ΑΠΟ 1970 ΕΩΣ ΚΑΙ ΦΕΤΙΝΟ !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
ποιας δεκαετίας?
![]()
άστο σου λέω ........... ΔΕΝ .........
ΑΠΟ 1970 ΕΩΣ ΚΑΙ ΦΕΤΙΝΟ !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
ποιας δεκαετίας?
![]()
άστο σου λέω ........... ΔΕΝ .........
Και θα το άφηναν έτσι οι εταιρίες ?? Να τους δυσφημούν και να μην κάνουν τίποτα? Τόσο παραπληροφόρηση πια?? Ε τι να πω είμαι θύμα....Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Δεν έθιξες τίποτα.. απλά να έχουμε γνώμη τεκμηριωμένη όχι ότι νάναι..... Και τα περιοδικά ειδικού τύπου τα είδαμε.... καλά τα παίρνουν.....
Πάρε και μια![]()
![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
ρε παιδια στο ηρακλειο που θα βρω μαγαζι με μεταχειρισμενες μηχανες?
προς κρητικους η ερωτηση
Μάλιστα άρα η αντικειμενικότητα λέει: οποιαδήποτε γυναίκα = μειωμένη αντίληψη χώρου-χρόνου αντανακλαστικών..Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
καποια πραγματα ομως ειναι αντικειμενικα,οσον αφορα τις οδηγικες ικανοτητες των φρεσκων οδηγων και δη γυναικων που εχουν καποια θεματακια αναφορικα με την αισθηση χωρου-χρονου και κατ επεκτασιν αντανακλαστικων...
γι αυτο χρειαζεται προσοχη στις συμβουλες απο τριτους...
anyway...για να μην ανοιξουμε θρεντ μεσα στο θρεντ,οτι και να παρεις κοριτσακι,διεθεσε και καποια χρηματα για καλα κρανομοπουφανα και μποτες...
reinmeister over and out...![]()
Αλλιώς την μαθαίνουμε την αντικειμενικότητα εμείς οι νέοπες, γιαυτό δεν πάει μπροστά η χώρα.
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Από περιοδικά?Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Αλλιώς την μαθαίνουμε την αντικειμενικότητα εμείς οι νέοπες, γιαυτό δεν πάει μπροστά η χώρα.
"ειδικού τύπου"?
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Από περιοδικά?
"ειδικού τύπου"?
![]()
Χαχαχα ένας αστείος....
Απότι φαίνεται μάλλον όντως θίχτηκες και σου ζήτησα ήδη συγνώμη για την ημιμάθειά μου.
Αλλά μάλλον αυτό που κάνεις τώρα λέγεται "καθένας με τον πόνο του" γιαυτό μην μπλέκεις τα θέματα μεταξύ τους.
Έχει αρκετά ........ θέλει προσοχή όμως !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gianna_edu
ρε παιδια στο ηρακλειο που θα βρω μαγαζι με μεταχειρισμενες μηχανες?
προς κρητικους η ερωτηση
Όλοι σχεδόν πουλάνε και μεταχειρισμένα .........
Α τα 400άρια δεν έχουν εισαχθεί από τις αντιπροσωπείες αλλά μεταχειρισμένα από Ιαπωνία !!!
Αυτό δημιουργεί ένα θέμα με την εύρεση ανταλλακτικών (δεν είμαστε Αθήνα) και ότι μιλάμε για μηχανάκια 10ετίας και βάλε ........ γι αυτό και η χαμηλή τιμή !!!
ta skouter oute na ta vlepw. den ta borw ka8olou. exw ena 8ema mou fainetai oti xalane synexeia den pane polu makria kai den maresoun kai ais8htika
oxi tipota allo alla me exoun prhksei na parw skouter gnwstoi k filoi
Ε μα. Την βλέπεις ξετρελαίνεται με τα scrambler, κλασικού σχεδιασμού μοτοσυκλέτες, μίνιμαλ κατασκευές και προτείνεις την πολυθρόνα με ρόδες με το σκρίνιο και το πατάρι επάνω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Arxagelos
για κανα αυτοματο μεγκα σκούτερ δεν σε ενδιαφέρει?
χεχεχεδεν έχω τίποτα με τα σκούτερ, πρακτικότατα είναι.
τα σκούτερ έχουν εξελιχθεί πολύ και πάνω απ ολα ειναι πολύ βολικά και εύχρηστα. Εγώ θα σου πρότεινα κάτι σε ...Αρχικά δημιουργήθηκε από gianna_edu
ta skouter oute na ta vlepw. den ta borw ka8olou. exw ena 8ema mou fainetai oti xalane synexeia den pane polu makria kai den maresoun kai ais8htika
oxi tipota allo alla me exoun prhksei na parw skouter gnwstoi k filoi
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/843007/
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/833562/
απο τα μηχανάκια που είχα και έχω fz6-s, yzf-r1, sym 125 αυτό που προτιμώ πάντα για τις διακοπές μου είναι το sym 125 της γυναίκας, άπλετος χώρος, άνετο και οικονομικό και πάει παντού.![]()
Καλά θα κάνεις να οδηγήσεις και κανένα scooter η mega scooter μπορει να αλλάξεις άποψη.![]()
Αυτό που έκανα ήταν χιούμορ το οποίο αφού δεν το κατάλαβες, περισσέυει η συζήτηση.Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Χαχαχα ένας αστείος....
Απότι φαίνεται μάλλον όντως θίχτηκες και σου ζήτησα ήδη συγνώμη για την ημιμάθειά μου.
Αλλά μάλλον αυτό που κάνεις τώρα λέγεται "καθένας με τον πόνο του" γιαυτό μην μπλέκεις τα θέματα μεταξύ τους.
Νά σαι καλά και καλές βόλτες.
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Αυτό που κατάλαβα είναι ότι "προσπάθησες" να κάνεις χιούμορ με κάτι άσχετο για κάτι που εγώ μιλούσα στα σοβαρά. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα παραπάνω από το να ανακαλέσω τις ανακρίβειες που είπα.Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Αυτό που έκανα ήταν χιούμορ το οποίο αφού δεν το κατάλαβες, περισσέυει η συζήτηση.
Νά σαι καλά και καλές βόλτες.
![]()
Πάντα όρθιος στην κούκλα σου![]()
ΟΚ δικιά μας είσαι που λένε !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gianna_edu
oxi tipota allo alla me exoun prhksei na parw skouter gnwstoi k filoi![]()
![]()
![]()
Γράφε μαγαζιά ..........
Λ. Ικάρου με κατεύθυνση από κέντρο προς αεροδρόμιο
1) Suzuki Bογιατζής Πόρος
2) ΥΑΜΑΗΑ Σπυριδάκης Πόρος
3) PIAGGIO Μαυράκης Πόρος
4) APRILLIA Μαυράκης Πόρος
5) Μοτοεισαγωγική Κρητης Ν. Αλικαρνασσός
Λ. Κνωσσού με κατεύθυνση από Όαση προς Κνωσσό
1) Καψοκέφαλος 3 Πεύκα
2) Ηonda Αφες Σαραντινίδη Πριν το νεκροταφείο
Λ. Εθν. Αντιστάσεως από νεκροταφείο προς λιμάνι
1) Honda Ανδρής
2) Δεν θυμάμαι όνομα Μοτοκάτι περίπου στο ύψος του Γκάλαξυ δίπλα στο Page Works
Ιερωνυμάκη στη γέφυρα των Πατελών
1) Παπαδάκης
Ανδρέα Παπανδρέου (Ακαδημίας)
1) SYM Πνευματικάκης
Λ. 62 Μαρτύρων
1) Μοτο Κουτσάκης (στο ύψος της Μίνωος)
2) ΚYMCO (καμίνια)
Δεν θυμάμαι άλλα .......... περισσότερες πληροφορίες για τον καθένα ....... με πμ για ευνόητους λόγους !!!
Ή σε καμμιά βόλτα-καφέ με το υπόλοιπο συνάφι .......... ρίχνε καμμιά ματιά στο συναντήσεις -βόλτες !!!
![]()
ευχαριστω ολους!