Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 144

Θέμα: εγώ-εγωισμός-εγωιστής-εγωκεντρικός-εγωλάτρης!!!

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai

Δεν χρειάζεται να έχεις διδακτορικό σε ένα θέμα για να το συζητάς. Άλλωστε με την κουβέντα μαθαίνεις από την εμπειρία των άλλων πώς να αποφεύγεις κάποια λάθη.
    Σίγουρα οι δυσκολίες και η επιβίωση σε κάνουν εγωιστή. Ή εγώ ή αυτός, λές στην ανάγκη. Αλλά η μεγάλη μαγκιά, είναι όταν ξεπεράσεις την διεκδίκηση της μπουκιάς, και μές την πείνα σου μοιραστείς αυτήν την μπουκιά. Το να σκοτώσεις για να φάς είναι ένστικτο (εγωιστικό). Το να μοιραστείς είναι εξέλιξη.
    για να φτάσεις στο σημείο να μοιραστείς πρέπει να παοδεχτεις οτι υπάρχουν κι άλλοι γύρω σου ..

και εκείνοι οι άλλοι δεν είναι σαν εσένα ..
    μπορεί να έχουν στο κεφάλι φτερά και λοφία μπορεί να είναι μαύροι...

ειναι ομως διαφορετικοί..
    αν το αποδεχτείς αυτο έχεις κάνει μια αρχή...
    και η ζωή συνεχίζεται...

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    egoistis ine opios telika exi apopsi ke tin ipostirizi?
    Όχι. Είναι αυτός που δεν επιτρέπει στον άλλον να έχει άποψη.

opios den fovate na vgi mprosta ke na odigisi tous alous pou fovounte na to kanoun
    i pou den fovate na paradexti sosta ke la8i tou pou gnorizi ton eafto tou
    μέχρι εδώ περιγράφεις ένα νορμάλ άνθρωπο.

ke den epiprepi ston ka8e tapino malaka na milisi xoris na kseri ti leei
    εδώ περιγράφεις έναν εγωιστή ξερόλλα

ola ta an8ropakia 8eloun na pigenoun kolimena xeraki xeraki na fovounte na vgoun apo to kavouki tous
    και είναι εγωιστές γιατι δεν μπωρούν να αγαπήσουν το άλλο χεράκι που τους κρατά.

ke otan kapios kataferni na vgi na kani kati kalo gia ton eafto tou ke na gefti tin ikanopioisi ine egoistis
    αυτό του το λένε οι εγωιστές από ζήλια.

den pate na apafto8ite...
    τωρα που έχω ελεύθερο το σ.κ. θα το τολμήσω. :rotflmao:

ena matso dixasmenes ke fovismenes psixes pou mono na katakrinoun ke na katapiezonte den exoun dikeoma na krinoun tipota para mono tis ka8imerines aka8arsies tous gia to xroma tous tin piknotita tous ke ala tetia
    σσσσσσσσσς και εσύ κρίνεις τώρα.

opios exi pragmatikes anisixies kseri pou 8a tis pi ke an exi anagki na vri lisis 8a tis vri
    δεν τον εμποδίζει τίποτα να της συζητεί όμως.

dimosioi krites den iste ikanoi na iste.
    Και ποιος είναι τελικά άξιος?

vrite ta prota me ton eafto sas ke meta katalavenete pios ine egoistis
    Εγώ που τα έχω δανείσει, μου επιτρέπεται να καταλάβω? :rotflmao:

vourla
    Για τα καμένα βούλα μιλάς?
    :rotflmao:

Δεν χρειάζεται να έχεις διδακτορικό σε ένα θέμα για να το συζητάς. Άλλωστε με την κουβέντα μαθαίνεις από την εμπειρία των άλλων πώς να αποφεύγεις κάποια λάθη.
    Σίγουρα οι δυσκολίες και η επιβίωση σε κάνουν εγωιστή. Ή εγώ ή αυτός, λές στην ανάγκη. Αλλά η μεγάλη μαγκιά, είναι όταν ξεπεράσεις την διεκδίκηση της μπουκιάς, και μές την πείνα σου μοιραστείς αυτήν την μπουκιά. Το να σκοτώσεις για να φάς είναι ένστικτο (εγωιστικό). Το να μοιραστείς είναι εξέλιξη.
    ai parata mas re tai me tis mikrosofisties sou xaxaxaxaxaxaxaxa
    :rotflmao: :rotflmao:
    o exon dio mpimpikia na dini to ena?

i mipos sou aresi o exon dio xreostika gramatia tou 1000000 ekatomiriou euro to ka8e ena na dini to ena ston plision tou gia na min ine egoistis?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    aftes tis saxles tis akouga ke tis aporipsa apo ta 12 mou xronia

ke na pis oti den to ipa
    as to ksana po
    to oti exis stoma den simeni oti prepi na milas

afto giati sou ksefige?

meriki isos iper ektimisete ton eafto sas ke 8elete na ton sigkrinete me kati dinatotero
    ke pali apo la8os ektimisi 8a simveni
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
    για να φτάσεις στο σημείο να μοιραστείς πρέπει να παοδεχτεις οτι υπάρχουν κι άλλοι γύρω σου ..

και εκείνοι οι άλλοι δεν είναι σαν εσένα ..
    μπορεί να έχουν στο κεφάλι φτερά και λοφία μπορεί να είναι μαύροι...

ειναι ομως διαφορετικοί..
    αν το αποδεχτείς αυτο έχεις κάνει μια αρχή...
    se aftin tin zoi oloi 8eloun apo ola ke as 8eloun oti 8eloun
    to 8ema ine oti den mporis na iper ektimisis ton alo ke mpori na to di etsi apo monos tou diladi exi katataksi kapou ton eato tou ke kat epektasi ke esena
    to idio kanoun oloi me diaforetikes piotites
    to na mirastis ipo aftes tis sin8ikes mpori na ine eplipsimo ke den exi na kani me esena ala pos to vlepoun i perigiroi
    paradigma
    mpori na plisiasis ena koritsaki giati ine glikouli ke na tou xaidepsis to kefalaki me storgi ke agapi ke giro sou na poun aa!! ton pederasti

gia afto kalitera na tous klotsas sta moutra na ksemperdevis
    afti i tipi prokimenou na gemisoun ta kena tis aniaris zois tous me noima mpori na se stavrosoun kiolas

ola afta vevea exoun metaforiki enia
    ala an ine na eksiperetis tis egkefalikes anagkes tou ka8e malaka prokimenou na min xaraktiristis analogos me tin psixodia8esi tou
    ke na prospa8is na orio8etise ka8e lepto prokimenou na min pareksigi8is ke na gini i zoi sou ena atelioto etiato ton prakseon sou
    dose mia klotsia san na itan ntenekedia oloi afti ke ekfrasou elef8era
    to kako ine min tous aresi ke er8oun ke gia defteri...

ke episis to mirazis klotses ine kati pou mirazis erxome ke sta logia sou
    telika simfonoume apo alo epipedo

episis ke i apantisi se olo afto
    parte ta @rx1d1@ mou
    ine kati mou mirazis ke fisika se vgazi ke apo tin enia tou egoisti

ke gia ali mia fora epidi den ime egoisti
    parte ta @rxidi@ mou

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin

ke gia ali mia fora epidi den ime egoisti
    parte ta @rxidi@ mou
    Ναι ! και καλά δεν είναι εγωιστής!
    Μας δίνει ότι άχρηστο έχει, για να του έχουμε υποχρέωση!
    Δεν θα σου πετάμε την σακούλα με τα σκουπίδια για να το παίζεις καλός ρε!:rotflmao: :rotflmao:

Ψοφίμι μου μυρίζει ρε γαμώτο η σακούλα.

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    Αρχικά δημιουργήθηκε από A.I.
    ετοιμοι ή οχι, έπρεπε ή οχι, δεν θα το μαθεις αν δεν το κανεις.
    η ζωη ειναι γεματη εκπληξεις.

Δεν τον ξερω τον Aφρο σε προσωπικο επιπεδο για να τον σεβομαι ή οχι, να τον υποστηριζω ή οχι, (αν και προτιμω να σεβομαι αν μου το επιτρεπει ο αλλος), αλλα αναγνωριζω οτι απο την οπτικη του γωνια ειναι και αυτα που ειπε αληθινα.

φίλε μου, ο αφρο, λέει μεγάλες αλήθειες τις οποίες κανείς δεν τολμάει να αντικρήσει μέσα σε μια ολάκερη ζωή.
    Επομένως, πρέπει να τον γνωρίσεις κι από κοντά, για να μάθεις και τις υπόλοιπες αλήθειες
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
    den apanto se allous se erotiseis pou exo 8esei o idios se aytous. An 8eso tin erotisi ston eayto mou 8a tin analyso kai 8a tin apantiso ston eayto mou pali. Alla aytes oi erotiseis pou sou exo kanei edo einai idi apantimenes gia mena. 8elo o ka8enas na vrei tin dikia tou apantisi. Den prokeitai na po dimosia oute empisteytika kamia apo tis yparksiakes apopseis mou, giati den 8elete na tis akousete. Kai an 8elete na tis akousete meta 8a eyxosastan na min tis eixate akousei.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΝΟΙΩΘΕΙΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ..

Kai oso kai na 8elo, den 8a apantiso ston afro, giati ksero oti kalytera na masas para na milas kai giati i logiki pou diakrinei merikous, allous den tous diakrinei me ton idio tropo.

ΤΟΝ ΑΦΡΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΙ ΟΛΟΙ ΑΝΑΙΡΕΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΟΠΌΙΑ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ. ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ...

Oso gia tin Nimbus me tin apopsi peri oneiropolon, dekti alla amfisvito. Giati diladi na dosoume aksia sta legomena i stin protasi tou en logo oneiropolou?

ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΑΞΙΑ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΥ. ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΚΙ ΑΝΑΛΥΕΙΣ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ???

kai AI o afro den einai mesias gia na tou peis oti anagnorizeis tin ali8eia sta logia toy. Poly pi8ano to vrisko namin katalaves ti i8ele na pei. Den xreiazetai na ypostirizete kapoion mono kai mono epeidi eiste filoi ton kserete ton seveste klp, mporeite na exete kai dikia sas apopsi
    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΙΑΣ. ΑΣ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΊΕΣ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ. ΤΩΡΑ ΑΝ Ο ΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΡΟ ΔΕΝ ΕΠΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ. ΑΠΛΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ. ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ...ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΟΛΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ. ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΚΙ ΑΥΤΟ???
    ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ??? ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ. ΕΣΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ??? ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ. ΕΧΩ ΤΙΣ ΔΙΚΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΕΝΙΟΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ:wacko: SO WHAT???

ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΛΕ ΜΟΥ, ΤΟΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΤΟ ΠΡΟΑΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΥΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ, ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΕΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
    ρε φίλε γιατι φοβάσαι να ανοιχτείς αφου το ψάχνεις ο ιδιος έχεις την αναγκη να επικεινωνήσεις γι αυτο ήρθες εδω στο φλόρουμ αν δεν είχες μια τέτοια ανάγκη θα έμενες στο κρεβάτι σου και θα έβλεπες τηλεόραση( εκτος και είναι στο σαλόνι)
    ειναι πολύ αστείο οτι μερικές φορές ενω διαπιστώνω την ανάγκη των άλλων να θέλουν να υπάρχουν να μιλάνε να τους ακούνε φέρομαι με τέτοιο τρόπο ωστε να πεισμώνουν αφου τους την λέω χοντροηδέστατα ...

και στην αρχή σε πήρανε με τα μούτρα και γίνανε διάφορα..
    τωρα πια μπήκες στο σενάριο και κατάλαβες με τον σκληρό τρόπο ...
    μακάρι να μην ήταν γιατι εχεις περισσσότερο δρόμο να κάνεις απο κάποιον που του ηρθανε πιο μαλακά...

ειμαι πάντως περίεργος να δω την συναίχειά...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΧΡΗΣΤΟ
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ. ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ????
    ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ????
    ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ??
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

ΚΑΙ ΤΩΡΑ????.... Το avatar του/της matmat
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΧΡΗΣΤΟ
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ. ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ????
    ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ????
    ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ??
    Ναι... αλλά απο την άλη δεν ειναι ενα δείγμα εγωισμού αυτο ....
    έχω τις απόψεις μου αλλα δεν τις μοιράζωμε μαζί σας ( για τον όποιο λόγο)?
    δεν δείχνη αυτό εγωκεντρισμό?
    ¨"ειμαι ένα σκεπτόμενο άτομο αλλα δεν μοιράζωμε μαζί σας .
    Δέν έχω ανάγκη να μάθω τι σκέπτετε ,ούτε και το θέλω άλωστε, θα χαθώ μέσα στα όνειρά μου ...

"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
    στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"

Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα

http://smutradio.listen2myradio.com/

Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
    Ναι... αλλά απο την άλη δεν ειναι ενα δείγμα εγωισμού αυτο ....
    έχω τις απόψεις μου αλλα δεν τις μοιράζωμε μαζί σας ( για τον όποιο λόγο)?
    δεν δείχνη αυτό εγωκεντρισμό?
    ¨"ειμαι ένα σκεπτόμενο άτομο αλλα δεν μοιράζωμε μαζί σας .
    Δέν έχω ανάγκη να μάθω τι σκέπτετε ,ούτε και το θέλω άλωστε, θα χαθώ μέσα στα όνειρά μου ...

Φίλε μου, δεν ειναι εγωκεντρικό αυτό. Από που κι ως που, θα του επιβαλλουμε να μοιραστεί τις σκέψεις του μαζί μας??? Έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να μην νοιώθει έτοιμος? Αν είναι δυνατών να καταδικάσουμε εναν άνθρωπο, που δεν ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ να ανοιχτεί. Γιατί ποιός ανοίγεται εδω μέσα??? Όλοι σχεδόν παίζουν.
    Ας μην γινόμαστε πιεστικοί με τους αλλους ανθρώπους. Δεν είναι δίκαιο άλλωστε.

Ο Χρήστος μου θύμησε τους έφηβους που λένε αναμετάξυ τους...

"...αντε ρε μαλάκα κάνε μια τζούρα, τι φοβάσαι? φοβασαι να πιείς τσιγάρο??? χαχαχαχ ε τότε δεν χωράνε στην παρέα μας οι δηλοί..."

κάτι τέτοιο μου θύμησε ο χρηστος. Το πήγα λίγο μακριά εγω βέβαια, απλά για να επισημάνω την υπερβολή.
    Δεν χρειάζεται να προκαλούμε τους αλλους απλά για να ικανοποιήσουμε δικές μας ψυχικές αστάθειες. Δεν έπεται ότι είναι θέμα φόβου. Είναι θέμα, πότε ο άλλος θα νοιώσει έτοιμος. Κι αυτό, αν μην τι αλλο, πρεπει να γινεται σεβαστό.
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Φίλε μου, δεν ειναι εγωκεντρικό αυτό. Από που κι ως που, θα του επιβαλλουμε να μοιραστεί τις σκέψεις του μαζί μας??? Έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να μην νοιώθει έτοιμος? Αν είναι δυνατών να καταδικάσουμε εναν άνθρωπο, που δεν ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ να ανοιχτεί. Γιατί ποιός ανοίγεται εδω μέσα??? Όλοι σχεδόν παίζουν.
    Ας μην γινόμαστε πιεστικοί με τους αλλους ανθρώπους. Δεν είναι δίκαιο άλλωστε.

.

....Den prokeitai na po dimosia oute empisteytika kamia apo tis yparksiakes apopseis mou, giati den 8elete na tis akousete. Kai an 8elete na tis akousete meta 8a eyxosastan na min tis eixate akousei......

Εμενα τώρα αυτό γιατί μου κάθετε λίγο άσχημα?
    Μου δέιχνη ένα άτομο του τύπου " εγώ ξέρω , εσείς όμως είστε τόσο μικροί που δεν είστε σε θέση να καταλαβεται τα μυστικα που κατέχω"

Και δεν πιέζω καμιά κατάσταση αλλά οταν κάποιος δεν είναι έτοιμος να μοιραστή τις σκέψεις του η τισ απόψεις του κοινός την κάνει "γαργάρα"...
    :smilea:

....Den prokeitai na po dimosia oute empisteytika kamia apo tis yparksiakes apopseis mou, giati den 8elete na tis akousete. Kai an 8elete na tis akousete meta 8a eyxosastan na min tis eixate akousei......

Εμενα τώρα αυτό γιατί μου κάθετε λίγο άσχημα?
    Μου δέιχνη ένα άτομο του τύπου " εγώ ξέρω , εσείς όμως είστε τόσο μικροί που δεν είστε σε θέση να καταλαβεται τα μυστικα που κατέχω"

Και δεν πιέζω καμιά κατάσταση αλλά οταν κάποιος δεν είναι έτοιμος να μοιραστή τις σκέψεις του η τισ απόψεις του κοινός την κάνει "γαργάρα"...
    :smilea:

ναι το διάβασα. Έχει το δικαίωμα να γράψει οτι αισθάνεται. Εσείς πιαστήκατε από την κουβέντα του και την κάνατε τραμπάλα μπας και μαθετε εσώψυχά του. Και γιατί να σας τα πει βρε μάγκες?? Υποχρεωμένος είναι??? Αμα σας δει από κοντα και γουστάρει ίσως κατι να πει, ειδάλλως, τι ψάχνετε??? ψύλλους στα άχυρα???
    Και να σου πώ και το άλλο??? Διόλου απίθανο, να γνωρίζει μυστικά, που δεν ειμαστε ικανοί να μάθουμε ποτέ μας. Ε και??? τι έγινε??? Η στάθμη του μυαλού, δεν έχει να κάνει με την ηλικία. έχει να κάνει με τα προσωπικά βιώματα του καθενός.
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

ναι το διάβασα. Έχει το δικαίωμα να γράψει οτι αισθάνεται. ( σαφώς και εχει κάθε δικαίωμα ...)

Εσείς πιαστήκατε από την κουβέντα του και την κάνατε τραμπάλα μπας και μαθετε εσώψυχά του.( προσωπικά ΄δεν με ενδιαφέρουν τα εσώψυχα " κανενός "
    δεν ειμαι ψυχολόγος ούτε ψυχοθεραπευτής)

Και γιατί να σας τα πει βρε μάγκες?? Υποχρεωμένος είναι???( καμία υποχρέωση) Αμα σας δει από κοντα και γουστάρει ίσως κατι να πει, ειδάλλως, τι ψάχνετε??? ψύλλους στα άχυρα???(το κουτι με τα μανταλάκια :rotflmao

Και να σου πώ και το άλλο??? Διόλου απίθανο, να γνωρίζει μυστικά, που δεν ειμαστε ικανοί να μάθουμε ποτέ μας. Ε και??? τι έγινε???( η φύση του ανθρώπου ειναι έτσι δομημένη που αν κάποιος σου πη "ξέρω κάτι που δεν ξέρης η δεν είσαι έτοιμος να μάθης " αυτοματα να ξυπνά την περιέργεια!!)

Η στάθμη του μυαλού, δεν έχει να κάνει με την ηλικία. έχει να κάνει με τα προσωπικά βιώματα του καθενός.
    ( Αυτο ξανπέστο!!! )

( Αυτο ξανπέστο!!! )

η περιέργειά μας φίλε μου όμως, να μην ενοχλεί τους άλλους και να μην επιτρέπουμε στην περιέργεια να μας μεταμορφώνει σε πιεστικούς ανθρώπους γιατί τότε περνάμε στην απέναντι όχθη, και θα ξεχάσουμε το κολύμπι που νομίζαμε οτι ξεραμε και δεν θα γυρίσουμε ποτέ πίσω
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

μας μεταμορφώνει σε πιεστικούς ανθρώπους γιατί τότε περνάμε στην απέναντι όχθη, και θα ξεχάσουμε το κολύμπι που νομίζαμε οτι ξεραμε και δεν θα γυρίσουμε ποτέ πίσω

:rotflmao: Οχι πες μου είμαι πιεστικός ???
    εε?? οχι πες μου τώρα !!!!

Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας