Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 91

Θέμα: Μπατσοι με ρουχα αναρχικων..

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    XA XA XAXA
    AX
    XA
    AX
    XA
    XA XAAMALAKES TO XERA OTAN TO GRAFA XTHES KAI EFEYGA APO TO GRAFEIO ME TO GELIO TOY PALIOPOYSTA POY KATI EKANE..
    oti ayrio molis anoixo moto..tha do 5 selides eykola... :rotflmao:

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    XA XA XAXA
    AX
    XA
    AX
    XA
    XA XAAMALAKES TO XERA OTAN TO GRAFA XTHES KAI EFEYGA APO TO GRAFEIO ME TO GELIO TOY PALIOPOYSTA POY KATI EKANE..

Λέω και ΄γω....εκτός του ότι η φωτό είναι μπαγιάτικη, τι ανακάλυψε ?
    Οτι υπάρχουν ασφαλίτες που ντύνονται ποικιλοτρόπως ?? :rotflmao: :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    XA XA XAXA
    AX
    XA
    AX
    XA
    τι αιδιοφασκειο εισαι ρπμ !!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σε παρακαλω μη μου απαντησεις ''με φτερα''!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Παλια κολπα βλέπε ΜΕΑ της δεκαετίας του 80.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Καλά ρε τρόμπες...

Επειδή ο Μπιμπίκος έβαλε μια φωτό που κάτι τύποι (καλή τους ώρα..) βοηθάνε ένα συνάνθρωπό τους να περάσει τον δρόμο, αρχίσατε τα "αντιεξουσιαστικά" ..???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από yamaha r1
    Αν και γράφω πολύ σπάνια θέλω να πω το εξής, απο τον αναρχικό ή κακοποιό ή οπως θέλεις πες τον εχω την δυνατότητα να τον κυνηγήσω είτε νομικά είτε όπως αλλιώς θέλεις.Από τον μπάτσο όμως πως θα γλυτώσω;που δεν μπορώ να τον κυνηγήσω ούτε νομικά ούτε τίποτα,γιαυτό ο κόσμος τα έχει με την αστυνομία που έχει κάνει ενα σωρό μαλακιες και δεν τιμωρείται κανένας.Και τώρα αν υπάρχει ένας καλός αστυνομικος χεστήκαμε,ενας κούκος δεν φέρνει την ανοιξη,γιατί αν δεν ήταν μειοψηφια θα είχαν αποβάλει από μόνοι τους τους μαλάκες μπάτσους
    ολο το νοημα σε 3 γραμμες.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    ολο το νοημα σε 3 γραμμες.
    4
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    4

αν δεις στο τελος της 5ης σελιδας ειναι 3. απλα το εκανα quote...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της samoure
    -

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    postman... ο Gandalf του απο εκεί forum, είναι ο ίδιος γραφών και απο εδώ.

Να το ξαναπώ για να τελειώνει.. Σερίφηδες μπάτσοι υπάρχουν... όπως και κάφροι με κουκούλες και μαντήλια.

Δεν είπα το αντίθετο. Εκείνο που λέω είναι πως απο μια φωτό όλοι δικάζουν βάση προκαταλήψεων τους. Και εκείνο που είπα και φυσικά έμεινε αναπάντητο είναι γιατί οργιζόμαστε όταν μας αποκαλούν "περιθωρειακούς" διότι καβαλάμε μηχανή.

Αφού έχουν το ίδιο σκεπτικό με εμάς και η εικόνα ενός μοτοσυκλετιστή τους προκαλεί σκέψεις κλοπής, αλητείας, αψηφισμού ΚΟΚ ... κτλ.. κτλ..

Είπα και πριν... το απόλυτο χαρακτηρίζει το αντίθετο ΄της εξυπνάδας.

Σε όλες τις φωτό που βάζετε μπορεί να είναι όπως τα λέτε, μπορεί να είναι και κάτι άλλο ώς εξήγηση. Πως βγαίνει τόσο αβίαστα συμπέρασμα;

Και να το πάω και πιο μακριά και να το φέρω στα μέτρα μας , για να ξεχάσουμε τα της ΕΛ.ΑΣ που είναι και άσχετα με το moto.gr.

