Σελίδα 6 από 200 ΠρώτοΠρώτο 12345678910111656106 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 2993

Θέμα: Καλως ορισε το ΔΝΤ τα νεα μας Αφεντικα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    super_toto..

Ο μέσος Έλληνας φταίει γιατί στήριξε και στηρίζει ( :hypnotize ) κυβερνήσεις που του λένε πως φταίει εκείνος για ότι έχει γίνει μέχρι στιγμής. Δηλαδή έχεις ενα βιαστή και σου λέει πως φταίνε τα θύματα βιασμού σε ενα σύλλογο υποστήριξης.

Ο μέσος Έλληνας φταίει γιατί όταν είχε την τύχη να πάρει επιδοτήσεις τις έκανε Cayenne + Merc + πιπίνια και γαρδένιες στα σκυλάδικα, αντί να κοιτάξει να αναπτύξει επιχείρηση (βλ, αγρότες, ελαιοπαραγωγούς, επιχειρηματίες σε εταιρίες φαντάσματα κοκ).

Ο μέσος Έλληνας φταίει γιατί ακόμα και τώρα που μιλάμε θεωρεί πως το δημόσιο είναι ο χώρος να εξασφαλίσει το παιδί του με ενα μισθό χωρίς βάσανα και προβλήματα, άγχος, ... να τον βολέψει με λίγα λόγια.

Ο μέσος Έλληνας έχει μάθει να είναι ρουφιάνος, δουλοπρεπής, καρμοίρης, ζηλόφθονος (εκεί να δείς... οτι δεν φτάνουμε ... δεν αγωνιζόμαστε.. το γκρεμίζουμε στα μέτρα μας), ΕΓΩ... ΕΓΩ... ΕΓΩ... κτλ

Ο μέσος Έλληνας νομίζει οτι είναι δίκαιος εισοδηματίας των χρημάτων του κόσμου γιατί μερικές χιλιάδες χρόνια πριν κάποιοι άνθρωποι που μιλούσαν Ελληνικά και ελάχιστα έχουν να κάνουν με τους σημερινούς , φρόντισαν να δώσουν βάσεις στην ανθρωπότητα. Πολιτισμός και παιδεία βέβαια σήμερα είναι λέξεις άγνωστες. Αντίθετα "Τζούλια, Μπουζούκια, Αυτοκίνητο/μοτο, κότερο, ΔΑΝΕΙΑ" ήταν μέχρι πολύ πρόσφατα λέξεις πασίγνωστες στους απανταχού βλαχοραγιάδες.

Ημιμαθείς παντογνώστες με τάση προς Νεο-Ελληνικές εγκεφαλικές κλανιές περί που θα πάμε , τι θα βάλουμε, τι κινητό και Ι.Χ. θα πάρουμε κτλ... με την ομαδάρα να κερδίζει, να γαμούμε κανένα πιπίνι, κτλ...

Όταν τους ζητείται να συμμετέχουν σε δράση να βοηθήσουν ακόμα και τον εαυτό τους , δεν τους καίγεται καρφί και περιμένουν άλλους να το κάνουν για αυτούς.

Όταν τους ζητείται να εκ-παιδεύσουν τα παιδιά τους, εκείνοι κοιτάνε πως θα τα στριμώξουν μπροστά στο χαζοκούτι, πως θα βολέψουν να μην ζοριστούν μπας και τους πέσει ο κώλος.

ΟΤΑΝ Ο ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΑΣ... ή καλύτερα Βαλκάνιος Ραγιάς κατά πλειοψηφία, θεωρεί πως... ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΣΥΝΟΛΟΥ ΩΣ ΘΕΪΚΗ ΜΟΝΑΔΑ, τότε μην ρωτάς τι φταίει ο μέσος Έλληνας.

Γιατί ακόμα και αυτοί επονομαζόμενοι ώς λαμόγια, βρίσκουν και τα κάνουν. Επειδή ακριβώς είναι ώς μέρος του λαού στην ίδια νοοτροπία.

Και όποιος νομίζει οτι δεν ανήκει στους παραπάνω , γελιέται.. όλοι εκεί είμαστε ή ήμασταν κάποια στιγμή που μας βόλευε.

Gandalf
    Κάτσε ρε μάγε τώρα γιατί θα με τρελάνεις.

Για την στήριξη στις κυβερνήσεις τα έγραψα και πιο πάνω στον Σνάιπερ.

Για τις επιδοτήσεις που λες, ο μέσος έλληνας πήρε καγέν και μεζονέτες? Πού το είδες αυτό? Μια μερίδα ναι όντως έτσι λειτούργησε. Αλλά δεν μιλάμε για τον μέσο Έλληνα. Ακόμα και έτσι όμως, ποιός ευθύνεται για αυτό. Δεν ευθύνεται το κράτος που δεν μπορεί να ελέγξει αν οι επιδοτήσεις πιάνουν τόπο ή αν γίνονται αμάξια? Αν πχ το Γερμανικό κράτος ήταν τόσο γελοίο οι Γερμανοί δεν έκαναν τα ίδια? Είναι θέμα λαού?

Δεν θα διαφωνήσω σε τίποτα από τα υπόλοιπα που έγραψες. Και εγώ το ίδιο βλέπω. Η νεοελληνική κουλτούρα είναι αηδιαστική, χωρίς καμία αξία, κανένα ήθος, καμία αξιοπρέπεια και περηφάνεια. Δουλεπρεπείς και κουτοπόνηροι. Ντροπή επαίσχυντη που αυτός ο λαός προέκυψε από ανθρώπους πραγματικά υπερήφανους και αξιοπρεπείς. Και δεν μιλάω για τους αρχαίους. 100 χρόνια πίσω να πας φτάνουν.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Μπραβο με τις βλακειες σας..., μα κανεις δε τα κοιταξε;
    βαλτε το στο 1:12:50 και θα δειτε πως αυτο το ντοκυμαντερ του 1996 περιγραφει αυτο που σε μας συμβαινει τωρα..., στοκοι, βλακες..., ξυπνηστε!
    http://video.google.com/videoplay?do...8&hl=en&emb=1#
    "Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
    Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Καλά η υπερβολή και η ανοησία πάει σύννεφο εδώ μέσα.
    Φταίμε και μας αξίζει τιμωρία. Καλά να πάθουμε. Φταίει η εκκλησία. Φταίνε οι οφ σορ. Να σφίξουμε το ζωνάρι για να περάσουν καλύτερα τα παιδιά μας. Να μεταναστεύσουμε. Φταίνε οι δήμόσιοι. Τι είναι αυτά ρε?

Εγώ ένα ξέρω ότι αν φταίμε κάπου είναι στο ότι δεν έχουμε τη νοημοσύνη να σκεφτόμαστε λίγο περισσότερο πριν πιστέψουμε τέτοιες μπαρούφες σαν τις παραπάνω.

Θεωρώ τους Έλληνες εντελώς ακαλλιέργητους, κομπλεξικούς, ημιμαθείς και φυσικά ραγιάδες (αυτό δεν άλλαξε ποτέ). Αλλά μην τρελαθούμε. Φταίει δηλαδή ο μέσος Έλληνας για την κατάσταση που βρισκόμαστε ή αυτή στην οποία θα περιέλθουμε (γιατί ακόμα καλά είμαστε)? Είστε με τα καλά σας?

Δεν φταίει δηλαδή η κλίκα των ΜΜΕ, των πάμπλουτων και των πολιτικών? Μιά χαρά τα είπε ένα παλικάρι παραπάνω. Τα άνωθεν κοράκια τρέχουν να αγοράσουν σπίτια στο Λονδίνο όταν εμείς σφίγγουμε το ζωνάρι. Κατα τ΄αλλα φταίμε εμεις και πρέπει να πληρώσουμε.

Τέλος πάντων δεν αξίζει να ασχοληθώ άλλο.

+600φ4ι

επειδη δεν φταιω εγω γιατι εγω ΔΕΝ ψηφιζω ΚΑΝΕΝΑΝ κ ουτε προκειτε ποτε, επειδη δεν εχω κλεψει το κρατος κ επειδη δεν ειμαι ''κορακι'' , δε ΓΟΥΣΤΑΡΩ να πληρωσω τα σπασμενα.

αυτη η νοοτροπια μερικων να βαζουν ολους στο ιδιο καζανι , αν μη τι αλλο ποσο αδικη ειναι.
    ετσι οπως στη ζωη σας εχετε γνωρισει λαλακες κ αντιθετως καλα παιδια , ετσι ειναι κ στη χωρα.
    υπαρχουν αυτοι που κλεβουν,που πατανε σε πτωματα για να αναρτηθουν κτλ κτλ
    κ υπαρχουν κ οι υπολοιποι, το μεγαλυτερο ποσοστο που απλα δε το ξερουν η αμα το ξερουν δε μπορουν να κανουν κατι γτ αυτο ειναι το συστημα.

δηλαδη
    το οτι σχεδον πτωχευσε η χωρα δεν φταιω ουτε εγω ουτε ο σνιπερ ουτε ο γκανταλφ (τα ονοματα ειναι τυχαια ετσι). φταινει αυτοι που ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΝ τον πλουτο της χωρας.
    και ποιοι ειναι αυτοι?
    μα φυσικα οι πολιτικοι
    τα μμε
    οι παπαδες
    και οι μεγαλοεπιχηματειες.

ολοι αυτοι ειναι ενα κυκλος, ο ενας καλυπτει τον αλλον στις πουστιες. κ ο ζημιωμενος ειναι ο μεσος ελληνας.
    για να μη πολυλογουμε

το θεωρω ανοητο ,γελοιο , προσβαλει τη νοημοσυνη μου να ακουω οτι εμεις φταιμε επειδη τους ψηφιζαμε επειδη δε καναμε τπτ κτλ κτλ.
    το θεωρω επισης το ιδιο να θελουν να βγαλουμε εμεις το φιδι απο τη τρυπα.

προς θεου ρε παιδια δηλαδη

και κατι ακομα
    δε καταλαβενω γιατι ο ενας να στρεφεται εναντιον του αλλου,
    δηλαδη εγω που ανοιξα μια επιχειρηση πχ και τα παω καλα κ βγαζω λεφτα κ ζω χωρις στερησεις αλλα οχι κ σαν λεφτας , πρεπει να μου κοψουν μισθους να με μαμησουν στη φορολογια για να πεσω στο ιδιο επιπεδο με ενα των 700 ευρο?
    δηλαδη επειδη ειμαι εγω σκατα να γινει κ ο αλλος?

αυτο ειναι τραγικος παρτακισμος

δεν ειμαστε εμεις μεταξυ μας οι εχθροι, εχθρος ειναι το συστημα κ οσοι το στηριζουν,ΟΧΙ οσοι απλα το αποτελουν
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ιznogood
    βαλτε το στο 1:12:50 και θα δειτε πως αυτο το ντοκυμαντερ του 1996 περιγραφει αυτο που σε μας συμβαινει τωρα..., στοκοι, βλακες..., ξυπνηστε!
    Nα κι' ενας που βλεπει τα πραγματα σωστα .Ολη η αληθεια για αυτο που συμβαινει σημερα απο το 1h12'20'' ως το 1h12'50''.Μπραβο Iznogood.
    screw the limits
    FREE 2 RIDE
    roadbook holders

Έτσι…. έτσι….

Καλά μας κάνουν … εμείς φταίμε… ζούμε πλούσια , με βίλες κι αυτοκίνητα …
    Δεν δουλεύουμε , όλο διακοπές είμαστε , με κάτι πούρα ναααα….
    Όλοι κλέβουμε τον τίμιο ιδρώτα των βιομηχάνων και των τραπεζιτών που παλεύουν άοκνα για να πάει μπροστά ο τόπος …
    Πιάνουμε αιχμαλώτους τους πολιτικούς και τους κάνουμε πειθήνια όργανα μας υπό την απειλή της άρνησης της ψήφου μας , εμποδίζοντας τους να επιτελέσουν το κοινωνικό τους έργο…
    Μας περιμένουν δύσκολες μέρες ….. θα αναγκαστούμε να τρώμε καραβίδες αντι για αστακό και θα ξεπέσουμε στο μπρικ…

…επίσης φοβάμαι κι αυτούς τους 10 – 20 το πολύ έλληνες που που δεν ζουν μες την χλιδή , όπως ολοι εμεις … εχει γυαλισει το ματι τους …(ή από την πείνα ή από τον θυμο…)

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    super_toto,

όσοι "χώραγε" το χέρι τους στο βάζο , πίστεψε με το έβαλαν και έβγαλαν όσο "μέλι" μπορούσαν. Εκείνοι που δεν "χώραγε" κοίταγαν πως θα το κάνουν.

Και ναι.. σαν λαός είσαι υπεύθυνος αν δεν ξέρεις οτι το να κλέψεις και να συντηρηθείς με δανεικά σημαίνει οτι κάποια στιγμή θα πληρώσεις ... και με υπέρογκο τόκο μάλιστα.

Μου θυμίζει η ιστορία μας , το σκηνικό με τα δάνεια και κάρτες που δεν μπορούν να πληρώσουν κάποιοι έχοντας πάρει διακοπό-δάνειο, αυτοκινητο-δάνειο,2 καταναλωτικά, 3 πιστωτικές και μια χρηματοδότηση για αγορά οικιακού εξοπλισμού. Κάποια στιγμή πρέπει να τα πληρώσεις. Αν δεν έχεις κάνει καλούς υπολογισμούς θα σου πάρουν και τα σώβρακα. Αν μάλιστα αυτός που σου έδωσε το δάνειο ήταν "κλέφτης και απατεώνας" κατά την κρίση σου , κακώς το πήρες. Κανείς δεν σε υποχρέωσε όμως.

Και ακόμα περισσότερο κανείς δεν σε υποχρεώνει να συντηρείς αυτό το μαγαζί με τις αγορές σου απο εκεί εφόσον είναι κλέφτης και απατεώνας (και όπου μαγαζί = δοικητικό κράτος και όπου δάνεια = επιδοτήσεις).

Η ατάκα άλλωστε "εγώ μαλάκας είμαι , να μην το κάνω όπως το κάνει αυτός; " ήταν και είναι ευρέως διαδεδομένη ώς νοοτροπία στον σημερινό Έλληνα.

Για τους υπόλοιπους που θεωρούν οτι δεν έκλεψαν , δεν ψήφισαν κτλ... οκ.. καλά κάνατε... κάτι παραπάνω απο αυτό κάνατε όμως; Χωρίς κανείς να έχει την απαίτηση φυσικά να είστε υποχρεωμένοι να πράξετε όσα δεν πράττουν οι άλλοι , δεν παύει να σημαίνει όμως οτι ουσιαστικά αδρανήσατε/αδρανήσαμε όλοι και κάποιοι βρήκαν και τα έκαναν.

Όσον αφορά videoclips και οτι άλλο... πάμε πάλι στο ίδιο ... οι τράπεζες διακινούν χρήμα. ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΧΡΗΜΑ... χρήμα με την έννοια της αξίας του. Αλλιώς ονομαστικά χρεώγραφα (κωλόχαρτα) έχει και στην Monopoly. Οι τράπεζες έδεσαν κόσμο , με το πάρε κόσμε δάνεια... και ειδικά οι Νεο-Βλάχοι έτρεξαν να πάρουν 2-3-5-10-100 εκατομύρια σε δρχ, euro, φράγκα κοκ για το σπίτι, το Ι.Χ. , τις διακοπές, τα ρούχα κτλ. Μόνο που κανείς τους δεν σκέφτηκε πως θα πληρωθούν μετά αυτά.

Λες και οι τράπεζες χαρίζουν. Τοκογλυφικές επιχειρήσεις είναι και ειδικά στην Ελλάδα ακόμα χειρότερα. Και καλά κάνουν , αφού υπάρχουν κορόϊδα και νομίζουν τις τράπεζες φίλους και συνεργάτες. Συνέταιροι είναι και μάλιστα γερο-λαδάδες που κοιτάνε και την λιρίτσα που παράγεται να την αξιοποιήσουν όσο καλύτερα μπορούν στο μερίδιο τους.

Δεν υπάρχει κανείς φανταστικός εχθρός και κανείς δεν θέλει το κακό της Ελλάδος. Όλοι κοιτάνε το κέρδος και επειδή ακριβώς ώς νέοι-βλάχοι και μιζαδόροι που είμαστε , είδαμε τυρί και πέσαμε με τα μούτρα , έπεσε η φάκα (η καλύτερα ο μεταλλικός δόγκανος) και μας έχει γραπώσει τον κώλο τώρα και ουρλιάζουμε για τους κακούς Γερμανούς, το ΔΝΤ, την Ε.Ε. , τις τράπεζες, τα Ελωχείμ και τα Νεφελείμ κοκ...

Μόνο στον καθρέφτη μας δεν έχουμε κοιτάξει ακόμα. Να δούμε γιατί φοράμε ακόμα φέσια και τσαρούχια με ευρωπαϊκής ραφής κοστούμια όπου σκουπίζουμε και τις μύξες στα μανίκια στα κρυφά για να μην μας πάρουν χαμπάρι δήθεν οι "συν-Ευρωπαίοι".

Οχι δηλαδή οτι και αυτοί είναι καλύτεροι... απλά είναι πιο καπάτσοι και πιο οργανωμένοι στο παιχνίδι αυτό , γνωρίζοντας καλύτερα απο εμάς απο όσο φαίνεται την μυθολογία και το κρεβάτι του Προκρούστη... όπως και το τι πάθαιναν εκείνοι που ξέφευγαν απο τα όρια του.

Και επειδή σύντομα πλησιάζουν Δημοτικές εκλογές.. ετοιμαστείτε πάλι να ακούσουμε για το ποιός και γιατί για την γαμημένη την καρέκλα.

Άλλωστε ακούστηκε και σήμερα... εξετάζουμε λέει τους όρους του δανείου , καθώς πολλοί σκέπτονται οτι το Δ.Ν.Τ θα είναι εδώ εώς και το 2014 μάλλον που μπορέι να επιφέρει πολιτικό κόστος στην όποια Κυβέρνηση...

Σώπα μωρέ... όλο και κάποιος "αμολημένος" απο κανά "Δαφνί" συνταξιούχος (με 2-3 συντάξεις) θα βρεθεί να βάλει κανά χιλιάρικο στους λογαριασμούς των κομμάτων και πολιτικών.

Ίσα να συμπληρώσουν μωρέ απο SIEMENS, BENZ, C4I, X.A.A., μίζες απο οπλικά συστήματα, Βατοπέδια κτλ κτλ...

Αν είμαι απαισιόδοξος;... οχι δεν είμαι.. ίσως είναι και η πρώτη φορά που θεωρώ πως θα υπάρξει δικαιοσύνη στην χώρα καθώς δεν θα μπορείς να κλέψεις πλέον.. .γιατί ο μεγαλύτερος κλέφτης απο πάνω θα σου κόψει αρχίδια και κεφάλι αν πας να του φάς και την παραμικρή δεκάρα... και πολύ καλά θα κάνει.

Βλέπεις τον μούργο όταν δεν ακούει και κάνει τα δικά του , του σκάς μια με το λουρί στην μύτη να τσούξει και του τρίβεις την μουσούδα σε αυτά που έκανε... του μένει μετά έντονο το σοκ και δεν το ξανακάνει...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme

Βλέπεις τον μούργο όταν δεν ακούει και κάνει τα δικά του , του σκάς μια με το λουρί στην μύτη να τσούξει και του τρίβεις την μουσούδα σε αυτά που έκανε... του μένει μετά έντονο το σοκ και δεν το ξανακάνει...

Gandalf
    το θεμα ,αυτο που λεμε τοση ωρα, ειναι οτι σε αυτο το μουργο , υπαρχουν μεσα και αλλοι μουργοι που δεν κανουν τα δικα τους.

αμα εγω χτυπαγα τη δασκαλα στο σχολειο, θα θελες να φας κ συ αποβολη μαζι μου που δεν εκανες τπτ?
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ιznogood

Ρε ξυπνιε, σου'πε κανεις οτι εμεις οι στοκοι, τετοια βιντεο-αρθρα κτλ δεν τα εχουμε ξαναδει-διαβασει κτλ;

Το θεμα ειναι οτι πασχουμε πχ απο αιμοροϊδες.... Σε καταφερνουν οτι η θεραπεια ειναι να βαλεις δακτυλακι με δολιο σκοπο να σου πουλησουν δονητη... Δεν θεραπευομαστε, οποτε με τον καιρο θελουμε ολοενα και μεγαλυτερο δονητη. Ε, εμενα δεν με ενδιαφερει ποιος εχει σκοπο να μου πασαρει το σουπερ μεγεθος, αλλα το οτι πασχω ακομα απο αιμοροϊδες. Οπως και το ποια ειναι η σωστη θεραπεια, ωστε να μην τους χρειαζομαι πλεον. Το καταλαβες τωρα;

Αν δεν θεραπευσουμε τις αιμοροϊδες αυτης της χωρας καποιοι εξυπνοι θα μας πουλανε (ΔΝΤ) ολο και μεγαλυτερα εργαλεια....:rotflmao:

Ελπιζω να εγινα κατανοητος...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Μα φυσικά….
    Ο λαός είναι υπεύθυνος ….
    Ο κυρ –Μητσος ο τσαγκαρης ας πούμε , θα έπρεπε να είχε κάνει βαθύτερη επιστημονική οικονομική ανάλυση από τους σπουδαγμένους στο Harvard και στο London School of Economics πρώην και νυν πρωθυπουργούς ,υπουργούς ,διοικητές τράπεζας της Ελλάδος κ.λ.π που τόσα χρόνια διαρρήγνυαν τα ιμάτια τους για την σταθερότητα και την ευρωστία της ελληνικής οικονομίας ….
    Αχ , ρε κυρ-Μητσο…. Μας έκαψες ….

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Μα φυσικά….
    Ο λαός είναι υπεύθυνος ….
    Ο κυρ –Μητσος ο τσαγκαρης ας πούμε , θα έπρεπε να είχε κάνει βαθύτερη επιστημονική οικονομική ανάλυση από τους σπουδαγμένους στο Harvard και στο London School of Economics πρώην και νυν πρωθυπουργούς ,υπουργούς ,διοικητές τράπεζας της Ελλάδος κ.λ.π που τόσα χρόνια διαρρήγνυαν τα ιμάτια τους για την σταθερότητα και την ευρωστία της ελληνικής οικονομίας ….
    Αχ , ρε κυρ-Μητσο…. Μας έκαψες ….

+1000 Αυτος φταιει για ολα...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

s

Αν είμαι απαισιόδοξος;... οχι δεν είμαι.. ίσως είναι και η πρώτη φορά που θεωρώ πως θα υπάρξει δικαιοσύνη στην χώρα καθώς δεν θα μπορείς να κλέψεις πλέον.. .γιατί ο μεγαλύτερος κλέφτης απο πάνω θα σου κόψει αρχίδια και κεφάλι αν πας να του φάς και την παραμικρή δεκάρα... και πολύ καλά θα κάνει.

Gandalf
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

…..ρε μάγε….. ουτε ο Τσοχατζοπουλος δεν το πιστεύει αυτό …. Πες μου ότι θα σπάσεις και τον κουμπάρα σου να τον δώσεις στο ταμείο στήριξης…

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

χθες στην βουλη...ΓΑΠ !!!!

"Τώρα είμαι περισσότερο σοσιαλιστής παρά ποτέ"!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

...εμπρός της γής οι κολασμένοι.... :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από megalexandros
    Nα κι' ενας που βλεπει τα πραγματα σωστα .Ολη η αληθεια για αυτο που συμβαινει σημερα απο το 1h12'20'' ως το 1h12'50''.Μπραβο Iznogood.
    ευχαριστω...ευχαριστω...:wacko:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
    Ρε ξυπνιε...

Ελπιζω να εγινα κατανοητος...
    Κατανοητοτατος..., σκοπος μου ηταν να σας κανω να παψετε να μαλωνετε για το ποιος φταιει περισσοτερο μεταξυ μας...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    …..ρε μάγε….. ουτε ο Τσοχατζοπουλος δεν το πιστεύει αυτό …. Πες μου ότι θα σπάσεις και τον κουμπάρα σου να τον δώσεις στο ταμείο στήριξης…
    Έλα ρε φίλε... περιμένω περισσότερα απο σένα. Εννοώ οτι το ΔΝΤ δεν θα αφήσει να κλέψει ο οποιοσδήποτε οχι απο την καλή του την καρδιά, αλλά γιατί σε αντίθεση με εμάς που κοιμόμαστε , εκείνοι τα χρήματα τους τα μετράνε. Για αυτό και θα καταχεριάσουν όποιον το κάνει. Επειδή θα πάει να τους πάρει τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ χρήματα. Κατανοητό τώρα;

Και να συμπληρώσω... όλοι φταίνε... γιατί ακόμα και ο Μήτσος ο τσαγκάρης το έπαιζε έξυπνος και ψήφιζε τον οποιοδήποτε του έλεγε οτι απο τσαγκάρης θα γίνει πολυεθνική και θα καβαλάει και αυτός καμιά καλή κούρσα.

Όλοι έχουμε το μερίδιο μας. Αν τώρα βαυκαλίζεστε κάποιοι στον καθρέφτη οτι εσείς δεν κάνατε τίποτα , αυτό είναι δικαίωμα σας.

Υπάρχουν βέβαια κάποιοι που είναι για ξεβράκωμα και κάτεργα που έκλεψαν τα πάντα σχεδόν... αλλά ακόμα και ο πιο μικρός απο εμάς ακολουθώντας το παράδειγμα τους, με τον όποιο τρόπο έκλεψε και αυτός. Με την δικαιολογία οτι και "οι άλλοι κλέβουν". Αλλά η αλήθεια είναι τόσο άσχημη στα δικά μας μάτια ειδικά όταν αφορά εμάς που σπάμε τον καθρέφτη για να μην την βλέπουμε.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2018, 20:10
  2. Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2010, 21:41
  3. Έλυσα το ασφαλιστικό πριν κι από τα νέα μέτρα...
    από maeonapii-1100 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 10:21
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2003, 19:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