Σελίδα 6 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 155

Θέμα: ΕΣΚΑΣΕ!!! κινητήρας...

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Φιλαράκο στο όνομα όλων των μοτοσυκλετιστών ΣΚΙΣΤΟΥΣ. Για τί μας πέρασαν δηλαδή ? Για καραγκίζηδες?

Να μεταφράσεις στα Ιαπωνικά από Πρεσβεία και να στείλεις στην Ιαπωνία. Αν δεν σου αλλάξουν κινητήρα να στείλεις ΕΞΩΔΙΚΟ.

και την επόμενη φορά να τους πληρώσεις σε κέρματα του 1 cent όπως κι αυτοί θέλουν να σου αλλάξουν τον κινητήρα σε κομμάτια.

Αυτές είναι βλακίες. Υπάρχουν και οι νόμοι.

Εσύ φυσικά ακόμα και αν το φτιάξεις το μηχανάκι κα΄ αυτό τον τρόπο μπορείς ακόμα να κινηθείς δικαστικά μέχρι και για άνθρωποκτονία εξ αμελείας, ηθική αποζημίωση, μείωση αξίας οχήματος κλπ.

Εγώ τι θα έκανα :

- 1 Θα έπερνα την επίσημη απάντηση της αντιπρόσωπείας (απάντηση στην επιστολή σου)
    - 2 Αν δεν μου άλλαζαν κινητήρα κι έλεγαν ότι αυτό είναι αδύνατο κλπ τότε θα μετέφραζα όλα στα Ιαπωνικά, μαζί με την απάντησή τους από την Πρεσβεία και θα έστελνα στην Ιαπωνία και Γερμανία (κεντρικά),
    - 3. Με επιστολή θα ευχαριστήσεις για την απάντηση της αντιπροσωπείας ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ και ταυτόχρονα θα έστελνες εξώδικο με ημερομηνία αποκατάστασης της υλικής και ηθικής ζημίας αλλά και την μείωσης της αξία του οχήματος. Στην περίπτωση που επιμένουν στην αντικατάσταση του κινητήρα κάτά τον τρόπο των ανταλλακτικών τότε θα το δεχτείς ως ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΛΥΣΗ, μέχρι να πραγματοποιηθεί το δικαστήριο.

Κάποια στιγμή ΌΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ιδιαίτερα οι ΜΑΣΤΟΡΟΙ που μας φτιάχνουν μηχανάκια και αυτοκίνητα και τα καβαλάμε εμείς, η οικογένειά μας, η κοπέλα μας κλπ.

ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.

ΚΑΝΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΞΥΠΝΟ ΤΡΟΠΟ. ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ...

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
    Φιλαράκο στο όνομα όλων των μοτοσυκλετιστών ΣΚΙΣΤΟΥΣ. Για τί μας πέρασαν δηλαδή ? Για καραγκίζηδες?

Να μεταφράσεις στα Ιαπωνικά από Πρεσβεία και να στείλεις στην Ιαπωνία. Αν δεν σου αλλάξουν κινητήρα να στείλεις ΕΞΩΔΙΚΟ.

και την επόμενη φορά να τους πληρώσεις σε κέρματα του 1 cent όπως κι αυτοί θέλουν να σου αλλάξουν τον κινητήρα σε κομμάτια.

Αυτές είναι βλακίες. Υπάρχουν και οι νόμοι.

Εσύ φυσικά ακόμα και αν το φτιάξεις το μηχανάκι κα΄ αυτό τον τρόπο μπορείς ακόμα να κινηθείς δικαστικά μέχρι και για άνθρωποκτονία εξ αμελείας, ηθική αποζημίωση, μείωση αξίας οχήματος κλπ.

Εγώ τι θα έκανα :

- 1 Θα έπερνα την επίσημη απάντηση της αντιπρόσωπείας (απάντηση στην επιστολή σου)
    - 2 Αν δεν μου άλλαζαν κινητήρα κι έλεγαν ότι αυτό είναι αδύνατο κλπ τότε θα μετέφραζα όλα στα Ιαπωνικά, μαζί με την απάντησή τους από την Πρεσβεία και θα έστελνα στην Ιαπωνία και Γερμανία (κεντρικά),
    - 3. Με επιστολή θα ευχαριστήσεις για την απάντηση της αντιπροσωπείας ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ και ταυτόχρονα θα έστελνες εξώδικο με ημερομηνία αποκατάστασης της υλικής και ηθικής ζημίας αλλά και την μείωσης της αξία του οχήματος. Στην περίπτωση που επιμένουν στην αντικατάσταση του κινητήρα κάτά τον τρόπο των ανταλλακτικών τότε θα το δεχτείς ως ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΛΥΣΗ, μέχρι να πραγματοποιηθεί το δικαστήριο.

Κάποια στιγμή ΌΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ιδιαίτερα οι ΜΑΣΤΟΡΟΙ που μας φτιάχνουν μηχανάκια και αυτοκίνητα και τα καβαλάμε εμείς, η οικογένειά μας, η κοπέλα μας κλπ.

ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.

ΚΑΝΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΞΥΠΝΟ ΤΡΟΠΟ. ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ...
    Ακριβώς αυτό είναι το πλάνο μου! και ταυτόχρονη δημοσίευση σε ελληνικά και ξενα περιοδικά και forum , και σε Μ.Μ.Ε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της makaronachis
    Γενική Γραμματεία καταναλωτή τηλ. 2103842930-2103893231
    Μπορεί να χρειαστεί...
    Τρώω άρα υπάρχω.Τρώω περισσότερο,υπάρχω περισσότερο.

Ευχαριστώ , όντως και εκεί, αυτό μου ξέφυγε...

Σε συνέχεια της επιστολής σας με ημερομηνία 6 Ιουλίου 2005 και σχετικά με μοτοσικλέτα σας SV650S θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ως κάτωθι .

1. Η μοτοσικλέτα εισήλθε στσ κεντρικό μας συνεργείο στις 4 Ιουλίσυ 2005 με 31894χλμ και με πρόβλημα στον κινητήρα της.
    2. Μετά από λεπτομερή έλεγχο που κάναμε διαπιστώσαμε ότι υπάρχει θραύση του διωστήρα του πρώτου κυλίνδρου με απστέλεσμα τη ζημιά του εμβόλου, του κυλινδρου, του κάρτερ, της μίζας και των γραναζιών 1ης , 4ης και 5ης ταχύτητας τσυ κιβωτιου ταχυτήτων
    3. Θα πραγματοποιηθει πλήρης επισκευή του κινητήρα με αντικατάσταση των ανταλλακτικών που έχουν καταστραφεί με καινούρια, και σύμφωνα με τις αυστηρές τεχνικές προδιαγραφές και οδηγιες του εργοστασίου
    Κατόπιν τούτου θα γίνει τελικός έλεγχος και δοκιμή σε δυναμόμετρο και σε κανονικές συνθήκες οδήγησης και θα σας παραδοθεί η μοτοσικλέτα απολύτως ασφαλής.
    4. Η κανονική εγγύηση της μοτοσικλέτας σας έχει διάρκεια 2 ετών και λήγει στις 21/07/2005.
    Όσον αφορά την παράταση της εγγύησης, θα θέλαμε να σας ενημερόσουμε ότι η εγγύηση παρατεινεται για δύο (2) ακόμα έτη από την ημερομηνία επισκευής της μοτοσικλέτας. Η παράταση της εγγύησης καλύπτει τα ανταλλακτικά και τις εργασΙες που αφορούν την συγκεκριμένη βλάβη, σύμφωνα με τις οδηνiες του εργοστασιου και την διαδικασία εγγύησης.
    5. Ολα τα ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιηθούν καθώς και οι εργασίες, θα καλυφθούν στα πλαίσια της εγγύησης, χωρις καμία δική σας επιβάρυνση.
    6. Πόρισμα για την αιτία που προκάλεσε τη ζημιά, θα έχουμε αμέσως μετα την εξέταση των ανταλλακτικών, τα οποία θα σταλούν στο εργοστάσιο.

Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστειτε στο μέλλοv.
    Υστερα απο επικοινωνία με βεβαιώσαν ότι θα έρθει όλος ο κινητηρας σε ανταλλακτικά και θα συναρμολογηθεί εδώ, πράγμα που δεν με ικανοποιεί και δεν με αφήνει ασφαλή.
    Καθως επίσης αυτό που δεν με εφυσηχάζει είναι ότι θα ήθελα πρώτα μια "υπεύθυνη" απάντηση για το τι έγινε και ποιος φταίει και παράλληλα με κοινοποίηση την απάντηση του εργοστασίου και αναλόγως να αναλυφθούν οι απαραίτητες ευθύνες και διεργασίες αυτό να μην ξανασυμβεί σε κανέναν άλλο...

Μετά και απο τηλεφωνική επικοινωνία ,
    και αφού ζήτησα να μου στείλουν την έγραφη οδηγία του εργοστασίου που υποστηρίζει:
    ότι ο κινητήρας πρέπει να αντικατασταθεί συνθέτωντας τα ανταλλακτικά,
    μου παν ότι δεν μπορούν να μου στείλουν κάτι τέτοιο,
    και αφου αργότερα τους ζήτησα να μου κοινοποιήσουν τα στοιχεία στην Ιαπωνία για να επικοινωνήσω,
    μου είπαν ότι δεν μπορούν να μου τα δώσουν και δεν είναι και υποχρεωμένοι...

Μόλις λοιπόν τους είπα ότι πάω νομικά,
    μετά απο 10 λεπτά με πήραν και μου είπαν ότι ετσι και αλλιώς η μηχανή θα φτιαχτεί οπως μου προαναφέρανε και αν εγώ δεν αισθάνομαι ασφαλής με αυτήν, είναι διαθέσιμο το "Εμπορικό τμήμα" της εταιρείας να την ανταλλάξει με ευνοηκούς όρους για μένα....

Του δήλωσα ότι τώρα και μετά απο όλα αυτά δεν με συγκινεί η ευαισθητοποίηση του "εμπορικού τμήματος" τους και πλέον δεν με ενδιαφέρει αυτό και ότι θα πάει, νομικά, μέχρι να βρεθεί η υπαιτιότητα με τις συνεπαγόμενες συνέπειες...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    εγω νομιζω οτι θα δεχομουν τη προταση τους παντως Λαμπρο.... οσο και αν ακουγεται σκληρο...

δικαστηρια στη Ελλαδα = 2+ χρονια χωρις μηχανη!!!

εσυ αποφασιζεις

ΟΧΙ
    Γιώργο , εκεί βασίζονται...
    δεν με πειράζει και 20χρόνια να κάνουν....
    ας μην εχω μηχανή,
    ΜΟΝΟ εγω έζησα την στιγμή που τα δα όλα....

Η ζωή δεν έρχεται πίσω με μια μηχανή, έρχεται πίσω αν θα καταφέρω να σώσω άλλες 10 ζωές...

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ . ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΈΣΜΑΤΑ . ΤΟ ΠΟΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ SUZUKI ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ . ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΤΟΥΣ STAND-BYE . ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ , ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ SUZUKI. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝ ΒΡΕΙΣ E-MAIL ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕ ΟΛΟ ΤΟ POST ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ E-MAIL ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ . ΓΡΑΨΤΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ , ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ . ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ . ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ - ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥΣ . ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ , ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΝΤΟΡΟΣ . ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΔΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ . ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΕΑ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΚΗΣ ΜΑΜΑΣ ΠΑΓΩΣΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ . ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ . ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ BACK UP ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ . ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΕΩΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ . ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΦΙΛΑΡΑΚΟ . ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΗ . ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ... ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝΗΦΟΡΑ . ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ ΠΜ .
    περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Μα καλά τόσο καιρό δεν έχεις στείλει ακόμη επιστολή στα κεντρικά της Γερμανίας? Επιβάλεται να το κάνεις ακόμη και στην περίπτωση που θέλεις να κινηθείς δικαστικά. Ειδικά εαν η απάντησή τους είναι διαφορετική από της εδώ αντιπροσωπίας.

Σε κάθε περίπτωση η γνώμη μου είναι να αφήσεις την μηχανή να στην επισκευάσουν με τον τρόπο που λες και ταυτόχρονα να κινηθείς δικαστικώς για την αλλαγή εξολοκλήρου του κινητήρα ή και ολόκληρης της μηχανής. Απλά όταν θα την παραλάβεις και θα υπογράψεις για την παραλαβή, θα σημειώσεις ότι την παραλαμβάνεις με επιφύλαξη για την κατάσταση που σου παραδίδεται. Αν και καλύτερα να σου πει κάποιος δικηγόρος την ακριβή διατύπωση.

Παραλαμβάνοντας την μηχανή επισκευασμένη δεν σημαίνει ότι παραιτείσαι και των δικαιομάτων σου.

Νέο μέλος
    Αν επιτρέπεται σε ποιο συνεργείο του Σφακιανάκη είναι η μηχανή?
    Σε ρωτάω γιατί έχω κάποιον πολύ γνωστό στον Σφακιανάκη και θα μπορούσα να μάθω τι ακριβώς γίνεται.

Παιδιά όλα αυτα προσπαθώ να τα κάνω ταυτόχρονα ξεκλεβωντας χρόνους καθημερινά απο την δουλειά μου...
    έστειλα και στο ινστιτούτο καταναλωτή και περίμενα την απάντηση τους που ήρθε χτες για να στείλω στην Ιαπωνία και στα κεντρικά στην Ευρώπη... σήμερα έμαθα τις τελειωτικές προθέσεις τους...
    Υπομονή και επιμονή, εχω αρκετή...

Μιλώντας ακόμα και με τον δικηγόρο , μου είπε, (σαφώς είναι ποιο εύκολο γι'αυτόν) ότι υπάρχουν 2 τρόποι και μας συμφέρει ο πρώτος:
    1. Να στείλουμε το γρηγορότερο δυνατόν την κοινοποίση του αιτήματος για καινούρια μηχανή - το πολύ αντικατάσταση κινητήρα.
    2. Να αρχίσουν έρευνες για το πως εγινε κλπ που είναι ποιο χρονοβόρο, ποιο επώδυνο κλπ.

Του εξήγησα ότι θα με ενδιέφερε το 2 για να καταλήξουμε αν έφταιγε κάποιος να υποστεί τις συνέπειες και αν ήταν αστοχία υλικού να το γνωρίσει η suzuki και να το κοινοποιήσει...

Σε όλες τις περιπτώσεις εγώ αύριο πρέπει να έχω στείλει εξωτερικό γράμματα , Ευρώπη και Ιαπωνία, η καταγγελία στο Ινστιτούτο Καταναλωτή έγινε, καθώς επίσης να ζητήσω και απο την αντιπροσωπία να με πληροφορήσει για κάθε πόρισμα περαιτέρω που μπορεί να έχουν, που είναι υποχρεωμένοι να μου πουν.

Φίλοι αγαπητοί, δεν είναι ηρωισμοί, είναι κοροιδία, την μια να μου λένε έτσι, την άλλη αλλιώς, και μην μου πει κανείς ότι ζούμε στην Ελλάδα, γιατί είναι στο χέρι μας... ετσι πιστεύω μεχρι τώρα στην ζωή μου αν και μικρός εχω βγάλει αποτέλεσμα έτσι... και θα συνεχίσω έτσι...

Λοιπόν απο σήμερα τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα και στο ποινικό και αστικό αντικείμενο.... εκτός της οικονομικής αποζημίωσης που δεν χωράει αμφισβήτηση...

Την ματ νικήτρια κινηση με την βοήθεια του (ίσως και χωρίς να ξέρει όλες τις λεπτομέρειες) έδωσε ο Sporky , ξέρει αυτός, μην με ρωτήσετε εδώ περαιτέρω, την κατάλληλη στιγμή θα δημοσιεύσω ή οι περισσότεροι θα μάθετε απο κοντά την Δευτέρα στο Δέλεαρ...

Θα πάρει χρόνο, πάει δικαστικά, (δεν με ενδιαφέρει) Ιαπωνία και Ευρώπη διευθετηθήκαν διαδικασίες με εμπορικούς ακόλουθους και γράμματα, και ινστιτούτο καταναλωτή υπουργείο εμπορίου ΟΒΕΡ!

Θα κάνω μια αναφορά και στο μέλον μετά απο συνενοήσεις με αναλυτικές κινήσεις ... που πρέπει να κάνουμε σε τέτοια περίπτωση και τα τηλ που χρειαζόμαστε!

Είναι πολλές καλές κινήσεις διαφόρων οργανισμών που αγνοούμε και πρέπει να τις στηρίζουμε!

Μιας και αυτό το πόστ έχει φτάσει τα 5200+ αναγνώσεις και πλέον γνωρίζουν για την υπαρξή του και στο Κεντρικό συνεργείο Σφακιανάκη και στο Εξουσιοδοτημενο συνεργείο που την συντηρούσα,
    ετσι και αλλιώς δεν έχω να κρύψω τιποτα μιας και τα πραγματα τα διηγούμαι όπως τα έζησα ,και όπως τα εικάζω ότι μπορούν να συμβαίνουν σε τεχνικό θέμα (μιας και δεν είμαι ειδήμον) πάντα μένοντας επιφυλακτικός και περιμένωντας τα πορίσματα των μηχανολόγων και των μηχανικών του εργοστασίου αφού τα εξετασουν...
    να κάνω μια διόρθωση ύστερα απο επικοινωνία με το εξουσιοδότημένο...

α.στο παρακάτω κείμενο γράφω :
    Αυτό μετά το 2ο service δεν μου το χε ξανακάνει μάλιστα μου είπαν ότι μου κόψαν λίγο το μοχλικό του λεβιέ ταχυτήτων ....
    Έτσι ενημερώθηκα προφωρικά.

β.στο παρακάτω κείμενο γράφω:
    να μου αλλάξει το κόμπλερ τις μίζας που για να βγεί , ανοίγει καπάκι και λύνει σασμάν....
    Αυτό είναι λάθος απο εμένα , είχα αυτήν την εντύπωση, όμως το έλεγξα και ύστερα απο ενημέρωση του συνεργείου διορθώνω ότι:
    δεν βγαίνει και λύνει το σαζμάν για να βγάλει το κομπλέρ,
    πράγμα όμως που δεν επηρεάζει παρά μόνο την υπόθεσή μου...

Και ορίστε και το προτότυπο κείμενο που βρίσκεται στην 1η σελίδα...
    Κανένας ΜΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ δεν εχει πειράξει το μηχανάκι μου, αν δεις το μόνο που του χω αλλάξει είναι στο Εξουσιοδοτημένο, εξάτμιση Yoshi 3oval και φίλτρο , αυτά που προτείνει η Suzuki...
    Επίτηδες μάλιστα για κάτι τέτοιες περιπτώσεις, επειδή είμαι τεχνικός και ξέρω απο εγγυήσεις , περίμενα την επόμενη της λήξης για να την πάω κάπου αλλού...

Α. αν ξεκίνησε απο σασμάν,
    απο την αρχή είχα δηλώσει στην αντιπροσωπία ότι απο 1η σε 2α ενώ κυλούσα μερικές φορές με την 2α κουμπωμένη , μου πέταγε νεκρά, και δεν είναι ότι δεν την κούμπωνα....
    Αυτό μετά το 2ο service δεν μου το χε ξανακάνει μάλιστα μου είπαν ότι μου κόψαν λίγο το μοχλικό του λεβιέ ταχυτήτων ....

Β. το τελέυταίο που μου έκανε ήταν να μου αλλάξει το κόμπλερ τις μίζας που για να βγεί , ανοίγει καπάκι και λύνει σασμάν....
    Τα συμπεράσματα δικά σας...

Γ. Προχθές ήταν στο συνεργίο επειδή μου στραβωβιδώσανε τον άξονα και μου ζήταγε λεφτά , που τελικά μετά " για να μην χαλάσουμε τις καρδιές μας" δεν μου πήρε...

Δ. Η μηχανή έχει 31.500km και το τελευταίο service ήταν στα 30.000km....
    Αναφέρω ότι απο την στιγμή που δεν έλαβα την πρέπουσα "ανθρώπινη" προσέγγιση, αλλά μόνο την υλική αντιμετώπιση, απο την αρχή, μη λαμβάνωντας κάποιοι υπόψην ότι κινδύνευσε θανάσιμα η ζωή μου, και βλέπωντας τώρα να μου λένε ή ότι είναι επικίνδυνο, χρονοβόρο, ψυχοφθόρο, και "με ποιον πάω να τα βαλω ?", εγώ ξαναεξηγώ:

Πέρα απο την αλλαγή κινητήρα που θεωρείται δεδομένη, και είναι βλάβη και εντός εγγύησης,
    αυτό που με ενδιαφέρει σαν ανθρωπο είναι να βοηθήσω να μην ξανασυμβεί αυτό απο οποιοδήποτε λόγο και αν προερχεται...
    και περίμενα, και περιμένω σε αυτό τον οποιοδήποτε κατασκευαστή να με βεβαιώσει ότι θα κάνει τα πάντα για αυτό και όχι να μου προτείνει συμβιβασμούς.

Ή αν θελει να κρατήσει την φήμη του , να μου προσφέρει την αλλαγή κινητήρα και την αγορά της μηχανής απο την αντιπροσωπία, αλλά να σταθεί στο πλάι του πελάτη που κινδύνευσε θανάσιμα στο να ανακαλύψει αν είναι αστοχία υλικού και να ελένξει υπεύθυνα τα υπόλοιπα μηχανάκια δημοσιοποιώντας το συμβάν και δείχνοντας ότι είναι πρόθυμη να ελενξει για να το διορθώσει.

Αυτο θα με ικανοποιούσε και πιστεύω και τον οποιοδήποτε αγοραστή της εκάστοτε κατασκευάστριας εταιρείας.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF