αγχωνεστε δηλαδη μην κλεισουν τα μπουζουκια??
ελεος..
ας κλεισουν επιτελους...
ελεος..
ας κλεισουν επιτελους...
Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
ελεος..
ας κλεισουν επιτελους...
ωραια λύση!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ωραια λύση!
![]()
![]()
![]()
![]()
:a029:
:a47:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
![]()
![]()
![]()
:a029:
:a47:
θα πεσει πεινα ρε!
![]()
Αν θυμαμαι καλα εδω στην Ιταλια το απαγορευσαν το 2004/5...
Δεν πιστευα οτι θα επιανε και ομως...Απο την στιγμη που παιζεται η αδεια του μαγαζιου και προστιμο σε αυτον που καπνιζει...επιασε ο νομος.
Οντας καπνιστης στην αρχη τα ειδα σκουρα εως παρα πολυ σκουρα....στο τελος παντως σιγα σιγα αρχησα να μειωνω το καπνισμα...
Βεβαια οτι γουσταρω να παω σε ενα καφε και να κανω το τσιγαρακι μου εννοειται αλλα...δεν γινεται.
Μονο οταν πιανει ανοιξη και μπορεις να κατσεις εξω.
Ο νομος καλο θα ηταν να εφαρμοστει....το καπνισμα το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν κανει καλο,εγω το εχω μετανοιωσει που το αρχησα αλλα το εχω συνδυασει με καφε + ποτα και ειναι αδυνατον να το κοψω.(προς το παρον)
Το καλητερο θα ηταν να ΜΗΝ ΑΡΧΗΖΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ..
Μπορει να φαινεται ρατσιστικο αλλα στο τελος τελος ειναι και για το δικο μας καλο (των καπνιστων).
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
ελεος..
ας κλεισουν επιτελους...
Και τα μπαρ?
Και οι ταβέρνες?
Και οι καφετέριες?
Και οι πιτσαρίες?
Και τα γήπεδα?
Και οι συναυλιακοί χώροι?
Αλήθεια, εσύ όταν θέλεις να βγεις, που πας? Σε ομηλίες επίκουρων καθηγητών πνευμονολογίας?
μιλάς για συναυλίες φίλε μου
πήγα πριν χρόνια στο Ρόδον
ο τραγουδιστής έλεγε "μου κάνε εντύπωση που τόσοι πολλοί καπνίζετε... δυσκολεύομαι να τραγουδίσω..."
τα ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ κάτω χαχάνιζαν...![]()
Έλα ρε,σιγά...γύρνα το στη τζαζ.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ωραια λύση!
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
τα γηπέδα είναι ανοιχτός χώρος αλλά και σε αυτά σε πολλές (λέω πολλές γιατί δεν ξέρω αν ισχύει σε όλες) χώρες της ευρώπης κι εκεί απαγορεύεται το κάπνισμαΑρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Και τα μπαρ?
Και οι ταβέρνες?
Και οι καφετέριες?
Και οι πιτσαρίες?
Και τα γήπεδα?
Και οι συναυλιακοί χώροι?
Αλήθεια, εσύ όταν θέλεις να βγεις, που πας? Σε ομηλίες επίκουρων καθηγητών πνευμονολογίας?
το θέμα είναι ότι ως άνθρωποι καταλήγουμε συχνά να ξεφεύγουμε από το μέτρο και να μην σεβόμαστε τίποτα
τότε αρχίζουν οι απαγορεύσεις
το τραγικό είναι ότι κι αυτές οι απαγορεύσεις δεν προκύπτουν για λόγους σεβασμού του συνανθρώπου, αυτό είναι εννίοτε η δικαιολογία (και καλά) προκύπτουν όταν οι αριθμοί το απαιτούν,
όπου αριθμοί βλέπε μας κοστίζει περισσότερο να υπάρχουν καπνιστές από το να μην υπάρχουν
α, ναι, γήπεδα...
οι μπασκετμπολίστες εκτιμούν ιδιαίτερα την ατμόσφαιρα στην οποία καλούνται να ξελιγωθούν στο τρέξιμο...![]()
ειναι οντως πολυ περιεργο αλλα ρε παιδια συνηθιζετε.
σε μπαρ του εξωτερικου μου εκανε φοβερη εντυπωση σε ποσο καθαρη ατμοσφαιρα επινα το ποτο μου.μετα απο λιγο το ευχαριστιεσαι, δεν εχει αυτην την αισθηση της σαπιλας με τα τσιγαρα ολη την ωρα.
και ισα ισα που στα μπαρ δημιουργει ωραια ατμοσφαιρα απ εξω με τον κοσμο που βγαινει εξω για τσιγαρο, καπως σαν παρεακι
(για τους γειτονες βεβαια ειναι πικρα)
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Παντα θα υπαρχει η Καλοπουλα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
εδω πανω που δεν κααπνιζουν παντως μεσα εγω την εχω καταβρει!
done.
κι ο συνεργάτης εδώ δίπλα στο γραφείο, που το 'κοψε μαχαίρι όταν είδε τον πατέρα του με δύο διαφορετικούς καρκίνους (πνεύμονα και οστών), κι αυτός την έχει καταβρεί...Αρχικά δημιουργήθηκε από atom_smasher
εδω πανω που δεν κααπνιζουν παντως μεσα εγω την εχω καταβρει!
Καθολική απαγόρευση του καπνίσματος
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010, 14:34
Η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος, ανακοίνωσε σήμερα την καθολική απαγόρευση του καπνίσματος.
Από 1η Σεπτεμβρίου απαγορεύεται χωρίς εξαίρεση το κάπνισμα σε όλους τους δημόσιους χώρους, τους εργασιακούς, καφέ, μπαρ κ.λπ.
Ορίζεται ότι θα δοθεί μεταβατική περίοδος οκτώ μηνών σε καζίνο και νυχτερινά κέντρα με εμβαδόν άνω των 300 τ.μ., ώστε να συμμορφωθούν.
Στο διάστημα αυτό θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι για να διαπιστωθεί εάν προχωρά ο διαχωρισμός των χώρων σε καπνιζόντων και μη.
Από 1ης Σεπτεμβρίου καταργούνται, επίσης, τα καπνιστήρια σε όλους τους χώρους εργασίας και οι καπνίζοντες θα πρέπει να πηγαίνουν έξω από την είσοδο του κτιρίου ή στην ταράτσα.
Η κα Ξενογιαννακοπούλου ανακοίνωσε ότι θα απαγορεύεται κάθε είδους διαφήμισης ή προώθησης καπνού.
Το ύψος των προστίμων είναι υπό συζήτηση με τους εμπλεκόμενους φορείς, ωστόσο δεν θα εξαιρεθούν οι παραβάτες ιδιοκτήτες κέντρων ή οι ίδιοι οι καπνιστές.
Ο έλεγχος για την τήρηση των διατάξεων του νόμου δίνεται στην αστυνομία ή στο λιμενικό, ανάλογα με τους χώρους αρμοδιότητας. Το σώμα των επιθεωρητών υγείας θα έχει επικουρικό ρόλο, και αυτό μόνο για τους χώρους που αφορούν στην υγεία.
Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010, 14:40
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.