Και, μάλλον, άλλοι Άνθρωποι με άλλα βιώματα και άλλη νοοτροπία...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Άλλο φόρουμ, άλλο λέσχη![]()
![]()
Και, μάλλον, άλλοι Άνθρωποι με άλλα βιώματα και άλλη νοοτροπία...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Άλλο φόρουμ, άλλο λέσχη![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
ξεκολα ρε.δε γινεται αυτο που λες.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Και, μάλλον, άλλοι Άνθρωποι με άλλα βιώματα και άλλη νοοτροπία...
![]()
παμε παρακατω.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Eγώ υπερψηφίζω πρόταση Εχετλαίου. Μια χαρά μου φαίνεται.
Dura lex, sed lex.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Eγώ υπερψηφίζω πρόταση Εχετλαίου. Μια χαρά μου φαίνεται.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
...
παμε παρακατω.
Εσύ πάνε παρακάτω. Εμένα μου αρέσει η ιδέα.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
παμε παρακατω.
Dura lex, sed lex.
σαν φορουμ δεν μπορει να γινει κατι και δεν μιλαω σαν τροοπερ αυτη τη στιγμη.Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Εσύ πάνε παρακάτω. Εμένα μου αρέσει η ιδέα.
αν θελετε καντε μια κινηση απο μονοι σας και παρτε μηχανη σε οποιον χρειαζεται η θελετε.
τελος.
Παιδια και εμενα μου φαγανε το 1000 και δεν εχω μια.... .....δωρακι..?
Περαστικα Λιακο,μακαρι να την βρεις..
The only easy day was yesterday.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a41:
![]()
![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Εσύ πάνε παρακάτω. Εμένα μου αρέσει η ιδέα.
+599
Αχ εμένα να δεις που μου φάγανε το SuperDuke πέρυσι τέτοια εποχή!Αρχικά δημιουργήθηκε από Red Rider
Παιδια και εμενα μου φαγανε το 1000 και δεν εχω μια.... .....δωρακι..?
Περαστικα Λιακο,μακαρι να την βρεις..![]()
![]()
Σοβαρευτείτε guys![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Σαν φόρουμ σίγουρα δε μπορεί να γίνει.
Εαν καποιοι θέλετε να συστήσετε ερανικό λογαριασμό, μαζευτείτε, πάρτε τα δικαιολογητικά, φτιάξτε το καταστατικό και ανοιξτε τον σε μια τραπεζα, συμφωνα με τα όσα προβλέπονται. Δημοσιεύστε το εδω να ξέρουμε και όποιος θέλει θα βαζει ενα ποσο "υπερ υπεξαιρεμένων μηχανών". Μετά, όσοι εχετε την ευθύνη της διαχείρισης του λογαριασμού, θα αποφασίζετε που θα δοθούν τα χρήματα (καλό ειναι να έχετε θεσπίσει απο πριν κριτήρια).
Επίσης καλό ειναι να ερευνάτε σε βαθος καθε περίπτωση για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο απάτης/δόλου.
Καλή τύχη![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
To good to be true.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Σαν φόρουμ σίγουρα δε μπορεί να γίνει.
Εαν καποιοι θέλετε να συστήσετε ερανικό λογαριασμό, μαζευτείτε, πάρτε τα δικαιολογητικά, φτιάξτε το καταστατικό και ανοιξτε τον σε μια τραπεζα, συμφωνα με τα όσα προβλέπονται. Δημοσιεύστε το εδω να ξέρουμε και όποιος θέλει θα βαζει ενα ποσο "υπερ υπεξαιρεμένων μηχανών". Μετά, όσοι εχετε την ευθύνη της διαχείρισης του λογαριασμού, θα αποφασίζετε που θα δοθούν τα χρήματα (καλό ειναι να έχετε θεσπίσει απο πριν κριτήρια).
Επίσης καλό ειναι να ερευνάτε σε βαθος καθε περίπτωση για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο απάτης/δόλου.
Καλή τύχη![]()
Welcome to ελλαντα![]()
Θα το στρωσω που θα παει..
κριμα ρε γμτ...
![]()
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
Αχ εμένα να δεις που μου φάγανε το SuperDuke πέρυσι τέτοια εποχή!![]()
![]()
Σοβαρευτείτε guys![]()
Ε μα...
Ο Cpt. Haddock τα ειπε ολα παραπανω..
The only easy day was yesterday.
Φίλε περαστικά. Εύχομαι ειλικρινά να βρεθεί αλλά αυτό είναι ευχολόγιο και όχι πεποίθηση. Για να τη σηκώσουν τα μ@υν@παν@ από εκεί, είναι οργανωμένα και δε νομίζω να έχουν αφήσει κάτι στην τύχη. Καλή αναρρωση με την εγχείριση!!!![]()
![]()
![]()
![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll