Επίσης οι TDMάδες τσιμπάνε εύκολα :rotflmao:![]()
:rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
εδώ η γιαμάχα δεν μπορεί να βγάλει γενικά μηχανή της προκοπής!Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
ναι , όντως το target group τείνει να γίνει το ίδιο .
παρακάλα να βγάλει κανά καινούργιο tdm ....![]()
![]()
μόνο στα παπάκια τα πάει εξαιρετικά!:rotflmao:
αλλά...αξιοπιστία...τζαπάν...![]()
Ευτυχώς βγαίνει καινουριο TigerΑρχικά δημιουργήθηκε από teneres
ναι , όντως το target group τείνει να γίνει το ίδιο .
παρακάλα να βγάλει κανά καινούργιο tdm ....![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ναι είναι σίγουρο...το να σε περνάει tdm δύσκολα χωνεύεται...Αρχικά δημιουργήθηκε από gmitsiakis
και ακομα μετραει την ψωλια που εφαγε.
πρόσεξε τι θα εκστομίσεις για την επόμενη μου μηχανήΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ευτυχώς βγαίνει καινουριο Tiger![]()
![]()
είναι πολλά τα λεφτά εκεί .....thats why !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
μόνο στα παπάκια τα πάει εξαιρετικά!
![]()
1/9 το επόμενο βιντεο για το πλαίσιοΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
πρόσεξε τι θα εκστομίσεις για την επόμενη μου μηχανή![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
χέστηκα...θα'μαι στη ΜήλοΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
1/9 το επόμενο βιντεο για το πλαίσιο![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ψεμματα...
Τα πράγματα είναι απλά.
Το tiger 1050 είναι το μηχανάκι που θα έπρεπε και όλοι περίμεναν να βγάλει η yamaha ως επόμενο tdm.
Δεν το έκανε και κακό του κεφαλιού της.
Αν είχε το διαπασών στο ντεπόζιτο, θα πούλαγε όπως τα στρώματα, αλλά και πάλι οι πωλήσεις δείχνουν ότι πολλοί είναι αυτοί που νίκησαν τις προκαταλήψεις και αγόρασαν ένα πραγματικό εξαιρετικό μηχανάκι.
ακριβως!Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalakis
Τα πράγματα είναι απλά.
Το tiger 1050 είναι το μηχανάκι που θα έπρεπε και όλοι περίμεναν να βγάλει η yamaha ως επόμενο tdm.
Δεν το έκανε και κακό του κεφαλιού της.
Αν είχε το διαπασών στο ντεπόζιτο, θα πούλαγε όπως τα στρώματα, αλλά και πάλι οι πωλήσεις δείχνουν ότι πολλοί είναι αυτοί που νίκησαν τις προκαταλήψεις και αγόρασαν ένα πραγματικό εξαιρετικό μηχανάκι.
Φιλαράκι δεν θα παρεις οτι θες.
Αυτά τα πράγματα έχουν μια σειρά που την τηρεί το 90% των κατόχων TDM.
Αρχίζουμε:
Πάρε πρώτα ενα c50 το οποίο θα το κάνεις glx με μοτέρ lifan το οποίο με τη σειρά του θα φοράει 53mm κυλινδροπίστονο με στρόφαλο aasa ,takegawa κεφαλή και καρμυρατέρ απο ALFA ROMEO 75. Εξάτμιση μπουρί ή ξετάποvic.
Θα το δώσεις ανταλλαγή για να πάρεις ενα LC4. Αμέσως θα του βάλεις ξετάποvic, θα σου κολλήσει μέσα σε ένα μήνα απο το σκίσιμο και τα ξερόγκαζα, οπότε θα αποφασίσεις οτι τα Ευρωπαϊκά δεν ειναι για εσένα.
Ένας φίλος θα σου πει οτι το TDM, σκαει ξηρόγκαζα, σηκώνει λαμπάδες, ξυρίζει, ράβει, πλένει πατζούρια, ξεσκατίζει τον μπέμπη. Με τα πολλά θα αφήσεις το ΚΤΜ σε κούτες και θα πάρεις TDM. Αμέσως θα βάλεις ξετάποvic.
Εφ'όσον μετά το καγκουρηλίκι θα έχεις αρχίσει να γνωρίζεις και τον τουρισμό, κάποια στιγμή το TDM θα σαπίσει, θα κλάσουν οι αναρτήσεις (που κλασμένες ειναι απο την αρχή) κλπ κλπ. Θα το βάλεις αγγελία ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ οτι μπορείς να το πουλήσεις 6000Ε, αλλα τελικά θα το δωσεις 4200 για να πάρεις ενα TIGER.
Θα πάρεις το TIGER και θα βάλεις ξετάποvic. Μετά απο ένα μήνα, θα σου κάψει λάμπα πινακίδας (Ουσιαστικά θα ειναι και η μόνη ζημιά που θα σου βγάλει) και θα συχτηρίσεις που πούλησες τον Ιάπωνα γι αυτό το ρημάδι, στριγκάκι, ποΥστόχημα κλπ κλπ.
Καλές αγορές!
(Εννοείται παίδες οτι κάνω πλάκα... Ξέρω και ανθρώπους με TDM οι οποίοι ειναι σοβαροι...)
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
( Ξέρω και ανθρώπους με TDM οι οποίοι ειναι σοβαροι...)
hint: η λέξη που πρέπει να προσέξετε ΔΕΝ είναι το ''σοβαροί''...![]()
Tασε εισαι μλκς ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Edit: πολυ ομως![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Το ξέρω, Λιάκο...αλλά κάνω ότι δεν το ξέρω...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Tασε εισαι μλκς ρε![]()
![]()