Κάτσε ρε μάγε τώρα γιατί θα με τρελάνεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
super_toto..
Ο μέσος Έλληνας φταίει γιατί στήριξε και στηρίζει (:hypnotize
![]()
) κυβερνήσεις που του λένε πως φταίει εκείνος για ότι έχει γίνει μέχρι στιγμής. Δηλαδή έχεις ενα βιαστή και σου λέει πως φταίνε τα θύματα βιασμού σε ενα σύλλογο υποστήριξης.
Ο μέσος Έλληνας φταίει γιατί όταν είχε την τύχη να πάρει επιδοτήσεις τις έκανε Cayenne + Merc + πιπίνια και γαρδένιες στα σκυλάδικα, αντί να κοιτάξει να αναπτύξει επιχείρηση (βλ, αγρότες, ελαιοπαραγωγούς, επιχειρηματίες σε εταιρίες φαντάσματα κοκ).
Ο μέσος Έλληνας φταίει γιατί ακόμα και τώρα που μιλάμε θεωρεί πως το δημόσιο είναι ο χώρος να εξασφαλίσει το παιδί του με ενα μισθό χωρίς βάσανα και προβλήματα, άγχος, ... να τον βολέψει με λίγα λόγια.
Ο μέσος Έλληνας έχει μάθει να είναι ρουφιάνος, δουλοπρεπής, καρμοίρης, ζηλόφθονος (εκεί να δείς... οτι δεν φτάνουμε ... δεν αγωνιζόμαστε.. το γκρεμίζουμε στα μέτρα μας), ΕΓΩ... ΕΓΩ... ΕΓΩ... κτλ
Ο μέσος Έλληνας νομίζει οτι είναι δίκαιος εισοδηματίας των χρημάτων του κόσμου γιατί μερικές χιλιάδες χρόνια πριν κάποιοι άνθρωποι που μιλούσαν Ελληνικά και ελάχιστα έχουν να κάνουν με τους σημερινούς , φρόντισαν να δώσουν βάσεις στην ανθρωπότητα. Πολιτισμός και παιδεία βέβαια σήμερα είναι λέξεις άγνωστες. Αντίθετα "Τζούλια, Μπουζούκια, Αυτοκίνητο/μοτο, κότερο, ΔΑΝΕΙΑ" ήταν μέχρι πολύ πρόσφατα λέξεις πασίγνωστες στους απανταχού βλαχοραγιάδες.
Ημιμαθείς παντογνώστες με τάση προς Νεο-Ελληνικές εγκεφαλικές κλανιές περί που θα πάμε , τι θα βάλουμε, τι κινητό και Ι.Χ. θα πάρουμε κτλ... με την ομαδάρα να κερδίζει, να γαμούμε κανένα πιπίνι, κτλ...
Όταν τους ζητείται να συμμετέχουν σε δράση να βοηθήσουν ακόμα και τον εαυτό τους , δεν τους καίγεται καρφί και περιμένουν άλλους να το κάνουν για αυτούς.
Όταν τους ζητείται να εκ-παιδεύσουν τα παιδιά τους, εκείνοι κοιτάνε πως θα τα στριμώξουν μπροστά στο χαζοκούτι, πως θα βολέψουν να μην ζοριστούν μπας και τους πέσει ο κώλος.
ΟΤΑΝ Ο ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΑΣ... ή καλύτερα Βαλκάνιος Ραγιάς κατά πλειοψηφία, θεωρεί πως... ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΣΥΝΟΛΟΥ ΩΣ ΘΕΪΚΗ ΜΟΝΑΔΑ, τότε μην ρωτάς τι φταίει ο μέσος Έλληνας.
Γιατί ακόμα και αυτοί επονομαζόμενοι ώς λαμόγια, βρίσκουν και τα κάνουν. Επειδή ακριβώς είναι ώς μέρος του λαού στην ίδια νοοτροπία.
Και όποιος νομίζει οτι δεν ανήκει στους παραπάνω , γελιέται.. όλοι εκεί είμαστε ή ήμασταν κάποια στιγμή που μας βόλευε.
Gandalf
Για την στήριξη στις κυβερνήσεις τα έγραψα και πιο πάνω στον Σνάιπερ.
Για τις επιδοτήσεις που λες, ο μέσος έλληνας πήρε καγέν και μεζονέτες? Πού το είδες αυτό? Μια μερίδα ναι όντως έτσι λειτούργησε. Αλλά δεν μιλάμε για τον μέσο Έλληνα. Ακόμα και έτσι όμως, ποιός ευθύνεται για αυτό. Δεν ευθύνεται το κράτος που δεν μπορεί να ελέγξει αν οι επιδοτήσεις πιάνουν τόπο ή αν γίνονται αμάξια? Αν πχ το Γερμανικό κράτος ήταν τόσο γελοίο οι Γερμανοί δεν έκαναν τα ίδια? Είναι θέμα λαού?
Δεν θα διαφωνήσω σε τίποτα από τα υπόλοιπα που έγραψες. Και εγώ το ίδιο βλέπω. Η νεοελληνική κουλτούρα είναι αηδιαστική, χωρίς καμία αξία, κανένα ήθος, καμία αξιοπρέπεια και περηφάνεια. Δουλεπρεπείς και κουτοπόνηροι. Ντροπή επαίσχυντη που αυτός ο λαός προέκυψε από ανθρώπους πραγματικά υπερήφανους και αξιοπρεπείς. Και δεν μιλάω για τους αρχαίους. 100 χρόνια πίσω να πας φτάνουν.