Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 92

Θέμα: Δύο ανατριχιαστικά video

παιδια με την ταχυτητα που παει ανα ενα δευτερολεπτο κανει 50 μετρα περιπου επισεις δεν ξερουμε και την ορατοτητα που εχει το αμαξι αλλα σαφως δε μπορω προσωπικα να ριξω το φταιξιμο θα ελεγα οτι και οι 2 οδηγοι ηταν εμπηροι αλλα και το ποιο σοφο πραγμα που εκανε ο μηχανακιας ηταν οτι δε πατησε φρενο .
    το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    επισημως θα βγει ο αλλος φταιχτης

αυτο λεω

υπαρχει και αυτη η μερια σε ενα πιθανο ατυχημα
    Με την ταχυτητα που εχει θα προκαλεσει απιστευτες ζημιες και θα βρεθει πολλα μετρα μακρια ο οδηγος,ενω η μηχανη πιθανοτατα να μεινει πανω στο αμαξι,η να παει λιγο πιο περα..
    Ο πραγματογνωμονας θα πει οτι η ταχυτητα ηταν υπερβολικη με αποτελεσμα αυτος που βγηκε απο τη διασταυρωση ( χωρις να εχει παραβιασει το στοπ ) να ειδε εναν κενο δρομο.
    Δεν το ηξερα σε καθε τετοια διασταυρωση να κατεβαινω και να βγαινω στην ακρη του δρομου για να ελεγξω.
    1000% φταιει ο μηχανοβιος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
    Φίλε είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για το Ευρωπαικό σήμα Κίτρινος Ρόμβος με Λευκό περίγραμμα . Τελικά δεν έχει σημασία αλλά μη μου λέτε ότι μπαίνει τουτού κάθετα σε ΔΤΚ (Αν παρατηρήσεις και νωρίτερα στο βίντεο έχει μονή διακεκομένη γραμμή που σημαίνει και προσπέραση επιτρέπτεται και βέβαια κάποια ταχύτητα , όχι τα αστρονομικά 200+ που πάει ο τυπάς δίχως αύριο) και δεν φέρει έστω κάποια ευθύνη .
    Μπορει να κατεχεις τον ΚΟΚ ( λεμε τωρα ) γενικως,αλλα η αντιληψη σου δεν ειναι και η καλυτερη.
    Και εισαι και ισχυρογνωμων..

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin

Δεν το ηξερα σε καθε τετοια διασταυρωση να κατεβαινω και να βγαινω στην ακρη του δρομου για να ελεγξω.
    τωρα το μαθες
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Greg HondaYamahaκης Το avatar του/της moutoulos
    Τελικά σαν Έλληνες δεν καταλαβαίνουμε τα αυτονόητα ..., ή απλά είμαστε αντιδραστικός λαός.
    Και να θυμάσαι ..., να προσέχεις .

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    [B]Βγαλε συμπερασμα μονος σου απο τα παραπανω δικα σου γραφομενα, και αν καταλαβεις τι εγραψες μονος σου σπαστο και ξαναριχτο.
    Ότι δεν καταλαβαίνεις , δίαβασε το αργά και δυνατά , όχι από μέσα σου , δυνατά , ξαναπρόσθεσε τα κομμάτια που αφαίρεσες επιλεκτικά και εδώ είμαι για τυχόν απορίες .

@byron 11880 είναι το γνωστό " Άκου τα τζιτζίκια" που λέει και η Ιταλίδα μονάρα .

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
    Μπορει να κατεχεις τον ΚΟΚ ( λεμε τωρα ) γενικως,αλλα η αντιληψη σου δεν ειναι και η καλυτερη.
    Και εισαι και ισχυρογνωμων..
    Σίγουρα βρε ... Τράβα τώρα να τα χώσεις στο σε είδα και άσε τα βαρύγδουπα κατά μέρους .

http://www.youtube.com/watch?v=8o-u0RFtyGY

για το R1 που τη γλυτωσε φτηνα.οχι οτι δεν πηγαινε κοματια βεβαια.ειχε ποσοστο συμμετοχης μεγαλο
    Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)

Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
    Σίγουρα βρε ... Τράβα τώρα να τα χώσεις στο σε είδα και άσε τα βαρύγδουπα κατά μέρους .
    το κλεισαν οποτε φορτωνομαι σε αλλα θρεντ.
    Κατσε διαβασε αυτα που σου εγραψα,μετα σκεψου οτι εισαι στη θεση του οδηγου του αυτοκινητου,μετα ελα στη θεση του μπατσου/πραγματογνωμωνα.
    Στη θεση του μηχανοβιου δεν χρειαζεται να μπεις..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    τωρα το μαθες
    αμα ειναι ετσι,καλυτερα να περιμενω να νυχτωσει πριν ξεμυτισω, μηπως και βγαλω ακρη με τα φωτα. Αλλα αν ερχεται καποιος σαν τον τυπα του βιντεο,καλυτερα να παρω καμια νταλικα και να κυκλοφορω,γιατι δε γλυτωνουμε αλλιως.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ιznogood
    Η Ελλαδα δε χρειαζεται αυτ/δρομο οπως εσεις τον φανταζεστε. Οι αυτ/δρομοι ειναι ακρως εμπορικοι δρομοι και δεν δινατε να σπαταλαει πορους η οικονομια για να παει ο οικογενειαρχης για μπανιο! Τουτεστιν δεν μπορεις να εχεις τετοιους δρομους (περαν του ΠΑΘΕ&Εγνατειας για εθνικους λογους) στην ελληνικη επικρατεια γιατι οπως μαλλον θα γνωριζεις ειναι και δαπανηροι
    Μα... τους πληρώνω ήδη. Δε θα απαιτούσα αν δεν πλήρωνα.

Επίσης, "δύναται" :P

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ιznogood
    (δεν ειναι δικος μου)
    Το ξέρω, αλλά έπρεπε να μπει το "σου" στην πρότασή μου

To point της ερώτησης ήταν το εξής: τέτοιους "επαρχιακούς", με όριο τα 110, συναντάς παντού στη χώρα μας και μάλιστα ονομάζονται "εθνικές οδοί".
    Life begins at 45°.

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Επίσης, "δύναται" :P
    το διορθωσα, tnxs...
    "Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
    Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    To point της ερώτησης ήταν το εξής: τέτοιους "επαρχιακούς", με όριο τα 110, συναντάς παντού στη χώρα μας και μάλιστα ονομάζονται "εθνικές οδοί".
    Όχι. Δρόμοι σαν του πρώτου βίντεο δεν έχουν πουθενά όριο 110. Ο δρομος ειναι καθαρα επαρχιακός και τέτοιο στην Ελλαδα έχουν όριο 50 ή 70.

Υπάρχουν διαφορες κατηγοριοποιήσεις δρόμων, αναλόγως πλάτους και χάραξης, δε θεωρούνται όλοι το ίδιο. Οτι έχει μια λωρίδα δεν ανήκει στη ίδια κατηγορία

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Όχι. Δρόμοι σαν του πρώτου βίντεο δεν έχουν πουθενά όριο 110. Ο δρομος ειναι καθαρα επαρχιακός και τέτοιο στην Ελλαδα έχουν όριο 50 ή 70.
    Μέχρι να βρω φωτογραφίες, θα το δεχτώ. Είμαι σίγουρος ότι έχω δει όρια 70+ σε δρόμους χωρίς στηθαίο πάντως.
    Life begins at 45°.

Δικύλινδρο μέλος Το avatar του/της aris_n
    Μην ψάχνεις φωτό, θα σου πω εγώ. Κορίνθου-Πατρών 80 χλμ/ω στα περισσότερα μέρη που δεν έχει διάζωμα στη μέση. Αυτό όμως καταδυκνείει για ακόμα μια φορά τον παραλογισμό αυτού του δρόμου.....110 σε τέτοιου είδους δρόμο, ακόμα και στην Ελλάδα πάντως δεν νομίζω να βρείς.
    San Francisco Bay Area member......

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. tank cam speed video
    από monstermind στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2004, 23:53
  2. Βόλτα που σκότωσε δυο...
    από NLS στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2004, 00:30
  3. Δύο Φίλοι ...