άσε...έκανα ανταλλαγή το μπεεμβέ...Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
re sis as ton pirovolisi kapios na ton vgali apo tin mizeria tou...
:rotflmao: :rotflmao:![]()
άσε...έκανα ανταλλαγή το μπεεμβέ...Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
re sis as ton pirovolisi kapios na ton vgali apo tin mizeria tou...
:rotflmao: :rotflmao:![]()
Αρκετά μετά, μετά την έξοδο Παιανίας και λίγο πριν από τα διόδια (είσοδο) της Κάντζας .Αρχικά δημιουργήθηκε από gmitsiakis
το σημειο που λες ειναι πριν η μετα τα πρωτα διοδια οπως ερχεσαι απο αεροδρομιο?
Υπήρξε μια ανάρτηση παλαιότερα με αυτό το θέμα, που αναφέρει αναλυτικά όλες τις κάμερες... μόνο που άργησα να κάτσω να την διαβάσω.
Inochi, ρε!
Για οσο.
εγω παλι με την σηρα μου.......ειχα ξεχασει οτι ειχα κανει αυτο το ποστ..!!
και κοιτα να δεις που εγινε και επιτχια!!!!
παντος παιδια...εμαθα πολλα απο αυτο το ποστ(τα διαβασα ολα)
σας ευχαριστω ολους !![]()
Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ! ! !
Κι εγώ κοίταζα πού έχει κάμερες και την πάτησα.. από περιπολικό!!!
Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τηρείτε τα όρια ταχύτητας ή τουλάχιστον να μην τα ξεπερνάτε κατά πολύ, γιατί δεν ξέρετε από πού θα σας έρθει!! Και κυρίως αναφέρομαι σε όσους βλέπουν την Αττ. Οδό σαν "πιστα" με ωραίες στροφούλες. Είναι δημόσιος δρόμος και κανένας οδηγός άλλου οχήματος δεν θα φταίει αν καρφωθείτε πάνω του επειδή πηγαίνετε με 300 κι εκείνος δεν πρόλαβε να σας δει από τους καθρέφτες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από mreth
Κι εγώ κοίταζα πού έχει κάμερες και την πάτησα.. από περιπολικό!!!
Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τηρείτε τα όρια ταχύτητας ή τουλάχιστον να μην τα ξεπερνάτε κατά πολύ, γιατί δεν ξέρετε από πού θα σας έρθει!! Και κυρίως αναφέρομαι σε όσους βλέπουν την Αττ. Οδό σαν "πιστα" με ωραίες στροφούλες. Είναι δημόσιος δρόμος και κανένας οδηγός άλλου οχήματος δεν θα φταίει αν καρφωθείτε πάνω του επειδή πηγαίνετε με 300 κι εκείνος δεν πρόλαβε να σας δει από τους καθρέφτες.
:a19:
Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ! ! !
Ελπίζω να ισχύει το ίδιο και για κάποια γλήγορα SUV που πετυχαίνω καμιά φορά με 180-200 ......
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ναι ? απο που την πηρε? να παω ν'αγορασω μια διμοιρια ΜΑΤ για τους τσαμπουκαδες
:rotflmao: :rotflmao:
αυτο που εννοουσα ειναι οτι υπαρχει ξεχωριστο τμημα τροχαιας για την Αττικη Οδο.
![]()
Αττική οδός γεμάτη με κάμερες και γελία όρια ταχύτητας ε;
Άσε καλύτερα,προτιμώ την Κηφισίας![]()