Αμα αποδειχθει πως δεν υπαρχει Θεος, το παπαδαριο θα κανει μηνυση στο Hawking για διαφυγοντα κερδη...θα το κλεισουν το μαγαζι ρε παιδια, δειξτε λιγο κατανοηση!
Αμα αποδειχθει πως δεν υπαρχει Θεος, το παπαδαριο θα κανει μηνυση στο Hawking για διαφυγοντα κερδη...θα το κλεισουν το μαγαζι ρε παιδια, δειξτε λιγο κατανοηση!
εγώ ένα δε μπορώ να καταλαβω...
οι περισσότεροι από αυτούς τους τράγους είναι μορφωμένοι άνθρωποι ,με πτυχία και σπουδές.
Πως γίνεται να ανοίγουν το ξερό τους και να λένε μαλακίες είναι απορίας άξιο...
Τελικά αυτό που μετράει είναι και λίγο η σοφία της πιάτσας...
μορφωση δε σημαινει εξυπναδα,διαβασμα σημαινειΑρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
οι περισσότεροι από αυτούς τους τράγους είναι μορφωμένοι άνθρωποι ,με πτυχία και σπουδές.
Τελικά αυτό που μετράει είναι και λίγο η σοφία της πιάτσας...![]()
![]()
Τα πανεπιστημια σου προσφερουν ενα ακομα πακετο καποιας συγκεκριμενης γνωσης.Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
Δεν μορφωνει και το κυριοτερο δεν σου μαθαινει να σκεφτεσαι. Απλως παραγει υψηλου επιπεδου εργαζομενους...
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
Μη τρελαινεσαι, οι δημοσιογραφοι τους "τσιγκλανε" για να βγαλουν (ταχα) θεμα...
Αυτοι θελουν να βγουν στο γυαλι... Κ ειναι ολοι happy![]()
ας είναι καλά η παπαγαλία δηλαδή και πτυχία ...να φαν κι κότες...
Σκατά,δεν έχουμε ανάγκη από μυαλα τελικά, από ανθρώπους έχουμε ανάγκη...
αγαπητε μου εισαι λαθος....Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
ΈΝΑ πράγμα και μόνο είναι σίγουρος.
ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να αποδείξει με απόλυτη (100%) βεβαιότητα ότι ΥΠΑΡΧΕΙ θεός
και
ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να αποδείξει με απόλυτη (100%) βεβαιότητα ότι ΔΕΝ υπάρχει θεός
Γι αυτό η κουβέντα αυτή (αν υπάρχει ή δεν υπάρχει) ΔΕΝ έχει κανένα νόημα.
Όποιος πιστεύει ότι υπάρχει, δικαίωμά του να πιστεύει
Όποιος πιστεύει ότι δεν υπάρχει, δικαίωμά του να μην πιστεύει
![]()
![]()
το βαρος της αποδειξης το εχει αυτος που προσπαθει να αποδειξει οτι υπαρχει κατι και οχι αυτος που προσπαθει να αρνηθει την υπαρξη του....
αν εγω αυριο ξυπνησω και πω οτι υπαρχουν μικρα μπλε ανθρωπακια αλλα δεν τα βλεπετε,, εγω ειμαι αυτος που πρεπει να επιφορτιστω με την αποδειξη της υπαρξης τους και οχι εσεις για να με πεισετε για το αντιθετο....μεχρι αποδειξεως της υπαρξης τους η λογικη προσταζει οτι πρεπει να εξακολουθησουμε να ζουμε σαν να μην υπαρχουν (τα μπλε ανθρωπακια...)
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sENtio21
αγαπητε μου εισαι λαθος....![]()
το βαρος της αποδειξης το εχει αυτος που προσπαθει να αποδειξει οτι υπαρχει κατι και οχι αυτος που προσπαθει να αρνηθει την υπαρξη του....
Σωστος![]()
Στρουμφ δεν υπαρχουν στην πραγματικοτητα ε ?
Α. Είναι πολλά τα λεφτά.Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
Β. Δεν είναι και τόσο άσχημο να έχεις το προσωπικό σου κοπάδι, no?
Γ. Και τα 2 παραπάνω μαζί.
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Η κάθε θρησκεία ορίζει το θεό της. Το να δέχεσαι την ύπαρξη μιας ανώτερης (γενικά) δύναμης δε σε κάνει χριστιανό ή οτιδήποτε άλλο. Και σίγουρα δεν αποτελεί επιχείρημα υπέρ των θεϊστών και της ύπαρξης του εκάστοτε θεού τους.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
αυτό που πιστεύει υποκειμενικά ο καθένας ώς ανώτερη δύναμη και το ονομάζει όπως θέλει. Οπότε μπορεί να έχει δεκάδες ονόματα.
Αυτό. Αλλά όχι ότι μας ενδιαφέρει κιόλας :PΑρχικά δημιουργήθηκε από sENtio21
Life begins at 45°.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sENtio21
αγαπητε μου εισαι λαθος....![]()
αν εγω αυριο ξυπνησω και πω οτι υπαρχουν μικρα μπλε ανθρωπακια αλλα δεν τα βλεπετε,, εγω ειμαι αυτος που πρεπει να επιφορτιστω με την αποδειξη της υπαρξης τους και οχι εσεις για να με πεισετε για το αντιθετο....μεχρι αποδειξεως της υπαρξης τους η λογικη προσταζει οτι πρεπει να εξακολουθησουμε να ζουμε σαν να μην υπαρχουν (τα μπλε ανθρωπακια...)
![]()
Βέβαια, εντελώς μεταξύ μας είναι διαφορετικό το να αρνείσαι απλώς αυτό που λέει ο άλλος και διαφορετικό να δηλώνεις θετικά ότι όχι δεν υπάρχει.
![]()
Δηλαδή το να αρνείσαι την ύπαρξη με το να επιμένεις στην ανυπαρξία έχει διαφορά? Εξήγησέ μας, σε παρακαλώ :PΑρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Βέβαια, εντελώς μεταξύ μας είναι διαφορετικό το να αρνείσαι απλώς αυτό που λέει ο άλλος και διαφορετικό να δηλώνεις θετικά ότι όχι δεν υπάρχει.
![]()
Life begins at 45°.
Η διαφορά έγκειται στο τί ακριβώς λες.Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Δηλαδή το να αρνείσαι την ύπαρξη με το να επιμένεις στην ανυπαρξία έχει διαφορά? Εξήγησέ μας, σε παρακαλώ :P
Ο παπάς π.χ. που λέει ότι υπάρχει, κάνει μια "θετική" δήλωση. Άρα υποστηρίζει κάτι (ότι υπάρχει) το οποίο οφείλει να αποδείξει.
Ο επιστήμονας επίσης που λέει ότι δεν υπάρχει, κάνει και αυτός μια "θετική" δήλωση. Άρα υποστηρίζει κάτι (ότι δεν υπάρχει) το οποίο οφείλει να αποδείξει.
Εγώ ας πούμε από την άλλη λέω ότι δεν ξέρω. Ούτε αν υπάρχει, ούτε όχι. Δεν δηλώνω ούτε ότι υπάρχει, ούτε ότι δεν υπάρχει. Συνεπώς δεν οφείλω να αποδείξω κάτι, γιατί απλά δεν υποστηρίζω και κάτι.
![]()