Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 117

Θέμα: """Kawasaki Zephyr 750"""

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sirjohnbest
    Παιδιά γεια σας!
    Επανέρχομαι στο θέμα με τα καρμπιρατέρ , γιατί επιτέλους ήρθαν σήμερα και τα έχω στα χέρια μου!!!
    Μαζί με τα καρμπυρατέρ MIKUNI RS 34 D21-K ήρθαν και κάτι σωλήνες, ένα manual , και σε μια σακούλα έχουν μέσα, 3 τετράδες ζιγκλέρ διάφορα νούμερα, σφικτήρες, 4 μικρούς κυλίνδρους, και αντάπτορες για τους σωλήνες της βενζίνης.
    Επιπλέον είχα παραγγείλλει και ήρθαν μαζί τα συρματόσκοινα και η γκαζιέρα.
    Η τοποθέτηση θα γίνει από εμένα μάλλον την Παρασκευή, όποιος γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να μου φανεί χρήσιμο κατά την τοποθέτηση, παρακαλώ πολύ να μου το πει. Καλό θα κάνει...
    Κι άλλες φωτογραφίες παρακάτω.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	p1020629.jpg 
Προβολές:	564 
Μέγεθος:	96,7 KB 
ID:	207629

foto 2

Όνομα:	p1020623.jpg 
Προβολές:	559 
Μέγεθος:	91,2 KB 
ID:	207630

foto 3

Όνομα:	p1020625.jpg 
Προβολές:	558 
Μέγεθος:	91,9 KB 
ID:	207631

foto 4

Όνομα:	p1020627.jpg 
Προβολές:	566 
Μέγεθος:	66,0 KB 
ID:	207632

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick

(Για λέγε τιμή και από που)
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick

(Για λέγε τιμή και από που)
    Tα πειρα απο εδω:

http://www.keihin.gr/index.htm

Όλα τα πράγματα Καρμπυρατέρ, Γκαζιέρες και μεταφορικά (express) 700 ευρώ!

Καλά φίλε μας έφτιαξες τώρα.Το είπες και το έκανες. Περιμένουμε εντυπώσεις και αποτελέσματα. Οπωσδήποτε θα χρειαστείς ρολόγια συγχρονισμού αν τα βάλεις μονος http://www.ekmpowershop20.com/ekmps/...olumn-22-p.asp

Αρχικά δημιουργήθηκε από aristos98
    Καλά φίλε μας έφτιαξες τώρα.Το είπες και το έκανες. Περιμένουμε εντυπώσεις και αποτελέσματα. Οπωσδήποτε θα χρειαστείς ρολόγια συγχρονισμού αν τα βάλεις μονος http://www.ekmpowershop20.com/ekmps/...olumn-22-p.asp
    Το εχω αγορασει το carbtune... Πριν απο δυο μηνες!

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Αγορασες απο τον bill wanted ή bills rebuilts

και το περιεργο ειναι οτι τα πηρες....

Αλλοι τον ψαχνουν.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
    Αγορασες απο τον bill wanted ή bills rebuilts

και το περιεργο ειναι οτι τα πηρες....

Αλλοι τον ψαχνουν.....

Τι να πω ρε παιδιά , εγώ πείρα κανονικά τα πράγματα και σε καλή τιμή νομίζω.
    Τώρα περί ορέξεως...

Αλλά το θέμα δεν είναι το "μαγαζί" , το θέμα είναι τα καρμπυρατέρ!

Έτσι τουλάχιστον νομίζω...

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sirjohnbest
    Τώρα περί ορέξεως...

Σιγουρα αυτο ειναι το θεμα και να τα χαιρεσαι και καλες βολτες...

Απλα ειναι ενα θεμα και αυτο....απατα νερα ο τυπος...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sirjohnbest
    Τώρα περί ορέξεως...

H τιμή μια χαρά είναι. Νομίζω τα carb είναι λίγο λάθος για το setup σου. (με κάθε επιφύλαξη - και απο ότι διάβασα τώρα στο νετ) Περιμενω με αγωνία εντυπώσεις.... Μετά πάμε για εξατμίσεις :P (τα 36αρια στον ebay 580 με τα μεταφορικά, οπότε με γκαζιέρες κλπ μια χαρά είσαι)
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Λοιπόν έκανα τις πρώτες ρυθμίσεις στα καρμπιρατέρ, εκτός μηχανής.

Το κιτ είχε μέσα 4 νούμερα ζιγκλέρ 110,115,120, και 125. Σύμφωνα με τις οδηγίες που βρήκα εδώ: http://www.carbparts.com/mikuni/miku...ing_specif.htm (ίδιες και στο manual) χρησιμοποίησα το Νο 115.
    Ερώτηση: το Νο. 110 γιατί το έχει μέσα? Τα μεγαλύτερά νούμερα το καταλαβαίνω αλλά το μικρότερο???

Ρύθμισα και τη βίδα του μίγματος (pilot screw) , τη βίδωσα τέρμα και την ξεβίδωσα μετα ½ της στροφής!
    Σωστα?

Τα υπόλοιπα στην τοποθέτηση...

ΥΓ. Το έχω ξαναπεί, εάν κάποιος έχει να πει κάτι ώστε να με βοηθήσει , πολύ ευχαρίστως να το ακούσω. Η εμπειρία που έχουν αποκτήσει κάποιοι δεν αντικαθιστάτε από κανένα βιβλίο ή manual!

Δυστυχώς η τοποθέτηση των καρμπυρατέρ δεν έγινε λόγο αναλυμένων υποχρεώσεων.

Πολύ δουλειά στο νησί λόγο Αυγούστου , αλλά και πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις γάμοι και βαφτίσια, το άλλο Σαββατοκύριακο και βλέπουμε...

Βρήκα όμως την ευκαιρία και παρήγγειλα ακόμα δυο πραγματάκια ένα από Ελλάδα και ένα από Αγγλία που όταν έρθουν θα τοποθετηθούν μαζί με τα καρμπυρατέρ.

Ελατήρια μπροστά http://www.hyperpro.com/ ,από Ελλάδα

Σωληνάκια υψηλής πίεσης http://www.venhill.co.uk/ , από Αγγλία, από ότι διάβασα και είδα πρέπει να είναι κορυφή!!!

Για τακάκια είχα φροντίσει νωρίτερα και τα έχω στα χέρια μου.

Άλλωστε τα είχα "υποσχεθεί" στον φίλο Sapila racing αυτα και πείρα πολύ σοβαρά ότι μου είχε πει!

Γεια σας και πάλι!
    Η τοποθέτηση των καρμπυρατέρ MIKUNI RS34 έγινε, θα κάνω μια περιγραφή για την τοποθέτηση , τη οποία και έκανα μόνος μου.
    Κατ' αρχήν το μέγεθος των καρμπυρατέρ είναι οριακό, στις φωτογραφίες παρακάτω θα δείτε ότι στο Zephyr ΔΕΝ χωρεί ούτε 1cm πιο ψιλό , το ρουμπινέτο της βενζίνης αλλά και το πάνω μέρος του σκελετού δεν το επιτρέπουν εκτός εάν γίνουν "κανιβαλισμοί", το φιλτροτοκούτι το ξεχνάμε δεν μπαίνει με τίποτε .
    Πριν το τοποθετήσουμε επιλεγούμε ζιγκλέρ τα νουμερα , 110,115,120,125 είναι διαθέσιμα μαζί με το σετ, πρεπει ομως να εχουμε ζιγκλέρ περιπου στο μεγεθος που φορα το "ΜΑΜΑ" καρμυρατερ. Οποτε πειρα ορισμενα σετ απο 81 εως 100. Τα ζιγκλέρ αλλάζονται κι επάνω στην μοτοσυκλέτα εύκολα, καθώς τα MIKUNI έχουν μια ωραία πατέντα και ξεβιδώνεις μια 17mm τάπα και τα έχεις μπροστά σου . Το ίδιο εύκολα ρυθμίζεις και μίγμα το βιδάκι σε κάθε καρμπυρατέρ είναι σε εμφανές σημείο και γυρίζει με το ΧΕΡΙ!!!
    Τώρα για να μπούμε στις λεπτομέρειες, εκείνο που είναι πολύ σημαντικό είναι ότι, πρέπει να αφαιρεθούν οι ελαστικοί αυλοί εισαγωγής του 1ου και 4ου κυλίνδρου και να αντικατασταθούν από άλλους του 2ου και του 3ου!!! Δηλαδη στον 1ο κυλινρο θα βαλουμε εισαγωγη του 2ου , στον 2ο αυτον που εχει , στον 3ο αυτον που εχει , και στον 4ο του 3ου.
    Χωρις αυτην την "μετατροπη" δεν γινεται η τοποθετηση με τιποτα, καθος η ρυθμιση των κεντρων που μπορει να γινει στο καρμπυρετερ ειναι μικρη .
    Ακουγεται πολυπλοκο αλλά δεν είναι , απλά θέλουμε δυο νέες πλαστικές εισαγωγές αυτό είναι όλο.
    Η γκαζιέρα αλλάζεται και τοποθετείτε εύκολα .
    Αφού τα έχουμε βάλει ελέγχουμε τον συγχρονισμό των καρμπυρατέρ με το Carbtyne , τσάμπα κόπος είναι άψογα συγχρονισμένα από την εταιρία.
    Μετά έρχεται η ώρα της ρύθμισης του μίγματος, εκεί παιδιά τα πράγματα γίνονται δύσκολα, θέλει υπομονή και δοκιμαστικές βόλτες συνεχώς, μέχρι να βρεις τη σωστή ρύθμιση. Βέβαια για να είμαι και σίγουρος θα πάω και σε έναν αναλυτή καυσαερίων αργότερα όταν τοποθετήσω και τις ΣΩΣΤΕΣ φιλτροχοάνες, γιατί αυτές που έβαλα τώρα είναι της πλάκας ...

Τώρα , μετά από τόσο κόπο έρχεται η ώρα να βάλουμε μπροστά, η μηχανή παίρνει εμπρός αμέσως , το ρελαντί διατηρείται εύκολα και σταθερά γύρο στης 1000rpm , βάζουμε 1η και ξεκινάμε η δύναμη απίστευτη!!!!!! Μετά της 5000rpm που δουλεύει και η αντλία επιτάχυνσης η μηχανή ανεβάζει σαν ΤΡΕΛΗ !!! Γενικα η αισθηση ειναι το κατι αλλο και σε αποζιμιονει και με τα παραπάνω και για τά έξοδα αλλά κι για τον κόπο που έχεις δαπανήσει...

Έχω ανεβάσει ένα βίντεο εδω:
    http://www.youtube.com/watch?v=DGAV-URKynI

όπου μπορείτε να δείτε και να ακούσετε τελειωμένη την μοτοσυκλέτα , εκεί θα δείτε και τις άλλες μετατροπές , σωληνάκια φρένων υψηλής πίεσης, λάστιχα , αμορτισέρ, τιμόνι για αυτά αξίζει να πω ότι είναι Renhtal πιο ψιλό και λίγο πιο ανοικτό από το μάμα και μου έκανε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ευκολότερη και ξεκούραστη την οδήγηση αξίζει πραγματικά πιστέψτε με!!!

ΥΓ. Θέλω κι εγώ μια βοήθεια από εσάς , να μου πείτε βρε παιδιά ένα μαγαζί από Ελλάδα για να αγοράσω ΔΙΠΛΕΣ ΦΙΛΤΡΟΧΟΑΝΕΣ και κοντές σε μήκος για να της τοποθετήσω.

Παιδιά κουράστηκα θα τα ξαναπούμε.

Όνομα:	p1020687.jpg 
Προβολές:	684 
Μέγεθος:	97,8 KB 
ID:	209772

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Kawasaki Zephyr 750
    από hidefnick στο forum Μετατροπές (Customizing)
    Απαντήσεις: 650
    Τελευταίο μήνυμα: 03/10/2014, 11:08

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