Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 114

Θέμα: Το έκοψα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της boldor900f
    Βοήθεια φιλαράκια.
    Το έχω σιχαθεί αλλά................
    gate 7
    red or dead

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    καλα, 8 χρονια το εχω κοψει αλλα μια τζουρα.....
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Δεν διαβασα τι γραψατε....

Το μονο που θελω να πω ειναι μπραβο για την (εστω τριτη) προσπαθεια...

Αυτη τη φορα μην εγκαταλειψεις....

Δεν εχω καπνισει ποτε...δεν ειχα ποτε την περιεργεια...

Τι δηλαδη; Να καιγεται χαρτι και καπνος στα μουτρα μου;

Αντε και οι υπολοιποι......

Καπνίζω από το 1987. Το έχω κόψει 2-3 φορές για 6 μήνες έως χρόνο.
    20 στριφτά τη μέρα.....
    Δύσκολα πράγματα και θέλει κουράγιο υπομονή θέληση και τρόπο.

Ενα μεγάλο μπράβο σε αυτούς που το έκοψαν ( δεν έχει σημασία ο λόγος, μάλλον αφορμή είναι)
    και καλή δύναμη σε αυτούς που το παλεύουν.

Ωραίο θέμα....πάντα μαθαίνει κάποιος από τέτοια thread.
    Run, rabbit run

Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Εκτός από την οικονομία και την ανάσταση των νεκρών αισθήσεων, υπάρχει κάποιος άλλος σοβαρός λόγος για να κόψει κάποιος το κάπνισμα ;
    κανένας... είμαστε άτρωτοι εμείς...

Μην ακούτε τις μαλακίες που λένε οι γιατροί για την υγεία και το κυκλοφορικό κλπ...
    Έχουν συμβάσεις με την nicorete και προσπαθούν να πουλήσουν τα προϊόντα τους...

Εμένα ο παππούς μου πέθανε 99 ετών και κάπνιζε μέχρι την τελευταία στιγμή...

Εγώ μπορώ να το κόψω όποτε θέλω, δεν είμαι εξαρτημένος, απλά δεν θέλω...

Μέλος προς δωρεά Το avatar του/της Vagelis Gar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    κανένας... είμαστε άτρωτοι εμείς...

Μην ακούτε τις μαλακίες που λένε οι γιατροί για την υγεία και το κυκλοφορικό κλπ...
    Έχουν συμβάσεις με την nicorete και προσπαθούν να πουλήσουν τα προϊόντα τους...

Εμένα ο παππούς μου πέθανε 99 ετών και κάπνιζε μέχρι την τελευταία στιγμή...

Εγώ μπορώ να το κόψω όποτε θέλω, δεν είμαι εξαρτημένος, απλά δεν θέλω...
    Το blog μου:
    http://northcape2010.blogspot.com/

Βάση Δεδομένων:
    http://www.earthexplorer.weebly.com/

Οι φώτος δεν λένε ΤΙΠΟΤΑ...

Έπρεπε να δεις "live" την διαφορά σε πνεύμονα υγιή και καπνιστή στο BODIES...

Δεν περιγράφετε με καμία φωτογραφία το πόσο τραγική είναι η διαφορά...

Ο πνεύμονας του καθαρού ήταν ένα όργανο όπως όλα τα υπόλοιπα... Του καπνιστή ήταν σαν σφουγγάρι που είχε μαζέψει το πετρέλαιο της BP στον κόλπο Μεξικού....

υγ. υπάρχουν δημόσια ιατρεία διακοπής καπνίσματος σε νοσοκομεία σε όλη την χώρα
    http://www.bestrong.org.gr/el/health...orstopsmoking/

Έχω συγγενή πνευμονολόγο που δουλεύει σε τέτοιο ιατρείο και κάνουν ΤΡΟΜΕΡΗ δουλειά. Και κολλητός πήγε σε παρόμοιο κέντρο και είναι ήδη 6 μήνες ¨καθαρός"...

Η θεραπεία βασίζεται στον βαθμό εξάρτησης απο την νικοτίνη, ο οποίος βγαίνει απο ένα ερωτηματολόγιο -τέστ (Fagerstrom test ΦΩΤΟ) και ίσως σπιρομέτρηση και γενική αίματος για ασθενής με βεβαρημένο ιστορικό

Και ανάλογα με τον βαθμό προτείνεται και η ανάλογη θεραπεία από απλά ψυχολογική υποστήριξη-συμβουλές στους ελάχιστα εξαρτημένους , τσίχλες,τσιρότο μέχρι και φαρμακευτική αγωγή για τις βαριές περιπτώσεις.

Τρόποι υπάρχουν και αποτελεσματικοί, αρκεί να το αποφασίσει κάποιος...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	fagerstrom.jpg 
Προβολές:	218 
Μέγεθος:	66,8 KB 
ID:	200171

Μια συμβουλη για καποιον που θελει να το κοψει μπορει να ειναι καθε φορα που θελει τσιγαρο να πινει ενα δροσερο ποτηρι νερο.Χωρις να ειμαι καπνιστης,αποφασισα να κοψω τα αναψυκτικα και ενω μετα απο το φαγητο ηθελα cocacola με ενα ποτηρι νερο το ξεπερναγα.τις πρωτες μερες ημουν σε δειλημα και καθομουν λεπτα μπροστα απο το ψυγειο περνοντας την cocacola πηγαινα να την ανοιξω και παλι μεσα.Πλεον το εχω συνηθισει και πινω ενα ποτηρι μονο στο cinema το οποιο απολαμβανω και πολυ περισσοτερο.ολα ειναι στο μυαλο!

