Σελίδα 6 από 17 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 245

Θέμα: Οδήγησα ένα "όπλο". ...

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Βασικα αφου λες οτι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από katath
    Θέλω το πρωί που ξυπνάω, να πω πως θέλω να πάω Ιταλία για καφέ και να ξεκινήσω. Να πως πως το πρωί θα πάω για 3ήμερο Βερολίνο και να πεταχτώ.
    εμένα μου αρέσουν τα βαριά αυτοκίνητα που είναι σταθερά σαν πλοία και δεν έχουν νεύρο, ή άλογα. Δεν μου αρέσει το Type r, ούτε το focus rs, ούτε το κάποιο κοντράμαξο. Μου αρέσουν τα οικογενειακά του 1,5 τόνου.
    Θέλω κάλυψη και όσο το δυνατόν να μην είναι εκτεθημένο το σώμα μου στον αέρα (πόδια, στήθος κτλ)
    Είμαι 22 χρονών και παρ' όλο που έχω την οικονομική δυνατότητα να πάρω αυτοκίνητο με 200 άλογα
    Για σκεψου το λιγο...υπαρχουν και καταλληλοτερες μηχανες για την χρηση που θελεις...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	honda-gold-wing-001.jpg 
Προβολές:	707 
Μέγεθος:	59,7 KB 
ID:	207257

Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παρακολουθήσω αυτά τα σχολεία, ίσα ίσα που το έχω σκεφτεί αρκετά να πάω να τα κάνω. Σχετικά με την επιτάχυνση και την ροπή όμως. Δεν σε σκοτώνει η μεγαλύτερη επιτάχυνση. Σκοτώνεσαι γιατί έπεσες στον τοίχο με 200. Και τα 2 αυτά μηχανάκια το 200 το έχουν πολύ γρήγορα. Βέβαια με περνάς πολλά χρόνια και έχεις εμπειρία στις μηχανές που ίσως ποτέ να μην αποκτήσω, οπότε κάθε σου κουβέντα είναι "σχολείο" για μένα. Σε αυτό που διαφωνώ με τους περισσότερους είναι πως κινδυνεύω περισσότερο με την hayabusa, συγκριτικά με άλλες μηχανές. Δεν είναι η hayabusa πιο επικίνδυνη από μια ninja 250. Μπορεί να γίνει σε χέρια κάποιων πιο επικίνδυνη. Αλλά αυτό εξαρτάται από πολλά. Αν εξαιρέσουμε την τύχη, τις συγκυρίες, ακολουθεί το μυαλό και αυτοσυγκράτηση. Συμφωνείς μαζί μου?

Αν και δεν αμφιβαλω οτι μπορει καποιος να παρει οποια μοτοσυκλετα του αρεσει και με συνεση να οδηγει για χρονια χωρις να του συμβει τιποτε, πρεπει να διαφωνησω καπου. Οι μικροτερου κυβισμου μοτοσυκλετες, οπως τα 250αρια ή τα 400αρια, σου θετουν καποια ορια μονες τους. Ο κινδυνος μοτοσυκλετων οπως ειναι τα χαγια, ΖΖr κτλ, ειναι οτι εκει που η μια οριοθετει τα ορια της, η αλλη νιωθει σαν να μην συνεβη τιποτα. Ειναι τοσο βελουδινη η λειτουργια τους στα πολλα χλμ, που σου δινουν την ψευδαισθηση οτι εισαι ασφαλης. Εκει ειναι ο κινδυνος και μονο. Θα τρεχεις χωρις να το καταλαβαινεις.
    Η αλλα διαφορα επισης ειναι, οτι ειναι και λιγο λυπηρο να εχει καποιος ενα κτηνος και να το κινει σαν να ειναι ενα 400. Γιατι ενα σωφρονας ετσι θα το κινουσε. Τουλαχιστον για τον πρωτο καιρο.
    Ισως να ηταν προτιμοτερο για ενα μικρο χρονικο διαστημα να επαιρνε ενα μεταχειρο Χορνετ ή καποιο αλλο γυμνο 600αρι, ωστε να εχεις τα ταξιδακια σου, αλλα και να εχεις και τον φυσικο περιορισμο του αερα, συν το οτι εχουν κινητηρες που δεν εχουν και καποιο τρομακτικο γκαζι. Μολις το βαρεθεις, παιρνεις κατι αλλο.
    Αλλα να ξερεις οτι δεν εισαι ο πρωτος αλλα ουτε και ο τελευταιος που κανει μια τοσο "ιδιαιτερη" αγορα. Και παρα πολλοι τα εχουν παει περιφημα.
    Για θανατικα μονο να μην διαβαζω θελω εδω μεσα, γιατι φευγουν και αρκετοι εμπειροι λογο υπερβολικης αυτοπεποιθησης. Γλυκο βλεπεις αυτο το μ@μημενο το βρωμογκαζο.

