hideous kinkyΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ααα.. μάγκες ..
Δεν μου γαμιέστε και εσείς και οι πεταλούδες σας και τα συμπιεσόμετρά σας ..???
![]()
![]()
hideous kinkyΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ααα.. μάγκες ..
Δεν μου γαμιέστε και εσείς και οι πεταλούδες σας και τα συμπιεσόμετρά σας ..???
![]()
![]()
ακη μην το κλεισεις-πεταξεις πριν κλεισει το θεμα με τον μηχανικο...ειπωθηκαν παρα πολλα και δεν προβλεπεται,σε καμια περιπτωση,να μεινουν αναπαντητα...
frankly my dear, i dont give a damn...
@Rein:
όταν τελειώσεις με τον μηχανικό του ζέφου, θα μπορώ να του κάνω και εγώ κανά δυό ερωτησούλες...?
Ή δεν θα μπορεί..?![]()
@Ζεύκα:
γιατί ρε μαλέα, ρίχνεις λάδι στην φωτιά...?
Συζήτηση γίνεται και στραβώνει ο ζέφος.
Και ναι, έγινε μαλακία, όντως. Αλλά από άλλον:
όπου -εμμέσως πλήν σαφώς- συμπεριλαμβάνει και ΕΣΕΝΑ εφ'όσον είσαι αναγνώστης...Αρχικά δημιουργήθηκε από panagakos
....εγω διατηρουσα ενδοιασμους για την ποιοτητα των αναγνωστων....
@dankann:
της οικογένειας mc Loud και 'σύ..? Ποιός είσαι από τους δύο, ο σκέτος ή ο άλλος...?![]()
Ρε Τάσο δεν με χέζεις εσύ,οι άλλοι οι ξερόλες του φόρουμ και ο μηχανικός του Ζέφου?
Εγώ υπερασπίζομαι τον ζέφο γιατί τον νιώθω.
έβαλε ο φίλος το βελτιωμένο μηχανάκι του και πέσατε να τονε φάτε, μετά μπήκε και ο μηχανικός και γίναμε ένα κουβάρι.
Ας διαχωριστεί το ποστ, και να καθήσετε μετά όλοι οι γνώστες να βρείτε ποιός την έχει μεγαλύτερη τη γνώση.
Άντε, γιατί πολύ του το ξεσκίσατε το θέμα του φίλου![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Ρε Τάσο δεν με χέζεις εσύ,οι άλλοι οι ξερόλες του φόρουμ και ο μηχανικός του Ζέφου?
έβαλε ο φίλος το βελτιωμένο μηχανάκι του και πέσατε να τονε φάτε, μετά μπήκε και ο μηχανικός και γίναμε ένα κουβάρι.
Ας διαχωριστεί το ποστ, και να καθήσετε μετά όλοι οι γνώστες να βρείτε ποιός την έχει μεγαλύτερη τη γνώση.
Άντε, γιατί πολύ του το ξεσκίσατε το θέμα του φίλου![]()
Αυτό ακριβώς και από μένα που δεν ξέρω κανένα από τους εμπλεκόμενους.
Φίλε Ζέφο τράβα βόλτα με το μηχανάκι σου και άστους όλους να λένε. Από ό,τι κατάλαβα από το πρώτο σου ποστ εσύ γουστάρεις πολύ με το μηχανάκι σου και αυτό έχει σημασία στην τελική.![]()
Ο ζέφος δεν χρειάζεται υπεράσπιση. Δεν του επιτέθηκε κανένας.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
έβαλε ο φίλος το βελτιωμένο μηχανάκι του και πέσατε να τονε φάτε..
Όπως και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έπεσε να τον φάει.
Αντίθέτως, γίναν κάποιες παρατηρήσεις, επί συγκεκριμένων γραφομένων του. Τίποτε άλλο.
όσο γι αυτό:
...δεν μιλάς όμορφα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Ρε Τάσο δεν με χέζεις εσύ..
έλα βρε Τάσο τώρα με τις παρεξηγήσεις...τόσα χρόνια δεν σου έχω μιλήσει άσχημα,από αυτό πιάστηκες?Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
...δεν μιλάς όμορφα.![]()
![]()
μαγκες (για να σπαμμαρω και εγω λιγο) ,ακολουθοντας την συμβουλη μερικων παιρνω το ματοσακο και παω μια βολτα!
Δεν παω μακρια , εδω κοντα στα γενεθλια ενος φιλου να του ευχηθω και επιστρεφω.
...μολις μπηκα σπιτι απο την δουλεια και ειμαι ψιλοκομματια , αλλα μια - δυο γκαζιες και λιγο κους κους με φιλαρακια τις σηκωνει το ταλαιπωρημενο μου κορμι αποψε!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αν μεινει τιποτα ζωντανο απο την μπαταρια μου θα ξαναμπω να γραψω κατι που θελω να πω εδω και μηνες σε εναν συγκεκριμενο
.......αν παλι το μηχανακι σκορπισει στον δρομο θα γυρισω να πω ποσο δικιο ειχατε για ολα οσα διαγνωσατε μεσω της τηλεμεθοδου που εχετε αναπτυξει.....
.....ισως παλι και να το μετανοιωσω και να βγαλω τον σκασμο γιατι απλα βαρεθηκα και λεω να μην δωσω τροφη για συνεχεια (λες και μερικοι την χρειαζονται αλλα τεσπα...)
ενταξει?μου το χεσ@τε?.....το 'φχαριστηθηκατε τουλαχιστον?
πετσα μη συμβατη , bye bye love
Rein?
Να σε ρωτήσω κάτι;
Όταν λούζεσαι ιδρώνεις;\
...γιατί εγώ γίνομαι μούσκεμα![]()
..είναι πολύ σημαντικό το θέμα και θέλει εξηγήσεις :rotflmao:![]()
Σοβαρά τώρα ,όταν τελειώσεις με τις ερωτήσεις ,θα μπορέσω να ρωτήσω και εγώ αν δεν με καλύψουν τυχών απαντήσεις;
P.s.Ασχολούμαι μόνο για την σοβαρότητα σε αυτή την κατηγορία και με ενδιαφέρει το μηχανολογικό της ιστορίας λάθος ,με ενδιαφέρει ΜΟΝΟ ο μηχανικός!
ΠΡΟΣ MODS :Αν νομίζεται οτι η παρέμβαση μου θα δημιουργήσει πρόβλημα σβήστε το Post μου.
ΕDIT μόλις είδα οτι αλλάχτηκε κατηγορία ...αποχωρώ απο το ενδιαφέρον και αν πέσει μάσα... καλά σουβλάκια και πολλές μπύρες![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
μαγκες (για να σπαμμαρω και εγω λιγο) ,ακολουθοντας την συμβουλη μερικων παιρνω το ματοσακο και παω μια βολτα!
Δεν παω μακρια , εδω κοντα στα γενεθλια ενος φιλου να του ευχηθω και επιστρεφω.
...μολις μπηκα σπιτι απο την δουλεια και ειμαι ψιλοκομματια , αλλα μια - δυο γκαζιες και λιγο κους κους με φιλαρακια τις σηκωνει το ταλαιπωρημενο μου κορμι αποψε!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αν μεινει τιποτα ζωντανο απο την μπαταρια μου θα ξαναμπω να γραψω κατι που θελω να πω εδω και μηνες σε εναν συγκεκριμενο
.......αν παλι το μηχανακι σκορπισει στον δρομο θα γυρισω να πω ποσο δικιο ειχατε για ολα οσα διαγνωσατε μεσω της τηλεμεθοδου που εχετε αναπτυξει.....
.....ισως παλι και να το μετανοιωσω και να βγαλω τον σκασμο γιατι απλα βαρεθηκα και λεω να μην δωσω τροφη για συνεχεια (λες και μερικοι την χρειαζονται αλλα τεσπα...)
ενταξει?μου το χεσ@τε?.....το 'φχαριστηθηκατε τουλαχιστον?
Φίλε μου είσαι λάθος, κανείς δεν είχε πρόθεση να στο χέσει κι αν δεν απατώμαι όλοι σου είπαμε να την χαίρεσαι και καλά χλμ. Εγώ προσωπικά δεν έχω τπτ μαζί σου κι αν βρεθούμε σε βολτούλα θα κεράσω και μπύρες, αλλά ρε φιλαράκι πως να το κάνουμε δεν μπορείς να μας σούρνεις όσα μας έσουρες (μέχρι και κοτζαμπάση με είπες, αγράμματο με είπες, ρεζίλι με είπες και πολλά άλλα), και ο μηχανικός σου μας είπε "δικαστές εσωτερικής καύσης" και να μην απαντήσουμε.
Τέλος μοιράζομαι κι εγώ μαζί σου και με τον μηχανικό σου (που ουδέποτε τον αμφισβήτησα - προσπάθεια να διορθώσω τη λαλακία με τους λόγους έκανα και άκουσα τα χίλια μύρια), τη χαρά σου και την καύλα σου για το μηχανάκι σου, το τουμπανάκι σου και ότι άλλο θέλεις.
Από μένα τέλος, τα υπόλοιπα από κοντά σε βόλτα και η αναμέτρηση των δυό μας σε επίπεδο γνώσεων δεκτή (φέρε και τον μηχανικό σου ) αρκεί το έπαθλο να έχει σουβλάκια και μπύρες.
Υ.Γ. Συμβιβάζομαι και με παϊδάκια (ο χαμένος πληρώνει)
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
oxiδεν εχω καμια σχεση εν γρηγορση ξεχασα να βαλω ενα (ν) στο τελος εννοουσα ειπαν!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Aν κατάλαβα καλά, έχεις σχέση με τον μηχανικό που ΔΕΝ πήγε ο zefos?![]()
τεσπα καλα χλμ με το μοτορι,, απροβληματιστα......
Ο ανθρωπος ειναι θνητος στους φοβους του & αθανατος στις επιθυμιες του..
Zefo, oxi pos exei kamia shmasia, pano apo ola einai oti to mhxanaki soy tora tairiazei sto goysto soy meta apo oles aytes tis metatropes, alla aytos o mathmatikos typos parapano den einai o typos gia thn sympiesh sto moter soy. H sympiesh ontos einai katharos arithmos (dhl no cm3, ml sto telos) mias kai opos les parapano einai logos dyo ogon. Omos o arithmiths toy klasmatos einai ''ΑΝΣ/ΚΝΣ+ full θαλαμος καυσης capacity"Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
...μεχρι και εγω εμαθα τον τυπο του λογου συμπιεσης '' ΑΝΣ/ΚΝΣ+θαλαμος καυσης ΠΡΟΣ θαλαμο καυσης'' , ολα ενταξει τωρα?
Parathrhse to "full" poy prosthesa. Ayto giati otan to pistoni einai sthn oso pio pano ginetai thesh (top dead centre), h xorhtikothta ekei den einai aplos oti pairnei o θαλαμος καυσης ths kefalhs, dioti to pistoni soy den einai epipedo allla exei egopes valvidon (valve cuts). An deis to R1 pistoni soy (2005 modelo) exit 5 egopes! Arage an gemizes ayto to xoro tha prepei na ypologizeis thn extra xoritikothta poy yparxei logo ayton ton egopon apo to sxhma toy pistonioy soy.
Ypothetontas oti exeis metrhsei ayto to capacity pesto V, tote nai o typos poy soy dinei thn sympiesh ston sygekrimeno kylindro einai to klasma '' ΑΝΣ/ΚΝΣ+V ΠΡΟΣ V"
Parepiptontos aytes h egopes kanoyn megalh diafora sto capacity V poy einai opos katalavaines megalytero apo to poso pairnei aplos o thalamos kayshs.
Oso gia to mhaxanaki soy, den nomizo oti o mhxanikos filos soy ekane tipota idiaitero poy ephreazei to reliablity/ajiopistia toy moter soy. Ara tha soy diarkesei akrivos opos kai an tha htan apo thn mama toy yamaha kai perissotero kai den tha skorpisei sto dromo logo ayths ths episkeyhs. Mhn problhmatizesai gia ayto. H monh poiotikh diafora sto moter einai oti exei gyalismenoys ayloys, ayto tha prepe na soy dosei ligo perissoterh dynamh stis xamhles, dioti ekei einai poy to migma xanei continous roh.
Tha mporoyses na eixes balei kai ena yec head gasket afoy to eixes hdh anoijh se ayto to shmeio gia na beltioseis oxi toso thn sympiesh alla perissotero to squish (den exo idea pos metafrazetai) dhl thn minimum apostash poy plhsiazei to pistoni thn kefalh. Sta 2005 ayth h apostash einai ena oloklhro ghpedo kai ajizei apo pleyras kalyterhs kayshs na meiothei...
Oso gia tis valvides poy etripse stoys 2,3 cylindroys tha prepei na einai emfanhs h diafora sthn odhghsh kai pos kanei pick up tora me protitera, an exanan toso poly prin, omos den prokeitai na dhmioyrghsoyn kanena apolytos problhma parapera sto 2005 moter soy, an sfragisan/sealed me to tripsimo kai tis dokimasate me parafinh h kati paromoio, then ok, to problhma lythke.
Einai sta 2007/8/9 R1 poy einai titanium oi valvides kai an tis tripseis xathkes, pas gia neo 16-set sta xiliades eyro ....
Kales boltes me to kainourgio/tropopoihmeno moter soy.
PS:
"....φυσικο επακολουθο... "==> Apokleietai! Rije mia matia sto palio head gasket poy ebgales.Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
αλλα ειδικα στον 2 & 3 κυλινδρο η ζημια ηταν εκτεταμενη.
....φυσικο επακολουθο της καυσης του μιγματος μαζι με παραφλου....
Alla ean oi valvides exanan estsi asxhma eprajes para poly kala kai diorthoses kai ayto to problhma
Οκ μέτρησες τις τσέπες, μέτρησες και τον θάλαμο καύσης δεν ξεχνάς και άλλη μία μέτρηση όγκου ακόμη ίσως...?Αρχικά δημιουργήθηκε από boxter99
Zefo, oxi pos exei kamia shmasia, pano apo ola einai oti to mhxanaki soy tora tairiazei sto goysto soy meta apo oles aytes tis metatropes, alla aytos o mathmatikos typos parapano den einai o typos gia thn sympiesh sto moter soy. H sympiesh ontos einai katharos arithmos (dhl no cm3, ml sto telos) mias kai opos les parapano einai logos dyo ogon. Omos o arithmiths toy klasmatos einai ''ΑΝΣ/ΚΝΣ+ full θαλαμος καυσης capacity"
Parathrhse to "full" poy prosthesa. Ayto giati otan to pistoni einai sthn oso pio pano ginetai thesh (top dead centre), h xorhtikothta ekei den einai aplos oti pairnei o θαλαμος καυσης ths kefalhs, dioti to pistoni soy den einai epipedo allla exei egopes valvidon (valve cuts). An deis to R1 pistoni soy (2005 modelo) exit 5 egopes! Arage an gemizes ayto to xoro tha prepei na ypologizeis thn extra xoritikothta poy yparxei logo ayton ton egopon apo to sxhma toy pistonioy soy.
Ypothetontas oti exeis metrhsei ayto to capacity pesto V, tote nai o typos poy soy dinei thn sympiesh ston sygekrimeno kylindro einai to klasma '' ΑΝΣ/ΚΝΣ+V ΠΡΟΣ V"
Parepiptontos aytes h egopes kanoyn megalh diafora sto capacity V poy einai opos katalavaines megalytero apo to poso pairnei aplos o thalamos kayshs.
Τι λές?
An katafereis kai metrhseis tis tsepes mones toys... ??? To parapano einai aplos gia mathmatiko clarity, o tropos poy metras sympiesh sthn pragmatikh zoh einai entelos diaforetikos. Ton thalamo kayshs (poy einai sthn kefalh) to metras mono kai mono gia na ejisoseis thn sympiesh stoys 4 cylindroys argotera. Den yparxei kanenas allos ogos na metrhseis ektos apo to ti pairnei mesa to moter otan to pistoni enai sto top dead center. (Dhl thalamos kayshs+sxhma epifaneis pistonioy syndiasmena se ekeino to shmeio).Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Οκ μέτρησες τις τσέπες, μέτρησες και τον θάλαμο καύσης δεν ξεχνάς και άλλη μία μέτρηση όγκου ακόμη ίσως...?
Τι λές?
An onots endiaferesai pos metrietai pragmartika h sympiesh se ena moter, epishs pos metrietai to squish koitaje edo:
http://www.r1-forum.com/forums/showp...&postcount=248
No offense και εντελώς offtopic, αλλά για κάποιον που δηλώνει location: Cambridge, χρησιμοποιεί συχνά αγγλικούς τεχνικούς όρους και δε γράφει ποτέ με ελληνικά στον υπολογιστή του, τα αγγλικά σου είναι απίστευτα τραγικά. Δεν άντεξα να διαβάσω μετά τις πρώτες 5 προτάσεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από boxter99
An onots endiaferesai pos metrietai pragmartika h sympiesh se ena moter, epishs pos metrietai to squish koitaje edo:
http://www.r1-forum.com/forums/showp...&postcount=248
Life begins at 45°.