Σελίδα 6 από 12 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 173

Θέμα: Ελλάδα - Σερβία, Ρινγκ το παρκέ του ΟΑΚΑ

Παλαιό μέλος
    Εχει παιξει κανεις απο'δω μεσα στο παρκε ή στο κομμωτηριο την εβγαζε? Οταν παιζεις πορωμενα, και καλα κανεις, οι ορμονες σου βαρανε κοκκινο και θελεις οπωσδηποτε την νικη.Ο αντιπαλος γινεται εχθρος και καθε κινηση του φανταζει εριστικη σε'σενα. Οταν εχεις 200 σφιγμους και η αδρεναλινη πρηζει τα επινεφριδια σου τοτε μπορει να τα βαλεις και με τον συμπαιχτη σου, ακομη και με τον αδερφο σου.Βγαζεις τον χειροτερο εαυτο σου και τοτε ο εχθρος σου εισαι εσυ. Θυμηθειτε τον συγχωρεμενο τον Γιανκοβιτς τι εκανε πανω στην πορωση του και πως το πληρωσε. Το ξυλο απο επαγγελματιες ΔΙΕΘΝΕΙΣ αθλητες ειναι κατεκριτεο, και βεβαιως χρηζει αμεσης τιμωριας.Καθε τετοιο φαινομενο πρεπει να τιμωρειται παραδειγματικα. Ομως μην διαβαζω μαλακιες απο ατομα που δεν ξερουν ουτε ντριμπλα να κανουν, και αυτο φαινεται απο τα γραφομενα τους. υ.γ.Δεν θα φωτογραφησω εναν ή περισσοτερους για το φταιξιμο, ας το κανουν οι φωτεινοι παντογνωστες του forum.
    Τελικα ειναι η δεν ειναι κατακριτεο???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Εχει παιξει κανεις απο'δω μεσα στο παρκε ή στο κομμωτηριο την εβγαζε?

Οταν παιζεις πορωμενα, και καλα κανεις, οι ορμονες σου βαρανε κοκκινο και θελεις οπωσδηποτε την νικη.Ο αντιπαλος γινεται εχθρος και καθε κινηση του φανταζει εριστικη σε'σενα.
    Οταν εχεις 200 σφιγμους και η αδρεναλινη πρηζει τα επινεφριδια σου τοτε μπορει να τα βαλεις και με τον συμπαιχτη σου, ακομη και με τον αδερφο σου.Βγαζεις τον χειροτερο εαυτο σου και τοτε ο εχθρος σου εισαι εσυ.

Θυμηθειτε τον συγχωρεμενο τον Γιανκοβιτς τι εκανε πανω στην πορωση του και πως το πληρωσε.

Το ξυλο απο επαγγελματιες ΔΙΕΘΝΕΙΣ αθλητες ειναι κατεκριτεο, και βεβαιως χρηζει αμεσης τιμωριας.Καθε τετοιο φαινομενο πρεπει να τιμωρειται παραδειγματικα.
    Ομως μην διαβαζω μαλακιες απο ατομα που δεν ξερουν ουτε ντριμπλα να κανουν, και αυτο φαινεται απο τα γραφομενα τους.

υ.γ.Δεν θα φωτογραφησω εναν ή περισσοτερους για το φταιξιμο, ας το κανουν οι φωτεινοι παντογνωστες του forum.

αν επειδη παιζεις πορωμενα οι αντιπαλοι φανταζουν εχθροι σε σενα, εχεις ψυχολογικα προβληματα.
    εγω θα δω "εχθρικα" εναν αντιπαλο οταν προσπαθησει να με χτυπησει εκουσια, να κανει φαουλ υπουλα και βρωμικα και γενικοτερα να θετει σε κινδυνο την δικη μου σωματικη ακεραιοτητα και των συμπαικτων μου.

πως βλεπει ο καθενας το παιχνιδι ειναι αξιο αποριας μερικες φορες, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!

και ολα αυτα συνεβαιναν στο κομμωτηριο της γειτονιας μου,ετσι...

Παλαιό μέλος
    Ειναι παντως απιστευτο ποσες κομμωτριες παρακολουθουν μπασκετ ετσι???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    σου εχει μεινει απωθημενο με καμια κομμωτρια και μας εχεις ζαλισει;

Αθλητές της πούτσας...Έχει τρελαθεί ο κόσμος τελείως ρεεε...!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    και γαμω τα εφ αγωνιζεστε.............

αλλα αν μετα απο καθε αμυνα του αντιπαλου κινδυνευεις να μεινεις στειρος η αναπηρος καπου πετας τα καπακια και του γ@μας οτι εχει και δεν εχει.....

οσοι παιζουν,επαιζαν,καποιο αθλημα που εχει σωματικη επαφη θα καταλαβουν τι εννοω.....
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Βλεπω. Δεν παιρνω το μερος τους, ειμαι αντικειμενικος.
    Λες οτι ο τραμπουκισμος του Φωτση εφερε στην επιφανεια πουστιες των αλλων σαν οι δικοι μας να ειναι αγιοι και να μη καναν πουστιες στον αγωνα... δεν ειναι ετσι. Απλως ο Φωτσης εχασε την ψυχραιμια του και υστερα εγινε ενα ντομινο σε ενα παιχνιδι που ειχε ειδη πολυ ενταση.
    Δεν το επιβαλλει ο αθλητισμος αυτο που γινεται αλλα ειναι συνηθες φαινομενο ακομη και σε παιδικα πρωταθληματα...
    Βλεπω και τη δολιοτητα των αλλων αλλα βλεπω και των δικων μας παιχτων πραγμα που οι περισσοτεροι παραβλεπουν.
    Και ξαναλεω οτι δε μιλαω για σενα προσωπικα αλλα αν δεις ακομη και το βιντεο οι σχολιαστες ποτε δεν αναφερουν οτι καποιος ελληνας χτυπαει αλλα μονο για τους αντιπαλους...
    Για να την τελειώσουμε της συζήτηση από χτες, η δική μου προσέγγιση είχε να κάνει (στην αρχή τουλάχιστον) μόνο για τις ύπουλες πράξεις, ΑΦΟΥ ξεκίνησαν όλα, αλλά έφτασα να κατακρίνω και τα "έξυπνα" φάουλ εντός αγώνα. Δεν με ενδιαφέρει τι είναι το σύνηθες στα "αθλήματα" παιδικά και επαγγελματικά. Και αντικειμενικά όποιος βάρεσε Έλληνας ή Σέρβος πρέπει να υποστεί τις συνέπειες αν υπάρξουν.

Από κει και πέρα εμένα με πείραξε η τακτική που ακολούθησαν στην "γενική σύρραξη" οι Σέρβοι και θα με πείραζε και οποιοσδήποτε δικός μας και αν το έκανε.Αυτά.

πχ αυτόν ούτε να τον φτύσω:

http://www.youtube.com/watch?v=jOzqaodDmTk
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    αν επειδη παιζεις πορωμενα οι αντιπαλοι φανταζουν εχθροι σε σενα, εχεις ψυχολογικα προβληματα.
    εγω θα δω "εχθρικα" εναν αντιπαλο οταν προσπαθησει να με χτυπησει εκουσια, να κανει φαουλ υπουλα και βρωμικα και γενικοτερα να θετει σε κινδυνο την δικη μου σωματικη ακεραιοτητα και των συμπαικτων μου.

πως βλεπει ο καθενας το παιχνιδι ειναι αξιο αποριας μερικες φορες, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!

και ολα αυτα συνεβαιναν στο κομμωτηριο της γειτονιας μου,ετσι...
    Για τα ψυχολογικα δεν απανταω, ολοι μας εχουμε κατι ψιλα
    Για το δευτερο, δες πρωτα πως ΞΕΚΙΝΗΣΕ η κοντρα, και μετα ξαναγραψε.
    Σου'χει κανει αντιπαλος τυφλο σκριν με τους αγκωνες του στην μαπα σου, μαν του μαν με χτυπηματα στα νεφρα, σε ριμπαουντ ή τζαμ σουτ να πεταει τον κωλο του στα ποδια σου και να γυριζεις αναποδα στον αερα? Τι θα κανεις μετα?
    Για το τριτο.....τι να πω, αλλοι παιζουν για την φανελα και αλλοι για εκατομμυρια.Εσυ ακομη στο συννεφακι σου τι ΠΑΙΧΝΙΔΙ! παιζεις και ποσο ακριβο ειναι?
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mparmpanik
    Εχει παιξει κανεις απο'δω μεσα στο παρκε ή στο κομμωτηριο την εβγαζε?

Οταν παιζεις πορωμενα, και καλα κανεις, οι ορμονες σου βαρανε κοκκινο και θελεις οπωσδηποτε την νικη.Ο αντιπαλος γινεται εχθρος και καθε κινηση του φανταζει εριστικη σε'σενα.
    Οταν εχεις 200 σφιγμους και η αδρεναλινη πρηζει τα επινεφριδια σου τοτε μπορει να τα βαλεις και με τον συμπαιχτη σου, ακομη και με τον αδερφο σου.Βγαζεις τον χειροτερο εαυτο σου και τοτε ο εχθρος σου εισαι εσυ.

Θυμηθειτε τον συγχωρεμενο τον Γιανκοβιτς τι εκανε πανω στην πορωση του και πως το πληρωσε.

Το ξυλο απο επαγγελματιες ΔΙΕΘΝΕΙΣ αθλητες ειναι κατεκριτεο, και βεβαιως χρηζει αμεσης τιμωριας.Καθε τετοιο φαινομενο πρεπει να τιμωρειται παραδειγματικα.
    Ομως μην διαβαζω μαλακιες απο ατομα που δεν ξερουν ουτε ντριμπλα να κανουν, και αυτο φαινεται απο τα γραφομενα τους.

υ.γ.Δεν θα φωτογραφησω εναν ή περισσοτερους για το φταιξιμο, ας το κανουν οι φωτεινοι παντογνωστες του forum.
    οταν παιζεις πορωμενα, δεν εισαι αθλητης, εισαι βοδι.
    ο αθλητης επιβαλλεται να εχει πειθαρχια και αυτοπειθαρχια.
    οταν εχεις 200 σφιγμους , η αδρεναλινη σε πλημμυριζει μεχρι τα αυτια και δεν μπορεις
    να συγκρατησεις τα νευρα σου, δεν κανεις για την ομαδα.
    της κανεις ζημια.

ειμαι 17 χρονια στα παρκε κι εχω δει απειρες ομαδες με υπεροχα ροστερ
    να πανε στον πατο γιατι ειχαν εναν τετοιο παιχτη.
    γιατι στον πρωτο που θα εξαντλησουμε την αυστηροτητα μας ειναι αυτος ο παιχτης
    κι οχι γιατι μας καθεται στο λαιμο, χεστηκαμε, αλλα γιατι οφειλουμε να προστατεψουμε
    τους υπολοιπους.
    οι κοουτς το ξερουν αυτο και συνηθως τους παγωνουν στους παγκους.

προσεξτε και κατι αλλο..

παρατηρειστε με με ποση αυστηροτητα θα αντιμετωπιζεται η ομαδα μας στο μουντο μπασκετ..
    κι αυτο γιατι ενα παλλικαρι δεν συγκρατησε τα νευρα του..
    κι αν νομιζετε οτι οι ρεφερι δεν παρακολουθουν τα παιχνιδια προετοιμασιας, πλαναστε πλανη οικτραν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mparmpanik
    [
    Σου'χει κανει αντιπαλος τυφλο σκριν με τους αγκωνες του στην μαπα σου, μαν του μαν με χτυπηματα στα νεφρα, σε ριμπαουντ ή τζαμ σουτ να πεταει τον κωλο του στα ποδια σου και να γυριζεις αναποδα στον αερα? Τι θα κανεις μετα?
    [/B]
    εσυ αγαπητε μου δεν θα κανεις τιποτα γιατι οτιδηποτε κι αν κανεις θα αποβληθεις.

ο αντιπαλος που θα στο κανει αυτο θα αποβληθει αμεσα με ντισκαλιφιε και θα ξαναπαιξει μετα απο 4 αγωνιστικες γιατι θα του χρεωθει και προθεση.
    αυτους τους παικτες συνηθως οι ομαδες μετα τους παγωνουν και τους χρησιμοποιουν (αν μεινουν στην ομαδα) μετα απο κανα χρονο..

εχεις δει πολλα τετοια φαουλ να γινονται στα παιχνιδια?
    εγω προσωπικα σφυριζω 17 χρονια και κατηγοριες που θεωρουνται σκληρες και "βρωμικες"
    και τετοια φαουλ εχω δει ελαχιστα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Για τα ψυχολογικα δεν απανταω, ολοι μας εχουμε κατι ψιλα

true, αρκει να μην τα εξωτερικευουμε πολυ και εχουμε προβληματα.

Για το δευτερο, δες πρωτα πως ΞΕΚΙΝΗΣΕ η κοντρα, και μετα ξαναγραψε.

αν λες για τον φωτση,ειχα πει οτι του δινω δικιο γιατι ξερω τι μπορει να προκαλεσει ενα σκληρο φαουλ.

ολα αυτα και αλλα πολλα. μετα εχει να ακολουθησει 2 δρομους. τον ευκολο και τον δυσκολο. αντρικια εξηγηση. ή παιζουμε σκληρα ή παιζουμε χαλαρα. οποιος εχει διαλεξει το σκληρο μονοπατι το εχει μετανιωσει.

Για το τριτο.....τι να πω, αλλοι παιζουν για την φανελα και αλλοι για εκατομμυρια.Εσυ ακομη στο συννεφακι σου τι ΠΑΙΧΝΙΔΙ! παιζεις και ποσο ακριβο ειναι?

οταν επαιζα για ομαδες ημουν μικρος και δεν πληρωνομουν,αρα επαιζα για την φανελα. οταν μεγαλωσα αρχισα να παιζω για το αθλημα και την παρτυ μου. επειδη ειδα ομως οτι σκοτωνομουν αδικα, αρχισα να βαζω στοιχηματα και το ξυλο ειναι δεδομενο απο το 1ο λεπτο του παιχνιδιου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mparmpanik
    ....οι κοουτς το ξερουν αυτο και συνηθως τους παγωνουν στους παγκους.....
    Το ''συνηθως'' το'πες μονος σου.
    Εγω δεν εχω δει παιχταρα-κωλοπαιδο να ''παγωνει''.
    Παραδειγματα αμετρητα, και οχι μονο στο μπασκετ.
    Δεν προσπαθω να μεταπεισω κανεναν, τα γεγονοτα μιλανε απο μονα τους.
    Αν παρακολουθεις ΝΒΑ , δεν υπαρχει αγωνιστικη που να μην πεσουν μερικες ψιλες.
    Συμφωνα με'σενα, μερικοι απο τους κορυφαιους του ειδους ειναι βοδια.

Στα υπολοιπα δεν διαφωνω, αλλα εσυ εισαι τοσο απολυτος που αναιρεισαι μονος σου.
    Οσο για το οτι σφυριζεις.... ακου την κοινη γνωμη για τους διαιτητες.
    Ελπιζω να εισαι μια απο τις ελαχιστες εξαιρεσεις.

υ.γ. οι γενικολογιες, η απολυτοτητα και οι χαρακτηρισμοι σε κανουν να χανεις και το δικιο που εχεις.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    τελικα τις ριξαμε για τις φαγαμε?

κρατησε κανεις κροσε-σκορ?

για να ξερω δλδ αν θα ειμαι υπερηφανος ως ελλην η οχι......
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Πάλι καλά να λέτε που ο Μπουρούσης δεν παίζει στον παοκ. Θα είχαμε ήδη κάποιον Σέρβο νεκρό σήμερα από τους φανατισμένους φασιστοχούλιγκανς της "ομάδας" αυτής.

Δεν ξέρω αν είχε μαθευτεί τότε το περιστατικό στην Θεσσαλονίκη όταν είχαν έρθει για αγώνα οι οπαδοί του ερυθρού αστέρα. Είχαν επιτεθεί καμιά δεκαριά παοκτσήδες σε παρέα 3 αντρών και μιας κοπέλας στο qarcon brasserie στην λεωφόρο νίκης και είχαμε και μαχαίρωμα.

Δεν ξέρω αν διαβάσατε αλλά αυτός με το 12 που πέταξε την καρέκλα δήλωσε στον εισαγελέα πως το έκανε για να αμυνθεί... α το καημένο το παιδί... να βαράει στον σβέρκο ήξερε ο τιποτένιος...

Δλδ οι αλλες "ομαδες" εχουν αριστεροχουλιγκανς?
    Δεν εχεις ακουσει τπτ για νεκρους βαζελους,μαχαιρωματα στη Λαυριου κλπ ετσι?
    Τι να σου πω ρε φιλε?Απο τη στιγμη που ξεκινας ετσι δεν απεχεις και πολυ απο τους μαλακες που πλακωθηκανε στο παρκε φορωντας μαλιστα και τις φανελες των εθνικων τους ομαδων.
    Βαλτο καλα στο μυαλο σου.Ο χουλιγκαν ειναι χουλιγκαν πρωτα στο μυαλο(λεμε τωρα) και μετα στα χρωματα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Σελίδα 6 από 12 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2016, 20:37
  2. Το ταξίδι του μέλιτος...
    από Wizard13 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2004, 09:10
  3. O Osama και το συγκρότημά του
    από Ora_Nihil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0