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
    Βασικα αφου λες οτι...

Για σκεψου το λιγο...υπαρχουν και καταλληλοτερες μηχανες για την χρηση που θελεις...
    Άσε ρε Ηλία! Οδήγησα το εν λόγω διαστημόπλοιο πριν μερικές ημέρες (ενός γνωστού απο τον Αποκόρωνα) και έπαθα πλάκα! Το θέλω σα τρελός!

(καλά ρε σύντεκνοι, εγώ ΟΚ. Εσείς ίντα κάνετε ξύπνιοι πρωινιάτικο; )
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Άσε ρε Ηλία! Οδήγησα το εν λόγω διαστημόπλοιο πριν μερικές ημέρες (ενός γνωστού απο τον Αποκόρωνα) και έπαθα πλάκα! Το θέλω σα τρελός!
    Αλλος ενας που την πατησε... :rotflmao:

Απιστευτη ποιοτητα κυλισης, ε;

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
    Απιστευτη ποιοτητα κυλισης, ε;
    Απλά το ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

in standby mode Το avatar του/της liakaros

(καλά ρε σύντεκνοι, εγώ ΟΚ. Εσείς ίντα κάνετε ξύπνιοι πρωινιάτικο; )
    Δουλευουμε...μεχρι τις 7:00

Aσε...αν δεν επρεπε να τελειωσω με το σπιτι που φτιαχνω...θα την ειχα παρει εδω και καιρο και ας την ειχα μονο για μακρινα ταξιδια...και για εδω γυρω γυρω παπακι.

Δεν πειραζει...ετσι κι αλλιως χρονος και δυνατοτητα για μακρινα δεν υπαρχει εδα με τα κοπελια...οποτε ...

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Όπα! Βρήκαμε τον πανέξυπνο!
    Λοιπόν. ...

55% έχεις καιρό να πας με γυναίκα
    25% γράφεις εδώ μέσα γιατί δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις
    20% (συμπλήρωσε το εσύ)

* Δεν έχω γράψει ποτέ πως οδήγησα haya. Για gsxr 1000 έγραψα. Αν δεν το ξέρεις, η hayabusa είναι 1300 κυβικά. Googlαρέ το να δεις και πως είναι εξωτερικά! Εξυπνούλη!!

ειναι πολυ κατω απο 55%
    ειναι πανω απο 25%

Κοιτα,τυχαινει να εχω οδηγησει τα μηχανακια που λες και τυχαινει να μην οδηγω παπι απο τα 17μου,ειμαι 34 τωρα οποτε κανε τους υπολογισμους σου.

Οπως τα περιγραφεις φαινετε οτι σε εχει συνεπαρει η ιδεα (ολοι καποτε ειμασταν 22) της μεγαλης μηχανης και το εχεις παρει πολυ ρομαντικα.
    Η "προσγειωση" που σου εκαναν τα διαφορα μελη ειναι μαλλον στο οτι ξερουν κατι παραπανω.
    Η διαφορα απο παπι σε 1000αρι η σε 1300αρι ειναι 900-1200κκ δηλαδη καμια σχεση εκτος οτι εχουν 2 ροδες.
    Το θα ηθελα να παρω ενα 1300 η ενα διαστιμοπλοιο αν μπορεις να το κανεις...το κανεις και δεν το συζητας εκτος και αν δεν εισαι σιγουρος για αν σπαει ευκολα η οχι.

Οτι ειναι αχρηστο ενα 1300κκ αν ειναι να κανεις βολτες 40-50-100-200χλμ και απο την μια καφετερια στην αλλη ειναι ολοφανερο.

Εγω παλι σχετικα με τις αποριες σου,πιστευω οτι πεταει καμια κολια που και που,ειναι δεινοσαυρος αναμεσα στα αυτοκινητα,πολυ καλο για ταξιδια,λιγο πιο γρηγορο απο το ΧΧ,αβολο σε μικρες μετακινησεις,ρουφαει αρκετη βενζινη,τα λαστιχα τα τρωει οπως ολα τα ΣΣ γρηγορα (εκτος και αν κανεις διαδρομες καφετερια-καφετερια),παιχνιδιαρικο δεν θα το ελεγα καθως εχει καποιο βαρος.
    Εμφανισιακα δεν μου αρεσει,θα το προτιμουσα γυμνο αλλα μετα δεν μπορεις να κρατηθεις για πολυ επανω....

Τωρα αφου εχεις τα $ και το "μικροβιο" δεν μενει παρα να το παρεις και να μας πεις πως σου φαινετε αφου δεν το εχεις καβαλησει.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

δηλαδη για να καταλαβω ρε αδερφε.. μας λες οτι εχεις παρέα με gixxer και θες να παρεις busa να βγαινετε βολτα και να πηγαινετε
    με 100 θελεις να ξυπας με τα φιλαρακια σου το πρωι και να λετε παμε για καφεδια βερολινο με τα ss οβερ!!! τι καθεσε και ανχωνεσε
    αφου λες οτι εχεις το μαρουλι τραβα σαρακακη και παρτο το παλιο μπουσα και μολις χτυπας 300αρες να θυμασε τι εγραφες εδω . καλα χιλιομετρα να εχεις αδερφε και προσεχε τις βολτες - παρεες με ss ποτε μην ακολουθεις τον μπροστινο σου θα φας τα μουτρα σου.
    το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Δεν είναι η hayabusa πιο επικίνδυνη από μια ninja 250. Μπορεί να γίνει σε χέρια κάποιων πιο επικίνδυνη. Αλλά αυτό εξαρτάται από πολλά. Αν εξαιρέσουμε την τύχη, τις συγκυρίες, ακολουθεί το μυαλό και αυτοσυγκράτηση. Συμφωνείς μαζί μου?
    Δεν συνυπολογιζεις κακη ασφαλτο , κακως σχεδιασμενες στροφες....
    Και οδηγους ανω των 70 ετων ή γυναικες οδηγους που εχουν αυτοκινητο ως αξεσουαρ και αγορασαν το διπλωμα 250 ευρω....

οποτε δεν ειναι ολα στο χερι μας....

το να εχεις ενα BUsa οδηγει και στα υπολοιπα....
    ΕΙναι σα να αποφασιζεις να αγορασεις καραμπινα συλλεκτικη Benelli πανακριβη και να μου λες θα πας στο δασος αλλα δε γουσταρεις το κυνηγι.....
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από JZER40
    Το είχα και θα το ξαναπάρω....αλλά πλέον ξέρω ότι ένα τέτοιο μηχανάκι δεν συγχωρεί........
    --------------------------------------------------------------------------------

Τι παίχτηκε και το γράφεις αυτό ;;;
    Ίσως αν γράψεις τη δικιά σου εμπειρία να πείσουμε τον katath .........

Τίποτα δεν παίχτηκε.....Απλά το πρώτο το έδωσα γιατί έπιασα τον εαυτό μου να κάνει μαλακίες αφενός,αφετέρου η γυναίκα μου ούρλιαζε όταν το άνοιγα....

Με έπιασε η αυοσυντήρησή μου και αποφάσισα και την έδωσα...

Θα την ξανααγοράσω (αφού πουλήσω το 4 μηνών Τιγράκι μου) αλλά είμαι σίγουρος ότι το δέος που μου προκαλεί το γκάζι της θα είναι ανασταλτικός παράγοντας για να την οδηγώ ήρεμα......

Προτιμώ να έχω το μηχανάκι που μαρέσει και να πηγαίνω κουλαριστα παρά να έχω κάποιο άλλο και να βγαίνει ο λαιμός μου να χαζεύω όταν βλέπω το μηχανάκι των ονείρων μου...

Εγώ πιστεύω ότι μετα από τόσα χρόνια μπορώ να το κάνω.....Ο φίλος δεν νομίζω να το καταφέρει να τον τσιγκλίσει κάποιος και να μην τσιμπήσει.....

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αυτά..
    Sent from me using a computer.

Αρχικά δημιουργήθηκε από AKIS BUSA
    Σαφως και συμφωνω!!!

σαφως και κινδυνευεις (ευχομαι ποτε!!!) το ιδιο με ενα 400-600 η και 250!!
    στα χερια καποιου ασχετου!! ειναι επικινδυνα και τα πατινια!!!
    σαφως και πιανουν αυτα τα δυο (600-busa) πολυ γρηγορα τα 200!!

αυτο ομως πιστευω που θελουν να πουν οι αλλοι!!
    ειναι οτι το busa, ειναι πιο μεγαλη "προκληση" αν θελεις για να κανει ενας οχι τοσο
    γνωστης αυτων των ιπποδυναμεων την υπερβαση!!
    αρα και το "λαθος"
    Άκη. Λύσε μου μία απορία αν θέλεις. Αν ήμουν ανάμεσα στην hayabusa και σε ένα 1000 ss, θα μου έλεγες το 1000, ή δεν υπάρχει διαφορά στο γκάζι ανάμεσα σε αυτές τις 2 κατηγορίες? Είναι ακριβώς το ίδιο από άποψη επικινδυνότητας δηλαδή το haya, με μία R1 πχ, ή ένα zx 10? Μιλάμε πάντα για τον ίδιο αναβάτη πάνω (εμένα, ή έναν αρχάριο γενικά).
    Πάντοτε κράνος παιδιά. Από την στιγμή που ανεβαίνουμε στην μηχανή και πατάμε την μίζα, μέχρι την στιγμή που κατεβαίνουμε. ΠΑΝΤΑ

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Επίσης, ο κάτοχος της gsxr από παπί πήγε σε αυτή, αλλά αν πάτε σε πίστα μαζί, θα τον ψάχνετε.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε φιλε εσυ τα εχεις ολα λεμε...

λεφτα για να αγορασεις το μηχανακι των ονειρων πολλων μοτοσυκλετιστων(οχι δικο μου ομως)...

φιλους χεραδες που αγορασαν SS μετα απο παπι,που πανε ταπα στην πιστα και θα τους ψαχνουμε ολοι εμεις,για να σου μαθουν τα παντα (ολα) σε σχεση με την οδηγηση ενος SS...

τι μας θες εμας και μας ρωτας αυτα που ηδη ξερεις?

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Αν ήμουν ανάμεσα στην hayabusa και σε ένα 1000 ss, θα μου έλεγες το 1000, ή δεν υπάρχει διαφορά στο γκάζι ανάμεσα σε αυτές τις 2 κατηγορίες?
    Πρέπει να καταλάβεις πως οι διαφορές των 2 αυτών μηχανών ξεκινάνε απο άλλες παραμέτρους.... όχι αποκλειστικά απο το γκάζι..

Διαφορετικοί σχεδιασμοί... (Βάρος, πλαίσιο, ψαλίδι, απόσταση τροχών κ.λ.π)
    Διαφορετικές απαιτήσεις...
    Διαφορετική φιλοσοφία...

Απρογραμμάτι Το avatar του/της Lykos_Crete
    Πειράζει που εγώ το οδήγησα και ΔΕΝ το θέλω?

Πήρα για λίγο το busa του Shaolin τις προάλλες, και απλά, όσο καταπληκτικό κι αν είναι, όσο απίστευτη ποιότητα κύλισης και σταθερότητα και να έχει, οι αστάθμητοι παράγοντες στο δρόμο και το χάλι της ασφάλτου παραμένει το ίδιο για όλους, οπότε το να πηγαίνω με 180 και να νοιώθω απόλυτα ασφαλής, περισσότερο από το hornet στα 100, όχι ευχαριστώ, θα με σκοτώσει.
    Όχι στην αρχή, αλλά η συνήθεια έρχεται γρήγορα, και μετά η αίσθηση είναι που μετράει. Προσωπικά λοιπόν, καλύτερα να τρώω τον άνεμο στη μούρη, να μου θυμίζει οτι βρίσκομαι εκεί, δεν παιζω βιντεοπαιχνίδι...

Σελίδα 6 από 17 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. quote: VANDA Πριν κατεβούμε από τη μηχανή...
    από mikios400 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2008, 00:03
  2. famous quotes from dirt people..
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 09:41
  3. Quote
    από Mago Babidi στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 21:23

Κανόνες δημοσιεύσεων