Πόσοι απο εμάς είναι προκατειλημένοι με Ιαπωνικά και Ιταλικά μηχανάκια και κρίνουμε χωρίς να έχουμε καβαλήσει ... και απλά λέμε οτι ΄σπάνε ή είναι σκύλοι; Και το θεωρούμε και απόλυτο;

Ας σταματήσουμε να κρίνουμε χωρίς να έχουμε όλα τα στοιχεία.. ίσως μας γλυτώσει απο μεγάλες γκάφες.΄

Gandalf
    Το προβλημα μου δεν ειναι οι αστυνομικοι, ουτε εχω καμμια βεντετα με τους "μπατσους". Στο παρελθον μαλιστα, δουλευοντας σε γραφειο ντετεκτιβ, ετυχε να συνεργαστω με καποιους συναδελφους σου. Το προβλημα μου ειναι οι σαπιες κυβερνησεις (ειτε απο οικονομικη, ειτε απο εθνικη, ειτε απο κοινωνικη πλευρα), που λογω δουλειας υπερασπιζεστε. Θελω να δω ολους αυτους τους δηθεν εθνικιστες ματατζηδες της ελληνικης αστυνομιας, οταν ο Γιωργακης θα διχοτομει το Αιγαιο, οταν θα στελνει τους εργαζομενους στον καιαδα, και τους ανεργους στην απογνωση, με τι μουτρα θα βαρανε τους διαδηλωτες. Η Ελλαδα στην οποια πιστευουν τα φυντανια της Κατεχακη ειναι η Ελλαδα της υποτελειας. Πραγματικα ωρες ωρες οι αστυνομικοι μου θυμιζουν γενιτσαρους. Ελπιζω να κανω λαθος και να μην υλοποιηθει η τραγικη μοιρα που ξενοι οικονομολογοι και αναλυτες προφητευουν για την Ελλαδα. Αν υλοποιηθει το πιο σκοτεινο σεναριο, συγνωμη, αλλα κι εγω κουκουλοφορος θα γινω... Εσεις διαλεξατε την αλλη πλευρα !
    Υ.Γ. Και μην ξεχνας οτι πριν γινει καποιος αστυνομικος, στον στρατο, ορκιστικε πιστη στην πατριδα. Αυτο τον ορκο τον παραβιαζει οταν υπερασπιζετε δωσιλογους και προδοτες.
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ , ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΜΑ ΞΗΓΙΕΣΑΙ ΝΤΡΕΤΑ !

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από postman
    Το προβλημα μου δεν ειναι οι αστυνομικοι, ουτε εχω καμμια βεντετα με τους "μπατσους". Στο παρελθον μαλιστα, δουλευοντας σε γραφειο ντετεκτιβ, ετυχε να συνεργαστω με καποιους συναδελφους σου. Το προβλημα μου ειναι οι σαπιες κυβερνησεις (ειτε απο οικονομικη, ειτε απο εθνικη, ειτε απο κοινωνικη πλευρα), που λογω δουλειας υπερασπιζεστε. Θελω να δω ολους αυτους τους δηθεν εθνικιστες ματατζηδες της ελληνικης αστυνομιας, οταν ο Γιωργακης θα διχοτομει το Αιγαιο, οταν θα στελνει τους εργαζομενους στον καιαδα, και τους ανεργους στην απογνωση, με τι μουτρα θα βαρανε τους διαδηλωτες. Η Ελλαδα στην οποια πιστευουν τα φυντανια της Κατεχακη ειναι η Ελλαδα της υποτελειας. Πραγματικα ωρες ωρες οι αστυνομικοι μου θυμιζουν γενιτσαρους. Ελπιζω να κανω λαθος και να μην υλοποιηθει η τραγικη μοιρα που ξενοι οικονομολογοι και αναλυτες προφητευουν για την Ελλαδα. Αν υλοποιηθει το πιο σκοτεινο σεναριο, συγνωμη, αλλα κι εγω κουκουλοφορος θα γινω... Εσεις διαλεξατε την αλλη πλευρα !
    Υ.Γ. Και μην ξεχνας οτι πριν γινει καποιος αστυνομικος, στον στρατο, ορκιστικε πιστη στην πατριδα. Αυτο τον ορκο τον παραβιαζει οταν υπερασπιζετε δωσιλογους και προδοτες.
    re den einai mpatsos o gandalf.. :rotflmao: tha thele opos blepeis..alla den..

Αν και γράφω πολύ σπάνια θέλω να πω το εξής, απο τον αναρχικό ή κακοποιό ή οπως θέλεις πες τον εχω την δυνατότητα να τον κυνηγήσω είτε νομικά είτε όπως αλλιώς θέλεις
    @@δια έχεις.....

Πώς θα τον γνωρίσεις ????Θα του ζητήσεις να βγάλει την κουκούλα???

Εχεις μάθει να έχει βρεί την άκρη κανείς μετά από το κάψιμο του αμαξιού του η του καταστήματός του??

Και δηλαδή πιό ε'υκολο για σένα τί είναι....
    Να πάς σε δικαστήριο έναν αστυνομικό η τον γυιό του Κουράκου?

Αφήστε ρε μάγκες τις παπαριές.....

http://tvxs.gr/news/%C2%AB%CE%BC%CE%...BF%CF%85%C2%BB

48 χρονών,δημοτικός υπάλληλος....Ψεκάστηκε στο πρόσωπο από ΜΑΤατζή ενώ διαδήλωνε ειρηνικά με τους συναδέλφους του,κινδυνεύει να χάσει το μάτι του

ΥΓ Αστυνομικό γενικά μπορείς....Αστυνομικό με κουκούλα ή μπάτσο των ΜΑΤ δεν μπορείς...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    με πρόλαβε ο DUCASII....

Οχι τίποτα άλλο.. θα μας πάνε και για "αντιποίηση Αρχής". Τώρα αν το ήθελα... μπαααααααα.... δεν με γεμίζει το πόστο αυτό. Για καραβανάς έδινα για να είμαι ειλικρινής αλλά λόγω πάχους και ύψους δεν χώραγα στο κοκπιτ.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Postman... για τις κυβερνήσεις και πολιτικούς μαζί σου.

Για τους "Αριους" με μηδαμινό μυαλό που έβαλαν στολή και κότσαραν εθνόσημο και νομίζουν οτι είναι ανώτεροι του Νόμου και εκεί μαζί σου... κλωτσά και μέσα μαζί με τον λωποδύτη.

Εξήγησα και πριν πιό είναι το σκεπτικό μου ... όποιος κάνει την ματσακωνιά, ανεξαρτήτως του τι είναι και ποιός είναι να πληρώνει την τιμωρία του.

Μόνο που επειδή προτιμώ να μην καίγονται τα χλωρά μαζί με τα ξερά, δεν γουστάρω ταμπελοποιήσεις και μπαζώματα/ισοπεδώσεις... αυτό είναι όλο και όλο. Θέλω να πιστεύω οτι 10 καλοί μπορούν να φέρουν βόλτα 100 βλαμμένους σε κάθε κοινωνικό κομμάτι. Μπορεί να είμαι βλάκας κατά κάποιους που το πιστεύω αυτό, αλλά τουλάχιστον το στηρίζω όπως μπορώ και κάνω οτι μπορώ... αντί να στέκομαι και να ομαδοποιώ ανθρώπους χάριν ευκολίας αντίδρασης.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alucard
    eidika peiraia perisi goustara pou eida ola ta sxoleia stous dromous den htan opos sto kentro pou mplekontai "diaforoi"kai gamane thn fash.mou 8ymisane emena otan pigena sivitanideio kai katevename poreia tote me ton arseni.anyway

ολα καλα εγω ειμαι ΥΠΕΡ των διαδηλωσεων αλλα εναντιον της βιας και της καταστροφης.

αυτα και τα αλλα αν θες κατι μέσω πμ γιατι φυγαμε πολυ απο το θεμα , να σαι καλα...

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εχω βαρεθει να με σταματανε οι μπατσοι
    από 2stroker στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 112
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2010, 14:32
  2. ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΕ Versys
    από zzr2005 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2008, 10:40
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!
    από SeNNinhA στο forum Νέα