Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 126

Θέμα: Ελάτε πείτε την αλήθεια, ο πίσω δεν φταίει πάντα?

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Για άλλη μια φορά ότι να ΄ναι.....

Αφήνοντας στην άκρη το θέμα της εγκατάλειψης και μένοντας μόνο στο θέμα του ποιός φταίει, σας είπε κάτι ο sergios αλλά δεν ακούτε και πολλά....

Προς εμπειρογνώμονες και νομικούς.... η σύγκρουση από πίσω δεν συνεπάγεται και ευθύνη του πίσω και δεν χρειάζεται να φτάσεις στο δικαστήριο. Υπάρχουν περιπτώσεις που η ΤΟΤΑ και το πόρισμα που δίνει βάζει τα πράγματα στη θέση τους ενίοτε.
    Όποιος έχει αμφιβολίες στηριζόμενος στο αλάνθαστο νομικό ένστικο του, να (ξανα)πω ότι πριν χρόνια έσκασα πίσω απο μαλάκα που άλλαξε 2 λωρίδες αέρα σε λεωφόρο και μόλις μπήκε μπροστά μου έπεσε στα φρένα για να προλάβει να στρίψει σε μια κάθετο. Αποζημιώθηκα για όλα άμεσα απ΄την ασφαλιστική του.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Ο ταριφας πρεπει να εχει περιπου 30 ποντους αποσταση για να ανεβασει η για να κατεβασει πελατη.Αν αποδειξεις οτι σταματησε στη μεση της Τσιμισκη για να παρει κουρσα τοτε μπορει στο δικαστηριο να κερδισεις.
    Ωραία άρα συμφωνούμε.

Να'ναι καλά το CABS που με σώνει κάθε φορά από τα ταξί. Οταν είχα το 250άρι όμως, δεσποινίδα αφού είχε περάσει το στενό θυμήθηκε να στρίψει και πλακώθηκε στα φρένα μέσα στην τσιμησκή. Οπως ήταν λογικό καρφώθηκα πάνω της αλλά έλα ντε που ούτε καν παραπονέθηκε για την τρύπα που άφησε ο συμπλέκτης μου στην πόρτα του πορτ παγκάζ της.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Για άλλη μια φορά ότι να ΄ναι.....

Αφήνοντας στην άκρη το θέμα της εγκατάλειψης και μένοντας μόνο στο θέμα του ποιός φταίει, σας είπε κάτι ο sergios αλλά με το πουλί σφεντόνα δεν ακούτε και πολλά....

Προς εμπειρογνώμονες και νομικούς.... η σύγκρουση από πίσω δεν συνεπάγεται και ευθύνη του πίσω και δεν χρειάζεται να φτάσεις στο δικαστήριο. Υπάρχουν περιπτώσεις που η ΤΟΤΑ και το πόρισμα που δίνει βάζει τα πράγματα στη θέση τους ενίοτε.
    Όποιος έχει αμφιβολίες στηριζόμενος στο αλάνθαστο νομικό ένστικο του, να (ξανα)πω ότι πριν χρόνια έσκασα πίσω απο μαλάκα που άλλαξε 2 λωρίδες αέρα σε λεωφόρο και μόλις μπήκε μπροστά μου έπεσε στα φρένα για να προλάβει να στρίψει σε μια κάθετο. Αποζημιώθηκα για όλα άμεσα απ΄την ασφαλιστική του.
    Βυρωνα ο νομος λεει οτι αν καποιο απο τα stops σου δεν λειτουργει κανονικα και πεσει καποιος πισω σου τον πληρωνεις.Παλι ομως πρεπει να βρεθει καποιος να επιβεβαιωσει οτι ειχες καμενη λαμπα.Γιατι το ΤΟΤΑ δεν μπορει να αποδειξει κατι τετοιο.Δεν ειπα οτι ο απο πισω φταει παντα αλλα ειναι πιο δυσκολο να βρεις το δικηο σου οταν πεσεις πανω σε καποιον.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Στο θεμα σου δεν θεωρειται προπορευομενος ομως...

Ρε πουστ μου δεν το πιστευω οτι ακομα γραφω σε αυτο το thread

Βυρωνα ο νομος λεει οτι αν καποιο απο τα stops σου δεν λειτουργει κανονικα και πεσει καποιος πισω σου τον πληρωνεις.Παλι ομως πρεπει να βρεθει καποιος να επιβεβαιωσει οτι ειχες καμενη λαμπα.Γιατι το ΤΟΤΑ δεν μπορει να αποδειξει κατι τετοιο.Δεν ειπα οτι ο απο πισω φταει παντα αλλα ειναι πιο δυσκολο να βρεις το δικηο σου οταν πεσεις πανω σε καποιον.
    Αγορίνα ακου όχι εμένα, αλλά κάποιον που ξέρει καλύτερα τι συμβαίνει στα δικαστήρια.
    Δεν χρειάζεται να εχει καμμένες λάμπες. Ιδίως στο δικαστήριο που λαμβάνει υπ΄όψη του και άλλες παραμέτρους εκτός του γράμματος του νόμου, μπορεί να αθωωσεί και τον πίσω κατά την κρίση του. Και ξαναλέω οτι μου έχει συμβεί έτσι? Δεν το κατέβασα απ΄το μυαλό μου.
    Μάλιστα η Τοτα τον είχε κρατήσει στο τμήμα μέχρι να επιστρέψω απ΄το νοσοκομείο μετά από 3-4 ώρες και να δώσω κατάθεση.Κάτι που δεν θα ίσχυε αν ήμουν αποκλειστικά εγώ ο υπαίτιος φαντάζομαι.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αγορίνα ακου όχι εμένα, αλλά κάποιον που ξέρει καλύτερα τι συμβαίνει στα δικαστήρια.
    Δεν χρειάζεται να εχει καμμένες λάμπες. Ιδίως στο δικαστήριο που λαμβάνει υπ΄όψη του και άλλες παραμέτρους εκτός του γράμματος του νόμου, μπορεί να αθωωσεί και τον πίσω κατά την κρίση του. Και ξαναλέω οτι μου έχει συμβεί έτσι? Δεν το κατέβασα απ΄το μυαλό μου.
    Μάλιστα η Τοτα τον είχε κρατήσει στο τμήμα μέχρι να επιστρέψω απ΄το νοσοκομείο μετά από 3-4 ώρες και να δώσω κατάθεση.Κάτι που δεν θα ίσχυε αν ήμουν αποκλειστικά εγώ ο υπαίτιος φαντάζομαι.
    Ρε Βυρωνα δεν διαφωνουμε.Στην περιπτωση σου ησουν τυχερος(μεσα στην ατυχια σου) γιατι τραυματιστηκες κι ηρθε το τοτα.Οταν ομως εκεινο το αρχιδι ο ταριφας ενω ηταν σε μονοδρομο (Κονδυλη στη Νικαια με προορισμο προς Πειραια) εκανε οπισθεν για να γυρισει πισω στην Π.Ραλλη και με προορισμο προς Περαμα κι εσκασα πανω του δεν μπορεσα να αποδειξω τιποτα.

Ασχετο με το θεμα μας αλλα το διαβρωτικο χρωματων κανει καλη δουλεια.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Υποθεση εργασιας (αν και μουχει τυχει αρκετες φορες).

Ειμαι με το κουτι στην εθνικη.Παω με 110 στη μεσαια λωριδα κι εχω ενα μαλακα που δεν μπορει να προσπερασει απο αριστερα και κολαει πισω μου στο ενα μετρο.Επειδη το mazda θελει βαψιμο πλακωνομαι στα φρενα και ο τριμαλακας κολαει πανω μου.
    Ποιος πληρωνει ποιον?

Έτσι όπως το περιγράφεις: ΕΣΥ

Αρκεί βέβαια να το αποδείξει ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Έτσι όπως το περιγράφεις: ΕΣΥ

Αρκεί βέβαια να το αποδείξει ....
    Σεργιε στα χωραφια σου δεν τολμω να μπω .Αλλα πιστεψε με εχω δει τοσα πολλα στο δρομο που προτιμω να "χαραζω" διαδρομη απο εκει που θα εχω προτεραιοτητα για οση περισσοτερη διαδρομη μπορω κι ας κανω και κανα χλμ παραπανω.
    Κι εχω ορκιστει εδω και χρονια οτι αν εχω δικηο στο δρομο θα το τραβηξω μεχρι το τερμα.Αν φταιω θα κανω τη δηλωσουλα μου και παλι φιλοι.

Κι εχω ορκιστει εδω και χρονια οτι αν εχω δικηο στο δρομο θα το τραβηξω μεχρι το τερμα.Αν φταιω θα κανω τη δηλωσουλα μου και παλι φιλοι.

απλά όπως βλέπεις τις περισσότερεες φορές δεν μπορούμε (γενικά μιλώ) να συμφωνήσουμε ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο

Το γεγονός είναι ένα: ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ, μπορεί να μοιάζει με τις άλλες, αλλά ΔΕΝ είναι ίδια

.Αλλα πιστεψε με εχω δει τοσα πολλα στο δρομο που προτιμω να "χαραζω" διαδρομη απο εκει που θα εχω προτεραιοτητα για οση περισσοτερη διαδρομη μπορω κι ας κανω και κανα χλμ παραπανω.
    Είναι γνωστό φίλε, ότι καλύτερα να περάσει ο άλλος STOP παρά με κόκκινο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm

Το γεγονός είναι ένα: ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ, μπορεί να μοιάζει με τις άλλες, αλλά ΔΕΝ είναι ίδια
    Ναι ρε κουφαλες χασοδικες εκει πονταρετε για να βγαλετε μεροκαματο.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ετσι ακριβως ειναι Σεργιε.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    καλα το θεμα ειναι ΑΝ μπορει να αποδειχτει?

ΠΡΟΦΑΝΩς και δεν μπορει να αποδειχτει γιατι ο αλλος εχει 200 ψευδομαρτυρες

αλλα αυτο ειναι το νοημα?

O μοτοσυκλετιστής είναι ηλίθιος και αυτό που έκανε ήταν αγνή καθυστέρηση.

Ο αυτοκινητιστής δε φρέναρε εγκαίρως. Είτε επειδή είχε μεγαλύτερη ταχύτητα απ'όση έπρεπε, είτε επειδή είχε αντανακλαστικά γυναίκας. Η ουσία είναι ότι ανά πάσα στιγμή πρέπει να μπορείς να σταματήσεις έγκαιρα μέχρι εκεί που βλέπεις. Αυτό είναι απόσταση/ταχύτητα ασφαλείας. Το ότι δε σταμάτησε κιόλας, μετά το ατύχημα, δεν τον βοηθάει ιδιαίτερα.

Το αστείο είναι ότι όλοι εσείς που κατηγορείτε τον (ηλίθιο ομολογουμένως) μοτοσυκλετιστή, θα είχατε τόσο διαφορετική άποψη αν το SUV ήταν μοτοσυκλέτα και η μοτοσυκλέτα κανά πιτσιρίκι που έκανε τη μαλακία να περάσει το δρόμο.
    Life begins at 45°.

Ναι ρε κουφαλες χασοδικες εκει πονταρετε για να βγαλετε μεροκαματο.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ε τί

κλέφτες να γίνουμε ;;;;

:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Η ουσία είναι ότι ανά πάσα στιγμή πρέπει να μπορείς να σταματήσεις έγκαιρα μέχρι εκεί που βλέπεις. Αυτό είναι απόσταση/ταχύτητα ασφαλείας.

(μπερδεγουει )

Αυτο ακριβως παει να πει αποσταση/ταχυτητα ασφαλειας

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Σαφώς. Δεν είναι κανόνας, όπως νομίζουν ορισμένοι. Εδώ έχω ακούσει και το κορυφαίο "που σε χτύπησε? Αν σε χτύπησε αριστερά φταίει, αλλά αν σε χτύπησε δεξιά, φταις". Λολ. Εξετάζονται και άλλα δεδομένα πάντα, δεν πάμε στα τυφλά.

Έχω πέσει 2 φορές σε αυτοκίνητο (πίσω του) και αποζημιώθηκα και τις 2. Χωρίς δικαστήρια.

Βέβαια καμία σχέση με το περιστατικό του βίντεο. Άλλο να αλλάξεις λωρίδα μπροστά σε κάποιον και άλλο να κινείστε στην ίδια και να καρφωθεί πάνω σου (ανεξαρτήτως λόγου).
    Life begins at 45°.

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για δειτε και πειτε την γνωμη σας
    από ktm640lc4 στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2007, 12:04
  2. Απαντήσεις: 187
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2005, 08:03
  3. τα τραγούδια, λένε πάντα την αλήθεια???
    από nimbus στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 82
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2005, 06:41
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2004, 19:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