Σελίδα 6 από 26 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 376

Θέμα: To κόλπο της βενζινης...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    αν ήταν ο δικός σου πατέρας / μάνα να δω πόσο εύκολα θα το έπαιζες έξυπνος αγαπητέ
    (η ΔΕΗ τι σχέση έχει?)
    Δεν θυμασαι για τις διακοπες ρευματος τα δελτια ειδησεων με μεγαλα γραμματα "κινδυνευουν ασθενεις σε νοσοκομειο εξαιτιας της ΔΕΗ"
    Κ αυτο γιατι στα μισα νοσοκομεια δεν δουλευαν οι γενητριες.

Και για την βενζινη...
    Οφειλουν να μεριμνησουν για τετοιες περιπτωσεις, (ασθενοφορα-περιπολικα-πυροσβεστικα κλπ)
    Να ψηφισουν νομο που να δινει προτεραιοτητα στα παραπανω οχηματα.
    Να παρουν δικο τους βυτιο, ουτε με νοιαζει τι θα κανουν, αυτοι εχουν την ευθυνη κ τρωνε τοσα φραγκα για να διοικουν.

Κοπτεστε ταχα για του αρρωστους, οτι κινητοποιηση κ να γινει, ελεος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Δεν θυμασαι για τις διακοπες ρευματος τα δελτια ειδησεων με μεγαλα γραμματα "κινδυνευουν ασθενεις σε νοσοκομειο εξαιτιας της ΔΕΗ"
    Κ αυτο γιατι στα μισα νοσοκομεια δεν δουλευαν οι γενητριες.

Και για την βενζινη...
    Οφειλουν να μεριμνησουν για τετοιες περιπτωσεις, (ασθενοφορα-περιπολικα-πυροσβεστικα κλπ)
    Να ψηφισουν νομο που να δινει προτεραιοτητα στα παραπανω οχηματα.
    Να παρουν δικο τους βυτιο, ουτε με νοιαζει τι θα κανουν, αυτοι εχουν την ευθυνη κ τρωνε τοσα φραγκα για να διοικουν.

Κοπτεστε ταχα για του αρρωστους, οτι κινητοποιηση κ να γινει, ελεος
    βενζίνη έχουν τα ασθενοφόρα, ασθενοφόρα δεν έχει το ΕΚΑΒ για κάθε νεφροπαθή
    αν δε θες να καταλάβεις, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    βενζίνη έχουν τα ασθενοφόρα, ασθενοφόρα δεν έχει το ΕΚΑΒ για κάθε νεφροπαθή
    αν δε θες να καταλάβεις, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο

Απορω που διαφωνειτε, ενω εχετε και οι δυο δικιο. Πρεπει το ΕΚΑΒ να μεριμνει γιατι ειναι υποχρεωμενο και συγχρονως δε επαρκουν τα ασθενοφορα και αυτο ειναι γεγονος. Το ΕΚΑΒ ειναι μια υπηρεσια που πραγματι οι ανθρωποι που εργαζονται σε αυτο τρεχουν σαν τρελοι.

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Μιας και ζητάς απαντήσεις…
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    το 2004 αγορασαμε αδεια ταξι με ΔΑΝΕΙΟ ,150.000 ? για να μπορει ο πατερας μου να συνεχισει να εχει δουλεια ,μιας και εχασε την προηγουμενη(μη ρωτησετε πως μεγαλη ιστορια) ...
    ΟΚ. Μια επιχειρηματική κίνηση δηλαδή, που δεν σημαίνει ότι ντε και καλά θα σου εξασφαλίσει την ζωή ή δεν έχει το ρίσκο της…. Με την ίδια λογική και κάποιος άλλος πήρε δάνειο και έδωσε 150.000 για να φτιάξει μια επιχειρησούλα και έπεσε έξω…Δεν ήρθε κανένας να τον σώσει ή να του εγγυηθεί εισόδημα και υπεραξίες για την υπόλοιπη ζωή του…

αν η ευρωπαικη ενωση ειχε σκοπο να τις ελευθερωση στο μελλον γιατι εμενα μου εδωσε δανειο η τραπεζα?
    Το ότι η Ευρωπαική Ένωση δεν ζητάει απλώς αλλά ΑΠΑΙΤΕΙ την απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων είναι σε όλους γνωστό από το 2002…Το αν ζούσες σε άλλο κόσμο είναι άλλο θέμα…. Η τράπεζα την δουλειά της κάνει… Δανείζει για να κερδίζει από τους τόκους… εδώ δάνειζαν για να βγάλεις βόλτα την γκόμενα του Αγ. Βαλεντίνου…

γιατι το κρατος τοσα χρονια αφηνε ανεξελεγκτες τις αγοραπωλησιες αδειων ταξι/φορτηγων και δεν ξερω γω τι αλλο?μηπως τους συμφερει?
    Καθαρά συναλλαγές μεταξύ ιδιωτών… Το κράτος δεν είχε λόγο και τρόπο να παρέμβει ειδικά μάλιστα όταν στα συμβόλαια αγοραπωλησίας των αδειών για ευνόητους λόγους αναγραφόταν ένα τίμημα 3 φορές πιο κάτω του πραγματικού…

.ειμαστε νομιμοτατοι ,πληρωνουμε την εισφορα μας στο ΟΑΕΕ χωρις καθυστερηση καθε μηνα,πληρωνουμε το ΦΠΑ μας δεν κλεβουμε απο κανεναν...
    Η νομιμότητα δεν είναι κατόρθωμα προς επιβράβευση…το αυτονόητο είναι
    Το ίδιο και η ασφαλιστική εισφορά που στο κάτω-κάτω αφορά την δική σου περίθαλψη και σύνταξη… Δηλαδή έπρεπε να τα πληρώνουν άλλοι ???
    Εννοείται ότι το ΦΠΑ που λες είναι κλάσμα του πραγματικού μιας και τα ταξί μέχρι στιγμής φορολογούνται και αποδίδουν φπα βάσει τεκμαρτού τζίρου όταν ο πραγματικός είναι 4 φορές πάνω…

Εν συντομία…. Για μένα τα κλειστά επαγγέλματα είναι ξεπερασμένη τακτική μεσαιωνικού τύπου, και έπρεπε να είχαν καταργηθεί από χρόνια...Δεν το κάναμε ελεγχόμενα όταν έπρεπε υποκύπτοντας στις συντεχνιακές πιέσεις (παρ' όλη την πίεση-οδηγία που υπήρχε από την ΕΕ εδώ και πολλά χρόνια...) τώρα αναγκαστικά θα τα κάνουμε μαζεμένα, γρήγορα, και με πολύ μικρή μεταβατική περίοδο...
    Και μην ακούσω κλαψομουνιές ότι "πριν 2-3 χρόνια αγόρασα την άδεια 200.000 και τώρα θα χάσω τα 3/4"...Από το 2002 όποιος ασχολείται έστω και ελάχιστα με το θέμα έπρεπε να ξέρει ότι νομοτελειακά θα φτάναμε εδώ... Απλά εκεί που σε άλλες εποχές θα το τραβάγαμε από τα μαλλιά 3-5 χρόνια ακόμα με αναβολές και παρατάσεις, τώρα που πάμε ζητιανεύοντας η τρόικα που μας έχει στο χέρι θα το επιβάλλει μονοκοπανιά...Και καλά θα κάνει...Μην φθάσουμε στην γελοιότητα του θέματος των ιδιωτικών πανεπιστημίων που όλο τα αρνούμαστε, όλο παίρνουμε παρατάσεις και αναβολές, όλο λέμε για λαική κατανάλωση γενναία λόγια περί "δημόσιου αγαθού" και άλλα τέτοια χαριτωμένα, ενώ ΞΕΡΟΥΜΕ ότι αργά ή γρήγορα θα γίνουν, αφού πρώτα αναγκαστούμε να πληρώσουμε μερικά βαρβάτα πρόστιμα για το κ@λοβάρεμα και την ατολμία να πούμε την αλήθεια όταν έπρεπε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD

Καθαρά συναλλαγές μεταξύ ιδιωτών… Το κράτος δεν είχε λόγο και τρόπο να παρέμβει ειδικά μάλιστα όταν στα συμβόλαια αγοραπωλησίας των αδειών για ευνόητους λόγους αναγραφόταν ένα τίμημα 3 φορές πιο κάτω του πραγματικού…

πιο 1/3?, κατέβα, κατέβα καθαρά μαύρη αγορά ήταν το θέμα με τις άδειες και ως γνωστόν το κράτος έπαιρνε τα @@ του από την αγοραπωλησία

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
    Το ΕΚΑΒ ειναι μια υπηρεσια που πραγματι οι ανθρωποι που εργαζονται σε αυτο τρεχουν σαν τρελοι.
    Και ποσους στελνουν αδιαβαστους να δεις?
    Εχασα φιλο μου ,ειχε χτυπησει στον αυχενα με κρανος Αραι και ο τυπος του Εκαβ του τραβαγε το κρανος χωρις να λυσει το λουρακι με αποτελεσμα.................

Την προηγουμενη παρασκευη στην Αρτεμιδα χτυπαει κοπελα με αυτοκινητο στο κεφαλι,ηταν ζωντανη και οι Εκαβιτες, της περναν ενα ωραιο ασπρο σεντονι οτι ειναι νεκρη,ευτυχως ειναι σπιτι της και αναρρωνει.

Σκ πηγα Σερρες,απιστευτη καταντια ,βενζινα στο 1,87 η 100 και καθε 10-20 χλμ. διοδια ,ηθελα να κατεβω και να τους γ@μησω ολους και ολα.

ΟΚ. Μια επιχειρηματική κίνηση δηλαδή, που δεν σημαίνει ότι ντε και καλά θα σου εξασφαλίσει την ζωή ή δεν έχει το ρίσκο της....;. Με την ίδια λογική και κάποιος άλλος πήρε δάνειο και έδωσε 150.000 για να φτιάξει μια επιχειρησούλα και έπεσε έξω....Δεν ήρθε κανένας να τον σώσει ή να του εγγυηθεί εισόδημα και υπεραξίες για την υπόλοιπη ζωή του........

Μια βόλτα από Βουλιαγμένης, Συγγρού, Μαρούσι κλπ θα τους πείσει.....

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Μιας και ζητάς απαντήσεις…

ΟΚ. Μια επιχειρηματική κίνηση δηλαδή, που δεν σημαίνει ότι ντε και καλά θα σου εξασφαλίσει την ζωή ή δεν έχει το ρίσκο της…. Με την ίδια λογική και κάποιος άλλος πήρε δάνειο και έδωσε 150.000 για να φτιάξει μια επιχειρησούλα και έπεσε έξω…Δεν ήρθε κανένας να τον σώσει ή να του εγγυηθεί εισόδημα και υπεραξίες για την υπόλοιπη ζωή του…

Το ότι η Ευρωπαική Ένωση δεν ζητάει απλώς αλλά ΑΠΑΙΤΕΙ την απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων είναι σε όλους γνωστό από το 2002…Το αν ζούσες σε άλλο κόσμο είναι άλλο θέμα…. Η τράπεζα την δουλειά της κάνει… Δανείζει για να κερδίζει από τους τόκους… εδώ δάνειζαν για να βγάλεις βόλτα την γκόμενα του Αγ. Βαλεντίνου…

Η νομιμότητα δεν είναι κατόρθωμα προς επιβράβευση…το αυτονόητο είναι
    Το ίδιο και η ασφαλιστική εισφορά που στο κάτω-κάτω αφορά την δική σου περίθαλψη και σύνταξη… Δηλαδή έπρεπε να τα πληρώνουν άλλοι ???
    Εννοείται ότι το ΦΠΑ που λες είναι κλάσμα του πραγματικού μιας και τα ταξί μέχρι στιγμής φορολογούνται και αποδίδουν φπα βάσει τεκμαρτού τζίρου όταν ο πραγματικός είναι 4 φορές πάνω…

Εν συντομία…. Για μένα τα κλειστά επαγγέλματα είναι ξεπερασμένη τακτική μεσαιωνικού τύπου, και έπρεπε να είχαν καταργηθεί από χρόνια...Δεν το κάναμε ελεγχόμενα όταν έπρεπε υποκύπτοντας στις συντεχνιακές πιέσεις (παρ' όλη την πίεση-οδηγία που υπήρχε από την ΕΕ εδώ και πολλά χρόνια...) τώρα αναγκαστικά θα τα κάνουμε μαζεμένα, γρήγορα, και με πολύ μικρή μεταβατική περίοδο...
    Και μην ακούσω κλαψομουνιές ότι "πριν 2-3 χρόνια αγόρασα την άδεια 200.000 και τώρα θα χάσω τα 3/4"...Από το 2002 όποιος ασχολείται έστω και ελάχιστα με το θέμα έπρεπε να ξέρει ότι νομοτελειακά θα φτάναμε εδώ... Απλά εκεί που σε άλλες εποχές θα το τραβάγαμε από τα μαλλιά 3-5 χρόνια ακόμα με αναβολές και παρατάσεις, τώρα που πάμε ζητιανεύοντας η τρόικα που μας έχει στο χέρι θα το επιβάλλει μονοκοπανιά...Και καλά θα κάνει...Μην φθάσουμε στην γελοιότητα του θέματος των ιδιωτικών πανεπιστημίων που όλο τα αρνούμαστε, όλο παίρνουμε παρατάσεις και αναβολές, όλο λέμε για λαική κατανάλωση γενναία λόγια περί "δημόσιου αγαθού" και άλλα τέτοια χαριτωμένα, ενώ ΞΕΡΟΥΜΕ ότι αργά ή γρήγορα θα γίνουν, αφού πρώτα αναγκαστούμε να πληρώσουμε μερικά βαρβάτα πρόστιμα για το κ@λοβάρεμα και την ατολμία να πούμε την αλήθεια όταν έπρεπε...
    καλά και αγία αυτα που λες.και με επιχειρήματα.όμως...
    1ον.όλα αυτα που λες προσωπικα εμένα μου φαίνονται λες και τα έγραψε κάποιος χαρτογιακας του ΔΝΤ.
    2.φαίνεται ότι δεν έχεις έρθει καθόλου από την πιάτσα να δεις τι γίνεται.εγώ μαζί σου να ελευθερώσει καθολικά τις άδειες να βρουν δουλειά οι άνεργοι.όταν στο λουτράκι είμαστε 50 ταξί και θα έρθουν άλλοι είκοσι να δούμε ποιος από όλους μας θα βρει πελατες να πάρει...
    3.στο είπα και παραπάνω ότι καλύτερα για το κράτος και τους καταναλωτές είναι να γίνει απελευθέρωση υπηρεσιών.με αυτόν τον τρόπο θα πέσουν και οι τιμές και δεν θα απαξιωθεί το επάγγελμα.το επάγγελμα ,ειδικά στην πρωτεύουσα είναι κορεσμένο από νόμιμους και πειρατές και δεν το λέω εγώ.κοιτάξτε την καθημερινότητα σας,που δεν χώρατε στους δρόμους.

1ον.όλα αυτα που λες προσωπικα εμένα μου φαίνονται λες και τα έγραψε κάποιος χαρτογιακας του ΔΝΤ.

εγώ μαζί σου να ελευθερώσει καθολικά τις άδειες να βρουν δουλειά οι άνεργοι.όταν στο λουτράκι είμαστε 50 ταξί και θα έρθουν άλλοι είκοσι να δούμε ποιος από όλους μας θα βρει πελατες να πάρει...
    Στο πρωτο επιχειρημα δεν μπορω να βρω απαντηση.

Στο δευτερο... Οχι 70 ταξι... 100 αν γινεται μακαρι να γινουν, μπας κ γινουν επαγγελματιες οι ταριφες, δεν επιλεγουν κοσμο κ δεν βρωμανε οταν μπαινεις στο αμαξι τους.

Στεναχωρημένο μέλος Το avatar του/της olaeinai_dromos
    2.φαίνεται ότι δεν έχεις έρθει καθόλου από την πιάτσα να δεις τι γίνεται.εγώ μαζί σου να ελευθερώσει καθολικά τις άδειες να βρουν δουλειά οι άνεργοι.όταν στο λουτράκι είμαστε 50 ταξί και θα έρθουν άλλοι είκοσι να δούμε ποιος από όλους μας θα βρει πελατες να πάρει...
    3.στο είπα και παραπάνω ότι καλύτερα για το κράτος και τους καταναλωτές είναι να γίνει απελευθέρωση υπηρεσιών.με αυτόν τον τρόπο θα πέσουν και οι τιμές και δεν θα απαξιωθεί το επάγγελμα.το επάγγελμα ,ειδικά στην πρωτεύουσα είναι κορεσμένο από νόμιμους και πειρατές και δεν το λέω εγώ.κοιτάξτε την καθημερινότητα σας,που δεν χώρατε στους δρόμους.

Δεν ειναι σωστο να βγαζουν οι ταξιτζηδες 100 ευρω με 15 ωρες δουλεια.
    Ουτε οι φορτηγατζηδες με ατελειωτα χλμ στη πλατη
    Οι εταιριες που θα ερθουν θα δινουν 20 στους πακιστανους οδηγους!
    Ξυπνατε ρε!!!!!!
    Φοβηθηκατε μη μεινετε απο καυσιμα?
    Μαλλον απο μυαλο εχετε ελειψη

υγ.δεν εχω σχεση με τον κλαδο,μηχ α/φων ειμαι
    Να περιμενεις δηλητηριο απο το στασιμο νερο.

Στο δευτερο... Οχι 70 ταξι... 100 αν γινεται μακαρι να γινουν, μπας κ γινουν επαγγελματιες οι ταριφες, δεν επιλεγουν κοσμο κ δεν βρωμανε οταν μπαινεις στο αμαξι τους.

σε ευχαριστω που δίνεις βήμα και επιχείρημα από την μεριά του πελάτη για να αναπτύξω την άποψη των επαγγελματιών οδηγών...

Στην αθήνα που τα ταξί είναι υπεραρίθμα και από τους νόμιμους αλλά και από τους πειρατές ,όπως είπα παραπάνω ,έχει βάση αυτό που λες.
    στο λουτράκι φίλε μου ,ντρέπεσαι να μπεις στα αυτοκίνητα μας για να μην τα λερώσεις.δε ρωτάς καλύτερα και μας που ανεχόμαστε τον κάθε βρωμιάρη,πρέζακια ,ψυχανωμαλο που μπαίνει μέσα και δε ξέρουμε αν θα πληρώσει ή αν θα μας σφαξει...

Εσυ σαν πελάτης των ταξί θες να σου προσφέρεται μια αξιοπρεπή υπηρεσία.όταν όμως γίνει μια απελευθέρωση που ενας θεός ξέρει τι εννοούν με αυτό και αυξηθούν τα ταξί και οι οδηγοί ,τότε τα φαινόμενα των βρωμιάρηδων ,γενικά αντίεπαγγελματιών θα αυξηθούν δεν θα μειωθούν.μήπως νομίζεις ότι θα απελευθερωθεί και θα μπει ο κάθε ευσυνείδητος επαγγελματίας μέσα;

Το επάγγελμα μας και αλλά κλειστα επαγγέλματα δεν χρειάζονται απελευθέρωση.έλεγχο χρειάζονται για καλύτερη παροχή υπηρεσιών στο πελάτη.

Το επάγγελμα μας και αλλά κλειστα επαγγέλματα δεν χρειάζονται απελευθέρωση.έλεγχο χρειάζονται για καλύτερη παροχή υπηρεσιών στο πελάτη.
    Ενω δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες, θα ηθελα να σου τονισω οτι με την ιδια λογικη, ολα τα επαγγελματα παροχης υπηρεσιων, θα επρεπε να ειναι κλειστα. Παντα, οποια ειδικοτητα και να ελευθερωνεται, υπαρχουν ακριβως τα ιδια επιχειρηματα. Αλλα τελικα, εκτος απο τη μειωση του κοστους της αδειας, τιποτα δεν αλλαζει. Απλα ο ανταγωνισμος ειναι πιο ζορικος.

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Αρχικά δημιουργήθηκε από olaeinai_dromos
    Δεν ειναι σωστο να βγαζουν οι ταξιτζηδες 100 ευρω με 15 ωρες δουλεια.
    Ουτε οι φορτηγατζηδες με ατελειωτα χλμ στη πλατη
    Οι εταιριες που θα ερθουν θα δινουν 20 στους πακιστανους οδηγους!
    Ξυπνατε ρε!!!!!!
    Φοβηθηκατε μη μεινετε απο καυσιμα?
    Μαλλον απο μυαλο εχετε ελειψη

υγ.δεν εχω σχεση με τον κλαδο,μηχ α/φων ειμαι
    καλά τα λένε τα παιδιά.καλά τα λέει η ευρωπαϊκή ενωση και το ΔΝΤ.όμως αυτα που προσπαθούν να προωθήσουν στην ελλαδίτσα μας δε γίνονται όπως τα έκαναν στις χώρες τους πολύ απλά γιατί αυτοί τα έφτιαξαν όλα σιγά και με προγραμματισμό και τώρα λειτουργούν όλα ρολόι ,ενώ εδώ χρειάζονται αλλά να γίνουν πρώτα για να πάμε σε αυτα που προσπαθούν τώρα.επειδή όμως βρήκαν πρόσφορο έδαφος για να προωθήσουν τα δικα τους συμφέροντα ,βλέπε εταιρείες,φτηνά εργατικά χέρια ,"ανταγωνισμός" και συνχωνευσεις μεγάλων εταιρειών εν ονόματι καπιταλισμού ,αγορών ,τζόγου στο χρηματιστήριο και πολλά οικονομικά μεγέθη που εμάς τους καθημερινούς ανθρώπους δε λένε τίποτα ,θα μας γαμήσουν ομαδικός ...
    Πάλι οι γερμανοί θα μας τα φανε λέω εγω...

Εγω δηλαδη αν θελω να γινω ταριφας θα πρεπει να ερθω να παρακαλεσω εσενα να μου πουλησεις την αδεια ?

Μια μεριδα ανθρωπων που εχουν πιασει τον παπά απ τα αρχιδια ειναι...

Αυτα να κοπουν, ειμαι μεσα σε αυτο, να γινει ποιο ανταγωνιστικο το επαγγελμα κ να εχουν ολοι το δικαιωμα να το ασκησουν.

Εγω δηλαδη αν θελω να γινω ταριφας θα πρεπει να ερθω να παρακαλεσω εσενα να μου πουλησεις την αδεια ?

Μια μεριδα ανθρωπων που εχουν πιασει τον παπά απ τα αρχιδια ειναι...

Αυτα να κοπουν, ειμαι μεσα σε αυτο, να γινει ποιο ανταγωνιστικο το επαγγελμα κ να εχουν ολοι το δικαιωμα να το ασκησουν.
    να'σαι καλά.

Σελίδα 6 από 26 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. To νόημα της ζωής???
    από sub_zero στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2007, 09:24
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2006, 00:03
  3. Η τιμη της βενζινης
    από Leipsippos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21