Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
Δεν ξέρω ρε.. θα ενημερώσω αν είναι.. δεν είμαι μακροπρόθεσμος τύπος![]()
Παίζει να έχω επισκέψεις.
'Νταξειιιιιιιιιιιιιιιιιιι![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
Δεν ξέρω ρε.. θα ενημερώσω αν είναι.. δεν είμαι μακροπρόθεσμος τύπος![]()
Παίζει να έχω επισκέψεις.
'Νταξειιιιιιιιιιιιιιιιιιι![]()
![]()
![]()
ρε καμεν την παπια δεν εβαλες φωτο![]()
εχεις πμ:a025:
Δεν την τραβηξα καν.Το ειπα και μετα την ξεχασα...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ρε καμεν την παπια δεν εβαλες φωτο![]()
εχεις πμ:a025:![]()
ΠΜ απαντηθηκε...![]()
Στη βάση μου και εγώ... Όχι δεν είμαι και τόσο αργός πια!![]()
Απλά με το που μπήκα σπίτι το απόγευμα έφυγα σφαίρα και μόλις επέστρεψα....
Η βόλτα μας ήταν όντως καταπληκτική! Χαιρετίσματα σε όλους![]()
Μερικές στιγμές που μου έρχονται στο μυαλό:
- Το προσπέρασμα του camen σε διπλή γραμμή, προκλητικότατα δίπλα από τα στρουμφ...![]()
- Η συνάντηση με τους 3 άλλους συμφορουμήτες και το μαύρο το CBF, κούκλα!
- Ο παραπόταμος του Αχελώου
- Ο γραφικός εστιάτορας στον Αστακό που μας πέρασε για μαλάκες "Και τα κράνη σας μπορείτε να αφήσετε παιδιά, και την γυναίκα μου άμα τη γουστάρετε ρίξτε της έναν γρήγορο, αρκεί να καθίσετε για φαγητό στο μαγαζί!"![]()
- Το κατούρημα λίγο πριν το Αγρίνιο :wacko:
- Το "κουνελάκι" στο Θέρμο![]()
- Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ θέα η οποία στην ουσία μας εμφανίστηκε από την απάντηση του Πάνου "από εδώ να πάμε μωρέ που είναι κατηφόρα" (GPS 2000 π.χ.)
- Το απίστευτο στροφιλίκι, τα πλατάνια (και όχι έλατα, για το θεό, πώς μου ήρθε!) η "υπομονή" του Πάνου να κρατάει το πολύ ωραίο μας ρυθμό και ο απίστευτος ήχος από το μοτόρι του
Πάρτε και έναν χάρτη με την εναλλακτική μας επιστροφή, καμιά 50 χμλ το πολύ παραπάνω ήταν...
![]()
:a13: :a13: :a13: :a13: :a13: :a13:Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
Μερικές στιγμές που μου έρχονται στο μυαλό:
- Το προσπέρασμα του camen σε διπλή γραμμή, προκλητικότατα δίπλα από τα στρουμφ...![]()
Για ολα τα υπολοιπα απλα :a19: .Αυτες οι αναμνησεις μενουν στο μυαλο για παντα...![]()
![]()
![]()
Ρε 'σεις καθηστε να χορτασουμε την Ελλαδιτσα και παμε και παρα εξω...Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
Πάρτε και έναν δεύτερο.....![]()
![]()
1300 Km χοντρικά, μπορεί να κάνουμε και καμιά αλλαγή....![]()
Πρωτα να ντοπια και μετα τα αλλα....![]()
Πες μας για το κουνελάκι ΠεραστικέΑρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
- Το "κουνελάκι" στο Θέρμο![]()
![]()
Τα υπόλοιπα μπορούμε να τα φανταστούμε μόνοι μας.
Για το κουνελάκι θέλουμε να μας πεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Θα πω απλά ότι δεν περιμέναμε να δούμε τόσο ωραίο κόσμο στην κεντρική πλατεία του Θέρμου![]()
Μία κοπελιά κρατούσε ένα κουνελάκι αγκαλιά, από μακριά φαινόταν σαν κουτάβι, αλλά όταν πλησίασε εγώ σιγουρεύτηκα... Ο panos είχε το βλέμμα του, δικαιολογημένα, αλλού
Στο τέλος όμως, όταν το κοίταξε κατάματα (το κουνελάκι) σιγουρεύτηκε και αυτός...![]()
:rotflmao:
Ρε 'σεις,σιγουρα στον Θερμο πηγατεΑρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
Θα πω απλά ότι δεν περιμέναμε να δούμε τόσο ωραίο κόσμο στην κεντρική πλατεία του Θέρμου![]()
Μία κοπελιά κρατούσε ένα κουνελάκι αγκαλιά, από μακριά φαινόταν σαν κουτάβι, αλλά όταν πλησίασε εγώ σιγουρεύτηκα... Ο panos είχε το βλέμμα του, δικαιολογημένα, αλλού
Στο τέλος όμως, όταν το κοίταξε κατάματα (το κουνελάκι) σιγουρεύτηκε και αυτός...![]()
:rotflmao:![]()
![]()
Μηπως το κουνελακι ηταν μελοντικο στιφαδο?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φανταστικα ηταν περαστικε περιμενω επομενη βολτα!
οσο για αυτο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
Πάρτε και έναν δεύτερο.....![]()
![]()
1300 Km χοντρικά, μπορεί να κάνουμε και καμιά αλλαγή....
σου ειπα
:a07: :a07:
μακαρι να γινει
Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
- Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ θέα η οποία στην ουσία μας εμφανίστηκε από την απάντηση του Πάνου "από εδώ να πάμε μωρέ που είναι κατηφόρα" (GPS 2000 π.χ.)
και κατι που ξεχασα...σε εκεινο το σημειο επιβαλεται την επομενη φορα ολιγολεπτη σταση για οφθαλμολουτρο...πραγματικα αυτη η θεα αξιζε τα χιλιομετρα, και πολυ περισσοτερα θα ελεγα απο αυτα που καναμε
![]()
![]()
![]()
Η χθεσινη βολτα αν και την εκανα μιση ηταν πολη ανανεωτικη ! Χαρηκα πολυ που ξαναειδα το θωμα και τον ευχαριστω για τα αυτοκολητα, αν και δεν περιμενα μετα απο δυο μηνες να τον δω
με το ιδιο μηχανακι μπραβο του που αντεχει ακομα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: !! Επισης πολλα χαιρετισματα και στα αλλα παιδια που γνωρισα να ειστε παντα καλα και στο επανειδην για μεγαλυτερη βολτα! παντα ορθιοι!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΨΑΡΑΚΑΣ
Η χθεσινη βολτα αν και την εκανα μιση ηταν πολη ανανεωτικη ! Χαρηκα πολυ που ξαναειδα το θωμα και τον ευχαριστω για τα αυτοκολητα, αν και δεν περιμενα μετα απο δυο μηνες να τον δω
με το ιδιο μηχανακι μπραβο του που αντεχει ακομα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: !! Επισης πολλα χαιρετισματα και στα αλλα παιδια που γνωρισα να ειστε παντα καλα και στο επανειδην για μεγαλυτερη βολτα! παντα ορθιοι!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ασε ησυχο το μηχανακι μου ρε![]()
![]()
Να 'σε καλα Πανουλη και θα τα ξαναπουμε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()