Εγώ θα σου πω τις δικές μου εμπειρίες, έχουμε και λέμε.
1.Hunday φίλης μένει απο μπαταρία τελείως(καινούργια η μπαταρία του), η ένδειξη είχε πάει στο μαύρο που έλεγε φόρτισε με. Έβαλα τον εν λόγω φορτιστή πάνω και σε λίγες ώρες καινούργια η μπαταρία, η ένδειξη πράσινη και τα vol πάνω απο 13.(αργότερα έμεινε πάλι ήταν χαλασμένο το δυναμό).
2. Τον έβαλα στο δικό μου αμάξι αλλά δεν έκανε τίποτα, ο λόγος? ήθελε συμπλήρωμα υγρών η μπαταρία. Με το που έβαλα υγρά και την φόρτισα μια χαρά η μπαταρία.
3. Στο R1 που έχω και συναγερμό τον έχω συνέχεια πάνω τώρα και μου την συντηρεί μια χαρά.
Το πρωί τον έβγαλα απο πάνω και τώρα μόλις μέτρησα την μπαταρία, μετά απο τόσες ώρες μου έδειξε 12.88V δηλαδή πάνω απο το 95% και έχει και ψοφόκρυο έτσι! Άρα δεν παίζει φίλε μου ο φορτιστής είναι τζάμι, απλά έχω έναν ενδοιασμό μη κάνει κανα βραχυκύκλωμα και πάρω καμια φωτιά επειδή τον αφήνω συνέχεια πάνω και χάσω τη ρένα μου.
Απο κει και έπειτα και με τέτοιο κρύο δεν νομίζω να φταίει ο φορτιστής που δεν έπαιρνε καθόλου το αμάξι μπροστα, και 7 χρόνια μπαταρία ρε φίλε τα έχει φάει τα ψωμιά της τι περίμενες, ούτε ο Λάζαρος δεν θα ανασταίνονταν μετα απο τόσο καιρό.![]()