Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 109

Θέμα: γληγοροι στο δρομο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Το θέμα είναι ότι οδηγώντας στην πίστα, δε γίνεσαι καλύτερος οδηγός. Γίνεσαι καλύτερος οδηγός στην πίστα. Οι πραγματικές συνθήκες, τις οποίες καλείσαι να αντιμετωπίσεις καθημερινά όμως, καλώς ή κακώς, δεν είναι εκεί.

νομίζω πως η πίστα είναι ένα πολύ καλό σχολείο , όταν συνοδεύεται από μαθήματα από έμπειρους αναβάτες ,
    και σε αναβαθμίζει σαν αναβάτη γενικότερα.

και στο πως θα στρίψεις
    και πως θα επιταχύνεις
    και πως θα φρενάρεις,

το ζητούμενο είναι αυτά που κάνεις σε μία πίστα να μένουν εκέι και να μη μεταφέρονται σε δημόσιους δρόμους.

δείτε ξανά αυτά τα βίντεο που ανέβασα και σκεφτήτε πως αύριο πάτε στη δουλεία σας και όλοι στο δρόμο πάνε έτσι .

γιατί αν ένας κάτοχος ss έχει το δικαίωμα να οδηγεί σαν να είναι σε πίστα γιατί να μην το έχω και γω με το ιχ μου, το φορτηγό μου, το τρίκυκλο μου ...κτλ,κτλ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από benny
    κοιτα πως το βλεπω εγω.

και υπολογιστη παιρνεις που εχει τρομερες δυνατοτητες και χρησιμοποιεις το ενα χιλιοστο απο αυτες!

αλλος παιρνει ηχοσυστημα για το σπιτι και τρομερα δυνατα ηχεια αλλα συνηθως χρησιμοποιει το ενα μερος απ τις δυνατοτητες τους!

καποιος αλλος εχει πουτσ@ 30 ποντους και χρησιμοποιει μονο του μισους

και παει λεγοντας

με αλλα λογια εχουμε πραγματα των οποιων τη χρηση δεν φτανουμε στα ορια τους

αν η κατοχη τους αξιζει ή οχι τον κοπο ειναι αλλο θεμα

Είσαι έξω από το θέμα αλλά θα κάνω μία προσπάθεια να σε επαναφέρω.
    Τους τύπους του βίντεο (γιατί περί αυτών πρόκειτε) πως τους είδες? Το έχουν ή όχι?
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    πιλοταδια κουλαδια μουρλαδια και ολα τα ......αδια της παρεας ευχομαι μονο υγεια καθαρο μυαλο κ καλη τυχη!
    τπτ αλλο.........
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Μέλος προς δωρεά Το avatar του/της Vagelis Gar
    Είναι απο τα λίγα posts που το έχουμε κρατήσει σε επίπεδο και είμαστε εντός θέματος ή κάνω λάθος? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Το blog μου:
    http://northcape2010.blogspot.com/

Βάση Δεδομένων:
    http://www.earthexplorer.weebly.com/

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από benny

με αλλα λογια εχουμε πραγματα των οποιων τη χρηση δεν φτανουμε στα ορια τους

αν η κατοχη τους αξιζει ή οχι τον κοπο ειναι αλλο θεμα

και πρωτο απ'ολα το μυαλο μας

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Το θέμα είναι ότι οδηγώντας στην πίστα, δε γίνεσαι καλύτερος οδηγός. Γίνεσαι καλύτερος οδηγός στην πίστα. Οι πραγματικές συνθήκες, τις οποίες καλείσαι να αντιμετωπίσεις καθημερινά όμως, καλώς ή κακώς, δεν είναι εκεί.

+999

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
    νομίζω πως η πίστα είναι ένα πολύ καλό σχολείο , όταν συνοδεύεται από μαθήματα από έμπειρους αναβάτες ,
    και σε αναβαθμίζει σαν αναβάτη γενικότερα.

και στο πως θα στρίψεις
    και πως θα επιταχύνεις
    και πως θα φρενάρεις,

το ζητούμενο είναι αυτά που κάνεις σε μία πίστα να μένουν εκέι και να μη μεταφέρονται σε δημόσιους δρόμους.

δείτε ξανά αυτά τα βίντεο που ανέβασα και σκεφτήτε πως αύριο πάτε στη δουλεία σας και όλοι στο δρόμο πάνε έτσι .

γιατί αν ένας κάτοχος ss έχει το δικαίωμα να οδηγεί σαν να είναι σε πίστα γιατί να μην το έχω και γω με το ιχ μου, το φορτηγό μου, το τρίκυκλο μου ...κτλ,κτλ

Ναι, είναι ένα καλό σχολείο. Αλλά αυτό που λέω είναι ότι καλείσαι να αντιμετωπίσεις ένα σωρό καφριλίκια στο δρόμο καθημερινά και η πίστα ΔΕ σε προετοιμάζει γι'αυτό. Οι καλύτεροι χρόνοι δε θα σε βοηθήσουν να αντιδράσεις σωστά όταν χρειαστεί, όταν το μόνο που έχεις μάθει είναι να ξύνεις αυτιά σε άδειο δρόμο με 3 γιατρούς σε κάθε στροφή.

Αν μιλάς για το βίντεο του moto, ο τύπος έχει τόσο καταπληκτικό έλεγχο της μοτοσυκλέτας, ΑΣΧΕΤΑ αν τον χρησιμοποιεί ηλιθιωδώς (για κάποιους) ή όχι... Δε μπορεί να το αρνηθεί κανείς αυτό και οι περισσότεροι απλά κράζουν επειδή δε μπορούν να οδηγήσουν έτσι ούτε το παπί τους. Δε διαφωνώ ότι το παρακάνει, αλλά παραμένει καταπληκτικός οδηγός και σίγουρα σας πατάει όλους εντός και εκτός πίστας :P Αν οδηγείς κι εσύ έτσι το ΙΧ σου, σε συγχαίρω
    Life begins at 45°.

Μέλος προς δωρεά Το avatar του/της Vagelis Gar
    Ναι, είναι ένα καλό σχολείο. Αλλά αυτό που λέω είναι ότι καλείσαι να αντιμετωπίσεις ένα σωρό καφριλίκια στο δρόμο καθημερινά και η πίστα ΔΕ σε προετοιμάζει γι'αυτό. Οι καλύτεροι χρόνοι δε θα σε βοηθήσουν να αντιδράσεις σωστά όταν χρειαστεί, όταν το μόνο που έχεις μάθει είναι να ξύνεις αυτιά σε άδειο δρόμο με 3 γιατρούς σε κάθε στροφή.

Αν μιλάς για το βίντεο του moto, ο τύπος έχει τόσο καταπληκτικό έλεγχο της μοτοσυκλέτας, ΑΣΧΕΤΑ αν τον χρησιμοποιεί ηλιθιωδώς (για κάποιους) ή όχι... Δε μπορεί να το αρνηθεί κανείς αυτό και οι περισσότεροι απλά κράζουν επειδή δε μπορούν να οδηγήσουν έτσι ούτε το παπί τους. Δε διαφωνώ ότι το παρακάνει, αλλά παραμένει καταπληκτικός οδηγός και σίγουρα σας πατάει όλους εντός και εκτός πίστας :P Αν οδηγείς κι εσύ έτσι το ΙΧ σου, σε συγχαίρω
    Το θέμα δεν είναι αν μας πατάει όλους εντός και εκτός πίστας αλλά να μην τον πατήσουμε εμείς αν τύχει και κυκλοφορήσουμε στους δρόμους που πέφτει (συνέχεια απ' ότι φαίνεται) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Το blog μου:
    http://northcape2010.blogspot.com/

Βάση Δεδομένων:
    http://www.earthexplorer.weebly.com/

Αν είναι όντως ο Σινιώρης δε νομίζω ότι πέφτει πολύ συχνά
    Life begins at 45°.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sephiroth5
    Τον διπλωνω στην μεση, παλιο κολπο που τον κανει κ πιο παχουλο.

Χαχαχαχαχαχαχα... τώρα το είδα... να προσέξεις μόνο να τον διπλώσεις προς τα κάτω, γιατί αν το κάνεις προς τα πάνω, μπορεί να ''φτύσεις'' τα μούτρα σου.
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Είσαι έξω από το θέμα αλλά θα κάνω μία προσπάθεια να σε επαναφέρω.
    Τους τύπους του βίντεο (γιατί περί αυτών πρόκειτε) πως τους είδες? Το έχουν ή όχι?
    χεστηκα αν οι τυποι το χουν ή οχι!και δεν ειναι ΜΟΝΟ αυτο το θεμα!

η απαντηση μου πριν ηταν σε αυτο:

Και επειδή μία απάντηση της προκοπής δεν πήρα, θα απαντήσω εγώ.
    Αγοράζεις ένα μοτό που στρίβει και 300ρίζει, για να το στρίβεις και να 300ρίζεις.

γιατι η προηγουμενη σου ερωτηση ηταν αυτη, την οποια απαντησες τελικα μονος σου

Μπορούν όλοι οι ''προσεκτικοί'' οδηγοί να μου πουν ένα σοβαρό λόγο για να αγοράσω ένα R1... ένα RR... ένα GSXR?
    και προφανες εννοουσες οτι ενας σοβαρος λογος να αγορασεις ss ειναι για να τρακοσαριζεις και να το στριβεις.

ξαναδιαβασε τι εγραψες και τι απαντησα και αν επιμενεις οτι ειμαι εκτος θεματος ή εγω ειμαι χαζος ή εσυ.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    σωστό αλλά όχι απόλυτο...
    Το target fixation ,για παράδειγμα θα σε βοηθήσει και στο δρόμο...
    Υπάρχουν πολλά παραδείγματα σε ορολογίες που μπορώ να σου πω ότι χρησιμεύουν και στην καθημερινή ζωή μας με την μοτοσυκλέτα μας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    σωστό αλλά όχι απόλυτο...
    Το target fixation ,για παράδειγμα θα σε βοηθήσει και στο δρόμο...
    Υπάρχουν πολλά παραδείγματα σε ορολογίες που μπορώ να σου πω ότι χρησιμεύουν και στην καθημερινή ζωή μας με την μοτοσυκλέτα μας...
    Δεν υποστήριξα ότι η πίστα και τα μαθήματα είναι άχρηστα. Έχω κάνει κι εγώ CSS και με βοήθησε ΠΟΛΥ. Αλλά ως ένα σημείο.

Δες το έτσι. Ένας ταχύς αναβάτης "του δρόμου" θα είναι ταχύς και στην πίστα. Το αντίστροφο, σπανίως.
    Life begins at 45°.

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από benny

Να υποθέσω πως αναφαίρεσαι σε ΄μένα δλδ? Αν ναι... με γνωρίζεις?
    Θα μπορούσα να απαντήσω μονολεκτικά στην απορία σου, αλλά δεν το κάνω.

Ρε φιλαράκο, η ερώτηση που έκανα δεν αφορούσε εμένα. Γενικά μιλούσα, για αυτούς που έχουν τέτοια μηχανάκια. Εγώ δεν είμαι γρήγορος. Αυτό βέβαια δεν μου δίνει αυτομάτως το δικαίωμα να κατηγορώ τους πραγματικά γρήγορους, ή απλά να τους ονομάζω κάγκουρες.
    Όσο για το ''προφανές'' ρώτησε τον BLiTzERR, τον rein, ή κάποιον που δηλώνει και είναι πραγματικά γρήγορος.

Άντε γεια... Blog

Και όμως γυρίζει! Το avatar του/της arazw.ara.zw
    Ρε παιδιά τι συζητάμε εδώ;αν πρέπει να 300ρίζουμε σε δημόσιους δρόμους και οτι ο πιο γρήγορος είναι και ο καλύτερος;είναι άλλο καλός χειριστής και άλλο καλός οδηγός!!μακάρι να τά είχαμε όλοι και τά δύο αλλά δεν γίνεται!δεν είμαι κουλαδι,ούτε ροσσι.τη μηχανή την πήρα για να την ευχαριστηθώ ζωντανός.φυσικά και υπάρχουν πιο γρήγοροι από μένα και στην παρέα μου πολύ πιο έμπειροι και καλοί χειριστές από μένα.Οι 2 φίλοι μου όμως που το ΞEPΩ οτι έχουν καλύτερα χέρια από μένα έχουν λαμες στα πόδια και τά χέρια όχι επειδή φταίνε αυτοί (ο ένας τουλάχιστον)αλλά από τους άλλους που κυκλοφορούν στο δρόμο και όλους αυτούς τους παράγοντες που δεν μπορείς να ελέγξεις μιας και δεν είσαι μόνος σου!Ναι δυστυχώς μαζί με τον άσχετο θα κυκλοφορήσεις και ναι κάποια στιγμή κι εσυ θα κάνεις λάθος!και αν το κανείς με 250 κλαυτα χαραλαμπε!και φυσικά δεν είναι ασφαλές να πηγαίνεις και με 60 στον αυτοκινητόδρομο!θέλετε να στυψετε τα μηχανάκια σας;γι'αυτό υπάρχει το ασφαλές περιβάλλον της πίστας.ασφαλές και για τους άλλους από εσάς αλλά το βασικότερο για εσάς από τους άλλους!για να πας γρήγορα στο δρόμο πρέπει να είσαι ριψοκίνδυνος και όσοι τρέχουν ( και εννοώ τρέχουν,όχι ευχαριστιούνται τη μοτοσυκλέτα τους )το ξέρουν!
    Και για να καταλήξω κάπου,θεωρώ οτι οποίος αγοράζει μοτοσυκλέτα για να μετράει τά αρ...δια του στο δρόμο και να το παίζει γρήγορος ναι είναι και επικίνδυνος και μαλάκας!ας ζήσουμε την αγάπη μας για τη μοτοσυκλέτα αλλά με μυαλό ρε παιδιά γιατί δυστυχώς ξεκληριζόμαστε στους δρόμους
    καθημερινά ρε γαμώτο!ΠΆΝΤΑ ΌΛΟΙ ΌΡΘΙΟΙ!
    Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτα!!!!!

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2014, 16:57
  2. Καλα να το δω ποτε κατι τετοιο στο δρομο...
    από hornet στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2005, 20:15
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2005, 18:41
  4. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 03/08/2004, 17:14
  5. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2004, 00:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε