Και για οσους ψαχνουν το soundtrackΓια όσους το έχασαν.. λινκ.
http://www.youtube.com/watch?v=1hTw-66Q-n4![]()
Και για οσους ψαχνουν το soundtrackΓια όσους το έχασαν.. λινκ.
http://www.youtube.com/watch?v=1hTw-66Q-n4![]()
Κατα τους αλλους..
Ευθειακιας, εποχιακος, coolatza, κρυφοκουτακιας!
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από nickald
[B]Ολα καλα ολα ωραια
Τα παλικαρακια ξεκρανωτα με τα παπια που εκαναν σουζες και κολπακια για να τα παρει η καμερα δεν τα ειδε κανενας?
Αν την ωρα που εκαναν ολες αυτες τις μαλακιες για να γραψει η καμερα γινοταν κανενα σκηνικο?
Μεγαλο φαουλ...
Και νόμιζα ότι ήμουνα ο μόνος που με πείραξε αυτό το σκηνικό...Καγκουριές με παπιά από 15χρονα προς τέρψιν της κάμερας,μεγάλη μ@λ@κία του Θεοδωράκη...Από την άλλη αυτό που με άφησε άναυδο ήταν ο παραπληγικός πλέον νεαρός με τα φρικτά σημάδια στο κεφάλι, ο οποίος είπε ότι λόγω της ημέρας εκείνης δε μπορούσε να φορέσει κράνος, και όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε τί εννοούσε, απάντησε ότι ήταν 25 Μαρτίου και τέτοια μέρα θέλεις να βγεις σε μαγαζιά και δεν είναι δυνατόν να κουβαλάς μαζί κράνος,άσε που τις αργίες οι μπάτσοι δε γράφουν!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
1λεπτό και έχω ανατριχιάσει ήδη παρότι τα ξέρω, τα έχω δει, ξαναδεί, ξανασυζητήσει, χάσει φίλους..![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
ένα περίεργο πράγμα ρε παιδί μου...Να θέλει ο άνθρωπος του 21ου αιώνα να ΔΕΙ κάτι, αλλιώς δεν πείθεται.
Αυτό που μάλλον ισχύει, είναι ότι θέλει να καταναλώσει σκληρές σκηνές όπως καταναλώνει μια αδιάφορη ταινία, για να πει μετά το οκ.
Δηλαδή πριν το Θεοδωράκη δεν ήξερες τι είναι να σκας με 60χλμ κάτω χωρίς κράνος, λες και δεν έχειε δει αυγό να σπάει...
Είναι τρομακτικό. Για να πειστούν οι άνθρωποι (για την ακρίβεια: για να σχηματίσουν στο μυαλό τους εκείνη την εικόνα που λέει "έτσι είναι, δεν μπορεί να είναι αλλιώς") πρέπει να "φάνε" εικόνα.
Τους λες δίπλα σου συμβαίνει αυτό και αυτό, πολύ συχνά το "βλέπουν" και οι ίδιοι, αλλά μέχρι να το πει το άγιο κουτί ή ο ειδικός, δεν συμβαίνει τίποτα, δεν υπάρχει κάτι, δεν είναι δυνατό να υπάρχει κάτι άλλο.
Κάπως έτσι, στο δυτικό πολιτισμένο κόσμο, "ανακαλύπτονται" νέα κοινωνικά προβλήματα (βλ. τσιγάρο), νέες ανάγκες, νέα καθήκοντα...Επειδή αυτός που δίνει τον τόνο και καθορίζει "το ζήτημα" (είτε μήντια, είτε άλλος), το είπε, το έκανε εικόνα και από κάτω το έφαγαν.
Να ανακαλύψουμε πάλι την πυρίτιδα (επειδή το πε κάποιος ειδικός) ή είναι πολύ πασέ;
Άρα τελικά, το συμπέρασμα είνα ότι η ΜΟΝΗ λύση είναι να αρχίσουν οι τροχαίοι να ΓΡΑΦΟΥΝΑρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
...,άσε που τις αργίες οι μπάτσοι δε γράφουν!!!!!
είμαστε και γ@μώ τους πολιτισμένους λαούς τελικά
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν νομιζω οτι μια εκπομπη μπορει να αναπληρωσει την ελλειψη παιδειας που εχουμε σαν αναβατες.
Ο θερμοκεφαλος θα ανατριχιασει μολις την δει την εκπομπη αλλα δεν θα αλλαξει κατι, παλι "αυτα θα συμβαινουν μονο στους αλλους"
Αν δεν πονεσεις κ δεν τρομοκρατηθεις απο προσωπικη εμπειρια...
Ακριβώς!!Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
ένα περίεργο πράγμα ρε παιδί μου...Να θέλει ο άνθρωπος του 21ου αιώνα να ΔΕΙ κάτι, αλλιώς δεν πείθεται.
Αυτό που μάλλον ισχύει, είναι ότι θέλει να καταναλώσει σκληρές σκηνές όπως καταναλώνει μια αδιάφορη ταινία, για να πει μετά το οκ.
Δηλαδή πριν το Θεοδωράκη δεν ήξερες τι είναι να σκας με 60χλμ κάτω χωρίς κράνος, λες και δεν έχειε δει αυγό να σπάει...
Είναι τρομακτικό. Για να πειστούν οι άνθρωποι (για την ακρίβεια: για να σχηματίσουν στο μυαλό τους εκείνη την εικόνα που λέει "έτσι είναι, δεν μπορεί να είναι αλλιώς") πρέπει να "φάνε" εικόνα.
Τους λες δίπλα σου συμβαίνει αυτό και αυτό, πολύ συχνά το "βλέπουν" και οι ίδιοι, αλλά μέχρι να το πει το άγιο κουτί ή ο ειδικός, δεν συμβαίνει τίποτα, δεν υπάρχει κάτι, δεν είναι δυνατό να υπάρχει κάτι άλλο.
Κάπως έτσι, στο δυτικό πολιτισμένο κόσμο, "ανακαλύπτονται" νέα κοινωνικά προβλήματα (βλ. τσιγάρο), νέες ανάγκες, νέα καθήκοντα...Επειδή αυτός που δίνει τον τόνο και καθορίζει "το ζήτημα" (είτε μήντια, είτε άλλος), το είπε, το έκανε εικόνα και από κάτω το έφαγαν.
Να ανακαλύψουμε πάλι την πυρίτιδα (επειδή το πε κάποιος ειδικός) ή είναι πολύ πασέ;
![]()
Τρομερή εκπομπή ......χρειάζεται μπάς και βάλουμε μυαλό
Αλλά είναι θέμα πώς μάθεις .....
Για να πω τήν αλήθεια ευχαριστώ 2 ανθρώπους τον αδερφό μου
που μου έταξε το address του με όρο ότι για 6 μήνες το μηχανάκι θα πήγαινε μόνο σε 1 αλάνα κοντά στο σπίτι για εξάσκηση (άμα δέν μάθεις σε χαμηλή πρόσφυση φρενάρισμα και πώς θα μπαίνεις πάς μικρέ για τουμπα καλή σύντομα και είχε δίκιο η εκπαιδευση )
και στόν πατέρα μου που ακόμα και τώρα και δίπλα στο μηχανάκι να ειμαι με το κράνος στο χέρι θα μου τήν πεικαι έτσι απο τμικρός κρανάκι
Μια ερώτηση μόνο εγώ πιστεύω ότι ειμαι πιο ωραίος με το κράνος
τι διάολο όλοι οι άλλοι ειναι κουκλάκια ζωγραφιστά :rotflmao: :rotflmao:
καλησπερα σας. 26 σεπτεμβριου πιστευω οτι η εκπομπη πρωταγωνιστες ειχε θεμα κατι που αφορα οχι μονο εμας αλλα ολους.Εκατσα και εψαξα ολη την εκπομπη και σας παραθετω τα link . Σε περιπτωση που δημιουργω οποιοδηποτε προβλημα να μετακινηθουν.
Ευχαριστω και παντα κρανος. .
Μερος 1ο
Μερος 2ο
Μερος 3ο
Μερος 4ο
edit: μολις εφυγε ο ανηψιος μου αφου τον εβαλα να δει ολη την εκπομπη.ειχε συνεχεια το κεφαλι σκυμενο ο λογος εμφανης.φευγοντας μου ειπε...μετα απο αυτο παω να παρω αυριο κρανος.![]()
up
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Τώρα το είδα παιδιά και σφίχτικε η καρδιά μου αλλά τι να κάνεις; Μπορείς να πείς δεν θα ξανακαβαλήσω μηχανή; από τύχη ζούμε...
Παιδεία και ο Θεός μαζί μας....
"Riding a bike is like an art,something you do because feel something inside".
Valentino Rossi
επειδή αυτά δεν δουλεύουν
http://www.youtube.com/watch?v=wThgYLFa5mA
ΟΚ, μια που έπαιξε στην τβ, μια που τα είπαμε πάλι μεταξύ μας εδώ μέσα και μια που συνεχίζουν οι ίδιες μαλακίες κάθε μέρα ξανά και ξανά.
Τι ωραία!
Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;
Στην αρχή της εκπομπής, ο Θεοδωράκης παίρνει συνέντευξη από ένα παλικάρι που βρίσκεται πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι και λέει πως τράκαρε την ημέρα της παρέλασης και ελπίζει πως θα ξαναπερπατήσει.
Ε λοιπόν σήμερα το είδα το παιδί στην Λάρισα, να πίνει καφέ με τους φίλους του, να είναι πολύ χαμογελαστός και το κυριότερο σας το άφησα για το τέλος. ...
Τον είδα να περπατάει, χωρίς καν την βοήθεια από πατηρίτσες, ή από τους φίλους του! Κούτσαινε μεν το παλικάρι (όχι πολύ, ελάχιστα), περπατούσε δε!
Υπέροχη εικόνα, απερίγραπτη! Μακάρι όλοι μας να είχαμε - έχουμε μία δεύτερη ευκαιρία, όπως αυτό το παιδί και άλλα παρόμοια περιστατικά, αν και δυστυχώς δεν γίνεται.
Να είσαστε όλοι καλά και προσοχή στους δρόμους.![]()
Πάντοτε κράνος παιδιά. Από την στιγμή που ανεβαίνουμε στην μηχανή και πατάμε την μίζα, μέχρι την στιγμή που κατεβαίνουμε. ΠΑΝΤΑ