Τώρα εγώ τι να πώ... Προτιμώ να μην πώ τίποτα, και να μου πείτε εσείς που πήγατε τις λεπτομέρειες απόψε στο Δέλεαρ...
Φιλάρες πολλές πολλές.
Τώρα εγώ τι να πώ... Προτιμώ να μην πώ τίποτα, και να μου πείτε εσείς που πήγατε τις λεπτομέρειες απόψε στο Δέλεαρ...
Φιλάρες πολλές πολλές.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μητσος1
Φιλάρες πολλές πολλές.
ΘΑ ΣΤΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΚΕΡ.......ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ.....ΓΙΟΚ!!!
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ , ΗΔΗ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ.....
ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ...........ΜΗΝ-ΜΗΝ, ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.....![]()
εμ δεν εψαχνα εσεναΑρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
Εγώ μετά τη μάσα και την ξάπλα απόλαυσα και ένα γρήγορο κατέβασμα προς το Aρτεμίσιο έχοντας μπροστά το ζευγάρι Τίγκα - Katsai (ο οποίος με έψαχνε συνέχεια στους καφρέπτες μετά από κάθε στροφή, γιατί άραγε ...)
Όσο για το Βαγγέλη έχω να δηλώσω το εξής
"Καλό το καθισιό, αλλά σα την ξάπλα ...."![]()
τoν βλακα με το touono φοβομουν.
ακουγα και εγω τον Τιγκα
ρελαντι ρελαντι ρελαντι
ειπα να τον ακολουθησω στην επιστροφη....
(ανεβασε ομως λιγο το ρελαντι 220-230)
εκτος απο ροδιες αφησαμε και μποτιές στην ασφαλτο...
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
ΤΡΙΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΑΤΑΤΕΣ,
ΤΡΙΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΓΕΩΜΗΛΑ
ΓΕΩΜΗΛΑ ειπαμε Αντονη
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΑΙ ΛΙΓΟΣΤΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ....
περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..
ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ... ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΩ ΜΕ ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ .![]()
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ....ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ....ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΕ TRIUMBFTRAEDFSOPL...ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΜΕ ΧΣΩΡΙΣΕΙ ... ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΕ ΧΟΝΔΑ ... ΘΑ ΜΕ ΕΣΠΡΩΧΝΕ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ...:rotflmao: :rotflmao:
![]()
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΚΡΕΜΟ ΓΙΑ ΧΟΝΔΑ .... ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ....... Α ΡΕ ΜΗΤΣΟ ΤΙ ΕΧΑΣΕΣ .....ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ......
Η ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ .... ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ... ΚΑΙ ΣΒΟΥΡΙΞΑΜΕ ΚΑΤΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΥΤΙΑ ...