Γιατί οι δρόμοι είναι τόσο χάλια; Δεξιά λωρίδα και νομίζω ότι είμαι σε βουνά και χαράδρες.... και το τοπίο αλλάζει συνεχώς και πας και σε λίμνες και ποτάμια....έλεος!! Στη μεσαία δεν γίνεται....μια περιπέτεια η ζωή έτσι;;;;
Γιατί οι δρόμοι είναι τόσο χάλια; Δεξιά λωρίδα και νομίζω ότι είμαι σε βουνά και χαράδρες.... και το τοπίο αλλάζει συνεχώς και πας και σε λίμνες και ποτάμια....έλεος!! Στη μεσαία δεν γίνεται....μια περιπέτεια η ζωή έτσι;;;;
Εχει και μεσαία λωρίδα στη Ναξο; :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από mevi
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εχει και μεσαία λωρίδα στη Ναξο; :wacko:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μλκ
τι γέλιο!!!!!! Εκεί έχει άλλους δρόμους....εξωγήινους! Μιλάω για ΑθήναΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
pare BETA , τα κανει ολα ίσιωμα!Αρχικά δημιουργήθηκε από mevi
τι γέλιο!!!!!! Εκεί έχει άλλους δρόμους....εξωγήινους! Μιλάω για Αθήνα
Μου αρέσει πολύ η honda vtr 250.
Εγώ πάλι λέω ότι μ αυτά και μ αυτά μάλλον θα επιβεβαιωθεί πάλι ο κανόνας που λέγαμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εχει και μεσαία λωρίδα στη Ναξο; :wacko:![]()
BTW καλώς ήρθες κοπελιά και καλές βόλτες πάντα όρθια!![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
edw exei lwrida sthn Gaza,sthn Nakso den 8axei??![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
μεσα στην επικαιροτητα ο ποιστης !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
edw exei lwrida sthn Gaza,sthn Nakso den 8axei??![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ρε Τανάσ' ....
Είσαι ποιστης ..???![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
δεν το ξερες???Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ρε Τανάσ' ....
Είσαι ποιστης ..???![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από mevi
Νομίζω πως δεν εισάγεται Ελλάδα![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Εισσαγετε αλλα κοστιζει στα 5000+Αρχικά δημιουργήθηκε από mevi
Αν δεν εχεις προβλημα με το κοστος τζιμπα το
Αλλιως δες κατι σε cbf250 ή ybr 250. Αυτα παιζουν και σε μεταχειρισμενα (αν ψαχνεις για τετοιο)
Σαφώς και είναι θέμα τα χρήματα. Όμως η διαφορά είναι μικρή ybr 4.400 vtr 5.000. Τέλος πάντων.... το θέμα είναι ότι πρέπει να κάτσω ακόμα με το παπάκι μου και μετά.... άσε που μπορεί να πέσει και η τιμή της vtr ε;;; Ευχαριστώ πολύ πάντωςΑρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Εισσαγετε αλλα κοστιζει στα 5000+
Αν δεν εχεις προβλημα με το κοστος τζιμπα το
Αλλιως δες κατι σε cbf250 ή ybr 250. Αυτα παιζουν και σε μεταχειρισμενα (αν ψαχνεις για τετοιο)
Aν μιλας για καινουριο μην ελπιζεις στη Χοντα να ριξει τιμεςΑρχικά δημιουργήθηκε από mevi
Σαφώς και είναι θέμα τα χρήματα. Όμως η διαφορά είναι μικρή ybr 4.400 vtr 5.000. Τέλος πάντων.... το θέμα είναι ότι πρέπει να κάτσω ακόμα με το παπάκι μου και μετά.... άσε που μπορεί να πέσει και η τιμή της vtr ε;;; Ευχαριστώ πολύ πάντως![]()
![]()
Αν κοιτας για μεταχειρο, ισως (αν πουληθουν καινουρια δηλαδης :rotflmao: