Να δεις αυτοί μετά που το παρατάνε το άθλημα ΚΑΙ τα φαρμάκια πως κρεμάνε τα πατσόκοιλα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Τι μου θυμησες τωρα... απο τον καιρο που διαβαζα γιαυτον πρεπει να εχει αλλαξει 3 συκωτια... Ζει ακομα ? αχαχαχαχαχα.
![]()
Να δεις αυτοί μετά που το παρατάνε το άθλημα ΚΑΙ τα φαρμάκια πως κρεμάνε τα πατσόκοιλα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Τι μου θυμησες τωρα... απο τον καιρο που διαβαζα γιαυτον πρεπει να εχει αλλαξει 3 συκωτια... Ζει ακομα ? αχαχαχαχαχα.
![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ειναι μικρος...εχουμε και μεγαλυτερο...![]()
Ο ραουλ ειναι ενα παλικαρι με ψυχολογικα προβληματα, ο κολεμαν ειναι αθληταρας. !
y0 y0.
Βαλτε καναν τωρινο παραφουσκωμενο κεφτε αχαχαχαχα
δεν το συζητω αναρχολουλα...ειδικα με τις αυξητικες οστων ειναι το αποσταγμα των αθλητων...Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Ο ραουλ ειναι ενα παλικαρι με ψυχολογικα προβληματα, ο κολεμαν ειναι αθληταρας. !
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
συμπαθητικος...αλλα δεν νομιζω να εχει κατηγορια φτερου στο mr olympia...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
Υποψήφιος Mr Olympia. Και είναι και ντόπιο stuff![]()
![]()
Κοιτα που κουβεντιαζοντας για ανθρωπους-σαμπρελες θα γινουνε φιλαρακια αυτοι...![]()
![]()
![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Δεν υπαρχει αυξητικη οστων, υπαρχει αυξητικη ορμονη, στο χωριο μου την λενε Gh η οποια σπανια αυξανει τα οστα... Μονο σε μικρη ηλικια κατι κανει.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
δεν το συζητω αναρχολουλα...ειδικα με τις αυξητικες οστων ειναι το αποσταγμα των αθλητων...![]()
![]()
Εσυ δεν την εκρινεις απο την υποφυση πλεον... Εισαι μεγαλος...![]()
Καλο θα ηταν να την παρεις ομως γιατι συμφωνα με ερευνες αυξανει την ποιοτητα ζωης των μεσηλικων.
Α ειναι κ πανακριβη, στο αμερικα το γραφουν γιατροι σε παππουδες ομως !
στο χωριο σου...πολυ σωστα...στον υπολοιπο κοσμο υπαρχει...παλαιοθεν...Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Δεν υπαρχει αυξητικη οστων, υπαρχει αυξητικη ορμονη, στο χωριο μου την λενε Gh η οποια σπανια αυξανει τα οστα... Μονο σε μικρη ηλικια κατι κανει.
Εσυ δεν την εκρινεις απο την υποφυση πλεον... Εισαι μεγαλος...![]()
Καλο θα ηταν να την παρεις ομως γιατι συμφωνα με ερευνες αυξανει την ποιοτητα ζωης των μεσηλικων.
Α ειναι κ πανακριβη, στο αμερικα το γραφουν γιατροι σε παππουδες ομως !
η αληθεια ειναι οτι ενα δικιο το εχεις...ελαχιστα αυξανει τα οστα...ο αρνολντ εκανε χειρουργειο να μειωσει τον προγναθισμο για ομορφια...![]()
![]()
![]()
μου χρειαζεται σιγουρα εμενα...εχω μαθει οτι κατεβαζει το iq σε μονοψηφια νουμερα...αν παρω καμια 10ετια ισως και να μπορεσεις να με καταλαβεις...
![]()
![]()
τσ...τσ...τσ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
kati se 9mm![]()
Ελα ρε παιδια ασχοληστε με παιδικα διαμετρηματα τωρα...![]()
![]()
ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΗΡΑ ΚΡΑΝΙΟ :a29:
![]()
![]()
![]()
Παλαιοθεν το παιρναν απο τις υποφυσεις σφαγμενων ξαδερφων σου. (βοοειδων δηλαδη)
Υστερα το φτιαξαν κ συνθετικο.
Να σου πω... Μην παρεις Gh για το Iq σου, εισαι ηδη "φτιαγμενος", τα γενετικα χαρακτηριστικα υπερτερουν ολων ! ! !![]()
Τι θα γινει ρε,θα δουμε αιμα?Πολυ κοτες εισαστε τελικα.![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Rein ........... πεσ' του ότι έχεις Hayabusa .......... αυτό τον εξαγριώνει !!!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΗΡΑ ΚΡΑΝΙΟ :a29:
δοξα τω θεω...επιτελους θα σταματησει να κανει ηχω απο το κενο...![]()
![]()
οχι ρε συ...μην του κανω τετοιο κακο...αρκετη ζημια του κανει καθημερινα ο καθρεφτης του...Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Rein ........... πεσ' του ότι έχεις Hayabusa .......... αυτό τον εξαγριώνει !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()