Σελίδα 6 από 15 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 212

Θέμα: superrally ΠΑΤΡΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
    τι δεν καταλαβαινει ρε καμενΟ

ειναι μια συγκεντρωση και ειναι λογικο στο χωρο που ειναι η σκηνες κλπ δεν μπαινεις

μονο αν εχουν προγραμματισει καποια εκδηλωση για επισκεπτες περνας και παλι σε συγκεκριμενο χωρο

οσο για την εισοδο δεν ειναι και πολλα 70+ εχει η πανελληνια ....
    Να στο πω αλλιως για να το καταλαβεις?!

Ποιος ειναι αυτος που θα απαγορευσει σε εναν Ελληνα φορολογουμενο πολιτη να επισκεφτει εναν εντελως δημοσιο χωρο, οπως ειναι μια παραλια?Κ μαλιστα να μου ζητουν και 65Ε ως αντιτιμο της εισοδου?

Αν την ολη φαση την κανουν για την παρτη τους οι Χαρλεαδες ,τοτε να πανε να κλεισουν ιδιωτικο χωρο,να στησουν οτι θελουν εκει και να κανουν οτι θελουν.Κ να μην μας ζαλιζουν εμας τα αρχιδια...
    Αν ομως,η συγκεντρωση ειναι δημοσια και θελουν να προβληθουν κλπ κλπ τοτε να αφησουν τον κοσμο να παει να δει και να περασει την ωρα του ευχαριστα χωρις εισητηρια και λοιπες μαλακιες...

Τοσο απλα φιλε μου Σωτηρη...

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    Pano δεν ξερω γιατι εγω ρωτησα χαρλεα ελληνα τις οργανωσης και του ειδα και στην Τ.V φαντασου εχει απαγορευτει η εισοδος στην παραλια σε λουομενους οσο για αυτους που κανουν jogging και με τα παιδια που κανουμε ποδηλαταδα εκει ειπαν οτι ανοιξαν το πανπελλοπονησιακο για αυτο το λογο.Αυτα γνωριζω και τα μεταφερω για τα παιδια που ειπαν οτι θελουν να ερθουν για να ξερουν τι παιζει ενεκα εποχες δυσκολες και μακακια το 65ευρο για να χαζευεις χαρλεη και αρκουδιαρεους να πινουν μπυρες (προσωπικη αποψη ελπιζω να διαψευστο.)Σιγουρα ομως για την πολη σαν διαφημιση και σαν κανα φραγκο στα ειδη εστιασης καλο ειναι.

ρε Τζιμη που ειναι το κακο που εχουν κλεισει την πλαζ

ειναι μια μεγαλη διοργανωση (ασχετα αν μας αρεσει ή οχι) και με μεγαλη αποδοχη

ασ κανουν υπομονη 3-4 μερες οι λοιποι "αθλητες"

ειναι μια καλη προβολη για την πολη , κακα τα ψεματα

τωρα γιατι τοση φασαρια για να μπει κανεις μεσα δεν ξερω

οι κατασκηνωτες δεν ειναι αξιοθεατα

οσο για τα μηχανακια που πολλα απο αυτα αξιζουν τα βλεπει κανεις και μεσα στην πολη
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Ουυυυυυ τι να σου πω...Η καλυτερη προβολη για μια πολη ειναι 5000 μπιχλες που πινουν στην καθησια τους 1 τονο μπυρα και τρωνε 100 σουβλακια...

Γτ μονο αυτο κανουν οι συγκεκριμενοι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Να στο πω αλλιως για να το καταλαβεις?!

Ποιος ειναι αυτος που θα απαγορευσει σε εναν Ελληνα φορολογουμενο πολιτη να επισκεφτει εναν εντελως δημοσιο χωρο, οπως ειναι μια παραλια?Κ μαλιστα να μου ζητουν και 65Ε ως αντιτιμο της εισοδου?

Αν την ολη φαση την κανουν για την παρτη τους οι Χαρλεαδες ,τοτε να πανε να κλεισουν ιδιωτικο χωρο,να στησουν οτι θελουν εκει και να κανουν οτι θελουν.Κ να μην μας ζαλιζουν εμας τα αρχιδια...
    Αν ομως,η συγκεντρωση ειναι δημοσια και θελουν να προβληθουν κλπ κλπ τοτε να αφησουν τον κοσμο να παει να δει και να περασει την ωρα του ευχαριστα χωρις εισητηρια και λοιπες μαλακιες...

Τοσο απλα φιλε μου Σωτηρη...

δημοσιος χωρος ειναι και το δημοτικο θεατρο αλλα για να μπεις σε μια παρασταση εχει εισιτηριο

ο χωρος αυτος εχει παραχωριθει απο το δημο για καποια εκδηλωση

ειναι απλα τα πραγματα

και ειναι λογικο να μην μπορει να μπει ο καθενας, αυτοι που ειναι μεσα εχουν καποιες παροχες με τα 65 € δεν μπορεις να εχεις τα ιδια....

το αν σε χαλαει το στυλακι μερικων δεν πας να τους "δεις" και τους αγνοεις

το αν σε χαλαει το στυλακι μερικων δεν πας να τους "δεις" και τους αγνοεις
    Αυτο κανω....

Ουυυυυυ τι να σου πω...Η καλυτερη προβολη για μια πολη ειναι 5000 μπιχλες που πινουν στην καθησια τους 1 τονο μπυρα και τρωνε 100 σουβλακια...

Γτ μονο αυτο κανουν οι συγκεκριμενοι...

ρε Θωμα θα με κανεις σε σε πω μα....

αυτοι οι "μπιχλες" (δεν ξερω γιατι θες τοσο πολυ να πας να δεις τοτε;; που λες εχουν ερθει μεχρι και απο την Ολλανδια κλπ

οαν θα πας και εσυ στην Ολλανδια πχ και εχεις φαει ολο το δρομο στη μαπα
    και βρεις αλλους μοτοσυκλετιστες μπυρες θα πινεις....

κανε μια βολτα απο μια Πανελληνια και μετα μου λες πως εχουν τα πραγματα

το οτι δεν τους γουσταρεις εσυ ή εγω , ειναι εδω και πρεπει να φυγουν με μια καλη εικονα απο την Πατρα

(και για την ιστορια ουτε εγω τους γουσταρω, αλλα υπαρχουν ...)

Αυτο κανω....

δεν το βλεπω

6 σελιδες εχει φτασει

(δεν ξερω γιατι θες τοσο πολυ να πας να δεις τοτε;;
    Αυτο παλι που το ειδες?!
    Ο μονος λογος που θα πηγαινα ,θα ηταν καθαρα και μονο για να δω καμια μοτοσυκλετα.Οχι για να παρω λιγο απο την νοοτροπια τους...

Επισης,οταν μου συγκρινεις μια θεατρικη παρασταση με την συγκεντρωση Χαρλεαδων,δεν υπαρχει λογος να συζητησουμε κατι περισσοτερο....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    ρε Τζιμη που ειναι το κακο που εχουν κλεισει την πλαζ

ειναι μια μεγαλη διοργανωση (ασχετα αν μας αρεσει ή οχι) και με μεγαλη αποδοχη

ασ κανουν υπομονη 3-4 μερες οι λοιποι "αθλητες"

τωρα γιατι τοση φασαρια για να μπει κανεις μεσα δεν ξερω

οι κατασκηνωτες δεν ειναι αξιοθεατα

οσο για τα μηχανακια που πολλα απο αυτα αξιζουν τα βλεπει κανεις και μεσα στην πολη
    soto κανενα δεν ειπα για κανενα κακο ισα ισα που ανεφερα οτι οσοι θελαν να αθληθουν ο δημος παραχωρησε το γηπεδο στο κουκουλι για να το κανουν οι "αθλητες" και μη.
    Επισης οπως γραφω πιο πανω οτι ειναι πολυ σημαντικη προβολη για την Πατρα και μια καλη αναπνοη για τους ντοπιους συνπολιτες καταστηματαρχες.

Τωρα για την προσωπικη μου αποψη .. οτι 65 ευρω για την εισοδο εκει για να δεις τους τυπους μου επιτρεπεις να την εχω δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να την υιοθετηση ουτε ειπα οτι επρεπε να ειναι τσαμπα .
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    CAMENAKO διακρίνω εμπάθεια και δεν ειναι καλό αυτό. Οι χαρακτηρισμοί συλλήβδην (τσουβαλιστί) δεν πρέπει να γίνονται.

Κάποιοι από αυτούς είναι μια χαρά παιδιά και κάποιοι είναι μια χαρά και 2 τρομάρες.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    καλη αναπνοη για τους ντοπιους συνπολιτες καταστηματαρχες.

Μπορειτε να μου το εξηγησετε αυτο λιγο και σε εμενα μου ειμαι μικρος και δεν καταλαβαινω?!

Περα απο αυτους που πουλανε σουβλακια και μπυρες(και απο αυτους οχι ολοι αλλα οσοι ειναι εκει γυρω...),ποιος αλλος ειναι αυτος που κερδιζει?!

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    CAMENAKO διακρίνω εμπάθεια και δεν ειναι καλό αυτό. Οι χαρακτηρισμοί συλλήβδην (τσουβαλιστί) δεν πρέπει να γίνονται.

Κάποιοι από αυτούς είναι μια χαρά παιδιά και κάποιοι είναι μια χαρά και 2 τρομάρες.
    Ειπαμε παντου υπαρχουν καλοι και κακοι...Τον διαχωρισμο τον εκανα απο την αρχη...
    Αλλα συνολικα σαν τυποι ,μαλλον προς τους "κακους" πανε...

MORINISTA NEL CUORE! Το avatar του/της hdbiker
    Μπορειτε να μου το εξηγησετε αυτο λιγο και σε εμενα μου ειμαι μικρος και δεν καταλαβαινω?!

Περα απο αυτους που πουλανε σουβλακια και μπυρες(και απο αυτους οχι ολοι αλλα οσοι ειναι εκει γυρω...),ποιος αλλος ειναι αυτος που κερδιζει?!
    Καλα φιλε τι κομπλεξισμος ειναι αυτος.Ολοι αυτοι οι τυποι που δεν σου αρεσουν θα κινησουν ολη την αγορα απο λαδια μηχανης εως κοσμηματα!Ελεος πια....
    Εχω παει κ στην Ηγουμενιτσα με το χαρλευ μου το 2001 στο πρωτο που εγινε εκει κ ο κοσμος ζηταγε να ξαναγινει κ την αλλη χρονια.Εγω ερχομαι απο Ιταλια κ ηδη στους αυτοκινητοδρομους γινεται πανικος απο μηχανες που κατεβαινουν απο ολη την Ευρωπη,αντι να κακολογας τους ανθρωπους αυτους που εχουν μια α κουλτουρα να γελας με τους δικους μας τους καγκουρες που κανουν βλακειες στους δρομους κ μας ξεφτυλιζουν!!!
    Κ το καρναβαλι με το σκεπτικο σου δεν προσφερει τιποτα στην πολη μονο σκουπιδια κ κονφετι!!!!
    Βαλε το μυαλο λιγο να σκεφτει.
    Εγω το σαββατο το απογευμα φτανω με το Ironhead κ το βραδυ παιζουν οι πολυ καλοι Blues Gargo!Πανικος οσο για την τιμη κ διοργανωση κ ασφαλεια ετσι γινεται σε ολη την Ευρωπη!
    Moto Morini,moto di essere!
    http://morini350hellas.altervista.org/
    www.fisi.tv

Αρχικά δημιουργήθηκε από hdbiker
    Καλα φιλε τι κομπλεξισμος ειναι αυτος.Ολοι αυτοι οι τυποι που δεν σου αρεσουν θα κινησουν ολη την αγορα απο λαδια μηχανης εως κοσμηματα!Ελεος πια....
    Εχω παει κ στην Ηγουμενιτσα με το χαρλευ μου το 2001 στο πρωτο που εγινε εκει κ ο κοσμος ζηταγε να ξαναγινει κ την αλλη χρονια.Εγω ερχομαι απο Ιταλια κ ηδη στους αυτοκινητοδρομους γινεται πανικος απο μηχανες που κατεβαινουν απο ολη την Ευρωπη,αντι να κακολογας τους ανθρωπους αυτους που εχουν μια α κουλτουρα να γελας με τους δικους μας τους καγκουρες που κανουν βλακειες στους δρομους κ μας ξεφτυλιζουν!!!
    Κ το καρναβαλι με το σκεπτικο σου δεν προσφερει τιποτα στην πολη μονο σκουπιδια κ κονφετι!!!!
    Βαλε το μυαλο λιγο να σκεφτει.
    Εγω το σαββατο το απογευμα φτανω με το Ironhead κ το βραδυ παιζουν οι πολυ καλοι Blues Gargo!Πανικος οσο για την τιμη κ διοργανωση κ ασφαλεια ετσι γινεται σε ολη την Ευρωπη!
    Ωπα φιλε κατι δεν καταλαβες.Δεν τα εχω με τους ανθρωπους που συμμετεχουν.Ο καθενας εχει δικαιωμα να διαχειριζεται τον εαυτο του οπως γουσταρει και να καβαλαει οτι γουσταρει.Σε καμια περιπτωση δεν τους κρινω.Αλλωστε και εγω καβαλαω ΚΤΜ
    Ισα-ισα που καποιοι θα ειναι και γαμω τα παιδια.

Με τον τροπο που διοργανωνεται εχω το προβλημα και με την συμπεριφορα καποιων ΕλληναρΑΔΩΝ που συμμετεχουν στην διοργανωση και χαλανε το ολο σκηνικο.Κ καμια αγορα δεν κινειται απο την προσελευση Α ποσοτητας ατομων για 10 μερες(και πολυ λεω).κανενας μαγαζατορας δεν θα σωθει απο το event!!!

Οσο για το καρναβαλι,ρωτα κανεναν original Πατρινο να σου πει την γνωμη του.Δεν ειναι τυχαιο οτι καθε χρονο ειναι και τρισχειροτερα...

Εν παση περιπτωση πολυ το συζητησαμε και δεν εχει νοημα.Ο καθενας κραταει τις αποψεις του.

ΣΣ:Παρε αδιαβροχα μαζι γτ εδω ξεκινησε να βρεχει και θα ριξει αρκετο νερο...Κ καλο δρομο να εχεις

MORINISTA NEL CUORE! Το avatar του/της hdbiker
    Να σαι καλα φιλε μου κ εσυ παντα ορθιος.
    Εμαθα οτι βρεχει αλλα το σβκ θα εχει καλο καιρο,οποτε ευχομαι να πανε ολα καλα.
    Σου στελνω με πμ το κινητο παρε με εαν θες να τα πουμε.
    Παντως η βροχη δεν μας φοβιζει!!!! :rotflmao:
    Moto Morini,moto di essere!
    http://morini350hellas.altervista.org/
    www.fisi.tv

Σελίδα 6 από 15 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. GLX 90cc πωλείται στην Πάτρα
    από compsci στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2004, 15:01
  2. Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2004, 13:18