Βαζω εγω τα μπαγκαζια στην μοτο και η Βικυ παει να πληρωσει.Αφου περναει κανενα τεταρτο ερχεται η Βικυ πισω και ψιλογελωντας μου λεει εχουμε προβλημα.-τι προβλημα; ρωταω
-Να τα 60 ευρω που μου ζητησε αυτος εχθες για το δωματιο δεν ηταν εντελει για το δωματιο αλλα για το ατομο, αρα 120 ευρω για το δωματιο συν την προμηθεια φτασαμε τα 127 ευρω.
-Καλα εχθες δεν σου το ειπε;
-Οχι γιατι λεει οτι εννοειται.
-Καλα που δεν μειναμε και δευτερη μερα!!!Θα πληρωναμε 270ευρω κοντα, για δυο διανυκτερευσεις.
Ετσι καπως ξεκινησαμε τον δρομο μας με κυριο σκοπο το Passo dello Stelvio και με σκοπο απο εδω και περα να διευκρινιζουμε καλα την τιμη του καταλυμματος.Μεχρι την εισοδο μας στο St. Morintz εχουμε ξεχασει το παθημα μας και ηδη απολαμβανουμε τις ομορφιες που μας προσφερει ο τοπος.
Η κινηση ειναι αυξημενη αλλα οχι κουραστικη.Μπροστα μας εχει βρεθει ενας Ιταλος με ενα τριβαλιτσο Tuono και δικαβαλος και παμε μαζι για αρκετη ωρα.Αφου περασαμε απο το Sant Moritz χωρις να σταματησουμε βαλαμε στοχο το ξακουστο και διασημο Passo dello Stelvio.Ο δρομος ομως για εκει περναει απο δυο αλλα πασα, το Ofenpass και το Passo Umbrail."Λες και το εκαναν επιτηδες" θα σκεφτω αργοτερα.Φτιαξανε αυτα τα δυο πρωτα για ζεσταμα. Ξερεις τωρα μωρε, να ζεστανεις τα λαστιχα να ζεσταθεις εσυ ο ιδιος ετσι ωστε οταν φτασεις στο Stelvio να εισαι ετοιμος για ολα!!!!!!
![]()
Αχ αδελφέ μεθαύριο πάμε αυτή τη διαδρομή ανάποδα![]()