Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
απλά τον γράφω στα περήφανα, μεγάλα και τριχωτά @@ρια μου. Και όσο τους γράφω, τόσο πιο μεγάλα τα νοιώθω.![]()
Δεν χρειαζόταν να γίνεις τόοοσο παραστατικός.....
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
απλά τον γράφω στα περήφανα, μεγάλα και τριχωτά @@ρια μου. Και όσο τους γράφω, τόσο πιο μεγάλα τα νοιώθω.![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Inochi, ρε!
Για οσο.
+++ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a19:Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
Αν με κλείσει, βρίσει, απειλήσει, κτλ κάποιος στον δρόμο, απλά τον γράφω στα περήφανα, μεγάλα και τριχωτά @@ρια μου. Και όσο τους γράφω, τόσο πιο μεγάλα τα νοιώθω.
Μέχρι στιγμής δεν έχει τύχει να τσακωθώ, αλλά ούτε έχω νιώσει ότι η κατάσταση έφτασε τόσο οριακά ώστε να πάθω ζημιά απο μαλακία του άλλου.Με έχουν κλείσει αυτοκίνητα πάμπολλες φορές, έχω πέσει σε αναστροφές κλπ αλλά συνήθως δεν οδηγώ την κατάσταση στα άκρα.Του λέω 2-3 λογάκια, έντονα μεν, δίχως βρισίδι δε και απλά φεύγω.
Πρίν λίγο με κλείνει αυτοκίνητο στην αχαρνών, ευτυχώς είδα δει απο πρίν ότι ο τύπος θα έκανε μαλακία, και μην τα πολυλογώ προλαβαίνω σταματάω δίπλα του και του λέω ρε φίλε τί κάνεις; Θα με σκοτώσεις;
Και μου απαντάει, ε φίλε δε κοίταξα...
Αφήνω συμπλέκτη και φεύγω...τί να ασχοληθώ με τον παπάρα και τι άκρη να βγάλω.
Και μια παρόμοια ιστορία για οξύθυμους, μόνο που δεν έχει σχέση με οδική συμπεριφορά.
Κόρινθος, πριν μια εβδομάδα.
Οικοπεδικές διαφορές 9(και άνευ ουσίας μιας και δεν είχαν κάτι να χωρίσουν)
4 άτομα, όλοι μεταξύ 50-60. επιχειρηματίες και γνωστοί σχεδόν σε όλη την Κόρινθο. 2 αδέλφια απο την μία πλευρά και ένα αντρόγυνο απο την άλλη.
Αγριεύουν στα λόγια, ο ένας αδερφός λογομαχεί με την σύζυγο. Ξαφνικά ο σύζυγος σηκώνει ένα δοκάρι απο την οικοδομή και βαράει τον άλλο αδερφό στο κεφάλι.
Αποτέλεσμα? Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αιμάτωμα, χειρουργείο, εντατική έως σήμερα και δυστυχώς, σχεδόν ανύπαρκτες πιθανότητες να επιβιώσει...
Γιατί???
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Γιατί???
Για μαλακιες! Για να αποδειξει καποιος οτι ζει στον πλανητη των πιθηκων και ειναι ο κυριαρχος(μαλακας) της φυλης...κριμα γιατι και οι πιθηκοι πιο πολυ μυαλο εχουν απο κατι τετοιους...λυπαμαι για τον ανθρωπο που βρισκεται στην εντατικη, μα πιο πολυ για εκεινον που σηκωσε το δοκαρι, γιατι εκεινος ειναι πραγματικα αρρωστος, και μπορει να μην πεθανει μεσα στην εντατικη , σιγουρα ομως εχει πεθανει και η ψυχη μαζι με το μυαλο του, και αυτο ειναι ο,τι χειροτερο...
γιατί μπήκε γυναίκα ανάμεσα στ'αδέρφιαΑρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Γιατί???
Καμία σχέση, διάβασε το ξανά. τα 2 αδέλφια είχαν το ένα οικόπεδο και το ζευγάρι το άλλο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
γιατί μπήκε γυναίκα ανάμεσα στ'αδέρφια
Οικοπεδικές καθαρά διαφορές και ανούσιες, εντελώς ανούσιες... Ούτε καν συνόρευαν, δρόμος περνάει ανάμεσα....
Το'χασες το χιουμορ του ζευκα αλλα οκ..Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Καμία σχέση, διάβασε το ξανά. τα 2 αδέλφια είχαν το ένα οικόπεδο και το ζευγάρι το άλλο.
Οικοπεδικές καθαρά διαφορές και ανούσιες, εντελώς ανούσιες... Ούτε καν συνόρευαν, δρόμος περνάει ανάμεσα....
μια μαγικη λεξη για τους ελληνες που την αγνοουν επιδεικτικα λες και ειναι καταρα.
παιδεια κυριοι και κυριες , σε ολο το φασμα της και με ολη την εννοια της.
καποιοι ειναι τυχεροι που την σπουδασαν , καποιοι αλλοι οχι.
αυτο ακριβως ειναι και το μεταιχμιο της αυτοσυγρατησης ή μη.
δεν θα πω περισσοτερα , αλλωστε αναφερθηκαν οι προλαλησαντες .
ΠΑΙΔΕΙΑ λοιπον
ας μαθουμε λοιπον τους επομενους απο εμας αυτο που ισως δεν μαθαμε εμεις.
Προχθεσινο περιστατικο , γυρνάει σπίτι ο αδελφός μου με τήν vespa
τόν έκλεισε ένα "κουτι " και αφου τον χτήπησε στο πλάι κατάφερε το έσωσε και στάματησε 15 μετρα πιο πάνω και και τόν τράκαρε ο άλλος απο πίσω![]()
κατεβαίνει ο μπάρμπας με τους 2 γιους του και του βάζουν φασαρία
τόν βρίζουν φέρνουν και συγγενης , πέρνει ο αδερφός μου τήν τροχαία (έκανε καμία ώρα ) , Επειδή τόν ξέρω δέν είχε κόλλημα να τών πλάκωνε ειδικά όταν ο μικρός γιός (παιδακι 19 χρονών ) , να
μιλάει άσχετο άν είναι γιατρός σε 32 χρονων ανθρώπο με στυλ " να πάρε ρε γυφτάκο 2 ευρω και αντέ γ@......ου κλπ κλπ , δέν μίλησε ,
έρχεται ο ζητάς και τον κάνουν turbo οι αλλοι ε στραβώνη και αυτός και γράφει ολική ευθύνη δική του ,:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μιλώντας μετά μου θύμισε τι έπαθα εγώ σε αμάξι φίλου..... για ένα πρόσεχε μάς γαζώσαν το άμαξι)
Παιδιά προσοχη θέλει δέν αξίζει ........γιατι μερικοι είναι ζώα
ΟΣΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ...........ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ
Σηκωθείτε καί φύγετε ότι καί νά σάς τύχει......
δέν άξίζει νά χαραμίσετε ούτε λεπτό άπό τή ζωή σας μέ τά άγαπημένα σας πρόσωπα
γιά μιά μαλακία τής στιγμής ,γιά έναν έγωισμό ,γιά έναν τσαμπουκά...!!
Ένας άνθρωπος μέ ένα άπλό σπρώξιμο μπορεί νά βρεθεί στό μνήμα καί σείς
στή φυλακή....!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ....!!
Αύτά πού βλέπουμε στό σινεμά είναι παραμύθια,μία χρειάζεται κάποιος καί φεύγει μέ σπασμένα
μούτρα κι άν αύτός πού τήν έριξε δέν ξέρει πάει κι αύτός μέ σπασμένο καρπό ή δάχτυλα...!!
Έξω ,παντού γύρω μας καί κάθε στιγμή κυκλοφοράνε.........
ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΙ..........ΒΑΡΕΜΕΝΟΙ..........ΑΛΗΤΕΣ.........διάφοροι... .!!!
Άξίζει νά χαλάσετε τή μέρα σας...??
Τή ζωή σας...??
ΑΓΝΟΕΙΣΤΕ ΤΟΝ....!!! καί άν δέν πάθατε τίποτε φύγετε ,άλλιώς καλέστε άστυνομία...!!
Έτσι πρέπει νά άντιδράσουν όλοι οί νορμάλ άνθρωποι.
Τώρα άν είστε παιδί τής νύχτας μαθημένο στή βία μέ άνεπτυγμένα τά έπιθετικά ένστικτα
ή ρεμάλι ,ή ότιδήποτε άλλο ,σουρωμένοι άνθρωποι πού δέ σάς νοιάζει τίποτε,πού
δέν έχετε νά χάσετε τίποτε,ή μπαινοβγαίνετε στή φυλακή ......
ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ...?
ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΩ...??
Διαβάζετε καί γελάτε.......
Σήμερα όμως ......ΔΕ ΜΕΤΡΑΝΕ ΟΥΤΕ Η ΦΑΤΣΑ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ.....!!!
Έχει γεμίσει ό τόπος πιστολέρο.
κοντοί, στραβοί, άπίθανοι τύποι πού κυκλοφορούν μέ πιστολάκι καί στή ρίχνουν
στό δόξα πατρί γιά μιά...........ΘΕΣΗ ΠΑΡΚΙΝΓΚ.....!!!
ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ.............ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ..........
Άλλιώς χαμένοι θάστε,είτε έχετε μπράτσα είτε όχι.
Καί τό χώμα καί ή φυλακή τελειώνουν μιά ζωή........
Άν έδινα σημασία θάπρεπε κάθε μέρα νά πλακώνομαι 5-6 φορές.....!!!
Νομίζω πώς ή παραδοχή τού λάθους μας,άν τό κάνουμε είναι ότι καλύτερο
γιά νά ήρεμήσουν τά πράγματα.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ..........ΚΑΙ UNDERGROUND ΕΠΙΠΕΔΟ
αν τούς πείς ένα συγνώμη όταν φταίς,ή τούς άγνοήσεις καί φύγεις όταν αύτοί
κάνουν μαλακία,δέ θά τό τραβήξουν....!!!!
Θά σάς περιγράψω καί ένα περιστατικό γιά νά δείτε μέχρι πού φτάνει ή ΒΛΑΚΕΙΑ.......
Είμαι μέ τό μηχανάκι σέ ένα σταυροδρόμι καί βλέπω δύο αύτοκίνητα πού προφανώς κάποιος
πέρασε χωρίς προτεραιότητα νά σταματάνε περίπου στά 40-50 μέτρα ό ένας άπό τόν άλλον.
Μάλλον είχαν βριστεί τήν ώρα πού περνούσαν δίπλα-δίπλα.....!!
Ό ένας είναι γύφτος ,άσχετο αύτό δέν έχω τίποτε μαζί τους μέ φορτηγάκι κλούβα.
Ό άλλος ένας τύπος πολύ μαγκιά πού μάλλον είχε τελειώσει μεροκάμματο σέ κάποια
οίκοδομή,ή έργαστήριο μισόγυμνος άπό πάνω.
Ό γύφτος μάλλον δέν ήθελε νά τό τραβήξει,άλλά ό άλλος βρίζει συνέχεια άπό μακρυά
παρκάρει ,κατεβαίνει καί ψάχνει πίσω στό άμάξι σάν τρελλός.
Άρπάζει μιά βάση άπό όμπρέλλα θαλάσσης τό κάνει άκόντιο καί φεύγει σφαίρα πρός τό
γύφτο.
Έκείνος άφού βλέπει έτσι κατεβαίνει μέ ένα πόδι καρέκλας τετράγωνο όμως...!!
Έπειδή έχω δουλέψει 2 χρόνια σέ πρόνοια ξέρω κάποια πράμματα άπό τήν ψυχολογία
τών γύφτων.
Δέ θέλει νά κάνει καυγά,έχει καί συνοδηγό ό όποίος ούτε κάν κατέβηκε.
Ό χτίστης όμως έρχεται τρελλαμένος,έν τώ μεταξύ ό γύφτος είναι κοντά στό 1,90
μέ μπράτσα φούλ,ό άλλος μέ κοιλιά καί πολύ τσαμπουκά,άλήτης....
Τόν πλησιάζει ρέ παιδιά καί άφού τού λέει κάτι,δέν άκουσα γιατί είμαι στά 20 μέτρα
όρμάει νά τόν τρυπήσει μέ τή βάση τής όμπρέλλας....!!!
έ τί νά κάνει καί ό άλλος,άφού τόν άπέφυγε 2-3 φορές καί έφαγε τίς όμπρελιές στήν κοιλιά
πού θά μπορούσε νά τόν είχε σουβλίσει,όρμάει καί αύτός μέ τό ξύλο καί όπως ήταν ψηλός
τού τίς ρίχνει άπό πάνω τρώει μία δύο στό χέρι πού είχε σηκώσει γιά προστασία ό μάγκας,
καί μετά έρχονται 2-3 καρεκλιές μέ τό τετράγωνο πόδι στό κεφάλι,
ζαλίζεται ό μπετατζής πέφτει κάτω
τού ρίχνει καί μιά δύο κλωτσιές.......ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ
Δέν ήθελε νά τού κάνει περισσότερο κακό,γιατί άν ήθελε θά τόν έστελνε στήν έντατική...!!
Καί φτάνω στό γελοίο τής ύπόθεσης.
Καταμεσίς τού δρόμου,άρχίζει νά τρέχει τό αίμα πλημμύρα άπό τό κεφάλι.
Έκεί άκούω από τόν τύπο νά καλεί πλέον μέ σπαραγμό..........
ΕΝΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ................ΕΝΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ....!!!
Καί έκανα κατι πού δέ μέ τιμάει..........
Είπα άι στό διάλο ρέ μαλάκα..............καί σηκώθηκα καί έφυγα....!!!
ΠΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΜΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ.....??
Άπό τή μιά φονιάς καί άμέσως μετά ένα άνθρωπάκι πού έτρεμε καί ζητούσε βοήθεια
άπεγνωσμένα...??
ΓΥΡΙΣΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ............ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ
Ήμουν σίγουρος ότι θά ζούσε........μέ μερικά ράμματα στό κεφάλι καί πολύ
πληγωμένο έγωισμό πού ή σκέψη στό ποιός θά τό πλήρωνε ............
μέ τρόμαζε...
![]()
Tai Chi, Υοga και κάτι τέτοια ίσως να βοηθήσουν γιατί το σωστό είναι να μην πλακωνόμαστε!
Σοβαρα βαθειές αναπνοές και να σκεφτείτε κάτι ευχάριστο και κάποιον που αγαπάτε.
Εγώ αυτό κάνω γιατί δεν θέλω να χάνω την ψυχραιμία μου. Υπάρχουν όμως στιγμές που δεν
αποφεύγονται οι καβγάδες και τα μπουνίδια αλλά πραγματικά αυτό, αν το καλοσκεφτείτε είναι
ακραίο και σπάνιο αν ένας από τους 2 υποχωρήσει.
Για εμένα όταν ο άλλος φταιει φανερά και μου βγει από πάνω είναι που το χάνω. Με κάνει να πιστεύω
ότι είναι δολοφόνος κι ασυνείδητος. Έχω σπάσει από τα νεύρα μου καθρέπτη με κλωτσιά στο φανάρι.
Δεν έγινε τίποτα γιατί ο άλλος χέστηκε πάνω του. Μία άλλη φορά έχω βριστεί την ώρα που οδηγούσαμε
και κατέληξα να φάω μπουκάλι μπύρας στο κεφάλι. Η επιλογή είναι δική μας.
Το ξέρω ότι το σωστό είναι να μην τσακωνόμαστε αλλά το ξαναλέω εγώ προσωπικά δεν μπορώ
να υποσχεθώ στον εαυτό μου ότι δεν θα χάσω τον έλεγχο και γι'αυτό ΠΑΝΤΑ ψάχνω να βρω
ένα τρόπο να ηρεμώ. 9 στις 10 πετυχαίνει.
το μονο που μπορω να σου απαντησω ειναι οτι απο τοτε που εγινα γονιος οι ανοχες μου μεγαλωσαν και δινω συχνοτερα τοπο στην οργηΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
...η συζήτηση θα μπορούσε να έχει γενικότερο χαρακτήρα όμως ας εστιάσουμε στο αντικείμενο μας, την οδήγηση.
Εχω αναρωτηθεί πολλές φορές και μερικές μάλιστα προβληματίζομαι όταν βλέπω ή διαβάζω αντιδράσεις διαφορετικές από τις δικές μου.
Καθε ανθρωπος όμως ειναι διαφορετικός και ασφαλώς αντιδρά διαφορετικά.
...η κριτική - αυτοκριτική έρχεται μετά...ή και ποτέ...
Στο θέμα μας!
Πόσο δύσκολο είναι να κρατήσει κάποιος την ψυχραιμία του σε μια δύσκολη?
Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να πείς "α στο διάολο, φεύγω να μην έχουμε άλλα"!
Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να πείς "κατεβαίνω κάτω και του σπάω τα κόκκαλα"!
Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να μήν υπολογίσεις τις δυνάμεις σου και να τον αφήσεις στον τόπο?
Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι απλώς να κανεις ΕΣΥ το μαλακα ενω δε φταίς?
Ποσο εν τέλει λεπτή είναι η γραμμή να περάσεις σε αυτό που λέμε "θόλωσε το μυαλό"!
Μπορώ να γίνω πολύ πιο συγκεκριμένος όμως το αφήνω για τη συνέχεια!
Να πώ εκ των προτέρων ότι το αν κάνεις "τουμπεκί" σε μια τέτοια φάση γιατί ο άλλος είναι π.χ γομάρι, το θεωρώ αστεία απάντηση στο θέμα!
Ή θολώνεις, ανεβαίνει η αδρεναλίνη σου γιατί κόντεψε να σε στείλει στο νοσοκομείο στην καλύτερη, τρελένεσαι, δε καταλαβαίνεις Χριστό, ή γενικότερα είσαι κούλ άτομο και αντιμετωπίζεις διαφορετικά τις καταστάσεις! Γιόγκα π.χ
Σαφώς και περιμένω ότι θα παίξουν απαντήσεις του τύπου "του φευγάτου η μάνα...", "αν ο άλλος κρατάει σίδερο" κτλ κτλ όμως δεν είναι το point μου αυτό!
ΥΓ Διευκρινίζω ότι προσωπικά αν ο άλλος πεί τη μαγική λέξη (συγνώμη) τότε λες και μου κατεβάζεις διακόπτες! Περίεργο πράγμα!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
το μονο που μπορω να σου απαντησω ειναι οτι απο τοτε που εγινα γονιος οι ανοχες μου μεγαλωσαν και δινω συχνοτερα τοπο στην οργη![]()
α, δλδ εχω χρονια ακομα μπροστά μου ε?
:wacko:![]()
![]()
Παντως, αναθεμα κι αν καταλαβατε οι περισσοτεροι τι εννοουσα!
Μαλλον εγω δεν τα λεω καλα! Δε γ@μεις!
Γιατι, ΑΝ πλακωνωμουν οπως πολλοι με τις απαντησεις σας μου προσάψατε, στατιστικά θα ημουν στο νοσοκομειο μια τη βδομαδα!
Αλλοι ξεχαρμανιαζουν με γιογκα, αλλη με γυναικες, αλλοι με....μπάφους!![]()
![]()
![]()
Ε, εχω κι εγω τον τροπο μου...
![]()