Σελίδα 6 από 17 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 249

Θέμα: Τσίπ Rfid...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από furious4bikez
    μοτοσυκλετιστικό φόρουμ γαρ...
    'Ομορφα.Μπορείς να βάλεις τέτοιες ιστοριούλες σε όσα θέματα θεωρείς πως δεν ανήκουν εδώ.

Βάλ'τα τουλάχιστον μεταφρασμένα μπας και σε καταλάβουμε γιατί το γαλλικό πολλοί δεν τό'χουμε.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Δεν θεωρώ πως δεν ανήκει το θέμα εδώ (που και να το θεωρούσα κλάιν αν κάποιος άλλος θεωρούσε πως έχει,και καλά θα έκανε να με έγραφε)...επιβεβαιώνει πράγματα που αναφέρονται παραπάνω περί "ελέγχου" με τα τσιπάκια απλά με χιουμοριστική διάθεση....δεν προσπάθησα να χλευάσω τπτ.....

Όσο για το γαλλικό δεν το βρήκα παρά μόνο στην ορίτζιναλ μορφή του...."κουρέψτε" το αν δεν είναι βολικό....

ride safe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από furious4bikez
    Δεν θεωρώ πως δεν ανήκει το θέμα εδώ (που και να το θεωρούσα κλάιν αν κάποιος άλλος θεωρούσε πως έχει,και καλά θα έκανε να με έγραφε)...επιβεβαιώνει πράγματα που αναφέρονται παραπάνω περί "ελέγχου" με τα τσιπάκια απλά με χιουμοριστική διάθεση....δεν προσπάθησα να χλευάσω τπτ.....

Όσο για το γαλλικό δεν το βρήκα παρά μόνο στην ορίτζιναλ μορφή του...."κουρέψτε" το αν δεν είναι βολικό....

Ξέρεις τι γίνεται;Σε τέτοια θέματα οι περισσότεροι έχουμε άγνοια.Αν αισθανθούμε απειλή,πρέπει με κάποιον τρόπο να την διώξουμε,ανθρώπινο είναι.

Ο συνηθέστερος τρόπος είναι το καλμπούρι και ο χλευασμός.Να..δες παραπάνω.Κάποιος,αφού κατέληξε ότι το θέμα και οι γράφοντες είναι χαμηλού επιπέδου είπε να το ρίξει στο ψάρεμα.

Για καλή του τύχη όμως έβγαλε λαβράκι μάλλον και το μετάνιωσε.

Τέλος πάντων...δεν σε κατηγορώ.Αλλά αυτό για το κούρεμα τι τό'θελες ρε αδερφέ;Έχεις δει τα μαλλιά μου

moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Καταλαβαίνω τι λες και μάλιστα με πολλά καλαμπούρια έχω γελάσει μεχρι να πονέσουν τα νεφρά μου...Ούτε κατηγορία είδα το σχόλιο σου...γιατί λίγο το μισό μήνυμα στην αρχή(μοτοσυκλετιστικό φόρουμ..)που έλειπε η παραβολή με τα λεγόμενα των προηγούμενων λίγο το άγνωστο κείμενο τησ ιστοριούλας θα με παραξένευαν ίσως και μένα τον ίδιο...

Όσο για το "ατόπημα" μου για την κόμη σου...θα επανορθώσω αν σε συναντήσω σε καμία μάζωξη (αν καταφέρω να πάω σε κάποια ποτέ μου..) φέρνοντας σου τις ιστοριούλες μεταφρασμένες..
    ride safe...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Κάποιος,αφού κατέληξε ότι το θέμα και οι γράφοντες είναι χαμηλού επιπέδου είπε να το ρίξει στο ψάρεμα.
    Και σε συμπαθούσα, λόγω Paco, αλλά λες μπαρουφίτσες και εφόσον αναφέρεσαι προσωπικά σε μένα, νιώθω την ανάγκη να σου εξηγήσω.

Λοιπόν, όταν σε μια συζήτηση, αναφέρεται η φράση "υπάρχει θεός, είναι ένας και είναι αυτός στον οποίο πιστεύω εγώ", λυπάμαι αλλά δε θα πέσω σε αυτό το επίπεδο. Δεν αξίζει καν τον κόπο. Αν αυτή η φράση σας αντιπροσωπεύει όλους, τότε ναι, καταλήγω στο ότι είστε όλοι χαμηλού επιπέδου. Έχω τα δικά μου "πιστεύω", αλλά τα κρατάω για την πάρτη μου. Τέτοιες συζητήσεις είναι ανούσιες από τη γένεσή τους. Πόσο μάλλον όταν υπάρχουν τόσο στενά μυαλά.

Και το "λαβράκι" δεν ήταν θέμα τύχης :P
    Life begins at 45°.

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Και σε συμπαθούσα, λόγω Paco, αλλά λες μπαρουφίτσες και εφόσον αναφέρεσαι προσωπικά σε μένα, νιώθω την ανάγκη να σου εξηγήσω.

Λοιπόν, όταν σε μια συζήτηση, αναφέρεται η φράση "υπάρχει θεός, είναι ένας και είναι αυτός στον οποίο πιστεύω εγώ", λυπάμαι αλλά δε θα πέσω σε αυτό το επίπεδο. Δεν αξίζει καν τον κόπο. Αν αυτή η φράση σας αντιπροσωπεύει όλους, τότε ναι, καταλήγω στο ότι είστε όλοι χαμηλού επιπέδου. Έχω τα δικά μου "πιστεύω", αλλά τα κρατάω για την πάρτη μου. Τέτοιες συζητήσεις είναι ανούσιες από τη γένεσή τους. Πόσο μάλλον όταν υπάρχουν τόσο στενά μυαλά.

Και το "λαβράκι" δεν ήταν θέμα τύχης :P
    Δεν ξέρω τι μπαρουφίτσες είπα,αλλά για μένα το ίδιο μπαρούφα είναι να πείς "υπάρχει θεός" και το ίδιο "δεν υπάρχει".

Δεν καταλαβαίνω δηλαδή γιατί τα δικά σου πιστεύω να είναι πιο ψηλά από τού άλλου..Αυτά!
    moto perpetuo

hasta luego.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Δεν ξέρω τι μπαρουφίτσες είπα,αλλά για μένα το ίδιο μπαρούφα είναι να πείς "υπάρχει θεός" και το ίδιο "δεν υπάρχει".

Δεν καταλαβαίνω δηλαδή γιατί τα δικά σου πιστεύω να είναι πιο ψηλά από τού άλλου..Αυτά!

Και συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Αλλά αν αυτό κατάλαβες από το προηγούμενο ποστ μου, απλά ξαναδιάβασέ το. Γιατί ΔΕ λέω αυτό.
    Life begins at 45°.

RFID και με το νόμο

http://socioecohistory.wordpress.com...w-health-bill/

"On page 1001 is “Subtitle C – National Medical Device Registry” which states,

“The Secretary shall establish a national medical device registry (in this subsection referred to as the ‘registry’) to facilitate analysis of postmarket safety and outcomes data on each device that … is or has been used in or on a patient…”

In other words, everyone microchipped pursuant to the new Health Care Bill must be registered with the Secretary. The “Secretary” is defined as the Secretary of Health and Human Services.

The date by which this registry is to begin is mandated on page 1006, which is 36 months after the Health Bill becomes law."

Edit: Και εντάξει μου έβαλαν το τσιπάκι θα πει κάποιος δε θα μου τρυπάνε τις τσέπες τα ψιλά άρα ok.
    Δεν τελειώνει εκεί. Το τσιπ θα είναι η απαραίτητη ταυτότητά σου στο ιντερνετ, στις τράπεζες στο σουπερ μάρκετ. Χωρίς αυτό θα είσαι εκτός ζωής. Και λες Ok θα πάω στο χωριό να μείνω, μια κατσίκα, 2 κότες και 2 μαρούλια θα τα έχω για να ζω. 'Ολα αυτά είναι επικίνδυνες βιολογικές βόμβες! (βλ. γρίπη των χοίρων, των πτηνών κ ποιος ξέρει τι άλλο), απαγορεύονται. Θα αγοράζεις μόνο τα δικά μας (δες Codex Alimentarius) που είναι ακτινοβολημένα, αλλιώς διώκεσαι από το νόμο. Γι'αυτό ίσως οι γραφές λένε για κυνηγημένους των βουνών.
    Αλλά θα μου πεις όλα αυτά είναι μπαρούφες κ αποκλείεται να γίνουν ....

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    το τσιπακι ειναι το λιγοτερο

εδω δεχτηκαμε σαν απαραιτητο μελος ....προεκταση του χεριου μας το κινητο ....

μονο αυτο φτανει .... το κινητο ειναι και τσιπακι και περασμα υποσυνυδητων εντολον

και παρακολουθηση

και ελεγχος και ολα ,, ειναι φοβερα τα τεχνολογικα επιτευματα που βγαινουν

με τετοιο τροπο χωρις να σε υποχρεονει καμια εξουσια να το αποδεκτεις ......

αλλα η κοινωνια η ιδια ....

δεν εχεις κινητο δεν γινετε ....γιατι δεν εχεις ...δεν εχεις φαψεβοοκ αποκλειετε

εστω και για πλακαα εχεις ....και δεν διαγραφετε το γαμημενο ....

ετσι θα γινει και με το τσιπακι και οτι αλλο θελουν να μας βαλουν ...στο μυαλο στο κορμι

στον πισινο μας παντα ναι θα λεμε .....

γιατι ειμαστε κοπαδια ......

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    http://troktiko.blogspot.com/2010/06...notebooks.html

Εδω ο Kapersky λεει οτι η ανωνυμια στο Internet ειναι προβλημα .Δημιουργει χαος και ειναι δυσκολη η "οργανωση" και η "επιτηρηση"......Διαβάστε στην 2η παραγραφο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Pilgrimage
    Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
    το τσιπακι ειναι το λιγοτερο

εδω δεχτηκαμε σαν απαραιτητο μελος ....προεκταση του χεριου μας το κινητο ....

μονο αυτο φτανει .... το κινητο ειναι και τσιπακι και περασμα υποσυνυδητων εντολον

και παρακολουθηση

και ελεγχος και ολα ,, ειναι φοβερα τα τεχνολογικα επιτευματα που βγαινουν

με τετοιο τροπο χωρις να σε υποχρεονει καμια εξουσια να το αποδεκτεις ......

αλλα η κοινωνια η ιδια ....

δεν εχεις κινητο δεν γινετε ....γιατι δεν εχεις ...δεν εχεις φαψεβοοκ αποκλειετε

εστω και για πλακαα εχεις ....και δεν διαγραφετε το γαμημενο ....

ετσι θα γινει και με το τσιπακι και οτι αλλο θελουν να μας βαλουν ...στο μυαλο στο κορμι

στον πισινο μας παντα ναι θα λεμε .....

γιατι ειμαστε κοπαδια ......

το facebook διαγράφετε....http://www.wikihow.com/Permanently-D...cebook-Account
    google 101
    Get your motor running..

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Pilgrimage
    το facebook διαγράφετε....http://www.wikihow.com/Permanently-D...cebook-Account
    google 101
    Δοκιμάστηκε.... τρείς μήνες μετά την πλήρη (τάχα μου) διαγραφή ενεργοποίησε κανονικότατα τον λογαριασμό.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Pilgrimage
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    Δοκιμάστηκε.... τρείς μήνες μετά την πλήρη (τάχα μου) διαγραφή ενεργοποίησε κανονικότατα τον λογαριασμό.
    εμένα δούλεψε....:hypnotize
    Get your motor running..

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Σου δίνει και καλά 2 εβδομάδες μήπως και αλλάξεις γνώμη πρίν σου κάνει την (τάχα μου) οριστική διαγραφή.... που δεν κάνει ποτέ....

Banned Το avatar του/της WebD
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μια μέθοδος ηλεκτρονικού φακελώματος συνδέεται με θρησκευτικές αντιλήψεις.

Άλλο το ένα άλλο το άλλο!!!! Επειδή κάποια "ιερά" βιβλία γράφουν κάτι που κάποιοι το ερμηνεύουν όπως θέλουν δεν σημαίνει κι ότι είναι έτσι.

Επίσης ότι αφορά τα περί θρησκειών, όλες ίδιες είναι πάνω κάτω και η μία αντιγράφει την άλλη. Η κάθε μια θεωρεί τον εαυτός της κέντρο του κόσμου κι ότι μόνο αυτή κατέχει τα μυστικά της πραγματικής αλήθειας!!! Όλες έχουν θεό/ους, προφήτες, μεσσίες και θαύματα. Σε τι διαφέρει λοιπόν ο Χριστιανισμός από τον Ιουδαϊσμό ή τον Ισλαμισμό; Τις ίδιες ρίζες έχουν...

Άσε που οι περισσότεροι ανήκουν σε μια θρησκεία από τύχη κι από συνήθεια. Αν είχαν γεννηθεί στο Ιράν θα ήταν μουσουλμάνοι, αν είχαν γεννηθεί στην Ινδία θα ήταν ινδουιστές και πάει λέγοντας. Κάνουν τον σταυρό τους γιατί έτσι τους έμαθαν από μια σταλιά παιδί. Σε όλα τα σχολικά τους χρόνια ξεκινούσαν πάντα με προσευχή και πάντα είχαν μάθημα θρησκευτικών που ω τη σύμπτωση μιλούσε μόνο για τον χριστιανισμό!

Αν έχετε πρόβλημα με το φακέλωμα γιατί δεν σας αρέσει να είστε σκλάβοι και υποχείρια κάποιων άλλων... καλά κάνετε και αντιδράτε. Αν αντιδράτε όμως γιατί το λέει η θρησκεία σας.... τότε λυπάμαι αλλά είστε ήδη υποχείρια.

Σελίδα 6 από 17 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. νεα διπλωματα με RFID chip απο 2009
    από SpineshankD στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2008, 16:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •