Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 84 από 84

Θέμα: Έλληνας Ζητάς vs Γιαπωνέζο Ζητά.Video

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
    ε βεβαια αυτο σου λεω. Ξεραμε τοτε ποιος ηταν ο εχθρος. Τωρα ειναι φλωρικα τα πραγματα :rotflmao: :rotflmao:
    Mωρη παληογρια γουσταρεις προσαγωγες και αστυνομικη βια ε?:rotflmao: :rotflmao: Να φυγεις να πας αλλου.Στο Ελλαντα δεν γινονται αυτα πια.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Opisthogonia
    to xero ...eipa tha fano mikros ;P alla re man ti einai aftoi magkes ? aloste ama katalavis akrivos ti enoo den tha sou fani toso mikro oti aftin tin glitonoune ....giati den tin glitonoune mono me tin pinakida ama me katalavenis pou to pao ...aftoi einai yperano nomou ...afto einai sovaro paraptoma k oxi oti den exoune pinakida alla o nown noito

Το ξέρω. Κατάλαβα τι εννοείς και έχεις δίκιο. Το πρόβλημα όμως δεν είναι αυτό. Όταν λυθούν τα υπόλοιπα προβλήματα, αυτό θα πάψει από μόνο του.

Γιατί όταν ένας ένστολος κάνει μαλακία κάποιος άλλος θα του ρίχνει καρπαζιά επειδή εκθέτει τη στολή που φοράει και αυτός. Απ' την στιγμή όμως που το σώμα της αστυνομίας τελεί υπό διάλυση (και γι' αυτό την μικρότερη ευθύνη έχουν τα όργανα) ποιος θα ασχοληθεί με κάτι τέτοιο. (Εννοώ πως τελεί υπό διάλυση όσον αφορά τους θεσμούς, τουλάχιστον.)

Για την ώρα ποσώς με ενδιαφέρει αν κάποια τσογλάνια κυκλοφορούν χωρίς πινακίδα. Λίγο με απασχολεί αν αυτός που περνάει με κόκκινο φοράει στολή. Πιο πολύ με ανησυχεί ότι περνάει με κόκκινο χωρίς να καταλαβαίνει τι σημαίνει αυτό. Το γεγονός που με τσαντίζει όμως περισσότερο, είναι πως κάποιος έδωσε σε αυτά τα τσογλάνια στολή. Και ο Ελληνικός λαός πληρώνει νταβαντζίδες που αδυνατούν να τον προστατεύσουν.

Έχουμε όμως την αστυνομία που μας αξίζει.

Όταν δεν υπάρχει παιδεία αυτός που θα πάρεις θα είναι απαίδευτος. Αν δεν τον εκπαιδεύσεις στο αντικείμενο επειδή έγιναν περικοπές στις δαπάνες ή επειδή πλησιάζουν εκλογές και θέλεις να τον βγάλεις γρήγορα στο δρόμο για να κάνει μπούγιο στη γειτονιά τι περιμένεις?
    Είναι σαν να πήρες ένα κομμάτι της κοινωνίας και να του έβαλες στολή. Καμία προεργασία δεν έγινε στην πορεία μέχρι να ορκιστεί.

Όταν πάρεις κάποιον και τον βάλεις να κάνει κάτι που δεν ξέρει δεν φταίει αυτός. Εσύ φταις.
    Όταν αυτός δεν έχει παιδεία, του δίνεις την όποια εξουσία και πρέπει να συναναστραφεί και με κόσμο τι περιμένεις?

Γι αυτό ας μη τα βάζουμε με τους μπάτσους. Ο μπάτσος δεν είναι τίποτε άλλο παρά ο αντικατοπτρισμός ο δικός μας με όλη τη σαπίλα που μας περιβάλει. Η αποσύνθεση βρίσκεται σε όλα τα κοινωνικά στρώματα εδώ και χρόνια. Ο καθένας συνέβαλε στο μέτρο που μπορούσε.

Και οι αστυνομικός που θέλει να κάνει τη δουλειά του σωστά (γιατί υπάρχουν και αυτοί και είναι αρκετοί) βλέπει το χάλι που επικρατεί παντού και αισθάνεται λίγος. Ακούει και αυτός τον εξάψαλμο, παίρνει πενταροδεκάρες και στο τέλος τα γράφει όλα στο στ' @@@ του.

Το ψάρι βρομάει απ' το κεφάλι και το ξέρουμε όλοι. Και αν έχουμε δημοκρατία το κεφάλι είμαστε εμείς.

Ούφ..

Sent from me using a computer.

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz

Ούφ..

sosta ayta pou les omos min xexnas oti to na gineis astynomikos den einai ena opoiodipote epaggelma.den einai san na leo pao na gino deliveras an den sou aresei to leitourgima ayto apla den pas

Αρχικά δημιουργήθηκε από TristanVogt
    sosta ayta pou les omos min xexnas oti to na gineis astynomikos den einai ena opoiodipote epaggelma.den einai san na leo pao na gino deliveras an den sou aresei to leitourgima ayto apla den pas
    + πολλα
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TristanVogt

Ναι λειτούργημα είναι.

Ή μάλλον έπρεπε να είναι.

Γιατί έχει καταντήσει ένα απλό επάγγελμα. . Δεν το βλέπουν όμως όλοι έτσι, ευτυχώς.

Και δε θα συμφωνήσω μαζί σου πως απλά δεν πας. Σήμερα πας και παρά πας και ας τους έβριζες εχθές. Για πολλούς λόγους θα το κάνεις. Ίσως μερικοί απ' αυτούς να είναι και οι λόγοι που μέχρι εχθές τους έβριζες. Ίσως επειδή τόσο καιρό ήσουν έξω απ' το χορό και νόμιζες ότι ξέρεις να χορεύεις και εσύ. Ίσως απλά και μόνο για λόγους βιοποριστικούς. Ίσως και να κάνω λάθος. The stage is yours.
    Sent from me using a computer.

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Κατσε ρε φιλε δηλαδη σε κρατησαν ενα ολοκληρο βραδυ στο τμημα χωρις λογο οπως λες και δεν εκανες μια μηνυση???
    Γιατι οπως το λες κρατηθηκες παρανομα ετσι???
    Δεν ηξερε κανενας δικος σου οτι κρατεισαι να ερθει ως μαρτυρας???
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τωρα περα απο τα γελια...γνωστος μου με πατερα ελληνα (ναυτικος) και μητερα απο αγιο Δομινικο...χρωμα δερματος σκουρο...μειλαει ΑΠΤΑΙΣΤΑ ελληνικα (ισως πιο καλα και απο εμενα)...το παλλικαρι δουλευει στο Περαμα/Σκαραμαγκα/καπου εκει νομιμα (ικα συκα κλπ)...μια ωραια πρωια που παει για δουλεια (στις 6 πρεπει να ειναι για δουλεια αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια για το εργασιακο α-δικαιο) του την πεφτουν 2 μαλακες μπατσοι...ταυτοτητα ειχε...τον πηγαν μεσα για εξακριβωση...εμεινε 10 μερες στο κρατητηριο και τον ειχαν ετοιμο για απελαση...γιατι ελεγαν οτι
    α)ειχε πλαστη ταυτοτητα
    β)πλαστη φορολογικη δηλωση
    γ)διαφορα αλλα πλαστα
    με αποκορυφωμα βγαλανε πλαστο και το απολυτηριο στρατου που ειχε (ναι ο μαλακας πηγε 18μηνες στο πουθενα)...
    ευτηχως καθαρισε ο εργοδοτης του και ο πατερας του που γυρισε αρον αρον δεν θυμαμαι απο που...αποτελεσμα???ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ...και βασικα του ειπαν να μην κανει καμμια μαλακ....εχμμμμμ...κινηση για μυνησεις κλπ γιατι θα πουν οτι ''ειχαν'' σημα με καποιον με το ιδιο ονομα με αυτον....και οτι θα εχει συνεχεια τρεξιματα....οτι καταλαβες καταλαβε και αυτος....

υ.γ. δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσοι Newton Παπαδοπουλους εχει η Ελλαδα....

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Καλα ας ερθει ο γιαπονεζος να κυνηγησει γυφτακι με κλεμενο παπι στα λιωσια να μπαινει αυτο κοματια σε οποιον χωματοδρομο θελει να κανει αλματα εκει που το υπηρεσιακο δε παει, να πεσουν κι οι δυο να το κυνηγαει μετα με τα ποδια, να επιταξει αγροτικο με αλλο γυφτο που πουλαει πατατες, το γυφτακι να μπει σε κλειστο σχολειο και να πηδαει μαντρες. Να αφησει το γυφτο με το αγροτικο να φυλαει τη μια εισοδο απο τις μαντρες και να παει απο την αλλη μερια κι επειδη εχει δει το γυφτακι να βγαινει και να τρεχει ξανα να επιταξει νεο οχημα c50 με το ψωμι σε σακουλα στον καθρεφτη εξω απο φουρνο με αποτελεσμα να πιασει τον επιδοξο ανηλικο κλεφτη....
    Επειτα να επιστρεψει το παπι με τη βοηθεια του γυφτου με το αγροτικο στον παπου και το γυφτακι στο τμημα...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Και ποια ειναι αυτα τα ¨κριτηρια του καλου μπατσου¨??
    Ειλκρινα θαθελα να μαθω...

Οποιος εχει ζησει στη βρετανια ξερει
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παρά το νεαρό της ηλικίας μου έχω συναντήσει και καλούς αστυνομικούς και κακούς αστυνομικούς.

Και καυλωμένους σερίφηδες, και στενόμυαλους φασίστες, και άψογους επαγγελματίες αλλά και βιοποριστές κατ'ανάγκη αστυνομικούς.

Κάποιοι μου την έχουν χαρίσει παρά την παρανομία μου, κάποιοι απαιτούσαν σεβασμό χωρίς να δείχνουν οι ίδιοι μόνο κ μόνο επειδή φορούσαν σήμα, κάποιοι τυπικά και με το γάντι υποδεικνύουν την παράβαση και το βουλώνεις επειδή έχεις άδικο.

Κατηγορίες πολλές...Το γιατί ο Έλληνας ζητάς δεν είναι όπως ο Γιαπωνέζος στην ικανότητα, εκπαίδευση, εξοπλισμό κλπ κλπ έχει απαντηθεί παραπάνω--> κράτος.
    Αλλά εγώ έχω το ερώτημα: είναι τυχαίο ότι οι αστυμονικοί έχουν κακή φήμη?? Δεν ξέρω αν είναι η πλειοψηφία αλλά είναι αρκετοί ώστε να ξεχωρίζουν. Το επάγγελμα φταίει και ελκύει τέτοιου είδους ανθρώπους (φασίστες, σερίφηδες, εξουσιομανείς) και ανάμεσα τους υπάρχουν και οι "καλοί"? Ή το επάγγελμα δημιουργεί τέτοιους ανθρώπους και κάποιοι ξεφεύγουν την πλύση εγκεφάλου? Αφελής ίσως κ άστοχη ερώτηση απλά είμαι νέος και δεν ξέρω.

Ένα έχω καταλάβει, όπου υπάρχει εξουσία υπάρχει κατάχρηση αυτής και διαφθορά...

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. video car vs bike - Freddie Spencer
    από sapila racing στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 00:07
  2. M5 Vs GSXr600 video....
    από kalesin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2005, 08:36

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα