Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 148

Θέμα: Ώρα να φεύγω........

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από csofos
    Είμαι ήδη μέλος σε αυτό το forum
    Φιλαράκι, το μόνο που σε λυπάμαι (και δεν κάνω πλάκα) είναι οτι η landstoydiaoloutonkolo είναι πολύ εχθρική χώρα προς τους μοτοσυκλετιστές. Σε άλλο φόρουμ που δεν είναι πια στον αέρα, διάβαζα τα ποστ ενός συμπαθέστατου ελληνοαυστραλού που ζούσε στην Μελβούρνη νομίζω, και ήταν κάτοχος gsxr1000.
    Oi αστυνομία τους πήγαινε γαμιώντας.....Ούτε που τολμούσαν να παραβούν όρια ταχύτητας, έστω και ελάχιστα. Τρελλά πρόστιμα και αφαίρεση διπλώματος στο φτερό.
    Κάπου είχε γράψει ότι είχε ανοίξει το gixxer στα 120 χλμ και ένιωσε υπέροχα....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Χριστόδουλε πάρ'την, τύπωσέ την, κοίτα την στο αεροπλάνο και χαμογέλα φίλε...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	173 
Μέγεθος:	88,2 KB 
ID:	208588

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Χριστόδουλε πάρ'την, τύπωσέ την, κοίτα την στο αεροπλάνο και χαμογέλα φίλε...

Χριστοδουλε στειλε διεύθυνση να στη στείλω!
    Επαγγελματικη δουλειά, οχι @@δια!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Καλη τυχη φιλε και καλο σου ταξιδι!
    Rocking All the Way

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Φιλαράκι, το μόνο που σε λυπάμαι (και δεν κάνω πλάκα) είναι οτι η landstoydiaoloutonkolo είναι πολύ εχθρική χώρα προς τους μοτοσυκλετιστές. Σε άλλο φόρουμ που δεν είναι πια στον αέρα, διάβαζα τα ποστ ενός συμπαθέστατου ελληνοαυστραλού που ζούσε στην Μελβούρνη νομίζω, και ήταν κάτοχος gsxr1000.
    Oi αστυνομία τους πήγαινε γαμιώντας.....Ούτε που τολμούσαν να παραβούν όρια ταχύτητας, έστω και ελάχιστα. Τρελλά πρόστιμα και αφαίρεση διπλώματος στο φτερό.
    Κάπου είχε γράψει ότι είχε ανοίξει το gixxer στα 120 χλμ και ένιωσε υπέροχα....
    Στα @@ του...το Philip island είναι ένα τσιγάρο δρόμος από τη Melbourne και στο Sidney υπάρχει το Eastern Creek.

Όπως Ελλαδιστάν!!
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Στα @@ του...το Philip island είναι ένα τσιγάρο δρόμος από τη Melbourne και στο Sidney υπάρχει το Eastern Creek.

Όπως Ελλαδιστάν!!
    Εχω την εντύπωση ότι οι πίστες είναι 2-3 μέρες απόσταση.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Mε ιταλικό μηχανάκι....

Με γιαπωνέζικα σε 2 ωρίτσες φτάνεις....

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Μια κούτα τσιγάρα εννοούσε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Μια κούτα τσιγάρα εννοούσε....
    Κάντο κοντέϊνερ να ΄σαι μέσα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Το Philip island είναι γύρω στα 120 χλμ από Μελβούρνη και το Εastern Creek 20-30 χλμ από Sidney.Μεταξύ τους αυτά τα δύο είναι καμια 800άρα
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Το Philip island είναι γύρω στα 120 χλμ από Μελβούρνη και το Εastern Creek 20-30 χλμ από Sidney.Μεταξύ τους αυτά τα δύο είναι καμια 800άρα
    Πιθανόν, αλλά απ΄ότι θυμάμαι στην κουβέντα που είχαμε μαζί του δεν ήταν τόσο απλό να πηγαίνουν πίστα. Ίσως να είχε να κάνει με κανόνες λειτουργίας, αν ήταν ανοιχτή σε ιδιώτες κλπ. Πάντως κάπου κόλλαγαν.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Mε ιταλικό μηχανάκι....

Με γιαπωνέζικα σε 2 ωρίτσες φτάνεις....

:a36: :a36: :a36: :a36:
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Κάντο κοντέϊνερ να ΄σαι μέσα.
    Όχι ρε 'σεις, το Phillip Island είναι κάπου 120χλμ από τη Μελβούρνη. Έχουμε κλείσει σπίτι για το Σαββατοκύριακο με φίλους Αυστραλούς ήδη για τον αγώνα στις 17 Οκτωβρίου. Θα πάω να ταϊσω τους πιγκουίνους και μετά motogp. Α!!! Επίσης για τα όρια ταχύτητας το ξέρω καλά. Μου το έχουν πει τα παιδιά ότι δεν πρέπει να κάνεις το παραμικρό αστείο με μότο ή με αμάξι! Αλλά έχω κανονίσει να πάω στο Phillip Island, λίγο πριν το motogp
    Και φυσικά θα πηγαίνω συχνά πιο μετά!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=EJtQd_SXXfw

Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.

Όχι ρε 'σεις, το Phillip Island είναι κάπου 120χλμ από τη Μελβούρνη. Έχουμε κλείσει σπίτι για το Σαββατοκύριακο με φίλους Αυστραλούς ήδη για τον αγώνα στις 17 Οκτωβρίου. Θα πάω να ταϊσω τους πιγκουίνους και μετά motogp. Α!!!
    Αλλά έχω κανονίσει να πάω στο Phillip Island, λίγο πριν το motogp
    αααα μαλιστα....κατά τα άλλα, σκατά η ψυχολογία έτσι?
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Όχι ρε 'σεις, το Phillip Island είναι κάπου 120χλμ από τη Μελβούρνη. Έχουμε κλείσει σπίτι για το Σαββατοκύριακο με φίλους Αυστραλούς ήδη για τον αγώνα στις 17 Οκτωβρίου. Θα πάω να ταϊσω τους πιγκουίνους και μετά motogp. Α!!! Επίσης για τα όρια ταχύτητας το ξέρω καλά. Μου το έχουν πει τα παιδιά ότι δεν πρέπει να κάνεις το παραμικρό αστείο με μότο ή με αμάξι! Αλλά έχω κανονίσει να πάω στο Phillip Island, λίγο πριν το motogp
    Με τα όρια που έχουν εκεί... να δεις και κανένα καγκουρώ (το ζώο όχι ο κάγκουρας) και να σε αναγκάσει να σταματήσεις να το χαζέψεις, να πετύχεις και κανένα γύρισμα του "Top Gear" ή του "Είσαι το ταίρι μου"...

... μωρέ καλά λένε, 2-3 μέρες θέλεις...

Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ηρθε η ωρα να πληρωσω και εγω !
    από Dodok edessa στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2007, 19:22
  2. Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2007, 21:15
  3. ηρθε η ωρα να ακουστει το θηριο
    από X-SFIGA στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 0