Φουλ εξάρτηση βόλτας...
κάνει η στολή και για μακροβούτια μιας και με το βάρος πάς πάτω με την μια....:rotflmao:
Φουλ εξάρτηση βόλτας...
κάνει η στολή και για μακροβούτια μιας και με το βάρος πάς πάτω με την μια....:rotflmao:
Μπανάκι , μανάκι...
ααα να ευχαριστήσω και τον Poker που σε όλη την διαδρομή μιας και ήταν η πρώτη φορά και δεν την ηξερα και μόλις είχα βάλει κούτα λάστιχα που δεν ειχα συνηθίσει , πήγαινα ερευνητικά "σβέλτα" αντι για γρήγορα, και ήταν ο φύλακας αγγελός μου με πολύ διακρίτική εκ των όπισθεν παρουσία...
Ποιος μας είπε στο βενζινάδικο ότι δεν προλαβαίνουμε...το φέρι...???
![]()
Παιδιά πέρασα υπέροχα, να σας ευχαριστήσω όλους και πέρα απο το κοινό μας χόμπυ για την παρέα σε αυτή την βόλτα που με αγκάλιασε.
Αύριο αν εχω ξεμπλέξει θα προσπαθήσω να έρθω Δελεαρ, (με το λαπτοπ), όποιος μπορεί (gmakris ακούς?) να φέρει και τις φωτό του να τις περάσω και να του δώσω και τις δικές μου...
![]()
Αχ βρε Χριστινάκι, έκαψες καρδιές.....![]()
ΒΡΕ ΛΑΜΠΡΟ ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΧΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Παιδιά πέρασα υπέροχα, να σας ευχαριστήσω όλους και πέρα απο το κοινό μας χόμπυ για την παρέα σε αυτή την βόλτα που με αγκάλιασε.
Αύριο αν εχω ξεμπλέξει θα προσπαθήσω να έρθω Δελεαρ, (με το λαπτοπ), όποιος μπορεί (gmakris ακούς?) να φέρει και τις φωτό του να τις περάσω και να του δώσω και τις δικές μου...
![]()
Αχ βρε Χριστινάκι, έκαψες καρδιές.....![]()