Σελίδα 6 από 26 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 379

Θέμα: Κόλλημα κινητήρα S1000RR

papoy Το avatar του/της Viking
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

Στραβώνεις άδικα, φίλε..

Δεν το παίζει κανείς παντογνώστης.

Απόψεις εκφράζουμε. Κάποιες από αυτές άλλοτε στέκουν-άλλοτε όχι.

Κάποιες είναι άξιες συζήτησης- κάποιες όχι. Απλά πράματα.

Φυσικά και ΔΕΝ στραβώνω

Για απόψεις άξιες συζήτησης μιλάμε

O ίδιος o Reinmeister έχει θέσει τον πήχη τον γραφομένων του ψηλά και αυτό του γυρνάει boomerang

Εμπάθειες και τέτοια δεν παίζουν Tpap, δεν γνωρίζω κανέναν σας προσωπικά άλλωστε.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    η αντιπροσωπεία γαμαει παιδια..
    πας για λαδια..
    κ οταν το παρεις..σου λενε..

ε...στωσε αλλα 1000....

γιατι δεν εβγαινε η ταπα λαδιου..και σου αλλαξαμε το μοτερ μωρε..σιγα μη κατσουμε να σκασουμε. :rotflmao:
    Πες ότι ζηλεύεις επειδή κάθε φορά που πας για λάδια σου βγάζει και κάτι άλλο το μπουρδέλ@ σου!

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Viking
    Φυσικά και ΔΕΝ στραβώνω

Για απόψεις άξιες συζήτησης μιλάμε

O ίδιος o Reinmeister έχει θέσει τον πήχη τον γραφομένων του ψηλά και αυτό του γυρνάει boomerang

Εμπάθειες και τέτοια δεν παίζουν Tpap, δεν γνωρίζω κανέναν σας προσωπικά άλλωστε.
    τα πραγματα ειναι απλα...αν θεωρεις οτι εισαι σε θεση να κρινεις μηχανολογικα τα γραφομενα μου καντο και μην γραφεις ακυρες σοφιστειες...

μην μου ζητας να τεκμηριωσω τα δικα μου γραφομενα...το εχω κανει ηδη κι επιπροσθετως η bmw εβαλε τα μοτερ της να με βοηθησουν οσο μπορουσαν...αντιπαραθεσε αντιστοιχα επιχειρηματα...

αν απ την αλλη θελεις απλως να μου σπασεις τα @@ γραφοντας μπουρδες-"προσβολες",χωρις να εισαι σε θεση να τις στηριξεις,σε ενημερωνω προκαταβολικα οτι χανεις αδικα τον καιρο σου...

αυτο με το μπουμερανγκ ειναι για οσκαρ πρωτοτυπου σεναριου αν το μεταφρασει κανεις..." φιλε ειχες δικιο και σου γυρισε στα μουτρα":rotflmao: :rotflmao:
    frankly my dear, i dont give a damn...

Το θεμα δεν ηταν γιατι εσπασε το μοτερ (japan rules) ή γιατι ο rein μας το ειπε απο προπερσυ, αλλα γιατι η αντιπροσωπεια φερεται στον πελατη των 20κ σαν γυφτο.

Ρε παπαρι, αυριο θα ανεβασω την γυναικα μου, την κορη μου, την γκομενα μου, κι εσυ μου λες ''ελα μωρε, αλλαξε παπουτσια και ξαναελα''?
    Πως να το καβαλησω ξανα αν δεν ξερω τι φταιει, και πως μπορει να ξανασπασει?
    Πες μου ρε μλκ τι φταιει, πες μου οτι το δουλευετε, το παλευετε, προσπαθειτε ρε γμτ...ετσι για να ηρεμησω.
    Τωρα μολις το φτιαξετε θα το παρω, θα το σκοτωσω γιατι η ζωη μου ρε αρχδ δεν κοστολογειται απο τον sales manager σας.
    Brand name και πρασινα αλογα..
    Για adaptive headlights και λοιπες μλκιες πρωτοι εισαστε.
    Για να τα περνετε χοντρα παλι πρωτοι.
    Για μια ανθρωπινη προσεγγιση, για μια συγγνωμη, για μια ικανη δικαιολογια εισατε σαν την χηρα στο κρεββατι.
    Bmw rulez again.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Το θεμα δεν ηταν γιατι εσπασε το μοτερ (japan rules) ή γιατι ο rein μας το ειπε απο προπερσυ, αλλα γιατι η αντιπροσωπεια φερεται στον πελατη των 20κ σαν γυφτο.

Ρε παπαρι, αυριο θα ανεβασω την γυναικα μου, την κορη μου, την γκομενα μου, κι εσυ μου λες ''ελα μωρε, αλλαξε παπουτσια και ξαναελα''?
    Πως να το καβαλησω ξανα αν δεν ξερω τι φταιει, και πως μπορει να ξανασπασει?
    Πες μου ρε μλκ τι φταιει, πες μου οτι το δουλευετε, το παλευετε, προσπαθειτε ρε γμτ...ετσι για να ηρεμησω.
    Τωρα μολις το φτιαξετε θα το παρω, θα το σκοτωσω γιατι η ζωη μου ρε αρχδ δεν κοστολογειται απο τον sales manager σας.
    Brand name και πρασινα αλογα..
    Για adaptive headlights και λοιπες μλκιες πρωτοι εισαστε.
    Για να τα περνετε χοντρα παλι πρωτοι.
    Για μια ανθρωπινη προσεγγιση, για μια συγγνωμη, για μια ικανη δικαιολογια εισατε σαν την χηρα στο κρεββατι.
    Bmw rulez again.
    Αντε παλι με την αντιπροσωπεια....:ZZZ:
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    [ερωτηση προς επιβεβαιωμενους]

Το προβλημα εχει να κανει με ποιοτικο ελεγχο εξαρτηματων, με προβληματα στη συναρμολογηση, η με σχεδιαση?
    Δλδ Reinmeister έχεις την απάντηση στην παραπάνω ερώτηση;
    Αν όχι, μάλλον εσύ γράφεις άκυρες σοφιστείες.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Σε ποιο μαγαζί της BMW δουλεύεις;

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Σε ποιο μαγαζί της BMW δουλεύεις;

Σε όλα, βρίσκομαι παντού

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    στην αρχή όλοι τα ίδια λέμε για αυτό το παιδί...μετά τον παρακαλούμε να μας βάλει και "χέρι" αλλά έχει την πολυτέλεια να "πιάνει" ότι του αρέσει...

...για τα μηχανάκια μιλάω έτσι μη παρεξηγηθώ!

pure Kefalonian Mad-ness Το avatar του/της Madkefalonian
    Σε όλα, βρίσκομαι παντού
    ειναι προφανες...

Αλλιως εισαι ασχετος μηχανολογος η μηχανικος που δεν εχει ιδεα απο τα βασικα!

Μονο και μονο το κειμενο του reinmeister που εκανες quote στη προηγουμενη σελιδα φτανει για να καταλαβεις τη λογικη των γραφομενων του.Και η λογικη προκυπτει οτι το μοτερ θα εσπαγε...
    Ουτε εγω ξερω κανεναν εδω μεσα αλλα αυτα που εγραψε απλα ειναι και κατανοητα.
    Της μηχανής μου σαν μουγκρίζει το μοτέρ,νοιώθω στα σύννεφα ωραίος καμικάζι...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    αλλα γιατι η αντιπροσωπεια φερεται στον πελατη των 20κ σαν γυφτο.

Bmw rulez again.

αυτα γινονταν και πριν το ΥΠΕΡΟΠΛΟ S1000R ( που εχει προβλημα στο κλειστρο)

Η BMW εχει πουλησει τοσα Super GS που επρεπε να εχει PhD στην αντιμετωπιση αγανακτισμενων
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από Madkefalonian
    ειναι προφανες...

Αλλιως εισαι ασχετος μηχανολογος η μηχανικος που δεν εχει ιδεα απο τα βασικα!

Μονο και μονο το κειμενο του reinmeister που εκανες quote στη προηγουμενη σελιδα φτανει για να καταλαβεις τη λογικη των γραφομενων του.Και η λογικη προκυπτει οτι το μοτερ θα εσπαγε...
    Ουτε εγω ξερω κανεναν εδω μεσα αλλα αυτα που εγραψε απλα ειναι και κατανοητα.
    Αυτά που δεν θα σπάσουν θα έχουν μάλλον άλλη διάμετρο και άλλη διαδρομή

Ή θα σπάσουν όλα? Πάρτε ένα τηλέφωνο τη BMW ρε παιδιά, μη σπαταλάτε το χρόνο σας εδώ, εσείς είστε μηχανικάρες όλοι και αυτοί μάλλον άσχετοι

pure Kefalonian Mad-ness Το avatar του/της Madkefalonian
    Αυτά που δεν θα σπάσουν θα έχουν μάλλον άλλη διάμετρο και άλλη διαδρομή

Ή θα σπάσουν όλα? Πάρτε ένα τηλέφωνο τη BMW ρε παιδιά, μη σπαταλάτε το χρόνο σας εδώ, εσείς είστε μηχανικάρες όλοι και αυτοί μάλλον άσχετοι
    Ειδες που εισαι προκατειλημενος.Ειπα οτι ειναι βασιμα αυτα που λεει ο reinmeister με τα χαρακτηριστικα που περιεγραψε.Μεχρι τωρα δεν το εχεις αντικρουσει αυτο.Ολο λες απλα οτι ειμαστε ασχετοι εμεις...
    Της μηχανής μου σαν μουγκρίζει το μοτέρ,νοιώθω στα σύννεφα ωραίος καμικάζι...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ειναι εντυπωσιακη η αναγκη σου να κανεις τα πραγματα πολυ ασχημα για σενα...

δευτερη φορα που ασχολουμαι μαζι σου και τελευταια αν συνεχισεις το βιολι του 5χρονου...

σου εκανα μια πολυ συγκεκριμενη προταση πριν...να αντιπαραθεσεις επιχειρηματα στα γραφομενα μου,εαν φυσικα εισαι στην αντιστοιχη θεση απο πλευρας μηχανολογικων γνωσεων...

δεν το εκανες ,οποτε λαμβανομενου υπ οψιν του γεγονοτος οτι δεν εισαι τυφλος, θεωρω οτι δεν τις εχεις...

επι του προκειμενου λοιπον...

δυο τινα υφιστανται...

1) προεβλεψα τα γεγονοτα επειδη τα δεδομενα που ειχα στα χερια μου αρκουσαν για να βγαλω συμπερασμα...

2) ειμαι φοβερα τυχερος ανθρωπος...

εσυ λοιπον,ελλειψει γνωσεων,θεωρωντας οτι εισαι καλοπροαιρετος ανθρωπος που δεν εχει εμπαθειες,τα μονα δυο πραγματα που μπορεις να κανεις στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι τα εξης...

1) να πεις μπραβο reinmeister που το προεβλεψες...

2)να μην κανεις κανενα σχολιο θεωρωντας με απλως τυχερο...

αντ αυτων μου ζητας να δηλωσω τον ακριβη λογο που διαλυονται τα συγκεκριμενα μοτερ, οταν ολοκληρη bmw παγκοσμιως ,εως και τουτη την στιγμη δεν εχει ιδεα,η αν εχει,επιλεγει να φερθει στους πελατες της ωσαν να ειναι ζωα...

να τονισω εδω οτι μιλαμε για την εταιρεια που σχεδιασε-κατασκευασε-ελεγξε-μονταρισε-διαφημισε και πουλησε το συγκεκριμενο μοτερ και εχει εναν αιωνα πειρα στον συγκεκριμενο τομεα...

προσεξε σε αυτο το σημειο την τραγικοτητα-παιδικοτητα του σκεπτικου σου...

εν αντιθεσει λοιπον με την bmw που τηρει σιγη ιχθυος,εγω οχι μονο προεβλεψα οτι θα σπασουν οι κινητηρες,αλλα προεβλεψα και και τον ακριβη λογο...

κι ερχεσαι εσυ και λες οτι εαν δεν δηλωσω με πληρεις λεπτομερειες το γιατι, οτι ειμαι ασχετος-βλακας-ανιδεος...

εγω στην θεση σου θα ντρεπομουν και μονο με την σκεψη του παραπανω ποσο δε μαλλον με την γραπτη δηλωση του...

υ.γ.1...ειλικρινεστατα θελω να πιστευω οτι δεν εχεις εργασιακη σχεση με την περι ης ο λογος εταιρεια κι οτι απλως πηρες μια μερα στην ζωη σου διαζυγιο με την κοινη λογικη...εαν ομως ανηκεις, τα πραγματα ειναι,τουλαχιστον, τραγικα για την bmw...

2.αυτο που κανει την κατασταση εντελως γελοια ειναι το οτι,οχι μονο δεν ειμαι πιστοποιημενος μηχανικος,αλλα δεν εχω καν σπουδασει το συγκεκριμενο αντικειμενο...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ελεος...

frankly my dear, i dont give a damn...

"broken motors"
    Μια αναζήτηση στο google και θα έχετε υλικό για το υπόλοιπο του βίου σας.

Α! και το αλάθητο .. Το έχει μόνο ο Πάπας , χρόνια τώρα.

Δεν χωνεύω τους ξερόλες.. Ούτε και τον Πάπα.. Την πάπισσα Ιωάννα , ίσως.

Σελίδα 6 από 26 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ F800GS ΣΤΑ 29850km
    από gidimitropoulos στο forum BMW
    Απαντήσεις: 304
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2018, 00:42
  2. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2004, 21:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία