκατο.πειστευω παντως οτι θα δικαιωθεις!βασικο για μενα προσπαθησε να πλησιασεις τις οικογενειες των συνεπιβαινοντων του κουτιου ακομα αν οχι εσυ προσωπικα καποιος δικος σου.... ο δικηγορος σου κλπ!σου ευχομαι καλη δυναμη!πηγαινε και στο τοτα να βλεπουν οτι ενδιαφερεσε εντονα και οτι θελεις ολα να γεινουν δικαια......βαλε πραγματογνωμωνα δικο σου που θα τεκμηριωνει την δικη σου θεωρια που θα καταθεσει και στο δικαστηριο οπωσδηποτε!μεχρι να περατωθει η ανακριση απο το τοτα δεν θα σου δωσουν καμια πληροφορια[απαγορευετε] μεχρι να διαβιβαστει εισαγγελεα οπου και μπορει να παρεις αντιγραφο!αυτα αν θελεις να με ρωτησεις κατι ευχαριστως.....
    καλαματιανος

Ως πότε νέο μέλος; Το avatar του/της arakis
    Παιδιά, μην γράφετε τέτοια πράγματα περί "μαρτύρων" εδώ μέσα γιατί μπορεί να θεωρηθούν στοιχεία και να τον κάψουμε τον άνθρωπο.

¨Ενας καλός δικηγόρος είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ λύση. Ο τύπος είναι αλήτης και δεν έχει μπέσα, άρα, είναι ικανός και για άλλα γιαυτό, προσοχή στη στρατηγική!!

Παλαιό μέλος

????

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από arakis
    Παιδιά, μην γράφετε τέτοια πράγματα περί "μαρτύρων" εδώ μέσα γιατί μπορεί να θεωρηθούν στοιχεία και να τον κάψουμε τον άνθρωπο.

¨Ενας καλός δικηγόρος είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ λύση. Ο τύπος είναι αλήτης και δεν έχει μπέσα, άρα, είναι ικανός και για άλλα γιαυτό, προσοχή στη στρατηγική!!
    [/QUO

στοιχεια να θεωρηθουν απο ποιον και γιατι οχι και γιατι να τον καψουμαι ??????δεν ειπα να πιασει ψευδομαρτυρες αλλα τους πραγαματικους μαρτυρες του συμβατος και να πουν την αληθεια!!!!
    συμφωνω οτι θελει καλο δικηγορο,οπωσδηποτε πραγματογνωμωνα [οχι της ασφαλεια σου αλλα καταδικο σου].........
    αυτα και καλη δυναμη,υπομονη και επιμονη!σε κοβω για καμια 30οοο χιλιαδες ευρω αποζημιωσει!βρες και φιλο ταριφα που να σου δωσει αποδειξει για καθημερινες μετακινησεις που κανεις.......και οπωσδηποτε ασχετα αν σου καλυξε ο ασφαλιστικος σου φορεας την νοσηλεια αποδειξη για το ποσο πηγφε το μαλι...
    καλαματιανος

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Τι δικη την εχεις χαλαρα,οτι θα πληρωθεις μετα απο 3-4 χρονια ειναι το θεμα.

Περαστικα.

Νέο μέλος
    Καλησπερα εχουμε καμια εξεληξη?

Νέο μέλος
    Καλησπέρα , εκανα τις κινήσεις που μου υπέδειξε δικηγόρος και συμφορουμίτης και αναμένω να περασει η νεκρη περιοδος του Αυγούστου για να βγει η δικογραφία.( ποινικη διωξη )

Παράλληλα θα βρεθώ και με τον δικηγόρο για να συνταξουμε τις απαιτήσεις για υλικες ζημιές κλπ !
    Why do we kill people , that kill people just to prove to these people that killing is wrong?

Τσαντισμενο Μελος Το avatar του/της Buenaventura
    Φιλε,να πω την αληθεια,διαβασα μονο την πρωτη και τελευταια σελιδα του ποστ,αλλα η φωτο και μονο του μαρσπιε του μπουσα νομιζω καταδικαζει τον τυπο πανηγυρικα...Ενας ας βρεθει να μας εξηγησει πως ειναι δυνατον εσυ να τον εμβολισες και το μαρσπιε να εχει στρααβωσει προς τα εμπρος...
    Περαστικα και απο μενα και παρτου και τα σωβρακα του αλητη...:a29:
    The Ace of Spades

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. Τρακαρισμα με policeμανο !!
    από mitsos_chania στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2012, 20:48
  2. Τρακάρισμα με ανασφάλιστο - Help!
    από BEEF στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2012, 20:50
  3. Τρακάρισμα με ΖΧ-14..
    από menos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2010, 10:53
  4. τρακάρισμα Πρόσθετο στο 2010 ... ευτυχώς με το Ι.Χ.
    από Gandalf dr685sm στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 24/01/2010, 18:24
  5. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!
    από SeNNinhA στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 11:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας