Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 121

Θέμα: Διώξεις για ελεύθερη κατασκήνωση

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Οι νόμοι του στρατού μας φαίνονταν παράλογοι όταν ήμασταν φανταράκια ε?

Πόσο λογικό είναι να απαγορεύεται το ελεύθερο κάμπινγκ επειδή κάποιοι στήνουν σκηνές εξοχικά, μερικοί βάζουν φωτιές ενώ κάποιοι άλλοι γεμίζουν τον τόπο σκουπίδια?

Δε θα ήταν πιο λογικό αντί να απαγορεύεται το ελεύθερο κάμπινγκ να απαγορευτούν και να ελεγχθούν συμπεριφορές όπως οι παραπάνω?
    Απόλυτα λογικό, και πιό σωστό.

Αλλά πιό δύσκολο.... Κάποιος θα πρέπει να χύσει ιδρώτα στις περιπολίες....
    "Qu ils mangent de la brioche"

ολα ειναι θεμα παιδειας και σεβασμου! οσοι αγαπαμε το ελευθερο καμπινγκ,καλο ειναι να γνωριζουμε πεντε πραγματα παραπανω για τις υποχρεωσεις και τα δικαιωματα μας!

http://freecampgr.blogspot.com/
    Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
    http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
    Απόλυτα λογικό, και πιό σωστό.

Αλλά πιό δύσκολο.... Κάποιος θα πρέπει να χύσει ιδρώτα στις περιπολίες....

Ένα κουστουμάκι καλό σε όποιον τολμήσει και το πρόβλημα λύθηκε.
    Για 2 χρόνια να χώνει σκουπίδια σε χωματερή με κουταλάκι του γλυκού ο μπούστης!!!

Δεν έχει να φοβάται μόνο τις περιπολίες αλλά και τους λουόμενους και τους περαστικούς, τους ντόπιους, τους παραδίπλα κτλ κτλ.

Τον στόκο για παράδειγμα σίγουρα θα τον φοβούνται όλοι.
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Εγω παιδες τα δεχομαι οσα λετε ακομα και τον στοκο (τι λαθος εκανε και αυτος και εβαλε τετοιο nick) αλλα οσο και να βρωμιζουμε εμεις εκτος του οτι εμεις οι ιδιοι τρωμε τα σκουπιδια στην μαπα οταν ξαναπαμε η θαλασσα τα καταφερνει και τα φτυνει εξω .

Μας εχουν βαλει σε μια λογικη ΄πρασινη αναπτυξης΄και τριχες περμαναντ σου λενε μην σταζει η βρυση σου χανεται τοσο νερο και βλεπεις ακριβως εξω απο το σπιτι σου εναν σπασμενο αγωγο που τρεχει μερες, χανοντας χιλιαδες κυβικα ή βλεπεις να εχουν χτυπησει γεωτρυσεις εκει στην λαρισα και σχεδον εχουν φτασει στο κεντρο της γης ή βλεπεις τα κανονια του γεωργου να πετανε στον αερα τονους νερου ενω εχει αλλη λυση.Μετα σου λενε οικολογικα αυτοκινητα και καταλυτες και βλεπεις την τζιμινιερα διπλα απο το σπιτι σου χωρις φιλτρα και αλλα περιτα να βγαζει το βραδακι ευοδια και το πρωι το αμαξι το λευκο το τσιλικο κατιμαυρο.Αλλες φορες παλι σου λενε μην πας στο δασος μπορει να παρει φωτια απο σενα που πας εκει ενω την ιδια στιγμη που στο λενε τυχαια σε 5 θεσεις περιμετρικα μπηκαν φωτιες και το εκαψαν ολο.Ακομα και να μην κατουρας στην θαλασσα σου λενε ενω την ιδια στιγμη κατι γεωτρησεις πετρελαιου εχουν τσακισει ολο το συστημα της θαλασσιας ζωης.Μην ανχωνεσται ομως η ΒP θα σταματησει τις ρακετες και το ελευθερο και θα αλλαξη την μεσογειο(ελπιζω πως οχι) σε Μαυρη θαλασσα.

'Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, η BP θα ξεκινήσει γεωτρήσεις ανοικτά της Λιβύης, παρά την ανησυχία που έχουν προκαλέσει οι κάκιστες επιδόσεις του βρετανικού πετρελαϊκού ομίλου σε θέματα περιβαλλοντικής προστασίας και ασφάλειας, μετά την καταστροφή που προκάλεσε η διαρροή πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικού.

Στα 1.700 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, στον Κόλπο της Σύρτης, η διερευνητική γεώτρηση θα γίνει σε βάθος 200 μέτρα χαμηλότερα από την πετρελαιοπηγή Μακόντο στον Κόλπο του Μεξικού που προκάλεσε τη μεγαλύτερη θαλάσσια διαρροή πετρελαίου στην αμερικανική Ιστορία, μετά την έκρηξη της πλατφόρμας Deepwater Horizon στις 20 Απριλίου, η οποία προκάλεσε επίσης το θάνατο 11 ατόμων'
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Αλλά πιό δύσκολο.... Κάποιος θα πρέπει να χύσει ιδρώτα στις περιπολίες...
    Ποτάμι φίλε μου αυτή την εποχή... πολύ ιδρώτα λέμε... πυροσβέστες, η ομάδα Ήφαιστος, εμείς ώς εθελοντές. Αλλά μυαλό μερικοί δεν βάζουν. Όπως είπα και πριν , μια εστία με 6αρι την σβύσαμε με μάνικες γιατί δεν είχαν το μυαλό κάποιοι με τόσο αέρα να μην την ανάψουν καν.

Τι να λέμε τώρα;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Πολλά τα χρόνια... Το avatar του/της Antwnis
    Όλα είναι θεμα του να μη βρεθείς σε λάθος σημείο την λάθος στιγμή.
    Εδω έχει εκατομύρια λαθρομετανάστες σε αυτή τη χώρα και δεν τους ενοχλεί κανεις και τους ηρ8ε ξαφνικα να ασχοληθούν με τους ελεύθερους κατασκηνωτες?
    Η δουλειά γίνεται καρφωτή από τους ιδιοκτήτες camping που είναι κοντά.
    Μου είχε συμβεί να τρέχουμε στις 3 το βράδυ για να μη μας συλάβουν στην Παροικιά της Πάρου το..... 1982!!!
    Δεν αλλάζει η Ψωροκώσταινα λέμεεε!
    Όλα είναι έτσι, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αλλιώς! :a39:

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    ΠΟΣΟ ΑΚΡΙΒΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ.....
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος
    Εγώ και φέτος έκανα 2 φορές ελέυθερο camping απλά σε περιοχές χωρίς κόσμο..ας έρθουν να με συλλάβουν, τι θα πάθω ρε?Φυλακή θα με βάλουν?Τέτοιες δικογραφίες ας μου κάνουν όσες θέλουν, θα τις προσθέτω και στο βιογραφικό μου. Είμαι ελέυθερος να το κάνω, τη δική μου ζωή ρισκάρω, φεύγοντας μαζεύω και τα γύρω γύρω σκουπίδια.
    To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Παιδια αδικο το μπανγΚ στον Στοκο. Εχει δικιο... ξερεις τι ειναι τοσα χρονια να πηγαινεις σε παρθενες παραλίες και καβουροτρυπες και ξαφνου να ερχονται να σΕ χεζουν και να σΕ βρωμιζουν

...

.

.

Αθηναιοι; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ban 'em all

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
    o stokos το χασε λόγω επίθεσης που έκανε κατ' τα αλλα δίκιο είχε.

παρτε παράδειγμα πώς έχει καταντήσει η χιλιαδού και ο Λημνιώνας αλλά γενικά η Εύβοια.

Μόνιμες εγκαταστάσεις σκηνών και τροχόσπιτων με πέτρες γύρω γύρω για να οριοθετείται ο "χώρος" του καθενός και 150 επιπρόσθετα τεντάκια γύρω γύρω να μετατρέπει σε ολόκληρη μονοκατοικία

άκου πέτρες ρε φίλε για οριοθετήσουμε την αυλή της σκηνής μας. Και τις μισές μέρες τις εβδομάδας που πρέπει να πεταχτούμε μέχρι την Αθήνα με την Τζιπάρα μας........... η Σκηνή εκει, για μην χρειαστεί να ξαναστήσουμε το συγκρότημα.

Για να μην αρχίσω τώρα για τα τροχόσπιτα που τα αφήνουν μόνιμα για 10 χρόνια σε ένα σημείο.

παίδες ελληνάρες είμαστε. Δε μπορεί δηλαδή να πιστεύουμε οτι οι Campers είναι εξαίρεση. Και όχι δεν είναι εξαίρεση οι ασυνείδητοι. Εξαίρεση αποτελούν οι συνειδητοποιημένοι όπως και σε όλα τα κομμάτια της κοινωνίας μας. Μην μου συγκρίνεται τους campers της Νορβηγίας με τους Έλληνες. Μη χέσω...
    +οΛΑ.

η απαγορευση καμπινγκ στο ελαφονησι καλως(αν και νομιζω εκει βλεπω ταμπελες οτι απαγορευεται εδω και 5-6 χρόνια.) να γινει μιας και εκει υπαχρει χλωριδα και πανιδα που ζει,αναπαραγεται και προστατευεται κτλ και με ελευθερο καμπινγκ αυτα δε θα υπαρχουν και σε λιγο καιρο θα ναι ολα μουνι κ αλωνι οπως φυσικα και οπου αλλου γινεται ελευθερο καμπινγκ στην ελλαδα.

γιατι μαστε και πολιτισμενοι..δε βλεπετε ολα μας τα βουνα"?τους προποδές τους?σκουπιδιαριο εχουν γινει οπως βασικα κ οτιδηποτε εκτος σπιτιου μας..

Re: Re: Re: Re: Re: Διώξεις για ελεύθερη κατασκήνωση

Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x

Παιδία λέγεται αυτό;;;
    Όχι... Παιδ(ε)ία...

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tsioy600
    Περισυ τέτοια εποχή στη Χιλιαδου πήγα να παιξω μπουνιές!Η παραλια τιγκα απο σκηνες.Πραγματικα δεν ειχε μερος να στησεις παρα μονο στην ακροθαλασσιά.Και τοτε με μια προσεκτικη ματια βρεθηκα προ εκπλήξεως!Σε όλη την πίσω σειρά από σκηνές (οι καλές καβάτζες) που ειναι κάτω απο δεντρα, οι σκηνες ήταν ακατοικητες και σκεπασμένες!!! Καταλαβατε?? Οι μαγκες εκει ειχαν φτιαξει εξοχικα! Πανε αρχες Μαιου και πιάνουν θέση και την ξεστηνουν τέλη Σεπτέμβρη!Και βεβαια πανε κατι Σαβ-κυρ και οποτε το θυμηθούν!Και εχουν κανει και περιφραξη με πέτρες!(την αυλή τους)Και ολο τον υπολοιπο καιρό που οι ξύπνιοι Κύριοι αυτοί δεν πανε στο ''εξοχικο'' τους οι σκηνες μενουν άδειες και εμείς οι χαζοί στο ψάξιμο!!Δλδ ΕΛΕΟΣ!!

Και κάπου εκεί βιδώνω αφού ήμουν 2 ώρες χωρις να βρίσκω μέρος να στήσω και πάω στο 1ο άδειο ''εξοχικο'' που βλεπω και αρχίζω να το ξεκουκουλώνω για να μεινω!Μεσα σε 10 λεπτά μου σκάει ο κλασσικός ελληνάρας (ιδιοκτήτης διπλανού ''εξοχικού'') και με ρωτάει:''ξέρεις τον Κώστα?'' Ναι ξέρω εναν Κωστα απαντω και συνεχίζω..Με τα πολλα στο τέλος γινεται μια φασαρία δυστυχως χωρίς μπουνιές (έπρεπε τελικά) μιας και λεμε με την παρέα να μην χαλαστούμε για τον μαλακα.Και το επιχειρημα του μαλάκα???Ερχομαστε εδώ απο το '81!!!Και ενταξει ρε φιλε ερχεσαι απο το ΄81 και καλα κάνεις.Οταν φεύγεις να πάιρνεις και την σκηνή σου μαζί!Όσοι προλαβαν μέχρι το ΄81 δλδ?Και αντε έισαι ΜΑΛΑΚΑΣ και την αφηνεις την σκηνη εκει..Είσαι τόσο ΜΑΛΑΚΑΣ που δεν αφήνεις άλλον να μπει μέσα και να εκμεταλλευτεί τον χώρο όσο εσύ λείπεις?

Την επόμενη φορά που θα γινει παρόμοιο περιστατικό θα πάρω το εξοχικό και θα το στείλω στα σκουπίδια και όποιος θέλει ας με πει μαλάκα...

Αυτο και αν ειναι καφριλα.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
    Εγώ και φέτος έκανα 2 φορές ελέυθερο camping απλά σε περιοχές χωρίς κόσμο..ας έρθουν να με συλλάβουν, τι θα πάθω ρε?Φυλακή θα με βάλουν?Τέτοιες δικογραφίες ας μου κάνουν όσες θέλουν, θα τις προσθέτω και στο βιογραφικό μου. Είμαι ελέυθερος να το κάνω, τη δική μου ζωή ρισκάρω, φεύγοντας μαζεύω και τα γύρω γύρω σκουπίδια.
    Ωραιος!!
    money cant buy me love !!!

afrikanos paliouras Το avatar του/της miscelano
    παιδες δεν εκαναν ντου στο ελαφονησι αλλα λιιιιιγο ποιο νοτια....στο κεδροδασος....ημουν κι εγω εκει και εφυγα 3 μερες πριν κανουν ντου...ειχε πολυ κοσμο γενικα αλλα δεν εβλεπες κατω ουτε μια γοπα....παραδεχτηκα.....ηταν ολοι τους συνηδητοποιημενοι καμπερς...κι εμενα μου τη σπαει οταν παω καπου κι εχει σκουπιδια (καβουροτρυπες πχ) αλλα στο κεδροδασος ηταν τζαμι....
    τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
    παιδες δεν εκαναν ντου στο ελαφονησι αλλα λιιιιιγο ποιο νοτια....στο κεδροδασος....ημουν κι εγω εκει και εφυγα 3 μερες πριν κανουν ντου...ειχε πολυ κοσμο γενικα αλλα δεν εβλεπες κατω ουτε μια γοπα....παραδεχτηκα.....ηταν ολοι τους συνηδητοποιημενοι καμπερς...κι εμενα μου τη σπαει οταν παω καπου κι εχει σκουπιδια (καβουροτρυπες πχ) αλλα στο κεδροδασος ηταν τζαμι....
    Εχει πολυ δικο ο φιλος... κανω χρονια ελευθερο camping στο κεδροδασος (εκτος απο φετος, ευτυχως!) και πραγματικα μου εχει κανει εντυπωση η οικολογικη συνειδηση των campers εκει... πραγματικα δεν βρισκεις κατω ουτε γοπα!

Κριμα που ξηγηθηκαν ετσι οι μπατσοι...

ΥΓ. Βλεπεις εξαρθωσαν ολο το εγκλημα στην κρητη και ειπαν να εξαρθρωσουν και τους φυσιολατρες... ου να χαθητε σιχαμενοι!!!
    money cant buy me love !!!

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. cbr 900 - ρυθμίσεις για ελεύθερη εξάτμιση ??
    από kostantinos στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2008, 19:41
  2. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2008, 19:36
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2007, 13:05
  4. 2ημερο με ελεύθερη κατασκήνωση
    από hristos3 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2007, 11:38
  5. 2ημερο με ελεύθερη κατασκήνωση