Μέλος προς δωρεά Το avatar του/της Vagelis Gar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
    Μια συμβουλη για καποιον που θελει να το κοψει μπορει να ειναι καθε φορα που θελει τσιγαρο να πινει ενα δροσερο ποτηρι νερο.Χωρις να ειμαι καπνιστης,αποφασισα να κοψω τα αναψυκτικα και ενω μετα απο το φαγητο ηθελα cocacola με ενα ποτηρι νερο το ξεπερναγα.τις πρωτες μερες ημουν σε δειλημα και καθομουν λεπτα μπροστα απο το ψυγειο περνοντας την cocacola πηγαινα να την ανοιξω και παλι μεσα.Πλεον το εχω συνηθισει και πινω ενα ποτηρι μονο στο cinema το οποιο απολαμβανω και πολυ περισσοτερο.ολα ειναι στο μυαλο!
    Αυτό με το παγωμένο νερό λειτουργούσε και σε εμένα.Δεν μπορούσα με τπτ να συνδιάσω τσιγάρο με παγωμένο νερό.Με ότι παγωμένο όμως περιείχε ανθρακικό του πήγαινε μια χαρά
    Το blog μου:
    http://northcape2010.blogspot.com/

Βάση Δεδομένων:
    http://www.earthexplorer.weebly.com/

Re: Το έκοψα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Roufianos
    Εδώ και 5 μήνες ούτε τζούρα
    Εδώ και 5 μήνες 1000 περίπου ευρώ συγκεντρωμένα για το ταξιδάκι μου
    Εδώ και 5 μήνες γεύση,όσφρηση και αντοχή αρχίζουν πάλι να λειτουργούν όπως πρέπει
    Εδώ και 5 μήνες όταν αγκαλιάζω τις κόρες μου δεν παραπονιούνται πως μυρίζει η αναπνοή μου
    Εδώ και 5 μήνες έχω ζήσει απο τουλάχιστον 1 φορά ΟΛΑ αυτά που είχα συνδιάσει μαζί του

Κάπνιζα απο τα 20 μου.Το τελευταίο διάστημα 2 πακέτα περίπου την ημέρα .Έχω επιχειρήσει να το ξανακόψω άλλες 2 φορές (6 μήνες & 2 χρόνια).Πλέον ανήκω στην κατηγορία "3η και φαρμακερή".

Για κάποιον που καπνίζει πολύ είναι δύσκολο να το κόψει.Το χω ζήσει και το ζω ακόμη και τώρα 5 μήνες απο το τελευταίο τσιγάρο που έκανα.Τα κατάφερα με κάποιες τσίχλες που κυκλοφορούν στο εμπόριο (δεν λέω όνομα να μην θεωρηθεί μαύρη διαφήμιση).Τσίχλες καπνίσματος για 4 μήνες.Μετά τους 4 μήνες συνέχισα με απλές τσίχλες και τώρα σκέφτομαι να κόψω και αυτές,Μασάω σα κατσίκα.
    Συνέχισα να πίνω τον πρωινό μου καφέ και τις μπύρες μου.Πολλές οι στιγμές αδυναμίας.

Βάλτε στόχους (5ευρώ την ημέρα Χ 30 ημέρες Χ 12 μήνες = 1825 ευρώ τον χρόνο) είναι οι δόσεις σας για το καινούριο μοτόρι ή (όπως στην δική μου περίπτωση) τα χρήματα για ένα 10ήμερο στην Ευρώπη με την αγαπημένη σας.

Πάρτε ότι βοήθημα σας ταιριάζει (τσίχλα,pad,ψυχολογική βοήθεια) και πείτε στον εαυτό σας "ούτε μια τζούρα".Είναι η χειρότερη παγίδα το να δοκιμάζεις ή να πεις "θα κάνω ένα δεν πειράζει".

Προσωπικά το αγαπούσα το τσιγάρο.Το είχα συνδιάσει με σχεδόν ότι έκανα στην καθημερινότητά μου,και η απόφαση για να το κόψω δεν ήταν για την υγεία μου (μιάς και το κακό που σου κάνει δεν είναι ορατό άμεσα) αλλά για οικονομικούς λόγους (ούτε καν τα παράπονα των μικρών μου με αποθάρυναν).Στην πορεία όμως έδεσαν και τα υπόλοιπα και έτσι δυνάμωσαν τη θέλησή μου για να μην το ξαναβάλω στο στόμα μου.

Μπορείτε να συνεχίσετε το post καταθέτωντας ο καθένας την άποψή του.Υπάρχουν τόσα πολλά να σηζητήσουμε για αυτό το θέμα (και με την ευκαιρία εφαρμογής των αντικαπνιστικών μέτρων).
    to ekopses giati den exis lefta
    ise ftoxos ke tsigkounis
    emis pou to fisame to xrima 8a sinexisoume tin prospa8ia dimiourgias karkinou...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sarimarina
    Στο picnic area εισαι?
    ετσι οπως βλεπω να μου γινονται...μαλλον στο balloon fiesta park
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ετσι οπως βλεπω να μου γινονται...μαλλον στο balloon fiesta park

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Επειδή καθε καπνιστής εχει εναν τετοιο παπού

Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    [...]Εμένα ο παππούς μου πέθανε 99 ετών και κάπνιζε μέχρι την τελευταία στιγμή...
    Ο Παππους, ζουσε στην Αθηνα και δουλευε σε γραφείο;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

όχι παλιός... Το avatar του/της PanVas

Re: Το έκοψα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Roufianos
    Εδώ και 5 μήνες ούτε τζούρα
    Εδώ και 5 μήνες 1000 περίπου ευρώ συγκεντρωμένα για το ταξιδάκι μου
    Εδώ και 5 μήνες γεύση,όσφρηση και αντοχή αρχίζουν πάλι να λειτουργούν όπως πρέπει
    Εδώ και 5 μήνες όταν αγκαλιάζω τις κόρες μου δεν παραπονιούνται πως μυρίζει η αναπνοή μου
    Εδώ και 5 μήνες έχω ζήσει απο τουλάχιστον 1 φορά ΟΛΑ αυτά που είχα συνδιάσει μαζί του

Κάπνιζα απο τα 20 μου.Το τελευταίο διάστημα 2 πακέτα περίπου την ημέρα .Έχω επιχειρήσει να το ξανακόψω άλλες 2 φορές (6 μήνες & 2 χρόνια).Πλέον ανήκω στην κατηγορία "3η και φαρμακερή".

Για κάποιον που καπνίζει πολύ είναι δύσκολο να το κόψει.Το χω ζήσει και το ζω ακόμη και τώρα 5 μήνες απο το τελευταίο τσιγάρο που έκανα.Τα κατάφερα με κάποιες τσίχλες που κυκλοφορούν στο εμπόριο (δεν λέω όνομα να μην θεωρηθεί μαύρη διαφήμιση).Τσίχλες καπνίσματος για 4 μήνες.Μετά τους 4 μήνες συνέχισα με απλές τσίχλες και τώρα σκέφτομαι να κόψω και αυτές,Μασάω σα κατσίκα.
    Συνέχισα να πίνω τον πρωινό μου καφέ και τις μπύρες μου.Πολλές οι στιγμές αδυναμίας.

Βάλτε στόχους (5ευρώ την ημέρα Χ 30 ημέρες Χ 12 μήνες = 1825 ευρώ τον χρόνο) είναι οι δόσεις σας για το καινούριο μοτόρι ή (όπως στην δική μου περίπτωση) τα χρήματα για ένα 10ήμερο στην Ευρώπη με την αγαπημένη σας.

Πάρτε ότι βοήθημα σας ταιριάζει (τσίχλα,pad,ψυχολογική βοήθεια) και πείτε στον εαυτό σας "ούτε μια τζούρα".Είναι η χειρότερη παγίδα το να δοκιμάζεις ή να πεις "θα κάνω ένα δεν πειράζει".

Προσωπικά το αγαπούσα το τσιγάρο.Το είχα συνδιάσει με σχεδόν ότι έκανα στην καθημερινότητά μου,και η απόφαση για να το κόψω δεν ήταν για την υγεία μου (μιάς και το κακό που σου κάνει δεν είναι ορατό άμεσα) αλλά για οικονομικούς λόγους (ούτε καν τα παράπονα των μικρών μου με αποθάρυναν).Στην πορεία όμως έδεσαν και τα υπόλοιπα και έτσι δυνάμωσαν τη θέλησή μου για να μην το ξαναβάλω στο στόμα μου.

Μπορείτε να συνεχίσετε το post καταθέτωντας ο καθένας την άποψή του.Υπάρχουν τόσα πολλά να σηζητήσουμε για αυτό το θέμα (και με την ευκαιρία εφαρμογής των αντικαπνιστικών μέτρων).

Έλα.. Πες την αλήθεια τώρα...
    Ζήλεψες τον Βάσκο...
    Πες το τώρα... Μεταξύ μας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    Αυτο που με βοηθησε εμενα να κοψω το τσιγαρο ,

ηταν ο χρυσος κανονας που ειχα επιβαλει στον εαυτο μου

ΟΧΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ!!!!

ποτε , και για κανεναν λογο ... ποτε ποτε ποτε ... ουτε μια τζουρα

ΥΣ: Με το που εκοψα το τσιγαρο , πηρα 5 κιλα , αλλα λιγο πολυ το ηξερα οτι θα συνεβαινε!

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το ημερολόγιο ενός Ινδιάνου
    από petridist στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 18:34
  2. εκοψα το τσιγαρο...
    από el_hymador στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2007, 12:41
  3. Το Ζανζι ...
    από GyPsy στο forum Αντιπαραθέσεις